بازدید 17428
مرور روزنامه‌های پنجشنبه هجدهم آذرماه

حسین شریعتمداری: سنگ‌ها نباید بسته باشند / مالیات بر خانه‌های خالی چه شد؟! / تحریم‌های جدید یا دور جدید مذاکرات؟

جزئیات افزایش ۱۸ درصدی قیمت کارخانه‌ای خودرو، ایران و اوکراین، سوژه چانه‌زنی کرملین و کاخ سفید، سرنخ‌های گرانی دلار، ۹۰۰ هزار مسکن خالی در اختیار اشخاص حقوقی، حادثه مرگبار برای سرویس مدرسه دختران، ورود ممنوع مالیاتی برای دلالان ارز، اقدام قابل تقدیر قالیباف در اصلاح اظهاراتش، تور منطقه‌ای بن سلمان علیه ایران و سایت‌های همسریابی یا بنگاه‌های مالی، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۰۹۲۱۴۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۰۵:۵۲ 09 December 2021

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز پنجشنبه هجدهم آذرماه در حالی چاپ و منتشر شد که ادامه تراژدی سرویس‌های مدرسه، رونمایی خودروسازان از قیمت‌های جدید، تلاش غربی‌ها برای به شکست کشاندن مذاکرات و سرنخ‌های گرانی دلار در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛

 


حسین شریعتمداری: سنگ‌ها نباید بسته باشند

حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان طی یادداشتی در شماره امروز این روزنامه درباره حکم مصادره محموله دو کشتی متعلق به ایران نوشت: اگرچه چند و چون ماجرای مصادره محموله دو کشتی مورد ادعای آمریکا مشخص نیست، ولی اکنون که آمریکا با صراحت به دزدی دریایی خود اعتراف می‌کند باید مانند بسیاری از موارد دیگر، پاسخی درخور و پشیمان‌کننده نیز دریافت کند. چگونه؟ پیش از این نیز به آنچه درپی خواهد آمد پرداخته بودیم که ابتدا با اعتراض شدید همراه با ناسزا و اهانت غربگرا‌های داخلی و رسانه‌های غربی به کیهان و نگارنده آن یادداشت رو‌به‌رو شد، ولی چند سال بعد برخی از مسئولان بلند‌پایه دولت وقت نیز از آن به عنوان یک راه‌حل یاد کردند. بخوانید!


تنگه هرمز، دومین تنگه پرترافیک دنیاست که روزانه نزدیک به ۱۸ میلیون بشکه نفت که معادل ۴۲ درصد نفت‌خام حمل شده جهان توسط نفتکش‌هاست از آن عبور می‌کند. جمهوری اسلامی ایران با استناد به کنوانسیون‌های ۱۹۵۸ ژنو و ۱۹۸۲ جامائیکا که موضوع آن «نظام حقوقی آبراه‌های بین‌المللی و حق عبور کشتی‌هاست» حق دارد و می‌تواند در صورتی که منافع ملی خود را در مخاطره ببیند، تنگه‌هرمز را به روی تمامی کشتی‌های نفتکش و حتی کشتی‌های حامل کالای تجاری و تسلیحاتی ببندد و دلیلی ندارد که کشور‌های متخاصم از تنگه‌ای که در آب‌های سرزمینی کشورمان قرار دارد اجازه عبور داشته باشند.


در بند ۴ از ماده ۱۴ کنوانسیون ۱۹۵۸ ژنو آمده است عبور و مرور کشتی‌ها از یک آبراهه بین‌المللی تا جایی بی‌ضرر خواهد بود که به آرامش، نظم و یا امنیت کشور ساحلی تنگه آسیب نرساند و بند یک از ماده ۱۶ همین کنوانسیون تشخیص بی‌ضرر بودن عبور کشتی‌ها از تنگه بین‌المللی- در اینجا هرمز- را برعهده کشور ساحلی- در اینجا، ایران اسلامی- گذارده است. ماده ۱۶ کنوانسیون ژنو و ماده ۳۷ کنوانسیون جامائیکا تصریح می‌کند که چنانچه کشور ساحلی قصد ممانعت از عبور کشتی‌های یک یا چند کشور دیگر را داشته باشد لازم است این تصمیم از قبل به اطلاع عموم -منظور عرصه بین‌المللی است- برسد.


همانگونه که ملاحظه می‌شود، بستن تنگه هرمز به روی کشور‌هایی نظیر آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی حق مسلم و قانونی جمهوری اسلامی ایران است و نباید در استفاده از این حق قانونی کشورمان کمترین تردیدی به خود راه بدهیم و مطمئن باشیم که آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند... مسئولان محترم باید اطمینان داشته باشند که در مقابله با غارتگری‌ها و جنایات آمریکا همه ملت را به پشتیبانی در صحنه حاضر خواهند دید و در حالی که دشمن قلاده سگ‌های هار را گشاده است نباید سنگ‌ها بسته باشند!

 


تحریم‌های جدید یا دور جدید مذاکرات؟

مرتضی مکی، تحلیلگر مسائل بین‌الملل طی یادداشتی با تیتر تحریم‌های جدید یا دور جدید مذاکرات؟ در آرمان ملی نوشت: وزارت خزانه داری آمریکا روز گذشته ۱۵ شخص و چهار نهاد ایرانی، سوری و اوگاندایی را در لیست تحریم‌های خود قرار داد. این تحریم‌ها علیه چند شخص، زندان زاهدان، زندان مرکزی اصفهان و نیروی ویژه ضد تروریسم ایران وضع شده است. این تحریم‌ها در آستانه شروع دور جدید احیای برجام قطعا نتایج منفی به دنبال خواهد داشت و فقدان اعتماد به طرف مقابل را ارتقا می‌دهد. دور هفتم مذاکرات برجامی پس از رایزنی در پایتخت ها، از امروز در وین ادامه می‌یابد. جلسه کمیسیون مشترک و برخی تماس‌های دوجانبه و چندجانبه هم برقرار خواهد شد. هفتمین دور از مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین دوشنبه گذشته آغاز شد. این مذاکرات که چند روز به دلیل بازگشت مذاکره کنندگان به کشورهایشان به منظور رایزنی‌های بیشتر، متوقف شده بود، امروزپنجشنبه از سرگرفته خواهد شد. ایران دو سند پیشنهادی راجع به لغو تحریم‌ها و اقدامات هسته‌ای به طرفین مذاکرات وین ارائه کرده و منتظر دریافت پاسخ است. در این میان رئیس‌جمهور روسیه و جو بایدن همتای آمریکایی او روز سه‌شنبه در گفتگو با یکدیگر درباره برنامه جامع اقدام مشترک و مذاکرات وین درخصوص احیای این توافق رایزنی کردند. ولادیمیر پوتین در اظهارات خود بر اهمیت و ضرورت اجرای پارامتر‌های اولیه مورد توافق در سال ٢٠١٥ تاکید و خاطرنشان کرده است که مواضع مسکو و واشنگتن در این زمینه چندان تفاوتی با یکدیگر ندارد. جو بایدن نیز ابراز امیدواری کرده است که مذاکرات وین درباره این موضوع که در اواخر نوامبر از سر گرفته شد در فضایی سازنده‌تر پیش برود و سرانجام راه حل‌های قابل قبول برای تمام شرکت‌کنندگان به‌دست آید.

البته بایدن در عین‌ حال در اظهارات خود به آن‌چه عدم آمادگی شرکای ایرانی برای پیمودن این مسیر خواند نیز اشاره کرده است. در این قبیل دیدار‌ها معمولاً اتفاقات زیادی رخ می‌دهد. این تجربه وجود دارد که روسیه، ایران را تبدیل به یک اهرم فشار علیه غرب کرده است و از مواضع ایران به نفع خود سوءاستفاده کرده است و به‌همین علت نمی‌توان خوش‌بین بود که پوتین مسیر احیای برجام را هموار کرده است. هرچند میخائیل اولیانوف نماینده روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین در آستانه برگزاری دور جدید مذاکرات برجامی تاکید کرد که اختلافات در این رایزنی‌ها قابل حل است، اما آمریکا به دنبال این است که روسیه و چین را در خصوص برجام به خود نزدیک کند تا ایران را تحت فشار قرار دهند. امروز در مذاکرات احیای برجام، پیچیدگی‌های زیادی به‌وجود آمده است. آن‌ها شاید از کارت ایران استفاده کرده و با آن علیه آمریکا بازی کنند، اما بعید به نظر می‌رسد مخالف احیای برجام به صورت کلی باشند. معادلات منطقه‌ای نیز امروز قطعا بر روند برجام تاثیر خواهد گذاشت و مشخصا مورد گفت‌وگوی روسای جمهور آمریکا و روسیه نیز بوده است.


مالیات بر خانه‌های خالی چه شد؟!

مهدی حسن زاده طی یادداشتی در شماره امروز خراسان با عنوان مالیات بر خانه‌های خالی چه شد؟! نوشت: روز گذشته، معاون وزیر راه و شهرسازی آمار جدیدی از خانه‌های خالی و اخبار جدیدی از وضعیت اجرای قانون مالیات بر این خانه‌ها مطرح کرد. به گفته محمودزاده، از مجموع ۲.۳ میلیون واحد مسکونی خالی، ۹۰۰ هزار واحد در اختیار اشخاص حقوقی است. اگرچه آمار ۹۰۰ هزار واحد مسکونی خالی متعلق به اشخاص حقوقی، آمار مهمی است و پیش از این نیز آماری از واحد‌های مسکونی خالی متعلق به بانک‌ها منتشر شده بود، اما مشخص است که بخشی از این خانه‌های خالی متعلق به اشخاص حقوقی دولتی و غیردولتی دیگری است که تجمیع این واحد‌ها در دست چنین مجموعه‌هایی که به منزله احتکار مسکن است، موضوع تاسف باری است. این آمار‌ها نشان می‌دهد که تا چه اندازه ضرورت برخورد با محتکران مسکن و استفاده از ابزار مالیات برای الزام آن‌ها به عرضه واحد‌های مسکونی خالی ضروری است.

با این حال نگاهی به گذشت یک سال از ابلاغ قانون مصوب مجلس برای اجرا نشان می‌دهد که این مصوبه مهم همچنان در پیچ و خم هماهنگی متولیان اجرای قانون گیر کرده است. شاید بسیاری از مخاطبان ندانند که مالیات بر واحد‌های مسکونی خالی برای نخستین بار در ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب در سال ۹۴ آمده بود، اما وزیر وقت راه و شهرسازی در اجرای این قانون تعلل کرد و بهانه‌هایی نظیر عدم امکان جمع آوری اطلاعات را مطرح می‌کرد. پس از آن در دوره وزیر سابق راه و شهرسازی اقدامات اولیه‌ای صورت گرفت، اما با تغییر مجلس و تصمیم نمایندگان برای کارامدتر کردن قانون، مالیات بر واحد‌های مسکونی خالی افزایش یافت و همزمان الزام به ثبت اطلاعات مسکن در سامانه نیز پیش بینی شد تا قانون جدید بتواند اثرگذاری بیشتری بر عرضه واحد‌های مسکونی خالی به بازار مسکن داشته باشد. با این حال به گفته محمودزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی، پس از این که در آذر سال ۹۹ قانون مالیات بر خانه‌های خالی ابلاغ شد و در نیمه فروردین ماه سایتی برای ثبت اطلاعات سرپرست‌های خانوار ایجاد شد، زمان ۲ ماهه برای ثبت نام و وارد کردن اطلاعات بیش از ۲۶ میلیون خانوار در نظر گرفته شد که به گفته وی کافی نبودن این زمان در چند مرحله تمدید شد. همچنان مهلت برای ثبت اطلاعات وجود دارد، ولی اخبار رسیده حاکی از این است که استقبال مردم از ثبت اطلاعات کم بوده است. این روند طولانی و فرسایشی اجرا و البته اختلافاتی که شنیده می‌شود بین سازمان امور مالیاتی و وزارت راه و شهرسازی بر سر ارائه اطلاعات وجود دارد، موجب شده است تا همچنان طی ماه‌های باقی مانده تا پایان سال چشم اندازی برای اجرای این قانون وجود نداشته باشد. سیر فرسایشی و کند اجرای قانونی نظیر مالیات خانه‌های خالی نشان می‌دهد که تا چه اندازه دستگاه بوروکراسی برای تحقق اهداف اصلاحی کند و دچار مشکل است.

بسیاری از مردم مطلع نشده اند یا جدی نگرفته اند که اگر اطلاعات سکونت خود اعم از مالکیت یا مستاجر بودن را وارد نکنند، از برخی خدمات عمومی مثل داشتن حساب بانکی محروم می‌شوند. بسیاری از مردم شاید هنوز در تبلیغات رسانه‌ای و اطلاع رسانی‌های روزمره با این خبر که باید اطلاعات سکونتی خود را در سامانه وارد کنند، مواجه نشده اند. این موضوع نشان می‌دهد که در سیر تصویب و اجرای قوانینی که به اقدامات بین دستگاهی و مشارکت مردمی نیاز داریم، سازوکار‌ها به گونه‌ای پیش بینی نشده است که قابلیت اجرا داشته باشد. این واقعیت تلخی است که آن چه قانون می‌شود و به عنوان قانون باید معیار اداره کشور قرار گیرد دچار زنجیره نخواستن ها، نتوانستن‌ها و نشدنی‌ها می‌شود. حتما می‌توان قوانین دیگری را نیز به این فهرست اضافه کرد، اما در هر صورت این مسئله که چرا قوانین به ویژه در موضوعاتی که مشارکت مردم را می‌طلبد چنین فاقد انگیزه‌های لازم برای مشارکت دادن مردم است، به نظر می‌رسد مساله در طراحی قوانین و الزامات اجرایی آن است، جایی که قانون باید به مقررات اجرایی تبدیل شود، یا از سوی دولتمردان عزم کافی وجود ندارد یا الزامات اثرگذاری برای اجرای قانون پیش بینی نمی‌شود. در هر صورت انتظار می‌رود دولت جدید که وزیر اقتصاد آن خود جزو طراحان اصلی قانون مالیات بر خانه‌های خالی بوده است، هرچه سریع‌تر در روند اجرای قانون تحرک لازم را ایجاد کند و به عنوان متولی امور مالیاتی کشور و حلقه نهایی اجرای قانون، ضمن آسیب شناسی دلایل اجرایی نشدن این قانون، موانع اجرای آن را رفع کند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۹
در انتظار بررسی: ۱۸
انتشار یافته: ۵۳
بله دیگه شعار دادن با جناب شریعتمداری و جانفشانی ها با ملت، هنوز کامپیوتر چند ده میلیونی امریکایی روز میز جناب شریعتمداری و فرزندان سایر مسولین را که در خارج از کشور مشغول مبارزه هستند را بیاد داریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
جناب شریعتمداری ما هم منتظر انتقام سخت هستیم
انتقام سختتتت
ناشناس
| Romania |
۰۹:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
در همه این سالها فقط شعارهای این شخص را شنیدیم که از دور فحش داده و دودش در چشم مردم رفته
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
ایکاش این ایده های طلایی !!!؟

جناب شریعتمداری کیهان ابتدا برای استفاده داخلی خودمان رعایت و استفاده میشد !!؟

طبق معمول نفس ایشان از جای گرمی در می اید

و اصلا از اوضاع و احوال اسفبار
و عصبانیت اکثریت مردم از نحوه اداره کشور هیچ اطلاعی ندارند

و یا اصلا برایشان مهم نیست
حمیدرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۰
برای اون بخش از پیامگذارانی که به مرض خود تحقیری فریدونیسم دچار شده‌اند متاسفم.
حداقل اخبار کشور خودتان و اطرافتان را دنبال کنید.
همین دیروز یک فروند موشک ضد هوایی حوثی های یمن باعث فرار جنگنده فوق پیشرفته عربستان شد.این موشک منتاژو ساخت یمنی هاست، ساخت شاگردان سپاه ایران حال ببین موشکهای ساخت ایران چه با دشمن میکند.
کمی با تعقل و سنجیده قضاوت کنید، دشمن ما را بهتر خودمان میشناسد و پایش را در محدوده گلیمش درازکرده که تازه اون را هم جمع خواهد کرد.
یه چیزی هست به نام مکانیسم ماشه که تمام تنگه های دنیا رو باز میکند
این‌ کیهان را هیچکس نمیخونه! شما هم هی خبرها و‌نظرات شریعتمداری را اینجا بازنشر کنید!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
والا به خدا. انگار خود تابناک به این نتیجه رسیده که حرفهای حسین شریعتمداری خیلی مهم و تاثیر گذار هست که همش رو انعکاس میده!
متاسفانه با دلار ۳۲ هزار تومانی چند میلیون تنگه باز شده شما اگه اهل کاری اینا رو ببند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
اشاره هایی که کیهان ( که خودش را بحر العلوم میداند ) به ان پیمان نامه های بین المللی کردند

کاملا اشتباه و تفسیر انها در این موارد حتما و قطعا خطا و از روی نادانی است

متاسفانه شریعتمداری ها با دیدگاه خطرناکی که دارند

فقط بدنبال ایجاد تنش بیشتر و بزرگتر و خطرناکتر برای کشور و مردم هستند

و متاسفانه رفتن در همین مسیرهای اشتباه بزرگ بوده که چنین گرفتاری های هولناکی را برای کشور و مردم به بار اورده . است ق/ح
بهترین زمان برای اجرای مالیات برخانه های خالی حالااست چون خودبخودبدلیل وضع بداقتصادی اکثرکارها تعطیل هستند باتهدیدبه گرفتن مالیات برخانه های خالی خودبخودساخت وسازمسکن متوقف نشودبه رکودمیروددرادامه آن دردرازمدت گرانی مسکن واجاره مسکن پدیدخواهدآمدماواقعاًبرای تخریب کشورمان نیازبه دشمن خارجی نداریم خودمان کاملاًخودکفا هستیم اکثرکشورهای دنیاحتی همسایگانمان تلاش در رونق بازارمسکن برای ایجاداشتغال ورونق اقتصاددارندحتی امتیازات جذاب همچون دادن اقامت وشهروندی میدهندکه ساخت وساز
رونق یابدماجلوی آن سدمیزنیم آخرفکرش راکرده ایدچقدرخانه نیمه مخروبه ویابه اصطلاح کلنگی درشهرهست که بایدساخته شودولی اگرمستاجری مناسب پیدانشدبایدنقره داغ شودبنابراین بایدکسی دیوانه باشدکه سرمایه خودرایاازکشورخارج نکندویاارز وطلاوامثالهم که هیچ اشتغالزائی ندارندوسرمایه گذاری روی آنها
تورم زااست ببرد گذشته ازآن انفجارجمعیت درشهرهای بزرگ بخصوص تهران بیدادمیکند میخواهید باارزان کردن اجاره بها بطور موقت تمام بیکاران وراحت طلبان شهرها وروستاهارا جهت مسافرکشی ودستفروشی راهی تهران کنید وضع آلودگی هوا وناهنجاریهای اجتماعی تهران رامشاهده نمیکنید آیا حالا متوجه شدیدمشکل ماکجاست مدیران محترم برنامه ریزماکه سلیقه ای تصمیم میگیرندونه بادوراندیشی آینده نگری
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
در منطقه ۲۲ تهران حوالی پارک چیتگر صدها برج و هزاران اپارتمان ساخته و بیش از ۹۰ درصد انها نیز خالی هستند

مالکان انها تماما از نهادهای نطامی و بانکها هستند

حالا چرا اخذ مالیات از خانه های خالی عملی نشد ؟

خودتان کافبست کمی فکر کنید
رفتید مذاکره هم دلار گرون شد هم تحریم بیشتر شدیم خب نرید چه کاریه غربی ها فقط فشار اوردن بلدن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
والا! اون گروه قبلی که میرفت مذاکره همش میگفتن اینا نتیجه سیاست لبخند هست ! اگه تو دوران مذاکره دلار اینجوری میرفت بالا باز هم همین حسین آقای شریعتمداری ساکت میشست ؟!
راه اقتصال ایران فقط مالیاته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا کی این راه های تکراری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم مولتی میلیاردی شامل قوانین مالیاتی میشوند؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
نه جانم ، راه اقتصادی استفاده از متخصصین واقعی در بالاترین مراکز تصمیم گیری اقتصادی کشور هست. خیلی از متخصصین اقتصادی یا از کشور رفته اند و یا بیکار در گوشه ای نشسته اند و یک عده بیسواد برای اقتصاد کشور تصمیم گیری می کنند
شریعتمداری از طرف کی حرف میزنه ؟

چرا این مرد اینقدر افاضات میکنه ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
یعنی واقعا شما نمی دانید ؟

از طرف چه شخص یا اشخاصی این حرفهای تند و جنگ افروزانه و پر هزینه و اشتباه و نفرت انگیز را میزند ؟
تنگه هرمز را چطوری میخواهید روی آمریکا ببندید ؟ اگه بخواید ببندید رو به کل جهان بسته میشه و فکر نمیکنم آخر ماجرا به نفع ایران تموم شه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
کدخدای تو را با لگد پرتش می کنیم بیرون
دوران کدخدای شما خیلی وقت است به سر آمده و آقایی کند و هر چی بگذرد کمتر می شود
یعنی واقعا جناب کیهان و برادر حسین از چند و چون توقیف و فروش محموله های نفتی بیخبرن؟؟؟؟ من باور نمیکنم بی‌خبر باشن، اداش رو در میارن،
جناب شریعتمداری اگه نهایت قدرت‌نمایی ما در دریا توقیف کشتی کره ای و تایوانی بود این مورد جدید رو به حساب چی بذاریم؟ قدرت نمایی در سواحل آمریکا تیتر بدی نیست
اقای شریعتمداری
اگه می شد که می بستند...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
قبلا که قدرت الان را نداشتیم انجام دادیم الان که به راحتی انجام می دهیم ولی موعدش فرا نرسیده
مالیات بر خانه های خالی موجب تحریک مالکان در فروش ملک و خرید ملک جدیدتر در ترکیه و دبی و غیره می شود و میلیاردها دلار از ارز کشور خارج می شود اینگونه مالیات ها باید در شرایطی باشد که میل مهاجرت کاهش یافته باشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
مالیات گیری از همه چیز دلال بازی از جمله این مورد باعث کاهش تورم می شود و حتی خروج سرمایه هم به خاطر مالیات گیری از آن که بابت فرار سرمایه گرفته می شود کمتر می شود
حسین اقا نگاهتون به داخل باشه تا مشکلات حل بشه. داری اشتباهی میری.
تصمیم گیران کشور اگر گاهی هم به نظرات اکثریت مردم کشور رجوع میکردن و بال و پر اضافه بعضی ها رو می بست که فقط شعار می دهند و در موقع عمل مخالف آن عمل می کنند قطعا کشور دچار شرایط فعلی نبود و این فاصله طویل بین ملت و مسولین ایجاد نمیشد چون در واقعیت میشه 200 نفر آدم زیاده خواه بی عمل را محدود کرد ولی نمیشه به نظر اکثریت جامعه بی اعتنا بود
آدمی داره از بستن تنگه هرمز حرف میزنه که شاید سه بار خلیج فارس رو از نزدیک ندیده نمیدونه آمریکا در خلیج فارس چند پایگاه نظامی داره که هر کدام ده ها بمب افکن از جمله بی ۵۲ داره
هیچ کس نمیپرسه چرا یک هیئت ۴۰ نفر به اروپا رفت و الان دو هفته است با هزینه ملت ایران داره در اروپا سیر و سفر میکمه اصلا اینا چرا اونجا موندن رییس اسبق بانک مرکزی الان داره اونجا چی کار میکنه موندنش چه خاصیتی داره چرا حق ماموریت برای تفریح در اروپا میگیرن
مسير تردد كشتي ها در تنگه هرمز در ابهاي عمان واقع شده است
فردا نماز باران در اصفهان برگزار میشود اینقدر آقایون کم کاری کردن که مردم باید مستقیم با خود خدا حرف بزنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
چرا فقط اصفهان یه نماز کلی در تهران بخوانند برای تمام ایران
بستن تنگه هرمز یعنی بهترین بهانه برای نیروهای چندملیتی و بین المللی جهت حمله نظامی به ایران


چرا نمی فهمید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا با مردم ایران دشمنی دارید ؟


...
حاجی کیهان و کسی نمی خونه به خاطر مدیر مسول..... لطف کنید ازش ننویسید
آقای شریعتمداری شماببند بودید الان در حال مذاکره نبودید
با امثال فضانورد کیهانی آمریکا به خاک سیاه نشست ودلارش به 33هزارتومان رسید واقتصادش نابود شد !!!احسن به این مدیران جهادی و#اقتصاد مقاومتی که باعث نابودی آمریکای جهانخوار شد
وزیر دفاع اسراییل برای مشورت با وزیر دفاع آمریکا به این کشور سفر کرد هدف از این سفر رایزنی درباره انجام مانور حمله به تاسیسات اتمی ایران است در صورت شکست مذاکرات ژنو دو کشوردر نظر دارند به گزینه های دیگر فکر کنند
آقای شریعتمداری در دولت قبل آنقدر سنگ اندازی کردند که ترامپ از برجام خارج شد.
هیچ کس دوست نداره مذاکرات به جایی برسه متاسفانه مردم دچار ناآگاهی شدن طرف میگه خدا رو شکر پرایدم شد ۲۰۰ میلیون خونه ام شد یک میلیارد فکر نمیکنه اینطوری ارزش پول ملی داره میاد پایی ترکیه ۳۰ درصد لیر کاهش پیدا کرد همه اعتراض کردن اینجا در سه سال ارزش تومان یک دهم شده ملت خوشحال و راضی درد فقط این شریعتمداری نیست
امریکا که هیچ غلطی نمیتونه بکنه داره دقیقا هر کاری میخواد میکنه
کیهان جان همین درسته
به نظرم مسئولین از این نوع حرکات باید انجام بدن
میدونن که اگر ببندن بعدش باید وا کنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
بله باز می کنند اینبار با امتیاز دوباره دادن به فلان کشور ......
شریعتمداری باید بره خط مقدم اگر جنگ راه بیندازه
کیهان مگرنمیداندهمانقدرکه انرژی هسته ای حق مسلم مابودبستن تنگه هرمزهم حق قانونی ماست!!!درضمن اگراین اشتباه روزی صورت گرفت وجنگی بدنبال داشت حتی یک درصدپشتیبانی ملت رابدنبال نخواهدداشت پس باطناب شریعتمداری وکیهانش داخل چاه نروید!
لطفا" جواب محکم و سخت و پشیمان کننده به امریکا ندهید ! هنوز بابت اینگونه پاسخ های گذشته شما ، مردم ایران در غم عزیزانشان سوگوار و داغدار هستند !!!
گذاشتن مالیات سنگین و تاثیرگذار بر خانه های خالی مهمترین راه حل مشکل مسکن است
از فردا تو نماز جمعه و تلویزیون نشون میدن
بستن تنگه هرمز حق مسلم ماست
یه تانک تی 52 روسی بدید شریعتمداری بگید برو تنگه هرمز را ببند
نماز باران خیلی خوبه ،فقط جایی که میخاهند بارون بیاد مشخص کنند نره تو هند
از کیهان انتظار زیادی داریم. لطفا اب به اسیاب ... نریزید، یه کمی صبر کنید بابا. مگه خم رنگرزیه؟
شریعتمداری حرف حقی میزند. اگر قرار است سنگها را باز کنیم چرا سنگ اصلی را باز نکنیم که همان بمب اتم است؟
چه کسی این سنگِ بزرگِ موثر را بست؟
____________ از منظر دیگر
جناب آقای شریعتمداری، مدتی قبل آمریکا از افغانستان رفت. شما بفرمایید فایده اش برای ایران و مردم افغانستان و شیعیان و مسلمانان چه بوده است که اگر تصور کنیم که آمریکا از خلیج فارس برود چه می شود یا از عراق و سوریه خارج شود و... بالاخره این پیشنهادات باید چشم اندازی هم داشته باشد. همه ی نتیجه ی خروج آمریکا از افغانستان محروم شدن دختران این سرزمین از تحصیل بود و لاغیر!!!!
ــــــــــــــ از منظر دیگر
فایده بستن هرمز به روی آمریکایی ها چیست؟ آنها چند کیلومتر آنطرف تر در کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس پایگاه زمینی دارند و اگر بخواهند باز هم می توانند پایگاه ایجاد کنند.
تنگه هرمز را ببندیم، دریای عمان را چه کنیم؟ پایگاه آمریکا در 50 کیلومتری مرز ایران و کردستان عراق را چه کنیم؟
پایگاه آمریکا در ترکیه و آذربایجان و پاکستان و ... را چه کنیم؟
اصلا فرض کنید همه اینها را بستیم، همه ی فرقش می شود اینکه هواپیمای جاسوسی یا تهاجمیِ آمریکا برای رسیدن به ایران باید چند لیتر سوخت بیشتری مصرف کند که اینهم با هزینه ی ناوشان در خلیج فارس قابل یِر به یِر شدن است.
سلام: ضمن تحسین از شجاعت ، اقتدار و دارای برنامه تیم جدید مذاکره کننده هسته ای به رهبری آقای باقری کنی ودعوت به هوشیاری و دوراندیشی دیپلمات های محترم نسبت به نقشه ها و حیله های جدید غرب، مذاکره و توافق مجدد با غرب و امریکا( اگر ایران خواستارجبران خسارت ناشی از خروج غیر قانونی آمریکا از برجام و لغو قطعی و همیشگی همه انواع تحریم ها بدون مذاکره در سایر امور نشود وآمریکاهمه انواع برچسب های تحریم علیه ایران را بطور دائمی با تضمین لغو نکند و در صورت خروج مجدد عهد شکنی طرفین وآمریکا تعیین خسارت در برجام گنجانده نشود)براساس عبرت ها و تجربه های تلخ تاریخی، محاسبات متقن وغیرقابل خدشه ذیل موجب حراج دادن مولفه های قدرت ، زیانبار برای اقتصاد،باج خواهی و زیاده خواهی دشمن، آب در هاون کوبیدن و باعث ممانعت در توسعه وپیشرفت کشور می گردد:
1- هدف امریکاه از مذاکره لغوکامل تحریم ها نیست بلکه ساختار آن باقی مانده وتحریم اساساً وسیله و ابزاری است برای اینکه از ایران درهمه زمینه ها ی چهار گانه ازجمله درموضوعات هسته ای،حضورمنطقه ای،موشکی و حقوق بشرامتیاز گرفته بلکه اگر بتواند پیشرفت کشور را درهمه علوم به سراشیبی سقوط بکشاند.
2- آمریکا اگر کوچکترین امتیازی به ایران بدهد با بدعهدی و بد قولی زیر تعهدات می زند و با عمل نکردن به آن ،ایران چند باره رکب خورده و بازگشت کامل کشور به برجام یعنی پس ازطی هزینه سنگین راه اندازی غنی سازی 60درصدی نابودی آن دستگاه ها وممنوعیت توسعه و تحقیقات هسته ای و عقب گرد وعقب ماندگی نسبت به کشورهای دارای علوم و فنون پیشرفته هسته ای.
3- عبرت های تاریخی معاصرمثل اعتماد دکتر مصدق به امریکا و سقوط دولت او،اعتمادو مذاکره معمر قذافی در زمینه های هسته ای ،موشکی و تجاری با امریکا وغرب ،یافتن تمام نقشه های نظامی وغیر نظامی آن و در پی آن نابودی برنامه هسته ای و موشکی لیبی و سرانجام به خاک سیاه نشاندن اقتصادلیبی و معمرقذافی توسط امریکا و اروپا ،اعتماد صدام جنایتکاربه بازرسان سازمان ملل و یافتن تمام نقشه های نظامی و غیر نظامی عراق ودادن اطلاعات آن به امریکا، نابودی موشک های عراق و پس از آن جنگ راحت امریکا و متحدانش علیه صدام و شکست او. مذاکره تحویل دیپلمات های امریکایی در لبنان در زمان مرحوم هاشمی وعدم آزاد شدن پول های بلوکه شده ایران توسط آمریکا،معاهده سعد آباد مبنی بر قبول داوطلبانه تعلیق غنی سازی و پروتکل الحاقی توسط روحانی در دولت خاتمی با سه کشوراروپایی وعدم اجرای تعهد توسط آن سه کشوراروپایی و آمریکا.ومعاهده برجام مبنی برممنوعیت حدود صد نوع فناوری هسته ای ایران با1+5 خروج از برجام توسط امریکاواضافه شدن بیش از 1500 نوع تحریم قبلی وجدیدعلیه ایران .
4- اساس، انگیزه و داستان وضع تحریم ها ازطرف دشمن به طمع فشارهمه جانبه برملت و دولت از طریق گشودن باب مذاکره بوده و انگیزه و هدف نهایی مذاکره هم از طرف غرب راهی برای به حراج دادن مولفه های قدرت ایران یکی پس از دیگری از طریق برجام 1(هسته ای) برجام 2(حضور منطقه ای) برجام 3(قدرت موشکی) برجام 4 ( حقوق بشر)و زیاده خواهی ،جری شدن دشمن و باج خواهی های مضاعف از کشورو مردم ودر ادامه همه اهرم های قدرت را در ایران نابود کرده و تغییر رفتار نظام و در نهایت تقییر رژیم و تجزیه کشور و اجرای طرح خاورمیانه جدید یعنی تجزیه کشورهای منطقه واز بین بردن قدرت کشور ها و غارت منابع آن است.
5- غرب صرفاً با تله وحیله مذاکره می تواند اهرم های حیاتی قدرت را با نیرنگ از ایران بگیرد درصورتیکه بجز مذاکره هیچ راهی برای به زیر کشیدن قدرت ایران ندارد مانند ممنوعیت صد نوع فناوری هسته ای در برجام وموارد ذکر شده بند های این موارد.
6- با عنایت به اینکه انرژی هسته ای در بسیاری از حوزه ها و طیف وسیعی از صنایع کاربرد علمی و صنعتی دارد ازجمله انرژی های تجدید پذیر، تولید برق هسته ای، تولید باصرفه پیشران ها و باطری های اتمی برای کشتی ها،شیرین کردن پاک آب های خلیج فارس و انتقال آن به فلات خشک ایران و در پی آن ایجاد رونق کشاورزی و صنعتی ، کاربرد انرژی هسته ای در علوم پزشکی و رادیو دارو ،گداخت ،کوانتوم و حوزه های کشاورزی ،صنعتی و ... مذاکره با غرب باعث محدویت و عدم صنعتی سازی در اکثر این حوزه ها گردیده و موجب زیان آشکار و محدودیت گسترده برای توسعه و پیشرفت کشور می گردد.
7- به دلیل عدم لغو کامل همه تحریم ها از طرف غرب و با بدعهدی احتمالی امریکا و اروپا پس از مدتی برگشت دوباره تحریم ها،اقتصاد و معیشت مردم به لحاظ وابستگی به تحریم ها و شرطی شدن در مقابل آن بسیار ضربه پذیر وآسیب زا می شود.
8- درصورت بازگشت به برجام وعضویت در آن از طرف آمریکا، به هر بهانه ای دوباره می تواند از مکانیزم ماشه یا همان اسنب بک استفاده کرده وتحریم ها را ازطریق قطعنامه های شورای امنیت به بکباره برگرداندوایران را ذیل بند 7 منشور ملل متحد ببرد.
9- مشکلات اقتصادی به هیچ وجه با مذاکره قابل حل نیست زیرا ساختار کلی وپایه اصلی تحریم ها همچنان حفظ شده وآمریکا به تعهدات خود عمل نکرده و آنرا بطور کامل لغو نمی کند زیرا هر تحریمی و یا بیشتر آن بابرچسب های چهار گانه هسته ای ، موشکی ،حضور منطقه ای ایران و حقوق بشراست.اگرغرب و امریکا یک موضوع از تحریم یعنی هسته ای را بردارند سایر برچسب های تحریم باقی می ماند و این یعنی لغو تحریم ها کاملاً بی خاصیت و دروغ بوده وایران در گرداب،تله و دور بی حاصل موضوعات متعدد تحریم و مذاکره برای باج دادن فاجعه بارسایراهرم های قدرت یکی پس از دیگری قرار می گیرد.
10- خدای نخواسته در صورت مذاکره موشکی و مذاکره حضور منطقه ای ایران برای کمک به محور مقاومت جهت جنگ با داعش و ترروریست و در صورت امتیاز دادن این موضوع و در پی آن به باد دادن توان موشکی ،قدرت دفاعی و منطقه ای کشور، امریکا ، اروپا و حتی کشورهای مثل عربستان و اسرائیل می توانند امنیت ایران را نابود کرده وکشور و ملت رامثل لقمه ای چرب برای خود،غارت و تجزیه کرده یا داعش و سایرگروهای تروریستی خون آشام را به جان،مال و ناموس ملت بیاندازند.
11- در صورت عدم لغو تحریم ایسا ( ممنوعیت سرمایه گذاری خارجی درایران) وتحریم یوترن( گردش مالی آزاد ایران از طریق دلار باجهان) که متاسفانه هیچکدام در برجام توسط تیم منفعل مذاکره کننده قبلی ایرانی آقایان ظریف و عراقچی تحت فرمان روحانی، از امریکا درخواست لغو نشده است .برداشتن تحریم ها بدون لغو این دو بی معنی، همراه با فریب ،مضحک و بی خاصیت است .
12- با تکیه بر توانمندی های و ظرفیت های عظیم داخلی اثرو نقش تحریم هارا باید بی خاصیت وخنثی کرده و ازبین برد و امریکا را از حربه تحریم و سپس مذاکره مایوس کرداز جمله راهکارها:ایجاد فشار به اروپا ازطریق آزاد کردن مزر ها و انتقال سیل مهاجرین به اروپا،استفاده درهمه حوزه های علمی،فنآوری و تولیدی ازجوانان نخبه ، شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهای برترصنعتی،استفاده از قرار گاه سازندگی و شرکت مپنا به عنوان تجربه موفق وراهگشای خنثی سازی تحریم ها، ،جذب سرمایه عظیم ایرانیان مقیم خارج ،برنامه ریزی بودجه سالانه بدون کسری بودجه توسط دولت وعدم چاپ بی پشتوانه اسکناس وعدم افزایش پایه پولی بدون پشتوانه افزایش تولید، اصلاح نظام بانکی و کنترل تورم تک رقمی ،ممنوعیت قطعی هرگونه تعطیلی واحد ها وشرکت هایی تولیدی از طرف بانک ها،اعطای تسهیلات قرض الحسنه و بسیار کم بهره به واحد ها ی تولیدی متوسط و کوچک ، تک نرخی کردن ارز وحذف قطعی ارز 4200 تومانی که این ارز رانت زا و فساد آفرین بوده و بدلیل عدم رقابت پذیری باعث نابودی تولید داخلی می شود،استفاده ازظرفیت معادن بصورت غیر خام فروشی ، برنامه ریزی مدون علاوه بر خود کفایی دارای اهداف صادراتی برای تولیدات گسترده صنعتی وکشاورزی ، تدوین برنامه چهار ساله آبخیزداری و آبخوان داری برای تولید بیش از 400میلیون تن کالاهای کشاورزی)،شناسایی آموزش و نصب رایزن کارامد و امین اقتصادی حداقل به تعداد 100نفردرکشورهای همسایه ،همسو و غیر همسوبرای جهش صادرات ،برنامه ریزی صادرات به همسایگان ازمیزان2درصد کنونی به 20 درصد طی برنامه 4 ساله یعنی رسیدن به حدود 200میلیارد دلارصادرات به 15 کشورهمسایه، با توجه به عضویت رسمی ایران در سازمان همکاری های شانگهای و بازار 3میلیارد نفری در کشور های عضو این سازمان هدف گذاری4 ساله برای جهش صادرات از 11 میلیارددلار کنونی به کشورهای عضواین سازمان به حدود50 میلیارد دلار صادرات ،حمایت همه جانبه از تولید داخل با کیفی سازی وبا وضع تعرفه باز دارنده کالاهای خارجی مبازره هدفمند با قاچاق و فساد، پیمان های پولی دو وچند جانبه با کشورها ، ممنوعیت وقطع همیشگی فروش نفت خام وتبدیل آن به مواد پتروشیمی از طریق تاسیس انبوه پترو پالایشگاها و پالایشگاه در صنایع با محوریت صادرات محصولات آن به همسایگان، اخذ مالیات عادلانه از ثروتمندان و عایدی سرمایه، خریدو فروش سکه و ارز، خانه خالی و ماشین های لوکس واخذ مالیات از گردش حساب های بانکی ،تکمیل زنجیره پروژه های آزاد راهی، ریل وراه آهن از طریق کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب برای دریافت حق ترانزیت از کشورهای ذی نفع، داخلی سازی با کیفیت خودرو با پلتفرم پیشرفته کاملا ایرانی و بومی، داخلی سازی با کیفیت و صادرات محورلوازم خانگی و لوازم ساختمانی ،استفاده از ظرفیت عظیم بسیج و نیروهای جهادی در تمام این مراحل برنامه ریزی پیشرفت و توسعه کشوروعدم اجازه ورود مجدد به شرکت هایی بیگانه عهد شکن مانند توتال ،پژو ،سامسونگ ، ال جی و... که به بهانه تحریم کشور را ترک کرده و باعث شوک و خسارت به اقتصاد و معیشت مردم شدند، بطور قطع با پیاده سازی این برنامه ها باید حربه دو گانه تحریم ومذاکره را ازدشمن گرفت.در غیر این صورت مانند 8 سال اخیر با بدعهدی و شرطی کردن اقتصاد به دشمن توسط دولت بی تدبیر، شیفته و تشنه مذاکره با آمریکاوغربگرای روحانی، شیرازه اقتصاد مبتنی برتوانمندی و ظرفیت های داخلی و رویکرد اقتصاد مقاومتی ازهم می پاشد و باعث مشکلات عدیده ازجمله تورم غیر متعارف و افسار گسیخته ،نابودی تولید داخلی و تعطیلی کارخانجات و بیکاری فزاینده، جهش عجیب و غیر عادی قیمت ارز، ریزش غیر طبیعی بورس و گرانی بی ضابطه کالا،مسکن و خدمات گردیده ونارضایتی بحق ملت را در پی دارد.
متاسفانه تحلیل های کارشناسی رادر قالب کامنت پخش نمی کنید
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان