بازدید 14632
مرور روزنامه‌های چهارشنبه ۲۵ آبان ماه

ایران هم مثل روسیه و چین مستقیم گفت‌وگو کند / غرب درصدد انداختن ایران در تله فضای تبلیغاتی / آمریکا یا روسیه کدام طرف کوتاه می‌آید؟

انتقال از پلتفرم‌های خارجی به داخلی با کار دستوری امکان‌پذیر است؟ نگاهی به تدابیر رسانه‌ای دولت ترکیه پس از حادثه تروریستی، تاکید اژه ای بر گفت‌وگو با معترضان، دو سفارتخانه‌ای که بیروت را به بن‌بست کشیده‌اند، سرود ملی؛ خواندن یا نخواندن؟ رونمايي از بسته جديد كنترل بازار ارز، سيد محمد خاتمي و امر اصلاحات، ضربه شوك‌هاي اقتصادي به درآمد خانوار، دلیل انکار وجود گاز متان چیست؟ و الگوي زاهدان براي تمام ايران، از مواردی است که موضوع گزارش های خبری و تحلیلی روزنامه های امروز شده است.
کد خبر: ۱۱۵۰۵۳۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۰۶:۱۴ 16 November 2022

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه های امروز چهارشنبه ۲۵ آبان ماه در حالی چاپ و منتشر شد که رونمايي از بسته جديد كنترل بازار ارز، امضای ۵ تفاهم‌نامه برای ساخت ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در تهران، بازگشت غرب به سیاست فشار حداکثری و گرانی 57 درصد داروها با «دارو یار»! در صفحات نخست روزنامه های امروز برجسته شده است.


در ادامه تعدادی از یادداشت ها و سرمقاله های منتشره در روزنامه های امروز را مرور می کنیم:


ایران هم مثل روسیه و چین مستقیم گفت‌وگو کند


محمدصادق جنان‌صفت طی یادداشتی در شماره امروز جهان صنعت با عنوان ایران هم مثل روسیه و چین مستقیم گفت‌وگو کند نوشت: سیاست، هنر پیوند زدن‌ها برای امور گسسته‌شده و گسیختگی‌های دیروز و امروز و فردا است و نباید به این عنصر تنها از زاویه ابزاری برای نادیده گرفتن و فراموشی به آن نگاه کرد. در سیاست مدرن، آشتی و ناسازگاری همیشگی نداریم.

گفت‌وگو کردن همان ابزار ‌کار‌آمد برای پیوند زدن میان سیاستمدارانی است که به هر دلیل حالا در دو سوی نبردی ایستاده‌اند که خود را طرف درست نبرد و دیگری را سویه نادرست نبرد می‌پندارند. تا روزی که یک سوی نبرد آماده نباشد با هماورد خود گفت‌وگو کند و در هنگامه گفت‌وگو و در برابر چشم‌های همه سیاستمداران جهان مجادله‌کننده را وادار به عقب‌نشینی کند پیداست که جهانیان او را ناتوان تشخیص خواهند داد. به همین دلیل است که در همین روزها می‌شنویم جو بایدن رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا که همین چند روز پیش دکترین امنیت ملی خود را به جهان ارائه و با صراحت اعلام کرد که چین بزرگ‌ترین دشمن امروز و فردای آمریکا است به آسانی با رهبر چین گفت‌وگو می‌کند‌. اگرچه ما از آنچه واقعا در این گفت‌وگو طرح شده است اطلاعات کافی نداریم اما این حرف بایدن که چین به این زودی‌ها به هنگ‌کنگ حمله نمی‌کند بسیار معنادار است.

بدیهی است که بایدن و دستگاه اداره‌کننده آمریکا ساده‌انگار نیستند که ندانند ممکن است چین همین فردا به هنگ‌کنگ یورش ببرد، بنابراین آمریکا برای هر دو حالت آمادگی دارد ولی تا جایی که می‌تواند می‌خواهد از هدر دادن نیرو و تجهیزات نظامی خودداری کند تا روز آن برسد. از سوی دیگر نیک می‌دانیم که در روزهای تازه‌سپری‌شده روسای سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و روسیه در اوج نبردهای اوکراین با هم نشست و برخاست می‌کنند و سخن می‌گویند و می‌خواهند دیگری را مجاب کنند که عقب‌نشینی کند. آیا ایالات‌متحده آمریکا نمی‌داند سیاستمداران روسی اگر توانایی داشته باشند خون آنها را در شیشه کرده و می‌آشامند و برعکس؟ آنها می‌دانند و روسای جمهوری دو کشور نیز با سخنان خود نشان داده‌اند که اگر بتوانند تا مرز نابودی دیگری پیش می‌روند اما این به معنای مذاکره و حرف زدن رودررو نیست. به نظر می‌رسد نظام سیاسی ایران این درس را از سیاستمداران روسی و چینی بیاموزد و بدون ترس و با همه نیرو به گفت‌وگوی مستقیم با آمریکا بپردازد. بی‌تردید همین اقدام می‌تواند بسیاری از گره‌های کور را در سیاست‌، اقتصاد و سیاست داخلی و در مناسبات میان نهادهای قدرت با شهروندان باز کند. گفت‌وگوی مستقیم اگر فایده نداشت رئیس‌جمهوری چین با بایدن دیدار نمی‌کرد و رئیس سازمان اطلاعات روسیه با رئیس سازمان سیا سخن نمی‌گفت. مهم‌ترین فایده گفت‌وگوی مستقیم گرفتن بهانه از دست آمریکا و مهم‌تر از آن در سرازیری انداختن افراطیونی است که نمی‌خواهند گره‌های زندگی و کسب‌وکار شهروندان ایرانی باز شود.

 


غرب درصدد انداختن ایران در تله فضای تبلیغاتی

حسن لاسجردی، کارشناس مسائل بین‌الملل طی یادداشتی در شماره امروز آرمان ملی نوشت: آمريکا و کشورهاي اروپايي با توجه به اعتراضات و فضايي که از نظر اجتماعي به عنوان عدم قبول برخي از سياست‌ها و مشکلات اقتصادي تفسير مي‌شود عليه ايران اعلام موضع کردند. ما در روزهاي گذشته داشتيم که اروپايي‌ها به‌طور صريح در ارتباط با اعتراضات در ايران موضع گيري کردند. کاري که جوزپ بورل مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا يا مقامات آلماني کرده‌اند يا ديداري که مکرون داشته است. همه اينها دال بر اين است که اروپايي‌ها بر روي موضوع اعتراضات در ايران نگاه ويژه دارند. از طرف ديگر آمريکا و به ويژه شخص بايدن اعلام موضع کرد که از اعتراضات ايران حمايت مي‌کنيم. لذا به نظر مي‌رسد که نفس خود اين موضوع از نظر اروپايي‌ها که هميشه حقوق بشر برايشان اولويت داشته است؛ اين دفعه نيز براي اينکه اعتراضات هزينه‌هايي دارد با اين نگاه وارد چالش با ايران شدند که بتوانند با بهانه حقوق بشر بر روي ايران فشار آورند تا ايران هم در برخي مسائل که مي‌تواند منافع اروپا را تحت تاثير قرار دهد مثل بحث اوکراين در آنجا تغيير سياست داشته باشيم. اما در رابطه با آمريکا موضوع اعتراضات ايران ارتباط مستقيمي با انتخابات کنگره داشته و علت اساسي که آمريکايي‌ها، بايدن و دموکرات‌ها در خصوص مسائل داخلي ايران اعلام صريح کردند بيشتر حمايت‌هاي سياسي بود که آنها مي‌توانستند از فضاي ايرانيان آنجا داشته باشند. به نظر مي‌رسد با توجه به اينکه مذاکرات نيز سرنوشت نامعلومي دارد شايد در سطح پايين‌تري بگوييم که به عنوان يک اهرم فشار بخواهند در مذاکرات عليه ايران استفاده کنند. لذا از اين دو منظر مي‌توان نوع رويکرد نگاه اروپا و آمريکا را تفسير و تحليل کرد.

البته ذکر اين نکته نبايد از ذهن دور داشته شود که يک فضاي پر حجمي عليه ايران در رابطه با شوراي حکام و قطعنامه احتمالي به وجود آمده که به هر صورت در آستانه نشست‌هاي فصلي هميشه اينگونه بوده که به دليل نگاهي که ايران در بحث همکاري با آژانس دارد و به دليل برخورداري از حقوق در N. P. Tنمي‌خواهيم با آژانس همکاري کنيم يا خواسته‌هاي آژانس غير واقعي است؛ مقامات آژانس معمولا به زبان‌هاي مختلف ما را تهديد مي‌کند که در نشست آتي گزارش منفي عليه کشورمان خواهد داد. در مجموع ايران يک همکاري خوشبيانه و با حسن‌نيت با آژانس داشته است. البته هر اقدامي که پيش از اين در برخي مقاطع ايران انجام داده همه از مطالبات ايران بوده که خود آژانس نيز در جريان بوده است. به نظر مي‌رسد که برخي مواقع به جهت فشاري که برخي از اعضاي ويژه آژانس دارند تلاش مي‌کنند که به دلايل مختلف فضا را تند کنند يا اصطلاحا ايران را وارد تله فضاي تبليغاتي کنند. بنابر اين با توجه به شرايط به نظر مي‌رسد سفر رافائل گروسي به تهران نيز دستاورد مثبتي داشته باشد.

آمریکا یا روسیه کدام طرف کوتاه می‌آید؟

جعفر بلوری در بخشی از یادداشتی در شماره امروز روزنامه کیهان با عنوان آمریکا یا روسیه کدام طرف کوتاه می‌آید؟ نوشت: ۵۰۰ برابر شدن قبوض برق و گاز و هجوم مردمان کشور‌هایی مثل آلمان به بریدن درخت‌ها و شکستن نیمکت‌های پارک‌ها جهت تهیه هیزم، نگرانی مقامات انگلیس درباره افزایش خودکشی، افزایش سرقت و آدم‌کشی، استحمام بدون آب گرم، لزوم شست‌وشوی فقط ۳ یا ۴ نقطه از بدن در حمام، تبلیغ برای خوردن غذای کپک‌زده و این اواخر، سه و یا حتی چهار شغله شدن مردم برای تامین هزینه‌های زندگی و حتی رواج خون‌فروشی، از جمله این تغییرات است. وقتی سبک زندگی و فرهنگ در بازه زمانی چند ماهه تغییر می‌کند یعنی، فشار به‌شدت بالاست. در چنین فضایی به‌ویژه وقتی افق روشنی درباره سرنوشت و نتیجه جنگ در دسترس نیست، طبیعی است که حل بحران از طریق مذاکره -ولو با تحت فشار قرار دادن اوکراین برای رها کردن بخشی از سرزمینش- اولویت یابد! غربی‌ها نمی‌خواهند یا بهتر است بگوییم نمی‌توانند بیش از این تحمل کنند و به قول ستون‌نویس روزنامه آلمانی «زوددویچه سایتونگ» که از مونیخ به‌روز‌رسانی می‌شود: «اروپا دیگر خسته شده و دیگر نمی‌تواند آن انسجام اولیه را در برابر تحریم‌های ضدروسی حفظ کند.»


پاسخ بعدی به «توان هسته‌ای» طرفین جنگ مربوط می‌شود. هم روسیه و هم آمریکا و هم برخی از کشور‌های غربی دارای سلاح‌های اتمی‌اند. سلاح‌هایی که «مرد چاق» (بمبی که ناگاساکی را ویران کرد) در برابر آن شبیه به شوخی است. برخی کارشناسان غربی پیش از این هشدار داده‌اند، از آنجایی که طرفین جنگ دارای چنین توانایی‌هایی هستند، نباید هیچ‌یک به نقطه‌ای برسند که، برای نجات خود مجبور به استفاده از این سلاح‌ها شوند. معنای دیگر این هشدار این است که، هیچ‌یک از طرفین نباید به‌طور کامل و صددرصد شکست بخورد یا احساس شکست کند چرا که در چنین حالتی، ممکن است برای نجات خود به سمت استفاده از این سلاح‌ها پیش برود. شاید بد نباشد بدانید که، گفتگو‌های «ویلیام برنز» رئیس سازمان سیا با
«سرگئی ناریشکین»، رئیس سازمان اطلاعات خارجی روسیه، دقیقا در همین زمینه بوده است! آن‌ها نگرانند جنگ به این سمت حرکت کند.


حرکت جدی طرفین به سمت مذاکره هیچ معنای دیگری ندارد جز این که، ادامه جنگ دیگر به صرفه نیست مخصوصا برای کشور‌های اروپایی. این جنگ، فقط زیرساخت‌های این کشور وابسته به غرب را نابود نکرد، فقط سبک زندگی اروپایی‌ها را زیرورو نکرد و چالش اقتصادی انگلیس را به ناتوانی در تامین تخم‌مرغ مورد نیاز مردم، تنزل نداد. این جنگ بُرنده‌ترین ابزار غرب یعنی تحریم‌ها را هم کُند کرد. وقتی رسانه‌های غربی می‌نویسند که دولتمردان‌شان در حال دور زدن تحریم‌های خود به‌ویژه در حوزه انرژی هستند، وقتی بلومبرگ اعلام می‌کند، تحریم‌هایی که غرب علیه روسیه وضع کرده درست مثل یک بومرنگ به خود غرب بازگشته، وقتی مجارستان بدون اطلاع اتحادیه اروپا وارد مذاکره با روسیه برای تامین انرژی می‌شود که تحریم شده، یعنی، این ابزار کُند شده است.


حرکت جدی غرب به سمت «مذاکره با روسیه» و واداشتن اوکراین و آن کُمُدین یهودی به بی‌خیال شدن خاک کشورش، یک دلیل بسیار مهم دیگر هم دارد و آن چیزی نیست جز «زمستان سخت»‌ی که در راه است. کمی بیشتر از یک ماه به رسیدن فصل سرما باقی مانده است. زمستانی که دمایش در برخی از این کشور‌ها مثل خود اوکراین، تا منهای ۳۰ درجه پایین می‌آید. رسانه‌های غربی می‌گویند از چند هفته پیش، نگرانی از «زمستان بی‌گاز» در کشور‌های سردسیر اروپا تا آنجا افزایش یافته که برخی از مردم شروع به مهاجرت کرده‌اند! بله درست شنیدید، «مهاجرت از ترس سرما» به کشور‌های گرمتر اروپا مثل اسپانیا. اگر تمام خسارت‌ها و هزینه‌هایی که در بالا تنها به گوشه‌ای از آن‌ها اشاره شد را اگر به کناری بگذاریم، همین «زمستان سخت» به تنهایی برای واداشتن غربی‌ها به حل این بحران با مذاکره کافی است.


احتمالا ادامه این وضع برای غربی‌ها غیرممکن خواهد بود. اگر سران این کشور‌ها هم بخواهند به جنگ ادامه دهند، مردم اجازه ادامه این جنگ را نخواهند داد. اکنون که در حال مطالعه این یادداشت هستید، بسیاری از کشور‌های غربی، درگیر بزرگ‌ترین و طولانی‌ترین اعتصاب‌ها و تظاهرات با هدف فشار به دولتمردان برای لغو تحریم انرژی روسیه هستند. نفت و گاز دزدی از یمن و سوریه و برخی کشور‌های آفریقایی هم تاکنون برای غرب کارگشا نبوده، که اگر بود، این طور برای مذاکره (کوتاه آمدن) به اوکراین فشار وارد نمی‌کردند. فلذا اگر طی هفته‌های پیش رو شنیدید، «اوکراین [آمریکا]پرچم سفید را بالا آورد» اصلا تعجب نکنید. غربی‌ها به این نتیجه قطعی رسیده‌اند که باید هر طور شده، سر و ته این جنگ را به هم آورند و در این بین فقط «زمان» و «چگونگی» آن باقی مانده است.

 

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۴
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۴۱
به نظر میرسد نویسنده محترم جهان صنعت تایوان را با هنک کنگ اشتباه گرفته اند.هنک کنگ چند سال است که تحت نظر ومدبریت چینی هاست!!! واما اینکه چرا ایران مثل چین وروسیه مستقیما وارد مذاکره نشود یا نمیشود خود یکی از معادلات چند مجهولی سیاست خارجی ایران است یکی از مهمترین مجهولات نگاه یک سویه وگاه متوهمانه دستگاه سیاست خارجی ما به دنیا وروابط بین الملل است . الان هر کس که نوشته آقای بلوری در کیهان را بخواند فکر میکند که نسل مردم انگلیس وآلمان وکلا غرب در حال انقراض است!!خ
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
حالم از این اصلاح طلبان و روزنامه نگارانشان مثل همین جهان صنعت بد می شود. هر اتفاقی که می افتد می گویند الان وقت گفتگو با آمریکا است.
اما نمی گویند دولت مطلوب آنان با برجام چرا نتوانست ی دی پی را حتی به زمان احمدی نژاد برساند و کشور را دچار بحران کرده است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
کیهان امروز تیتر زده که هزینه

انرژی ( قبوض ) مردم آلمان در

همین چند ماه گذشته

پانصد ۵۰۰ برابر شده است!!!؟


و مردم نیمکتهای پارکها را کنده و در خانه می سوزانند

تا گرم شوند و خوراک بپزند !!؟
آقای کیهان باز هم فرار رو به جلو!
بیایید و بگویید اشتباه کردیم اروپا موفق به مهار مشکل سوخت شده است،
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
مهار یعنی چی؟!
هنوز سوز زمستان نیامده و هزینه های مردم بسیار بالاتر رفته است و آمار فوتی های به بهانه کرونا در اکثر کشورهای انگلیس و فرانسه و آلمان در هفته بالای هزار نفر است.
بله بالای 1000 نفر در هفته در حالی که ایران حدود 20 نفر در هفته است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
آدم خندش می گیره از این مقاله کیهان
هر چند خنده تلخی است ولی بلاخره خنده ای بر لب آدم می نشاند.
ان شاءالله که منظور کارشناس محترم از مذاکره برای عقب انداختن حمله چین به هنگ کنگ تایوان باشد اگر اینطور باشد برادر یه‌کم استراحت کن که بدونی چی مینویسی چین تهدید کرده که تایوان را به زور هم شده بهمین کمونیست ملحق خواهد کرد نه هنگ کنگ
کاش نویسنده کیهان که اینهمه دلش برای مردم اروپا میسوزد یکصدم ان دلش برلی مردم ایران میسوخت..‌
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
شما چرا اروپا را مانند بت می پرستید و اگر کسی به اروپا یا آمریکا چیزی بگوید خشمتان می گیرد؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
از نظر رفیق شریعتمداری کیهان

فقط در دنیا دو کشور خوشبخت

و پیشرفته هستند

(اول روسیه ( رفیق پوتین

دوم جمهوری اسلامی ایران
بر اساس گفته یک ایرانی مقیم آلمان ...کیهان دروغ میگوید.در همین آلمان دولت برای کمک به مردم حمل و نقل درون شهری را رایگان کرده و یا کمترین هزینه را دریافت میکند.
وقتی مشتی ادم حسابی حاکم بر مردم میشوند نتیجه اش این میشود که میبینید!!!!
ایران هم مثل روسیه و چین مستقیم گفت‌وگو کند
ایران اگه مستقیم گفت و گو نمی کنه حکمتی توش هست.چون تنهایی دستش خالیه بنابراین یارگیری می کنه اما اون دو کشور دیگه با کی برن جلوی آمریکا
اما یه جاهایی که حرفی برای گفتن بوده مذاکره مستقیم و پشت پرده هم بوده
دوستان دقت کردیدتیتراول کیهان را..به نظرتان خیلی آشنا نبود؟؟؟؟...
گفت و گوی غیر مستقیم ایران با آمریکا نوعی نبرد نامتقارنه
اين زمستان سخت و مهاجرت و غذاي كپك زده رو از كجاتون در اورديد خدايي
منظور از ۵٠٠ برابر همان ۵٠٠ درصد یعنی ۵ برابر است دیکر؟ چون ۵٠٠ برابر قبض ١٠ یوروی میشود ۵٠٠٠ یورو یعنی حقوق یکسال کارمند ایرانی
این تحلیل های کیهان و گروهش ما را به اینجا رسانده لطفا روی تحلیل های این گروه حساب نکنید
عزیز دل جناب محمد صادق جنان صفت! ‌اومدی نسازی بابا جان. با خط قرمز های ما کاری نداشته باش!!! ما تا پای جان به خط قرمز هایمان وفاداریم. مردم هم اگر گرسنه اند مشکل خودشان است به ما ربطی ندارد. ما در‌شعار‌انقدر قوی هستیم که دشمن به ما حسادت می کند و همین کافی است و نیازی به مذاکره مستقیم نداریم. چین و روسیه هم اشتباه کردند از خط قرمز های ما عبور کردند!!!
به نظر می رسد با گفتگو مستقیم با آمریکا به طور حتم بسیاری از مشکلات با گفتگو حل می گردد.و سو تفاهم ها از بین می رود دست چین و روسیه از تحریم ایران و نفعتی که به آنها می رسد برملاع می شود و با طور حتم مشکلات حل خواهد شد
بصورت مشکوکی هر روز در روزنامه ها و حتی در مدارس از ایران بدگویی می‌کنند. به نظرم برنامه بزرگی در راه است. شاید غرب انتقام اکراین را از ایران بگیرد و در حال آماده سازی اذهان عمومی است. لطفا مسولین و مردم هشیار باشند.
پیاز کیلویی 20هزارتومان
دلیلی ندارد که چین به هنگ کنگ یورش ببرد. منظورتان احتمالا تایوان است
فرمایشات شما بسیار دور از واقعیت است اروپا با کمبود سوخت مواجه نیست انبار ها و مخازن گاز در اروپا مشکل زمستان سرد را بر طرف خواهد کرد کجآی اروپا مردمانش سه و چهار ساله شدند مؤمن . در کلا اطلاعات شما در کلیه اصولی اشاره شده بسیار اندک و به دور از واقعیت است ضمنا حمله به هنگ کنگ نه بلکه حمله به تایوان به تا خیر افتاده چون چینی ها به مراتب از روسی های دائم تلخمر با هوشترند و نمی خواهند آنچه را طی ده سال گذشته به دست آورده اند در باتلاق تایوان بزیژند. اما در مورد ارتباط سیاسی با شما هم نظرم
۵۰۰ برابر شدن قبوض برق و گاز و هجوم مردمان کشور‌هایی مثل آلمان به بریدن درخت‌ها و شکستن نیمکت‌های پارک‌ها جهت تهیه هیزم، نگرانی مقامات انگلیس درباره افزایش خودکشی، افزایش سرقت و آدم‌کشی لزوم شست‌وشوی فقط ۳ یا ۴ نقطه از بدن در حمام!!! چقدر دروغ. گرانی شده ولی هنوز قابل تحممل است . چرا قصد سیاه نمایی دارید
منظور تایوان است هنگ کنگ که الان متعلق به چین است
جلیلی ادعا کرده که با توافق برجام نرخ رشد اقتصادی منهای ۸ شد !!!!؟؟؟

ولی نمی گوید که با ۷ قطعنامه تحریمی جهانی که در مذاکرات ۸ ساله او به کشور تحمیل شد

چند صد میلیارد دلار به اقتصاد کشور و مردم خسارت جدی و حیاتی وارد شد ؟

و چند ده میلیون نفر از طبقات متوسط و نیمه مرفه به زیر خط فقر و فلاکت و بدبختی رفتند ؟؟

و کودکانشان گرفتار کار در خیابان و سوء تغذیه و ترک تحصیل شدند ؟؟؟؟

و چند میلیون نفر به بیکاران اضافه و چند صد هزار نفر مطلقه شدند ؟؟؟؟

و چند میلیون نفر از جوانان تحصیلکرده و مجرب ، مجبور به مهاجرت از وطن و با چشمان اشک بار شدند ؟؟؟؟

از جلیلی و دوستانش انتظار دارد که حداقل سکوت کنند .
واقعا نویسندگان کیهان به کدامین منابع اطلاعاتی استناد می کنند که چنین مقالات مفتضاحانه و مبتنی بر دروغ را منتشر می کنند؟؟؟ البته جنگ برای همه طرفین درگیری اسباب طبعات عدیده ای دارد که اروپا و آمریکا و بخصوص اکراین و روسیه هم مستثنی از آن نیستند ولی روزنامه ای که از پول بیت المال ارتزاق می کند و بنا به آمار وزارت ارشاد کمترین خواننده را دارد چگونه چنین اطلاعات غیر مستندی را منتشر می کند و امثال تابناک هم آنرا بازتاب می دهند؟؟؟ ..
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
دروغ گفتن نیازی به اطلاعات ندارد .کیهان کمی مراعات کرده!!! میتوانست بنویسد سوخت 5000 برابر شده.هرکی قبول نداره بره اونجا بنزین بزنه.خخخخخخ.
عجیبه مگه کشتی ست که با اسراییل حق نداریم بازی کنیم .خیلی جالبه یعنی ما مگر با امریکا رودروایسی داریم که مستقیم مذاکره نمیکنیم.این چه بدعتی ست که سالها گذاشتیم.
کیروش گفت چقدر به من پول میدی و نگفت تو چقدر پول گرفتی
روزنامه وطن امروز از کشور که خبر نداره گویا از متن مصاحبه کیروش هم خبر نداره
کیروش نگفت چقد پول گرفتی برای این سوال
گفت به شبکه تون بگو که چقد به من پول میده که این سوالو جواب بدم
عملا گفت پولکیه و حاضره پول بگیره و جواب بده
نشریات اصولگرا کلا شعور مخاطب رو به هیچ حساب میکنند
آمریکا هم با روسیه کنار میاد و تحریمها برداشته میشه انوقت ایران میمونه با تحریمهایی که احتمالا شدیدتر هم خواهد شد و روسیه هم دیگه نیازی به ایران نخواهد داشت و پشت اروپا برای فشار بیشتر بر ایران خواهد امد و بازهم تکرار سیاست های شکست خورده قبلی و خسارت خسارت خسارت برای ایران
وطن امروز از تلاش المان برای خرید نفت نوشته .

البته از قول یک رسانه خارجی اصهیونیستی ستفاده کرده است !!!!!

احتمالا وطن امروز یا خبر نداشته !! که بعید است

و یا منبع خبر را مهم ندانسته و فقط جنس و معنای خبر ، برایش اهمیت داشته !!!
و هدف ، وسیله را توجیه میکند !!!!
غرب بد عالم ولی چرا آقا زاده ها براش سر و دست میشکنن.. چرا نمیرن چین و روسیه ..بابا .. تفسیر از این آبکی تر ندیدم ولی ممنون میشم اگر سواد داری جواب سوال من را بدهید
کیهان از ۵۰۰ برابر شدن مبلغ قبوض انرژی مردم در آلمان نوشته است !!!!!!!

بله ۵۰۰ برابر یعنی (پانصد برابر ) !!!!! که قطعا یا اشتباه تایپی کرده !!!
و یا کار کیهان رفیق شریعتمداری است و به سیم آخر زده است دیگر !!!!!

ولی آنچه ما در داخل میبینیم مخابرات ماهی ۲۰ هزار تومان به فیش های تلفن ثابت اضافه کرده است یعنی قبض ۵ هزار تومان ما شده ۲۵ هزار تومان !!

و قیمت مواد غذایی امسال به سال گذشته ۴۰۰درصد یعنی ۴ برابر گرانتر شده

است و مردم ما بشدت تحت فشار و سختی و مشقت و زحمت قرار گرفتند


ولی هنوز نمیتوانم باور کنم که در آلمان فقط در چند ماه نرخ انرژی مردم ۵۰۰ ( پانصد) برابر شده باشد ( البته از قول کیهان رفیق شریعتمداری)
فرض کنیم همه حرفهای کیهان عین واقعیت است!
اوکراین تسلیم شده و بخشی از خاکش را به روسیه واگذار کرده و جنگ تمام شده است.
اروپاییها به تحریم روسیه پایان داده و فروش نفت و گاز روسیه به اروپا از سرگرفته شده است.
حالا ما را چه سود؟!! دقیقا چه اتفاق مثبتی برای ایران رخ میدهد؟!
مشخصا وضع ما بدتر خواهد شد. چون اگر الان به دلیل تحریم انرژی روسیه، تحریم نفت ایران را عمدا شل کرده اند تا نفت از این گرانتر نشود آنوقت تحریم ما سفت و سخت اجرا شده و مشکلاتمان هم بیشتر میشود.
حالا حضرات کیهان که انگار در کیهانی دیگر زندگی میکنند دقیقا از چه چیزی خوشحال هستند الله اعلم!
مدیر کیهان قبل از حمله روسیه به اوکراین می گفت ایران برای حمله روسیه به اوکراین باید نذری بدهد. همچنین هنگام مذاکرات هسته‌ای توصیه می‌کرد دو سه ماه مذاکرات را به تعویق بیندازید طرف مقابل خودش برای امضای برجام التماس خواهد کرد. .امثال این مشاوران پیش‌بینی می کردند گرمی امضای برجام در سرمای اروپا و آتش جنگ اوکراین را حس خواهیم کرد. در حالی که حتی جوهر خودکار امضا کنندگان نیز خشک شده
زاکانی وجود ابر گاز سمی متان روی جنوب تهران توسط ناسا را دروغ میداند !

و چمران گفته ناسا کلا عکس یک کشور و شهر دیگر را بجای تهران نشان داده !!!
_______

ولی سالهاست بوی تعفن شدید در جنوب و کل تهران به مشام مردم می رسد

آیا ، نباید انتظار داشته باشیم که زاکانی و چمران کار مثبتی بکنند ؟؟؟
______

در تمام کشورهای متوسط به بالا ، از زباله شهری ، بعنوان طلای کثیف یاد کرده

، و از آنها، پول و ثروت و شغل و زیبایی خلق میکنند

الف ) کلیه مقوا و پلاستیک و فلزات و شیشه را بازیافت میکنند

ب ) چوب و کاغذ و مواد سوختنی و گاز متان متصاعده از آنرا سوزانده و برق
زیادی تولید می‌کنند

ج ) از زباله تَر آن مثل بازمانده غذایی و سبزیجات و میوه جات و گیاهان کود

کمپوست بسیار غنی و با ارزش ارگانیک کود کشاورزی استفاده میکنند

د ) و در آخر بر روی بقایای آنها با زیر سازی و روکش خاک ساده ، زیباترین

پارکها و مناظر طبیعی را میسازند

ولی در تهران امروز ، شهردار و رییس شورای ابر شهر تهران ، روزی ۸ هزار تن

زباله را با هزینه های گزاف جمع اوری و در جنوب تهران رویهم انباشته و بوی

تعفن و گاز سمی متان آنرا به هوا و حلق مردم هدایت میکنند .

و شیرابه بسیار بسیار سمی خطرناک آنرا رها کرده تا وارد ابهای زیر زمین و به

خورد طبیعت و مردم و جانوران و گیاهان بروند

و حتی از اطلاعات علمی مجانی و با ارزش ناسا با تکذیب و اشتباه

خواندن آنها ، به راحتی عبور میکنند !!!
________

و البته که خودشان را بعنوان مدیران جهادی و انقلابی و مومن و مردمی

دانسته و احتمالا بقیه مدیران موفق دنیا را هم قبول نداشته و ندارند !!!!
حضرات کیهانی از کدام اروپا سخن می گویید؟ مثل اینکه در جهان دیگر سیر می کنید. برادر جان الان اگر اجازه به ایرانیان بدهند خیلی از آنها حاضرند سرمای اروپا را درک کنند
آقا این همه دعوا برای چیه؟ یک بزرگواری که در کشور اروپایی زندگی میکنه ( اون کشور که بد ترین شرایط را داره) لطف کنن بفرمایند اوضاع چگونه است؟ لطفا
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان