صفحه خبر لوگوبالا تابناک

درخواست خانواده اکبر عبدی برای یک گروه خاص

مراسم ترحیم زنده‌یاد اکبر عبدی در حالی تا ساعتی دیگر برگزار می‌شود که خانواده این هنرمند از دوستان و دوستداران اکبر عبدی درخواست کرده‌اند به جای تهیه تاج گل یا بنر هزینه آن را برای حمایت از بیماران پروانه‌ای اختصاص بدهند.
کد خبر: ۱۳۸۷۲۰۲
| |
16735 بازدید
|
مراسم اکبر عبدی

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ عصر امروز هفتم مردادماه مجلس یادبود و ترحیم اکبر عبدی، سه روز پس از خاکسپاری او، از ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ در مسجد جامع شهرک غرب تهران برگزار می‌شود.

در همین راستا المیرا عبدی، دختر این هنرمند روز گذشته در صفحه رسمی پدرش در فضای مجازی شماره حساب موسسه خیریه حمایت از بیماران پوستی خاص خانه‌ ای‌بی را منتشر و درخواست کرد که دوستان و دوستداران پدرش به جای تهیه گل، بنر و اقلام دیگر، هزینه آن را به موسسه بیماران پروانه‌ای واریز کنند.

زنده‌یاد اکبر عبدی پیش‌تر در ویدیویی که به مناسبت هفته جهانی بیماران ‌ای‌بی (پروانه‌ای) از او منتشر شده بود، با ادای احترام به این بیماران گفته بود که باید هر ۳۶۵ روز سال به نام آن‌ها نامگذاری شود.

اکبر عبدی، بازیگر نامدار سینما، تئاتر و تلویزیون ایران شامگاه سوم مردادماه در سن ۶۶ سالگی از دنیا رفت و روز چهارم مرداد در قطعه هنرمندان بهشت‌زهرا درمیان حضور چشمگیر دوستان ، همکاران و طرفدارانش به خاک سپرده شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۷
در شهر زنجان سالهاست که به جای تاج گل ترحیم ، مبالغ صرف خیریه ها میشود و فقط یک تابلو از طرف خیریه به نام شخص خیر در مراسم قرار داده میشود. خیلی رسم خوب و به جیی هست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۸
آفرین
ناشناس
|
Spain
|
۱۷:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۷
روحش شاد .
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۷
احسنت به این تصمیم با ارزش. هزاران احسنت. امیدوارم بقیه نیز چنین رویه ای را در پیش گیرند. روحش شاد و سلام بر خانواده با مرامش.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۸
این داستان بنر باید جمع بشه یکی کافیه
محسن علی ابادی جانباز ۷۰درصد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۷
خدایش بیامرزد وبه خانواده صبرعطا کند.
خانواده عمواکبرهم مثل خودش همیشه به فکر مردم بوده وهستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۷
درود به شرفشون. احسنت به این حرکت
ای کاش اینجور رفتارها مد بشه نه کارهای بیخود و الکی
عابر پیاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۷
پروانه ای که به فکر همه بود، پرواز کرد
باران
|
Germany
|
۱۹:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۷
درود به شرف و انسانیت این بزرگ مرد تاریخ سینمای جهان و ایران
فدایی ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۷
آخه همین کارهارو کردی که عبدی عزیز ایران شودی