بازدید 33271
مرور روزنامه‌های سه شنبه دوازدهم آذرماه؛

رمزگشایی از سخنان جنجالی روحانی/ آیا معافیت بازیگران میلیاردی از مالیات، عدالت مالیاتی است؟ / ناگهان همه در سطل زباله افتادیم!

وزیر کشور زیر تیغ، دستگیری محرک اصلی حمله به کنسولگری ایران در نجف، جنگ لیست‌ها در قم، فرزندان مسئولان در راه مجلس، ۱۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی کارت‌های بازرگانی یک‎ بار مصرف، همه‌گیری، زنگ خطر ویروس جدید، انتقاد تند روزنامه جوان از سخنان اخیر جهانگیری و قالیباف تنها شانس لاریجانی، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۹۴۱۲۷۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۰۲:۲۷ 03 December 2019

رمزگشایی از سخنان جنجالی روحانی/ آیا معافیت بازیگران میلیاردی از مالیات، عدالت مالیاتی است؟ / ناگهان همه در سطل زباله افتادیم!

وزیر کشور زیر تیغ، دستگیری محرک اصلی حمله به کنسولگری ایران در نجف، جنگ لیست‌ها در قم، فرزندان مسئولان در راه مجلس، ۱۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی کارت‌های بازرگانی یک‎ بار مصرف، همه‌گیری، زنگ خطر ویروس جدید، انتقاد تند روزنامه جوان از سخنان اخیر جهانگیری و قالیباف تنها شانس لاریجانی، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.


به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز سه شنبه دوازدهم آذرماه در حالی از چاپخانه روزنامه‌ها روانه پیشخوان مطبوعات شد که گزارش‌ها و گفت‌وگو‌هایی با محوریت آسیب شناسی و ریشه یابی اعتراضات اخیر در چند روزنامه تیتر و تصویر یک صفحه نخست را شامل می‌شود.

سخنان جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در مراسم روز ملی صادرات درباره مشکلات اقتصادی کشور و وضعیت سخت معیشتی مردم نیز با واکنش متفاوت روزنامه‌ها مواجه شد.

بعضی از آن‌ها مثل اعتماد عنوان مردم صورت‌شان را با سیلی سرخ نگه داشتند، از بین سخنان جهانگیری انتخاب و تیتر کردند و برخی مثل جوان با انتقاد از اظهارات او حرف‌های معاون اول را نوعی گرا دادن به دشمن در زمینه اثر تحریم‌ها قلمداد کردند.
ماجرای به سطل انداختن کودک کار در البرز و حواشی آن که در شبکه‌های اجتماعی واکنش‌های تند کاربران را برانگیخته بود، در چند روزنامه موضوع یادداشت و گزارش شده است.


در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛

رمزگشایی از سخنان جنجالی روحانی

گروه سیاسی روزنامه ایران در شماره امروز خود در بخشی از گزارشی با تیتر تفویض اختیار یا فرار از مسئولیت، نوشت: رئیس جمهوری چهارشنبه ششم آذر در سفری یک روزه و به‌منظور بازدید از مناطق زلزله زده شهرستان میانه و بهره‌برداری از چند پروژه به استان آذربایجان شرقی رفت. سخنان حسن روحانی در جلسه شورای اداری این استان، اما بازتاب‌ها و واکنش‌های مختلفی را به همراه داشت. روحانی در سخنانی با تشریح چرایی اتخاذ تصمیم طرح مدیریت مصرف سوخت و چگونگی اجرای آن، گفت که او هم از زمان دقیق اجرای آن خبر نداشته است. بر اساس متن سخنان وی در پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، روحانی با بیان اینکه نحوه و زمان اجرای سهمیه‌بندی بنزین به وزیر کشور و شورای امنیت کشور واگذار شده بود، اظهار داشت: «به آن‌ها گفتم که نحوه تبلیغات، برنامه‌ریزی و اجرای آن را خودتان مدیریت کنید. با صدا و سیما هماهنگ باشید و هر زمانی را که مناسب دیدید آن را اجرا کنید و تأکید کردم که حتی زمان اجرای آن را به من هم نگویید و خود من هم همزمان با مردم متوجه اجرای این طرح شدم.»


این بخش از سخنان رئیس جمهوری و البته نحوه بیان آن‌که در بخش‌هایی از سخنرانی همراه با لبخندی بر لب بود، انتقادات و البته برداشت‌های مختلفی را در پی داشت. علاوه بر فضای مجازی که تقطیع بخش‌هایی از سخنان و مانور دادن بر آن، به امری مرسوم بدل شده، برخی رسانه‌های منتقد دولت هم فرصت را برای تاختن علیه دولت و شخص رئیس جمهوری مهیا دیدند و روحانی را متهم به مسئولیت گریزی کردند. البته که منتقدان به این بخش از سخنان روحانی تنها به مخالفان یا منتقدان محدود نشد و برخی چهره‌های اصلاح‌طلب هم با این جریان انتقادی همراه شدند. با این حال با توجه به بازتاب‌های گسترده این بخش از سخنان رئیس جمهوری این سؤال همچنان باقی است که روحانی در جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی چه گفته بود؟ آیا محتوای حرف رئیس جمهوری اذهان منصف را به مسئولیت گریزی هدایت می‌کند؟
رمزگشایی از سخنان جنجالی روحانی/ آیا معافیت بازیگران میلیاردی از مالیات، عدالت مالیاتی است؟ / ناگهان همه در سطل زباله افتادیم!
آنچه در همین بخش از سخنان مشهود است و به‌نظر می‌رسد روحانی قصد دارد آن را برجسته کند و اعلام بی‌خبری روحانی از زمان اجرای طرح را نیز باید ذیل آن دید، اشاره او به این نکته است که نحوه و زمان اجرایی شدن این طرح را به شورای امنیت کشور واگذار کرده و گویا تأکید هم بر این بوده که زمان اجرایی شدن آن اعلام نشود. در حقیقت آنچه رئیس جمهوری انجام داده «تفویض اختیار» بوده نه «فرار از مسئولیت.» از آنجا که مسئولیت‌های تعیین شده برای رئیس جمهوری در قانون اساسی حوزه فراخی را در بر می‌گیرد، برخی حقوقدانان معتقدند که رئیس دولت این حق را دارد که انجام برخی امور را واگذار یا تفویض کند. اساساً تصریح اصل ۱۲۴ قانون اساسی به اینکه رئیس جمهوری برای انجام وظایف قانونی خود علاوه بر وزرا می‌تواند معاونانی داشته باشد ناظر بر همین مسأله است.

محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری هم در توضیح سخنان روحانی به همین نکته اشاره کرده است: «منظور رئیس جمهوری به هیچ وجه سلب اختیار و مسئولیت از خود در قضیه اصلاح بنزین نبوده است بلکه به تفویض اختیار به شورای امنیت کشور اشاره داشتند که در دولت‌های مختلف امری معمول بوده و اساساً محل اجرای طرحی در این ابعاد که نیازمند مشارکت همه ارکان نظام و دستگاه‌های غیردولتی و نظامی و انتظامی، شورای امنیت کشور است.» (ایسنا ۸ آذر)

در حقیقت اظهارنظر‌های برخی مسئولان در نهاد‌های مختلف مبنی بر بی‌اطلاعی از افزایش قیمت بنزین و نحوه اجرای آن با واقعیت موجود همخوانی ندارد چرا که نمایندگان آن‌ها (نیروی انتظامی، قوه قضائیه، سپاه، بسیج، صداو سیما و حتی ارتش) در جلسات شورای امنیت کشور حضور داشته‌اند. درباره نمایندگان مجلس هم علی لاریجانی رئیس مجلس در نشست خبری روز یکشنبه خود تصریح کرد که همکاران او در بهارستان در جریان این تصمیم بوده‌اند.

ناگهان همه در سطل زباله افتادیم!

غلامرضا صادقیان، سردبیر روزنامه جوان با موضوع قرار دادن ماجرای به سطل انداخته شدن کودک کار در البرز در مطلبی با عنوان ناگهان همه در سطل زباله افتادیم! نوشت: همه ما ناگهان در سطل زباله افتادیم! وقتی شاهد بودیم یک «موجود» کودکی را که مشغول تفکیک زباله است، برای لذت‌جویی و خنداندن دوستش به درون سطل زباله می‌اندازد! در مدت انتشار ویدئوی این ماجرا از شدت تأثر هموطنان شگفت‌زده شدم. برخی‌ها زار زار پای این ماجرا می‌گریستند.

به نظر می‌رسد ۱- تأثر عمیق جامعه و ۲-بازداشت و قصاص این فرد (انداخته‌شدن در سطل زباله) و مجازات‌های دیگر، نشانه بلوغ مدنی باشد. با این حال بلوغ کامل‌تر وقتی است که ۱- شهروندان زباله‌ها را خودشان در مبدأ تفکیک کنند؛ ۲- هر شهروندی محاسبه کند که در زباله‌گرد شدن یک کودک‌کار چقدر سهیم بوده‌است؛ ۳- به طور معمول وقتی کودکان زباله‌گرد را می‌بینیم، احساس وظیفه کنیم؛ ۴- مسئولان اجرایی و قضایی فقط موقع نمایش‌های احساسی ظهور نکنند و برنامه‌های‌شان را برای حل معضل کودکان کار ارائه کنند.

رمزگشایی از سخنان جنجالی روحانی/ آیا معافیت بازیگران میلیاردی از مالیات، عدالت مالیاتی است؟ / ناگهان همه در سطل زباله افتادیم!
با این حال مسئله مجازات این جرائم به ظاهر کوچک سر جای خود محفوظ است و فلسفه جامعه شناختی دارد. امروزه جامعه‌شناسان مفهوم «بی‌هنجاری» را که «امیل دورکم» (۱۸۵۸-۱۹۱۷) مطرح کرد، بسط داده‌اند و آن را در سطح خرد به کار گرفته‌اند. از نظر «تیم دیلینی» جامعه‌شناس معاصر شاخص‌های بی‌هنجاری عبارت است از‌: وجود این تلقی که مسئولان جامعه نیاز‌های اعضای جامعه را در نظر نمی‌گیرند؛ وجود این تلقی که امکان چندانی برای موفقیت در جامعه‌ای که اساساً غیرقابل پیش‌بینی و فاقد نظم اجتماعی است، وجود ندارد؛ وجود این تصور که اهداف زندگی به جای آنکه تحقق یابند، کم رنگ شده‌اند؛ احساس پوچی و اعتقاد به اینکه نمی‌توان به حمایت اجتماعی و روانی همکاران نزدیک امید بست.


دیلینی به رابطه مفهوم بی‌هنجاری ونظریه «پنجره‌های شکسته» اشاره می‌کند: ایده‌های بی‌هنجاری دورکم و تفکرات او درباره قانون، ریشه فلسفه «پنجره‌های شکسته» در زمینه مراقبت‌های پلیسی است که در پایان قرن بیستم و آغاز قرن بیست و یکم در امریکا رواج یافته است. این نظریه را جیمز کیو. ویلسن و جورج اِل. کلینگ در سال ۱۹۸۲، در مقاله‌ای با همین عنوان مطرح کردند و فرض اساسی در این نظریه این است که رسیدگی نکردن به جرائم جزئی، نظیر دیوارنویسی، زباله ریختن در معابر عمومی، گدایی و روسپی‌گری، باعث تضعیف موقعیت محله و ارتکاب جرائم جدی‌تر خواهد شد. یکی از نمونه‌های امروزی به کارگیری عملی این نظریه، استراتژی مراقبت‌های پلیسی است که جولیانی، شهردار سابق شهر نیویورک در زمینه حفظ نظم به اجرا درآورد و تأکید آن بر اعمال مؤثر و خشونت آمیز قوانین مربوط به جرائمی است که به کیفیت زندگی اجتماعی لطمه وارد می‌کند، مانند دیوارنویسی، ولگردی، دفع ادرار در معابر عمومی، مشروب‌خوری در معابر عمومی، زورگیری، روسپی‌گری و عبور از عرض اتوبان با پرش از روی نرده‌های میانی. نمونه‌ای دیگر در همین خصوص قانونی است که در شهر شیکاگو علیه دسته‌های ولگرد وضع شده است که بر اساس آن افراد حق ندارند «بدون منظوری آشکار» در اماکن عمومی اجتماع کنند.


جامعه ما پیچیده و پیچیده‌تر می‌شود، در شرایطی که آگاهی اجتماعی مردم و آگاهی پلیس و دستگاه قضایی از مسئولیت‌های خود همپای این پیچیدگی رشد نیافته است.

آیا معافیت بازیگران میلیاردی از مالیات، عدالت مالیاتی است؟

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز خود با عنوان این، عدالت مالیاتی نیست نوشت: استمرار معافیت مالیاتی فعالیت‌های انتشاراتی، مطبوعاتی و هنری، در صورتی که شامل افراد پردرآمدی از قبیل: بازیگران فیلم‌ها نشود، تصمیم خوبی است. براساس تصمیم رئیس سازمان برنامه و بودجه، پیشنهاد معافیت ۵۰ درصدی فعالیت‌های انتشاراتی، مطبوعاتی و هنری از لایحه بودجه سال آینده کل کشور حذف شد که به معنای معافیت کامل این فعالیت‌ها از مالیات است، ولی چون بازیگران پردرآمد نیز مشمول این معافیت می‌شوند، در تضاد با عدالت مالیاتی است.


نکته مهمی که در این موضوع مورد غفلت قرار گرفته، تفاوت میان فعالیت هنری با افرادی است که تحت عنوان «هنرمند» در فیلم‌های سینمائی یا مجموعه‌های تلویزیونی بازی می‌کنند. عنوان صحیح این افراد «بازیگر» است، کسانی که هم شهرت دارند، هم ثروت و هم در پاره‌ای موارد قدرت. قرار گرفتن این افراد در فهرست مشمولان معافیت‌های مالیاتی، اولاً ظلم به انتشاراتی‌ها، مطبوعات و موسسات هنری است و ثانیاً ظلم بیشتر به کارمندان و اقشار متوسطی از قبیل: کسبه جزء است که طبق قانون باید مالیات پرداخت کنند، در حالی که اکثر بازیگران با استفاده از عنوان «هنرمند» از پرداخت مالیات درآمد‌های کلان معافند!
رمزگشایی از سخنان جنجالی روحانی/ آیا معافیت بازیگران میلیاردی از مالیات، عدالت مالیاتی است؟ / ناگهان همه در سطل زباله افتادیم!
اطلاعات موجود نشان می‌دهد اکثر بازیگران از قراردادهائی برای بازی در فیلم‌های سینمائی و مجموعه‌های تلویزیونی یا خانگی پول‌های کلانی دریافت می‌کنند. براساس همین اطلاعات، دستمزد این افراد از ۵۰۰ میلیون تومان تا یک میلیارد تومان برای بازی در هر فیلم است. آن‌ها در هرسال در چند فیلم بازی می‌کنند و بدین ترتیب، سالانه میلیارد‌ها تومان درآمد دارند. هزینه‌های زیاد و ریخت‌وپاش‌های بی‌حساب و کتاب این افراد نیز نشان می‌دهد آن‌ها دارای زندگی اشرافی هستند و سطح زندگی آن‌ها با سطح زندگی عامه مردم بسیار متفاوت است. اطلاعات منتشره درباره یکی از بازیگران مشهور حکایت از ارسال ماهانه ۱۰ هزار دلار برای تحصیل فرزند خود در خارج از کشور دارد. اینکه چنین ثروتی چگونه به دست می‌آید و جامعه ما با چنین درآمدزائی‌های بی‌حساب و کتابی به کدام طرف در حرکت است، بحث دیگری است که در جای خود قابل بررسی و پرداختن است. آنچه اکنون موردنظر این مقاله است اینست که چرا افرادی با چنین درآمد‌ها و ثروت‌های کلانی باید از مالیات معاف باشند؟


با توجه به آنچه درباره درآمد‌های کلان بازیگران می‌دانیم، عدالت اقتضا می‌کند آن‌ها نیز مشمول پرداخت مالیات شوند و عنوان «فعالیت‌های هنری» شامل آن‌ها نشود. در جامعه ما موسسات هنری زیادی وجود دارند که به دلیل وضعیت نابسامان اقتصادی، شرایط خوبی ندارند. این موسسات قطعاً باید از مالیات معاف باشند. موسسات انتشاراتی نیز به دلیل گرانی کاغذ و سایر اقلام چاپ، استقبال ناچیز از خرید کتاب به دلیل بحران اقتصادی و شرایط نامساعد زندگی، قطعاً باید از مالیات معاف باشند. این‌ها بخش‌های درست تصمیم معافیت‌های مالیاتی هستند که در بودجه سال آینده لحاظ شده‌اند.


مطبوعات نیز با توجه به شرایط بسیار دشواری که دارند، باید از پرداخت مالیات معاف باشند. درباره مطبوعات، علاوه بر معافیت مالیاتی باید تسهیلات دیگری نیز در نظر گرفته شود تا بتوانند به حیات خود ادامه بدهند. واقعیت اینست که مطبوعات نقش بسیار مهمی در تنویر افکار عمومی و حفاظت از استقلال و تمامیت ارضی کشور دارند. اصحاب رسانه‌های مکتوب بدون آنکه امتیازی از دولت و سایر دستگاه‌های حکومتی نصیبشان شود، همواره درحال تلاش برای بازتاب دادن نقطه‌نظرات مسئولان و کمک به آن‌ها برای انجام وظایف حکومتی‌شان هستند. با اینحال، ملزم به انجام کلیه تکالیف از قبیل: پرداخت حق بیمه، مالیات حقوق و سایر تکالیف قانونی هستند و همین امر موجب سختی معیشت آن‌ها شده و از زندگی مناسبی برخوردار نیستند. معافیت مالیاتی مورد بحث نیز مربوط به اصل فعالیت مطبوعاتی است که البته تصمیم درستی است، ولی شامل مالیات بر حقوق کارکنان مطبوعات نمی‌شود.


دولت اگر می‌خواهد کمکی به حل مشکلات معیشتی اصحاب مطبوعات بکند باید در پرداخت حق بیمه به کمک آن‌ها بشتابد، آن‌ها را مشمول معافیت‌های مالیاتی نماید و تسهیلاتی در اختیار آن‌ها قرار دهد تا از زندگی متوسطی برخوردار باشند و بتوانند فارغ از دغدغه‌های معیشتی به انجام وظایف خطیر رسانه‌ای خود بپردازند.


دولتمردان ما به این واقعیت آشکار توجه کنند که معافیت مالیاتی بازیگران علیرغم درآمد‌های کلانی که دارند از یکطرف و گرفتار شدن اقشار ضعیف جامعه در چنبره گرانی‌های ناشی از افزایش قیمت بنزین از طرف دیگر و مشکلات معیشتی اصحاب رسانه که خادمان بی‌مزد و منت فرهنگ کشور هستند از ناحیه سوم، ادعای عدالت‌خواهی مسئولین را زیر سوال می‌برد. راه صحیح اینست که از صاحبان درآمد‌های کلان در هر صنفی که هستند به تناسب درآمدشان مالیات گرفته شود و فشار از گروه اقشار کم‌درآمد برداشته شود.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۵۰
دولت فقط از مردم با در امد پایین مالیات می گیره چون صداشون به جای نمی رسه اگر اعتراضی هم کنن هزارتا برچسب می خورن هزار تا اتفاق براشون می افته ولی دکتر ها معافیت مالیاتی دارند الانم که هنرپیشه ها که می تونن برای دولت تبلیغ کنن معافیت مالیاتی گرفتن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۲
انتشاراتی های زرد و بی مصرف
انتشاراتی های دولتی و شبه دولتی
انتشاراتی های مافیای کنکور
چرا باید از مالیات معاف شوند؟
الان هم ما ایرانیان در زباله هستیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۲
لطفاً فقط از طرف خودت حرف بزن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۲
ناشناس 13:36 میشه بگی جنابعالی کجایی؟
اگر در زباله نیستی؟؟؟
وقتی دولت این همه بازیگر و کارگردان نان خور داشته باشد بایدم برای تامین هزینه اونا از جیب کارمندان و کارگران بزنه.
حرام شون بشه منه کارمند و کارگر هنوز حقوقم دستم نرسیده مالیات ازش کم میشه حالا این تیتیش مامانی ها مالیات ندن. حرام شون بشه
این بازیگرا و کارگردان ها از چرچیل هم سیاستمدار ترند می دوند کجا نقش شهید و زخمی و قهرمان و مظلوم ستمدیده را بازی کنند.
این هنرمندا همیشه جای خوب غذا را می خورند، هیچوقت بخاطر بیکاری کارگران هفت تپه یا بوی بد تهران بیانیه نمی دن ولی برای بعضی چیزا پیش قدم می شن، نقش های خوب رو خودشون ور می دارن.
در این شرایط اکثر صاحبان مشاغل می گویند در شرایط سختی هستیم یک فیلمی که 8 میلیارد هزینه اش است 2میلیارد می فروشد چطور بقیه هزینه اش تامین میشود، جالب اینجاست روز به روز فیلم ها پر زرق و برق تر می شوند در حالیکه بعضی ها از کیفیت کار می زنن تا هزینه شان بالا نرود.
آقایان مطبوعاتی
آیا فکر می کنید وضعیت سایر اقشار چگونه است؟
تا پول مفت نفت هست، به غیر از کارمندان، هر کس ناز کرد، زور داشت، ژن خوب داشت و .... می شود از مالیات معاف کرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۲
الان که پول نفتم نیست
گردن کلفتها از مالیات معافند
من هیچ علاقه ای به فیلمها وسریالهای ایرانی ندارم و اصلاً هم راضی نیستم که از حساب من و از خزانه ملتی که در بسیاری نقاط کشور در محرومیت به سر می برد به این بیزنس بی کیفیت و فاقد ارزش افزوده برای کشور معافیت مالیاتی پرداخت شود. دولت از کیسه خلیفه می بخشد؟ تولید کننده و صنعتگر و سرمایه گذار و کارمند و پزشک و مهندس و همه کسانی که در کشور کار مفید می کنند باید مالیات بپردازند و یک عده شومن و بازیگر و امثالهم که بی حاصلند و غالباً با رانت از بیت المال درآمد هنگفت دارد معاف باشند؟ من که شخصاً راضی نیستم و تصمیم دولت را شرعاً و قانونا‌ درست نمی دانم و سهم خودم را حلالشان نمی کنم.
پاسخ ها
علی
| Germany |
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۲
سهم من حلالشان باد، تازمانیکه در اینجا و در این زمان با جیب من سروکاری نداشته باشد!۰
کدام در آمد دولتی حلال است که مالیات از«تولید کننده و صنعتگر و سرمایه گذار و کارمند و پزشک و مهندس و همه کسانی که در کشور کار مفید می کنند»، حلال باشد.۰
اقتصاد خویشاوند سالار از ابتدا تا انتها «حرام شرعی» و جنایتی عرفی میباشد
!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۲
شما الان ساکن کدوم کشوری که آنقدر راحت حق مردم رو حرام میکنی؟
با سلام
روزنامه ایران یک روزنامه دولتی و منابع مالی آن از دولت کریمه تامین می شود . انتظار نداشته باشید که روزنامه دولتی ایران بیاید از دولت نور و امید انتقاد کند
مگر مسئولان از عدالت خبر دارند؟
هر گردی که گردو نیست.در امد میلیاردی ده تا بازیگر را دیدی مسافر کشی و بی پولی صدها و هزاران بازیگر بعضا مطرح که عمری سریالهای تلویزیونی باهاشون دیدیم رو ندیدی؟وقتی میره اداره مالیات اون ناکارشناس همه رو به یک چشم میبینه.من خودم زخم خورده همین مالیات هستم.تالاری داشتم در منطقه ای حاشیه نشین و از زوجهایی که اکثرا فقیر بودن پولی در حد چرخاندن تالار و پرداخت قبض اب و برق و مزد کارگر دریافت میکردم و موقع دادن مالیات تالار بیستاره بنده رو با پنج ستاره درجه یک شهر همه رو اون ناکارشناس به یک چشم میدید و بعد از نشان دادن قرار دادها هم اونها رو قبول نکردند و فکر کردن مثل بقیه گردن کلفتها قرار داد صوری هست و بعد از اعتراض به خود دارایی و بعد هم دیوان عدالت اداری و نتیجه نگرفتن مجبور به بستن شدم و در نامه ای به دارایی نوشتم که مالیات ظالمانه باعث بسته شدن تالار من شده.امروز کارگران تالار من دستفروشی میکنن و تا وقتی که سیستم مالیاتی بر اساس تشخیص علی الراس یک ناکارشناس نشسته در دفتر ، مالیات افراد رو تشخیص بده یعنی ادامه گرفتن مالیات از اقشار ضعیف و دیوار کوتاه و فرار مالیاتی گردن کلفتهای فاسد که با نشون دادن قرار دادهای صوری اون ناکارشناس رو فریب میدن
معافیت از مالیات کلا کار نادرستی که باعث ورم در بدنه اقتصادی کشور می شود این امر بیشتر در کشورهای شرقی اتفاق می افتد
تفویض اختیارات رئیس جمهور به شورای امنیت رافع مسئولیت ایشان با اون خنده های برای نمک پاشی زخم خانواده های جان باختگان نمی باشد.
جرا مگه خون هنرمندان رنگین تره ؟ ! دارن برای خودشون لیدر جور می کنن برای انتخابات بعدی ! من کارمند با سالی 40 میلیون درآمد ماهی 400 تا 500 مالیات بدم اون بازیگر برای سه ماه بازی جندین برابر درآمد سالیانه من درآمد داشته باشه مالیات نده ؟ !! احسن به این تدبیر وامید !
سلام:چه تبعیض نابجا وچه قانون و الطاف نامیمون و نابخردانه ای !سلبریتی ها خون رنگین تری از کارمندان تجار جز،تولید کنندگان واقشار ضعیف جامعه دارند که معاف از مالیات هستند وای بر تصویب کنندگان و حامیان این قانون تبعیض آمیز در مجلس و دولت
مردم باید مالیات پرذاخت کنند تا اینان درآمد میلیاردی شان حفظ شود آنوقت شما می گویی مالیات بدهند؟
هر فردی درآمد دارد باید مالیات بدهد
معافیت یعنی رانت
بسیاری از انتشاراتی ها هم درامد میلیاردی دارند
دولت از راههای دیگر میتواند به این گروهها کمک کند
نه معافیت مالیاتی
ما ایرانیها خداوند توجیه هستیم
این رفتار تبعیض آمیز در هیچ کجای دنیا وجود ندارد! از معلم هنرمندتر داریم؟! عدالت اقتضا می‌کند آن‌ها نیز مشمول پرداخت مالیات شوند
حرفهای روحانی نیازی به رمزگشایی (بخوانید توجیه) ندارد. سخنانی که نادرست بیان شوند که توضیح و تفسیر اضافه نیاز ندارد‌.
پس این مجلس داره چه کار میکنه؟ چرا دست روی دست گذاشته و نشسته؟ چرا روحانی را استیضاح و عزل نمیکنه؟
یعنی آن مسئولان و تنظیم کننده بودجه از درک و سواد آنقدر محرومند که یک بازیگر با درآمد میلیاردی با یک شهروند نباید در پرداخت مالیات تبعیض قائل شود واقعآ چرا باید تبعیض قائل شد؟
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۲
علت وجودی مسولان از «درک و سواد آنقدر محرومند» همانا گذاشتن شرط برای نماینده شدن داشتن مدرک کارمند ارشدی میباشد که با حقوق های آن چنانی اکثریت مطلق آنان همان کارمند ارشدی اقتصاد خویشاوند سالاری شده و باقی میمانند!
آیا کسی میداند که دکتر بودن و یا کارمند ارشدبودن چه ربطی به «صلاحیت برای نمایندگی کردن خوب بد برای مردم معمولی کار مفید کن» دارد
فرهنگ و هنر و دیگر ابزار آماده کردن اجتماع برای زندگی آینده که جلو جلو بایستی فرهنگ سازی شود، تنها در صورتی میتواند برای کل جامعه مفید باشد که واقعا در لابلای ۹۰ درصد مردم زندگی کرده و با کلیه درد سرها، آلام و کمبودهای موجود برای کارکنان کار مفید که اکثریت مطلق جامعه را تشکیل میدهند گره خورده باشند. در غیر اینصورت فرهنگ اصیل ایرانی که مادر بزرگ ها به نسل های بعدی منتقل میکر دند از بین رفته و هالیوود، پاریس، لندن و بزودی پکن و شانگهای جای این گنجینه پر بها را خواهند گرفت
ناگهان همه در سطل زباله افتادیم!
واقعا چنین است؟ تمام جوامع امروزی که دارای نظام سرمایداری نولیبرالیستی بوده و طبق قوانین و فرامین بانک جهانی زندگی میکنند تحت شرایطی که جولیانی، شهردار سابق شهر نیویورک (مرکز بانکهای آمریکا در محله مانهتان) تنظیم کرده است اداره میشوند. این شرایط یا قوانین خود باعث شفاف شدن عملیات بانک ها و افراد میلیاردر نوع ترامپ میشود که خارج از چارچوب قانونِ برای همه عمل میکند.
اصطلاح «اسکاندال» از اینجا سرچشمه میگیرد که صاحبان کشور آمریکا اعمال غیز قانونی شان مانند زورگیری و قتل جنایت محسوب نمیشود و بدانها «افتضاح بار آوردن» نامیده میشود که در زبان شیرین پارسی چنین میشود «مرگ فقیر و ننگ ثروتمند هردو بی صداست»
چنین حوادثی که باعث دقت جامعه میگردد چندی است که زندگی سیاستمداران و میلیاردر/میلیونر های آمریکایی را بشدت بخطر انداخته است و چاره ای جز خشونت علیه افراد خودی ندارند. بیخود نبود که خانم ایندرا گاندی زمانیکه رییس دولت تقریبا یک میلیارد نفری هند بود، روزی گفت:
«ما سوار ببر هستیم هرنوع غفلتی ببر مار خواهد بلعید»
بیچاره بدبخت هنوز حرفش تمام نشده بود که سه روز بعدش محافظانش در قصر اش وی را به مسلسل بسته و بدیار عدم فرستادند! این سرنوشت کلیه دولت های سرمایداری است بخصوص جناحی که روشن و بدون پرده از نولیبرالیسم و عضویت در بانک جهانی پشتیبانی میکنند.
همین بازیگران معاف از مالیات با درآمددهای میلیاردی بیانیه داده بودند خنده داره ، درآمد همون کشورهایی که این سلبریتی ها سنگشونو به سینه می زنند و می روند بچه هاشونو اونجا به دنیا می آورند عمدتا از مالیات است امان از عوام فریبی، برید بازی هاتون رو بکنید دست از سر اعصاب مردم بردارید
پيشنهاد و احساس مسئوليت در خصوص كودك زباله گرد بسيار خوب و سازنده بود. اگر چه رفتار كساني كه اين برخورد را با اين كودك داشتند واقعا شرم آور است. يك همچين رفتاري اگر چه توسط افراد خيلي خيلي معدودي ممكن است صورت بگيرد كه بويي از انسانيت نبرده اند و جايگاهي در بين مردم ندارند، ولي بازتاب آن در بيرون از مرزهاي اين كشور براي همه ما زيانبار است.
حالا چن تا بازیگر مگه میلیاردی هست
پاسخ ها
عباس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۲
خیلی هستند چون ارقام مخفی هست . از این گذشته اصلا بازیگرها هنرمند نیستند ، خودشونو به غلط هنرپیشه خطاب میکنند . هنرمند یعنی استاد فرشچیان ، یعنی استاد کاتوزیان ، یعنی استاد مجید انتظامی و همه هنرمندان خلاق در زمینه فرش و مجسمه سازی و ...
مسولین امید دارند که بازیگران در ازای این ستم بزرگی که در حق دیگران و به سود ایشان شده است، به طرفداری از مسولین مشغول شوند و چه چه بزنند و از همین امروز و فردا هم خواهیم دید که برخی از ایشان واقعا چنین روشی را در پیش بگیرند. چی می خواستیم و چی شد!!!!!!!!
چرا ی کارگر کنار کوره های ذوب با حقوق 4 میلیون تومان باید مالیات بده ولی بازیگران 10 میلیون تومانی به بالا معاف از مالیات هستند
در ثانی چرا نباید حقوق اونا شفاف باشه؟
از وقتی معافیت مالیاتی بازیگرارو شنیدم ھروقت یاد جلف بازی ھای اون بازیگر زن تو شبکہ ھای اجتماعی می افتم اتیش می گیرم
آقای رییس محترم جمهور, آیا به نظر شما این گفتار شما و حمایت از جنابعالی معنایی جز فرافکنی ندارد. این تنها شما نیستید که فرافکنی کرده اید؛ بلکه دیگران هم مانند شما.
دلیلش نیز روشن است, پیش بینی بروز اعتراض های گسترده چون 25 آبان ماه را نمی کردید. اما بروز پدیده گسترده و دامنه دار اعتراض ها تلنگری بزرگ بر همه تصمیم سازان بوده است تا هم اکنون از نگرانی پاسخگویی به مردم از خود سلب مسئولیت کنند.
اما پرسش این جاست که بر فرض این که به جز شما هر فرد, گروه و نهادی این اقدام را کرده است؛ در هر صورت این تصمیمی بوده است که همه شما و مرتبطین دولت و حکومت از آن آگاه بوده اند. لذا بیان این خبر از زبان هر کس که بوده باشد؛ قطعا نارضایتی مردمی که تحت فشارهای سنگین اقتصادی در حال خرد شدن هستند و ناتوان در تامین کوچک ترین نیازهای زندگی روزانه خود هستند و فقر و بیکاری را هر روز تجربه می کنند؛ قطعا بازخورد خود را به هر شکلی که شده است؛ نشان می دادند.
پس باید آثار زیان بار و خطرناک این تصمیم را باید بکاهید. فقط رونق اقتصادی در زندگی مردم و کشور با تصمیم های درست سران و ارتباط بین المللی این مشکلات را حل خواهد کرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۲
نه جانم
رییس جمهوری که نولیبرالیست است و اصلاح گرایی میکند فقط میتبواند بر فرمانهای بانک جهانی گردن نهد! بدبخت رییس جمهور که کار بدی نکر ده است فقط اوامر این بانک و سازمان تجارت جهانی و صندوق بین المللی پول را اجرا کرده و میکند
ما
کارگران چکار کنیم که شاید ۶ ماه دیگه بخان برامون تصمیم بگیرند که یکی دو درصد حقوقا را افزایش بدن مثل نرخ تورم
بده بستانی بین دولتیان و سلبریتی ها بود که انجام شد(بیانیه در برابر معافیت مالیاتی).. کلا دولت هم دولت سرمایه داران هست و طرفدار آنان.. عامه ی مردم هم فقط برای رای دادن و خرج روز مبادا به درد می خورن.. همین!

نامردی تابناک نظرم و حذف کنی
عدالت با کارگر کارمند و..... است یا ....
من با ٣٠ سال کارمشقت بار در مناطق محروم و گرم بازنشسته شدم و هنوز مالیات میدم ، نه در این دنیا نه در آن دنیا از کسانی که حقم را پایمال کردند نمی‌گذرم .
بازیگران کنونی فرصت طلبان بی هنری هستند که اگرشرف و عزت داشتند خودشان به این موضوع اعتراض میکردند .
هرچه میکشیم از خاتمی و احمدی نژاده که این بازیگران بی عرضه را وارد عرصه سیاست کردند
واقعا روحانی بااین ادبیات اخیرو خنده های بی موقع روی احمدی نژاد رو سفید کرد
(آیا معافیت بازیگران میلیاردی از مالیات، عدالت مالیاتی است؟)
بستگی به زمان انتخابات دارد
اگر نیازمند به ارای این افراد باشیم که نه تنها عدالت است که خود عدالت همین است
اما
اگر نیاز به ارای انان درانتخابات نداریم دوحالت دارد
اگر کسی به حضرات مسئول گیر نداد که باز عدالت هست ولی اگر گیر دادند دوحالت دارد
اگر خودشان امدن بدهند که عدالت میشود و گر نیامدن
دوحالت دارد
بخاطر اینکه این دوحالتی ها پیش نیاید پس بی خیال عدالت میشویم میسپاریم به نفر بعدی که قصد انتخاب شدن دارد
حذف مالیات پس از بیانیه هنرمندان در حمایت از مردم، توطئه ای برای تفرقه بین صفوف متحد بود.
(مردم صورت‌شان را با سیلی سرخ نگه داشتند)
اشتباه به عرضتان رساندند
شکر خدا از برکت طرح های محرو م زدائی و شکوفائی و رونق اقتصاد کشور
صورتی برای ملت باقی نماده که بخواهند ان را نه باسیلی که هیچ مشتی سرخ نگهدارد
. این حذف مالیات هنرمندان به خصوص پس از آن بیانیه خوب تفرقه ای ایجاد کرد. باریکلا به طراحانش
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان