صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قتل در جاده سوهانک

کد خبر: ۱۰۸۹۴۵۲
| |
10943 بازدید

جسد پسر جوان در حالی که با شلیک گلوله به‌قتل رسیده بود ساعتی بعد از اعلام ناپدید شدنش کشف شد.

به ‌گزارش ایران، صبح دوشنبه یک آذر، مرد میانسالی به کلانتری 164 قائم رفت و از ناپدید شدن پسر 22 ساله‌اش به‌نام امیر خبر داد. به‌دنبال این گزارش، پرونده‌ای تشکیل و تحقیقات برای یافتن پسر جوان آغاز شد.

در حالی که بررسی‌ها برای یافتن امیر ادامه داشت، مرد جوانی با پلیس تماس گرفت و از کشف جسدی در انتهای جاده سوهانک خبر داد.

بلافاصله بازپرس محمد حسن زارعی و تیم بررسی صحنه جرم راهی محل شدند. با حضور در محل آنها با جسد پسر 22 ساله در حالی مواجه شدند که با شلیک گلوله اسلحه شکاری به دهانش جان باخته بود.

در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که جسد کشف شده متعلق به امیر است. تحقیقات برای روشن شدن زوایای پنهان این حادثه ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار