بازدید 18305
مرور روزنامه‌های چهارشنبه ۲۲ خردادماه؛

توضیحات وزیر نیرو: نگفتم مردم یک وعده غذا بخورند- از مردم متشکرم/آب در دولت آقای رئیس‌جمهور/چه انتظاری از سفر امروز نخست وزیر ژاپن به تهران دارید؟

اینستکس تحریم شدنی است؟ سفر نخست وزیر ژاپن پس از ۴۱ سال به ایران، آزادی زاکا برمحور حسن‌نیت و نزدیکی ملت‌ها، اموال مسئولان زیر ذره‌بین، خطر پوپولیسم بیخ گوش انتخابات، سناتورکشی در آمریکا، تکذیب فرار و دستگیری چند تن از سرداران سپاه، سینما قربانی بزرگ قوانین ناقص درحوزه فرهنگ، صنعت خودرو گروگان مدیران سیاسی و تحریف «چرنوبیل» به روایت «نیویورکر»، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۹۰۴۹۷۹
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۵:۵۵ 12 June 2019

اینستکس تحریم شدنی است؟ سفر نخست وزیر ژاپن پس از ۴۱ سال به ایران، آزادی زاکا برمحور حسن‌نیت و نزدیکی ملت‌ها، اموال مسئولان زیر ذره‌بین، خطر پوپولیسم بیخ گوش انتخابات، سناتورکشی در آمریکا، تکذیب فرار و دستگیری چند تن از سرداران سپاه، سینما قربانی بزرگ قوانین ناقص درحوزه فرهنگ، صنعت خودرو گروگان مدیران سیاسی و تحریف «چرنوبیل» به روایت «نیویورکر»، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز چهارشنبه ۲۲ خردادماه در حالی از چاپخانه‌ها روانه پیشخوان مطبوعات کشور شدند که سفر شینزو آبه نخست وزیر ژاپن به تهران یکی از اصلی‌ترین محور‌های خبری بیشتر روزنامه‌های امروز شده و در صفحات نخست آن‌ها برجسته شده است. تیتر‌های انتخاب شده برای این سفر دیپلماتیک در روزنامه‌های جریان‌های سیاسی کمی متفاوت است. روزنامه جوان با چاپ تصویری از آبه عنوان ایران و ژاپن منهای امریکا را تیتر کرده و نوشته است؛ «ایران و ژاپن منهای امریکا» می‌تواند یک رویکرد و راهبرد درست باشد، اما «ژاپن میانجی امریکا در ایران» با شناختی که جهان نسبت به امریکا پیدا کرده است، هیچ آورده‌ای برای ژاپن و ایران نخواهد داشت. در حالی که روزنامه اعتماد سفر نخست وزیر ژاپن پس از ۴۱ سال به ایران را فرصت ژاپنی عنوان کرده و از ظرفیت‌های اقتصادی منجر به کاهش تنش در منطقه یاد کرده است. روزنامه جهان صنعت نیز برای نخست وزیر ژاپن در تهران عبارت سفیر صلح را استفاده کرده است.

اموال مسئولان زیر ذره‌بین قوه قضاییه که در نشست خبری روز گذشته سخنگوی دستگاه قضا مطرح شد نیز از برجسته‌ترین بخش‌های این نشست خبری در روزنامه‌های امروز است که در بعضی روزنامه‌ها با عنوان شفافیت اموال مسئولان در فاز اجرا و تعقیب کیفری وزیران ۱۰۰۰ میلیاردی در صفحات نخست برجسته شده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛

توضیحات وزیر نیرو: نگفتم مردم یک وعده غذا بخورند ـ از مردم متشکرم
رضا اردکانیان وزیر نیرو که اظهار نظر او در یک گفت‌وگو درباره مصرف گرایی مردم ایران و یک وعده غذا خوردن چینی‌ها حاشیه ساز و با انتقادات فراوانی مواجه شد، در یادداشتی در شماره امروز روزنامه ایران با عنوان از مردم تشکر می‌کنم نسبت به حواشی مطرح شده واکنش نشان داد و در بخشی از این یادداشت که طی آن به توضیحات بیشتر درباره‌ی گفته خود پرداخته نوشت: برای خبرنگار محترم توضیح دادم که برخی مصرف‌کنندگان خیلی بیشتر از الگو مصرف می‌کنند و گفتم که اگر از مصرف‌کننده پرمصرف، قیمت واقعی دریافت کنیم، هم او عقلانی‌تر مصرف می‌کند و هم می‌توانیم برای اقشار ضعیف آب و برق ارزان‌تر ارائه کنیم. تصریح کردم که «دنبال اصلاح خودمان و پایبندی به اخلاقیات و ایمن کردن جامعه از حیث شیوه‌های مصرف باشیم.» به مقتضای بحث رایج این روز‌های جامعه درباره تحریم‌ها به خبرنگار محترم گفتم «تحریم روی جامعه‌ای اثر می‌گذارد که آلوده به بدمصرفی باشد.

اگر جامعه‌ای آلوده به بدمصرفی و بیمار نباشد، تحریم کنند چه اتفاقی می‌افتد؟ ... وقتی وابستگی‌مان به نفت کمتر شود یعنی کارآیی‌مان را بالا برده‌ایم، یعنی تولیدمان را بالا برده‌ایم یعنی میزان کار و بهره‌وری را افزایش داده‌ایم.» موضوع بدمصرف بودن جامعه ایران اولاً با توجه به اینکه همه ایرانیان پرمصرف نیستند و برخی مصرف‌کنندگان خارج از الگو مصرف می‌کنند را طرح کردم و در ضمن بر ضرورت کاستن از وابستگی به نفت تأکید نمودم.
توضیحات وزیر نیرو: نگفتم مردم یک وعده غذا بخورند- از مردم متشکرم/آب در دولت آقای رئیس‌جمهور/چه انتظاری از سفر امروز نخست وزیر ژاپن به تهران دارید؟
به‌واقع به بدمصرف بودن جامعه و اقتصاد ایران اعتقاد دارم. ما در مصرف بنزین، آب، برق، گاز و مواد غذایی بدمصرف هستیم. شهر‌هایی با آلودگی هوا، انبوه نان خشک، سطل‌های زباله مملو از مواد غذایی هدر شده و شدت بالای مصرف انرژی در این کشور نشانه بدمصرفی است. بدیهی است مردم تنها مقصر بدمصرفی نیستند. ساختار‌های صنعتی، شهرسازی، کشاورزی و آب و انرژی ما به اندازه کافی کارآمد نیست، اما به واقع اخلاق و عادات رفتاری نادرست ما هم در بدمصرفی سهیم است.


آن یک عبارت درباره غذا خوردن مردم چین نباید سبب شود ایده اصلی بدمصرفی جامعه و اقتصاد در ایران امروز را به فراموشی بسپاریم. از مردم تشکر می‌کنم که آنقدر به سخنم حساسیت نشان دادند تا برای روشن شدن مسأله در اینجا مقصودم را با صراحت بیشتری تشریح کنم و حتی فرصت مجددی برای گفتگو درباره آن دست دهد، اما از همین مردم هشیار تقاضا می‌کنم از کنار ایده بدمصرفی جامعه ایرانی و ضرورت مطالبه برای اصلاح آن به سادگی عبور نکنند. ۱۷ سال از نزدیک با چینی‌های بسیاری ارتباط داشته و به مدت ۱۰ سال در سمت‌های مدیریتی در مجموعه‌های مرتبط با آب سازمان ملل متحد فعالیت کرده و پروژه‌هایی را نیز در چین اجرا کرده‌ام. شناخت خوبی از چین دارم و کاملاً آگاهم که چینی‌ها به علل مختلف از جمله برخی سیاست‌های صنعتی، جمعیت زیاد اقتصادی، قدرت اتمی بودن و سطح گسترده تجارت با جهان، آسیب‌پذیری کمتری در مقابل تحریم دارند. اما سختکوشی و کم‌مصرفی جامعه چینی را هم از نزدیک دیده‌ام بالاخص در دورانی که سال‌های آغازین حرکت به سمت توسعه صنعتی امروزین را پشت سر می‌گذاشتند و عزم خود را جزم کرده بودند تا به قدرتی اقتصادی در جهان بدل شوند.
عبارتی که درباره چین بیان کردم اولاً بدان معنا نبود که ایرانیان باید یک وعده غذا بخورند، بلکه معنایی نمادین داشت و تأکید بر سختکوشی و ظرفیت تحمل جامعه چینی برای رسیدن به اهداف متعالی‌تر را بیان می‌کرد. ثانیاً کم‌اهمیت جلوه دادن سایر ابعاد سیاست‌های دولت و جامعه چین برای توسعه را نیز مدنظر نداشتم. ثالثاً، در عرصه‌ای بی‌ارتباط با حوزه فعالیت تخصصی خودم سخن نمی‌گفتم، بلکه بحث کاملاً در ارتباط با مسأله مصرف آب و انرژی بود.


مثالی را برای خبرنگار محترم ایلنا ذکر کردم که ماهیت رویکرد من به بدمصرفی را نشان می‌داد و اتفاقاً نگاه انتقادی آن مثال هم متوجه مسئولان بود. برای ایشان گفتم من در سفری که به یکی از شهر‌های گرمسیری داشتم، در پاویون فرودگاه، دفتر مقامات استانی و حتی دفتر مدیر شرکت تابعه وزارت نیرو، در حالی که دمای محیط در آن زمان ۳۵-۳۴ درجه بود و دمای آسایش هم ۲۵-۲۴ است، بدون استثنا دمای کولر گازی تمام ساختمان‌ها روی ۱۶ و ۱۷ درجه تنظیم شده بود. این یعنی وضع مدیریت مصرف خیلی نامناسب است و خیلی بدعادت و بدمصرف شده‌ایم. آن عبارت درباره چین بر بستر چنین بحثی و در حد چند کلمه ذکر شده و نه تنها نکته محوری و پیام مصاحبه نبوده، بلکه حاشیه‌ای‌ترین نکته مصاحبه به‌شمار می‌رود.

آب در دولت آقای رئیس‌جمهور
مسعود پیرهادی سردبیر روزنامه رسالت در سرمقاله امروز این روزنامه با عنوان آب در دولت آقای رئیس‌جمهور در یادداشتی انتقادی از رئیس جمهور نوشت: رئیس‌جمهور هفدهم خردادماه ۹۴ در مراسم دهمین دوره جایزه ملی محیط‌زیست گفته‌اند: «اینکه می‌گوییم تحریم ظالمانه باید از بین برود، بعضی‌ها چشم‌هایشان را زیاد نچرخانند! تحریم‌های ظالمانه باید از بین برود تا سرمایه بیاید، تا مسئله محیط‌زیست حل شود تا اشتغال جوانان حل شود، تا مشکل صنعت جامعه حل شود تا آب خوردن مردم حل شود، تا منابع آبی زیاد شود.»
خب دیدیم که به برکت زبان‌شناسی جناب پرزیدنت، تحریم‌ها بالمره لغو و از اشتغال جوانان تا آب خوردن مردم حل شد!
توضیحات وزیر نیرو: نگفتم مردم یک وعده غذا بخورند- از مردم متشکرم/آب در دولت آقای رئیس‌جمهور/چه انتظاری از سفر امروز نخست وزیر ژاپن به تهران دارید؟
«احیای دریاچه ارومیه، دستاورد بزرگ دولت یازدهم و دوازدهم است!» این سخن چند هفته قبل جناب آقای رئیس‌جمهور در جمع اعضای هیئت‌دولت است؛ یک دستاورد آبی که آنقدر انتسابش به دولت یازدهم و دوازدهم نمکی و ملیح است که لبخند بر لب همگان می‌نشاند. دستاوردی که اگر وجودش را بپذیریم باید از دست و دلبازی ابر‌ها تشکر کنیم تا دولت یازدهم و دوازدهم؛ همان ابر‌هایی که به پایین نگاه می‌کنند که اگر درخت بود ببارند وگرنه عبور کنند! همان بارندگی‌هایی که موجب احیای دریاچه ارومیه شد، در آق قلا و گمیشان در گلستان گرفته تا معمولان و کوت‌عبدالله در لرستان و خوزستان، سیل آفرید و زندگی و خانه‌ها و مزارع مردم را ویران کرد، ولی این‌بار به هیچ ترتیبی نمی‌شد دستاوردی از آن بیرون کشید؛ سیلی که در ذهن همون ملت ایران، یادآور غیبت بسیار حیاتی شخص رئیس‌جمهور در روز‌های اول بحران و همچنین استاندار و ضعف و ناکارآمدی فرمانداران و مسئولان دولتی مدیریت بحران است، لذاست که سعی می‌کنند روی موج این آب‌ها حرکت کنند تا مبادا در دریای ناکارآمدی پدید آمده غرق شوند. آب مایه حیات است اگر تدبیر باشد وگرنه همین آب مایه خسارت به جان و مال مردم می‌شود.


از آب بگذریم، این از آب گذشته‌ها هم که می‌آیند، دردی از ما دوا نمی‌کنند؛ «ماس» و «آبه» که جای خود، بزرگ تران آن‌ها هم نه تنها منافع ایران هیچ موضوعیتی برایشان ندارد، بلکه منافع خود را در تضاد منافع ما می‌بینند، چون در برابر کدخدایان یعنی آمریکا ایستاده ایم. گره‌زدن آب و نان و گوشت و محیط‌زیست و شغل جوانان به دستان آلوده به خون وحشی‌های غربی یا از سر غفلت است یا خیانت که البته نتیجه هر دوی آن‌ها یکی است.


روی این سخن با مخاطب بایدهاست! به جای آن که درصدد دستاوردسازی از عوامل طبیعی و یا امیدوار به دستان خارجی باشید، ظرفیت‌های عظیم داخلی را دریابید. همان مردم و به ویژه جوانانی که در نبود دستگاه‌های دولتی، بحران سیل را مدیریت کردند، می‌توانند اقتصاد و اشتغال را هم به سامان برسانند. یک‌بار هم که شده به فکر نان باشید که خربزه آب است!

چه انتظاری از سفر امروز نخست وزیر ژاپن به تهران دارید؟
امیرحسین یزدان پناه در سرمقاله امروز روزنامه خراسان با عنوان آبی از «آبه» گرم می‌شود؟ درباره سفر امروز نخست وزیر ژاپن به کشورمان و تحلیل آثار احتمالی این سفر نوشت: شما چه انتظاری از سفر امروز نخست وزیر ژاپن به تهران دارید؟ احتمالا تعداد زیادی ممکن است پاسخ دهند که این سفر «شینزو آبه» سفر یک میانجی میان ایران و آمریکا به تهران است. با توجه به فضای روانی که در این روز‌ها در اطراف این موضوع ایجاد شده چنین برداشتی ممکن است، اما این برداشت از سفر «آبه» چقدر مطابق واقع است؟ و نخست وزیر یک کشور دیگر حتی کشوری مانند ژاپن چقدر احتمال دارد که بتواند واسطه حل اختلافات ایران و آمریکا باشد؟


یک میانجی میان ایران و آمریکا حتی برای حل اختلافات دو سال اخیر دو کشور بر سر برجام باید چند اقدام مهم انجام دهد. اول این که باید آمریکا را به توافق هسته‌ای برگرداند و تحریم‌های فراسرزمینی آمریکا را حذف کند که واضح است چنین اتفاقی یک عقب نشینی بزرگ از سوی آمریکا محسوب می‌شود از این رو انتظاری محال است. دوم باید آمریکا را وادار کند حداقل در ظاهر از اقدامات خصمانه علیه ایران دست بردارد که این کار هم با سیاست و ژست سردمداران کاخ سفید نظیر ترامپ، بولتون و پمپئو غیر ممکن به نظر می‌رسد.
توضیحات وزیر نیرو: نگفتم مردم یک وعده غذا بخورند- از مردم متشکرم/آب در دولت آقای رئیس‌جمهور/چه انتظاری از سفر امروز نخست وزیر ژاپن به تهران دارید؟
سوم آن که اساسا سیاست‌ها ورفتار‌های منطقه‌ای و بین المللی آمریکا و مبانی سیاست خارجی و ایدئولوژی این کشور آن قدر در تضاد با جمهوری اسلامی هست که بتوان گفت: یک میانجی نمی‌تواند این حجم از اختلافات و مسائل را حل کند. اما آن چه انتظار هااز سفر آبه را تا حد زیادی کاهش می‌دهد آن است که ترامپ و کاخ سفید اگر واقعا به دنبال اعزام میانجی بودند در آستانه سفر «آبه» تحریم علیه پتروشیمی ایران را اعمال نمی‌کردند و روز گذشته هم از تحریم اینستکس (سازوکار تجاری مالی اروپا برای مراوده با ایران) سخن نمی‌گفتند تا نخست وزیر ژاپن را خلع سلاح نکنند. اکنون سوال این است که جو رسانه‌ای که برخی رسانه‌های خارجی و حتی داخلی درباره این سفر به راه انداخته اند و با عنوان میانجی آن را برجسته می‌کنند چه منشائی دارد؟


به نظر می‌رسد این فضا را باید در ادامه «نمایش مذاکره» از سوی آمریکایی‌ها دانست که با هدف تکمیل راهبرد «فشار» علیه ایران درحال اجراست. به راه انداختن فضای رسانه‌ای که مدعی میانجی‌گری «آبه» است باهدف اثر گذاشتن روی نظام محاسباتی مسئولان ایران است تا حداقل در میان برخی مقامات این تلقی و ذوق زدگی را ایجاد کند که شاید زمان خوبی برای مذاکره با آمریکا ایجاد شده است. همین مسأله عملا می‌تواند صف متحد مقامات کشورمان مقابل دشمن را تضعیف کند. این تلقی اشتباه و اختلال نظام محاسباتی مقامات ایران اگر در مذاکرات محرمانه با «شینزو آبه» هم وجود داشته باشد پس از گزارشی که او به ترامپ خواهد داد، عملا ممکن است پیام تضعیف صف متحد ایران مقابل دشمن را به کاخ سفید مخابره کند.


البته این مسأله اصلا به این معنا نیست که نباید حرف‌های «آبه» را حتی درباره آمریکایی‌ها شنید. بلکه همه حرف‌های او را چه از جانب آمریکایی‌ها باشد و چه از جانب خودش باید خیلی دقیق و هوشمندانه شنید، اما باید مراقب پیامی که به وی صادر می‌شود بود. سیاست اصولی ایران همیشه این بوده که برای همه رفتار‌ها و سیاست‌های خود منطق محکم داشته است؛ بنابراین اولا باید طرف ژاپنی به خوبی و عیان درک کند که جمهوری اسلامی ایران اهل منطق و گفت و گوست، اما نه گفتگو همراه با فشار و تهدید. ایران هرگز عزت ملی خود را فدای هیچ گفت و گویی نمی‌کند. پیام دوم که «آبه» باید از دیدار مقامات کشورمان برداشت کند پرهیز از ذوق زدگی برای مذاکره و صفوف متحد ملت و مسئولان مقابل آمریکایی هاست. راهبرد فشار آمریکایی‌ها تاکنون نتوانسته است ایران را تسلیم کند به همین دلیل آن‌ها به دنبال تاکتیک‌های مکمل برای راهبردشان هستند؛ موضوعی که هم جامعه ایران و هم مسئولان باید مراقب آن باشند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۶۳
کاش میش روحانی ی دوره دیگه هم رییس جمهور باشه تا بقیه مشکلاتمون هم حل بشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
دعوت ازروحانی در نشست جی ۲۰ مترادف است بازمینه سازی ملاقات کاملا تصادفی ! روحانی وترامپ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
!مگه مشکلی هم مونده که ایشون تاحالا حل نکرده باشه
برای من سوال است که چرا ایران افرادی مثل وزیر خارجه آلمان و ژاپن را به کشورمان راه میدهد؟ اینها باید اول بگویند برای چه میخواهند به ایران بیایند و سپس بررسی شود که رفت و امد اینها برای کشور مفید است یا خیر؟ اگر برای کشور منفعتی داشت اجازه ورود به آنها بدهند و گرنه آمدنشان به نظر شیطنت آمیز است.
ضمنا نمیدانم چرا ظریف این همه بیمورد میخندد در حالی که طرف ایشان جدی و محکم به نظر میرسد. ایشان باید جدی باشد و از خنده های بیجا و نمایشی خودداری کند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
زنگ بزن دوستات بیاد شاید کارها درست شد
ناشناس
| Germany |
۰۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
تو دیگه کیستی؟
آقای وزیر نیرو بهتر بود یک عذرخواهی ساده می کردید به جای توجیه حرف هاتون
دیر یا زود ایران بزرگ و سرافراز باید مشکلات خود را ریشه ای با ایالات متحده حل و فصل نماید. نه اعراب و نه روسیه دوست ایران نیستند. تجربه این را ثابت کرده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
آمريكايي ها دوستند؟
ناشناس
| Germany |
۰۲:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
تو از طرفداران احمدی نژادی!؟
اقا ما چقدر مهمیم نخست وزیر ژاپن اومده واسطه بشه از ژاپنن زدیم جولو
آقای وزیر! دقیقا بگو چی گفتی!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
ایشون
حرفی که زده رو میگه نگفتم خلاص
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
چه عجب !
نظراتی که در تابناک برای نخستین خبر هر روز، یعنی تیتر روزنامه ها گذاشته می شود زود درج شده است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
از روی شکم سیری چیزی گفته حالا می خواد اصلاحش کنه .
در جواب آقای اردکانیان: 1ـ گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری2ـ ذر پاراگراف آخر جواب خودتان را داده اید آنجاهایی که مثال زده اید مردم نبودند و مسولین دولت بودند که البته آنها هم گناهی ندارند چرا که احتمالا از دفتر کار شما و همکارانتان در تهران یاد گرفته اند.3ـ باز هم تجربیاتتان با چینی ها را بازگو کردید ولی نگفتید بالاخره چینی ها در روز چند وعده غذا میخورند و چند مرتبه میان وعده 4ـ حرف زیاد است ولی در اخر بفرمایید چینی ها با مسولانشان که قول میدهند و عمل نمکنند چگونه رفتار میکنند؟.
آقای وزیر نیرو در این چند روز داشتند با مشاوران متنی تهیه می کردند که از گفتاری که به صراحت عنوان کردند فرار کنند .
من نمیفهمم دیگه مردم بدبخت ایران باید چیکار کنن که مسئولین راضی باشن سی سال پیش که پدران ما هشت سال جنگیدن از سال ۹۱ که با تحریم مواجه شدیم فک کردیم تحریم ها رفتنیست که بازم از سال ۹۶ دوباره تحریم شدیم . آشغال ترین ماشین دنیا حقوق بیش از یک سال یه کارمند تازه با درآمد خوبه. خرید خانه شده آرزو . یه موبایل و لبتاپ نمیشه خرید. شما مسئولین راحت باشید
آقای وزیر گاها دهان بستن بهتر ازسخن گفتن است شماوخانواده محترم مشکلات معیشتی ندارید پس لااقل سکوت کنید ولذت ببرید
ژاپن 40 سال است رابطه ندارد دقیقا مثل آمریکا ولی الان دارد به ایران می آید خوب آمریکا هم 40 سال است رابطه ندارد حالا فرق ایندو چیه.
فرمودید مردم چین یک وعده غذا می خورند لطفا در مورد آن صحبت کنید وگرنه باقی سخنان رو همه میدونن لامپ اضافی خاموش . عکسی دیدم که خانمی با همسر از لندن برمیگشت و یه عالمه کباب جلوشون بود منظورتون که یه چنین وعده ای نبود ؟
تنها به آخرین نکته مطرح شده توسط وزیر محترم اشاره می کنم. ایشان گله مند هستند که در حالی که دمای آسایش 22 درجه است چرا سیستم خنک کننده روی 17 درجه تنظیم شده. لطفا دقت بفرمایند که اولا آسایش را حس بدن آدمها تشخیص می دهد نه وزیر محترم نیرو یا هر مرجع دیگری. خلاصه این که همه مردم مازوخیست نیستند که خودشان را با سرمای بیش از حد محیط آزار بدهند!! دوم هم این که درجه نشان داده شده روی وسیله سرمایشی الزاما درجه حرارت محیط نیست. در موارد بسیار زیادی تناسبی میان قدرت و تعداد دستگاهای نصب شده در یک فضا وجود ندارد و لازم است دستگاه با حد اکثر قدرتش کار کند. در هوای 50 درجه و مرطوب جنوب ایران اگر وسیله سرمایشی را در درجه 17 تنظیم کنید باز هم بعید است حتا در فضای استاندارد به حرارت محیطی کمتر از 22 درجه برسید چون معمولا درب های ورودی مجهز به Air Sealer نیست و با هر بار باز شدن در هوای گرم زیادی وارد محیط می شود. همیشه اطلاعات ناقص داشتن از بی اطلاع بودن بدتر است و بدتر این که همیشه به جای عمل به وظایف و گسترش امکانات برای بهتر زندگی کردن مردم مردم را متهم کنیم که زیادی خوب زندگی می کنند!!!
آقای وزیر دیگه ماست مالی اش نکن ، خیلی وقته شما مسئولین ازمردم جدا شدین واخبار هر روز راجع به حواشی ، فرزندان ومنسوبین شما ها موید این مطلب است !
آقای وزیر مردم عصبانی هستند لطفا از این دست مثال ها نزنید!! از نمادین ها اسنفاده نکنید!
آقای وزیر نیرو شما اول حیف و میل بیت المال را در وزارت خانه خودتان نظارت و کنترل بفرمایید، سپس راهکار برای جامعه بدهید.
واقعا خیلی شجاعت میخاهد که انسان ایرانیها را با چینیها مقایسه کند چرا با عربهاکه کار نمیکنند و از بهترین امکانات بهره میبرند مقایسه نمیکند چرا با فرزندان خودش مقایسه نمیکند ... ما چه چیزی از اعراب کم داریم
مردم زیادی بنزین مصرف می کنند؟ مگر بنزین رو می خورند؟ خب وقتی پولی که باید صرف توسعه حمل و نقل عمومی بشه را به صورت وام برای خرید خودروهای بی کیفیت پر مصرف می دهد باید هم مصرف بنزین زیاد باشد
اولا اقای وزیر صغری کبری نچین از خودت شروع کن بعد نصیحت کن بخدا اگر یک هفته در خانه ات بچرخیم همه چیز دستمان می اید همیشه مردم بیچاره بدبخت بوده وامسال شما خوشبخ وپولدار وصرفه جویی وکم خوردن برای ما ملت پس کم ژست بگیر وحرفی بزن که بتوانی خودت عمل کنی (من کل خانه ام 60متر است ودوتا لامپ کم مصرف ویک یخچال دارم ویک پراید که 12روزی 40لیتر بنزین مصرف می کنم) ام حضرت عالی چه؟/..

دوما اینجور که عقلا ومسئولین دارند خط ونشان می کشند که امریکا چین کند وواچین !!بهتر از اقای ژاپنی بخواهیم که از توی هواپیما دستی تکان دهد وبرود
فعلا که آقای وزیر ، روزی یک وعده غذا را از کارمندان وزارت خانه تحت نظارت خودش شروع کرده . با ابلاغ دستور کار پرداخت کلیه هزینه های شرکت های دولتی آب و فاضلاب روستایی توسط شرکت های ورشکسته و خصوصی آب و فاضلاب شهری
با وجود تلاش وزیر محترم نیرو برای بیان بهتر صحبت هایشان، باز هم به نظر می رسد این حرفها تاثیری بر مخالفان حرفهای ایشان نداشته باشد
لطفا جناب وزير روشنگري بفرمايند الگوي مصرف برق كه اعلام فرمودن بر چه مبنايي هست كه هيچكس در آن محدوده قرار نميگيرد ؟ خانه من يك يخچال كم مصرف خارجي دارد و غير آن مصرفي در طول روز ندارم و شب ها هم صرفاً براي خواب به منزل ميروم و هميشه از محدوده الگوي مصرف بيشتر مصرف دارم!؟!؟!؟!
ايشان بجاي حساب كتاب كردن ميزان مصرف غذاي مردم اين را توضيح و شفاف سازي نمايند
چینی ها اگر اختلاس میکردند هنوز همان ملت پنجاه سال قبل باقی مانده بودند
در درجه اول مسئولان کمتر مصرف کنند. فرزندان خود را از خارج برگردانند و ارزی را که به زحمت بدست می آید خرج سفرهای خارجی و فرزندانشان نکنند. از تجملات پرهیز کنند. خانه های اشرافی خود را ترک کنند. مثل مردم عادی که شدند، آن وقت متوجه میشوند که مردم عادی یک وعده را هم به زحمت مصرف می کنند.
آقای وزیر مگر حقوق واقعی میدید که انتظار پرداخت هزینه واقعی دارید؟!
من تعجب میکنم تو دنیار اینترنتی امروز که همه اطلاعات اینقدر سریع و بدون سفر در دسترس هست ، چرا اینقدر دروغ ؟
قدیم طرف میگفت " یارو نمیفهمه که فلان کشور رو هم ندیده من هر چقدر خواستم براش خالی میبندم" الان یه بجه دبستانی اگه بشنوه رفتی فلان کشور و داری خالی بندی میکنی از واحد پول اون کشور تا نحوه تغذیه ،راه ها، مسافات جاهای دیدنی و ....... اینقدر اطلاعات از اینترنت در میاره که خالی بند رو مهار میکنه . اون قدیم ها بود که طرف دو تا کتاب میخوند و میومد و خودش رو دنیا دیده جا میزد و هیچکس هم اطلاعاتی در دسترش نبود که کنترل بکنه اونم تا میتونست طرفشو تحمیق میکرد.
آقای وزیر جدای از اینترنت از هر 100 نفر تو این کشور حد اقل یه نفر رفته چین رو دیده یا یک نفر رو میشناسه که رفته و دیده . این حرف ها کجا خریدار داره جز اینکه مخاطبتون رو تحقیر میکنید. و به عبارتی "عرض خود میبری و زحمت ما میداری"
وزیر نیرو بهتره تا آخر امسال با همکاری قرارگاه خاتم آب رو از سدهای شمال به کویر خشک اینطرف البرز برسونه و تا دلش بخواد ثواب و خیرات برای خودش و کشور ایجاد کنه.طرح ضربتی انتقال آب از سدهایی که تو منطقه آق قلا هر سال فاجعه درست می‌کنه و سرریز میشه بسیار مهم و راهبردی هست.
دوصد گفته چون نیم کردار نیست
آقای وزیر نیرو مردم چین اگر خوب هستند بخاطر اینکه اختلاسگر واقازاده را فورا اعدام میکند
تنها دلخوشی مردم خوردنه البته اونهم نه همه مردم ، .شما شرایط کشور رو مثل بقیه دنیا کنید ،همه مشکلات درست میشه.
بچه های وزیر نیرو آمریکا تشریف دارن
هر چی برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند و هرچی برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند. این جزو آموزه های دینی است
عکس دختر و دامادش در حال صرف یه وعده غذا دراومد اردکانیان جا زد...
شما بايد پاسخگو عدم لايروبي مسيل ها و رودخانه ها وكنترل سدها كه متاسفانه باني خسارات مادي و معنوي به ملت و كشور گرديد بطوريكه هموطنان سيل زده حتي از خوردن يك وعده غذا هم محروم شدند باشيد/
بسم الله الرحمن الرحیم
هر طور به این بیانات شیوا نگاه می کنیم فقط مسئولین ما معصومند و همه کاره و مردم با سری بی کلاه به دنبال حقوق خود!
مردم اصلا چی دارند که مصرف کنند؟حقوق این مردم چقدر است آقای وزیر بفرمایند تا بدانیم !
مردمی که نمی توانند حداقل های زندگی خودشان را تامین کنند و از بیکاری رنج می برند اصراف کارند؟ یا آنها که بنزین وارداتی را وارد کشور نشده می فروشند و بعد اسمش را می گذارند قاچاق!!
البته قبلش کارت سوخت را حذف می کنندآب را مردم مصرف می کنند یا چند تا شرکت بزرگ فولاد و پتروشیمی که از قضا متعلق به دوستان همین وزرای محترم است؟
برق هم همینطور است آمارش را متشر کنید ببینیم در کجا و با چه قیمتی دارد توسط چه افرای مصرف می شود و دلارهای صادراتی آن کارخانجات از کجا سر در می آورد؟
درود بر احمدی نژاد رئیس جمهور مردمی و دلسوز
طبق نوشته تابناک در چند سال پیش،ایرانیان سالانه تا 20 ملیون تن مواد خوراکی را دور میریزند،حالا که یک وزیر از مصرف گرایی ایرانیان انتقاد میکنه رگ ها زده بیرون،بد نیست اگر واقع بین باشیم.
باسلا م واحترام
انتظارمردم ایران ازسفرنخست وزیر ژاپن این است که باب گفتگو را بین مقامات عالی وامریکا باز کند تا تحریم هارفع شود. والبته از مقامات ایران هم انتظار دارند تاازفرصت بدست امده جهت رفع اختلاف بین ایران وامریکا استفاده کنندوهمچون گذشته فرصت سوزی نکنند.
حالا از شکم سیری داره مردم رو نصیحت میکنه! شما اول از خودت و خانوادت به طور نمادین شروع کن.
خیلی از مسئولین هستند که اول حرف میزنند و بعد به حرفی که زده اند فکر میکنند.
خیلی از مسئولین هستند که اول حرف میزنند و بعد به حرفی که زده اند فکر میکنند.
آقای وزیر نگران نباشید ، ملت شریف و نجیب ایران این بیانات شما نشنیده میگیرمد . بلکه خیلی ها تا بحال از مردم مایه گذاشته اند . پیشنهاد شده بود که مرغ نخورید ضرر دارد. یا اگر گوجه گران است بیایید سر کوچه ی ما ارزانتر است. یا آجیل خیلی هم بد است.
کامنت ها کاملا نشانه ی عصبانیت و اعتراض مردم به وضع زندگانی مسئولین است
اقای وزیر شما و همفکران شما خودتان و فرزندانتان را نصیحت کنید
اقای وزیر شما و همفکران شما خودتان و فرزندانتان را نصیحت کنید
عکسی دراومده ازدختر و شادوماد وزیر محترم باانواع کبابهاوخلاصه سفره لاکچری خوب همه جای دنیا یه وزیر و خانواده تقریبا زندگی بهتری دارند عیبی هم نداره ولی بابا توصیه به صرفه جویی والله نمک پاشیدن رو زخم مردم بیچاره اس شما زندگیتو بکن
از نخست وزیز ژاپن می خواهیم دست آقازاده ها را از اقتصاد ایران کوتاه کند
چون مسولین فقط شعار می دهند .
ظریف خنده ها رو بزاره کنار
مؤمن دست از موعظه و نصیحت و حرف ... بردار !!!!!!!!!!
اینها بقدری متکبر و مغرور شده اند که عارشان میاید یک عذرخواهی کوچک هم از مردم بکنند که هیچ طلبکار هم هستند. لعنت بر ژن خوب.
مفهومو رسوندی!
.....سختکوشی و کم‌مصرفی جامعه چینی را هم از نزدیک دیده‌ام بالاخص در دورانی که سال‌های آغازین حرکت به سمت توسعه صنعتی امروزین را پشت سر می‌گذاشتند و عزم خود را جزم کرده بودند تا به قدرتی اقتصادی در جهان بدل شوند.....
باسلام نمیدونم اقای روحانی این وزرای پکجامی اورد
شکر کيلويي چند؟
راه حل گذر از بدمصرفی و رسیدن به فرهنگ مصرف صحیح٬ گران کردن نیرو نیست. آموزش آن است. چند سال پیش تلویزیون سعی می کرد فرهنگ سازی کنه٬برنامه هایی آموزشی مثل بابا برقی و قطره آب که انیمیشن بودند ساخته می شد و واقعا مفید بود. اما الان سالهاست که هیچ خبری از فرهنگ سازی نیست. فرهنگ زیربنا را می سازد.
شما نمی دانید چون سیر از گرسنه خبر ندارد اما بعضی از مردم شریف ایران حتی یه وعده ی غذایی را هم نمی توانند به راحتی تهیه کنند.
باشد که خیر اندیش و مهربان شویم
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر