بازدید 21279
مرور روزنامه‌های یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه؛

کیهان: حداقل تا ۱۴۰۴ پنبه مذاکره با آمریکا را از گوش بیرون کنید/اولویت‌های باقی مانده دولت از نگاه علی مطهری/چند پرسش از حجت الاسلام رئیسی درباره دستگاه قضا

ظریف: یقین داریم جنگ نمی‌شود، بی‌اطلاعی پنتاگون از ادعای حمله به ایران، قفل گرانی بر وام مسکن، شیزوفرنی تلفنی ترامپ، عواقب تقابل اقتصادی کاخ سفید با پکن، پنج گام اساسی دولت در دو سال آینده، شوک مثبت به شرکت‌های زیان ده، توقف استانی شدن انتخابات در شورای نگهبان، جان بولتون خطرناکترین مرد جهان، جای خالی آپشن‌ها در خودرو‌های داخلی و اعتراض عضو شورای نظارت بر صداوسیما به تبلیغات پرتکرار تلویزیون، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۹۰۰۱۰۴
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۰:۵۳ 19 May 2019

ظریف: یقین داریم جنگ نمی‌شود، بی‌اطلاعی پنتاگون از ادعای حمله به ایران، قفل گرانی بر وام مسکن، شیزوفرنی تلفنی ترامپ، عواقب تقابل اقتصادی کاخ سفید با پکن، پنج گام اساسی دولت در دو سال آینده، شوک مثبت به شرکت‌های زیان ده، توقف استانی شدن انتخابات در شورای نگهبان، جان بولتون خطرناکترین مرد جهان، جای خالی آپشن‌ها در خودرو‌های داخلی و اعتراض عضو شورای نظارت بر صداوسیما به تبلیغات پرتکرار تلویزیون، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه در حالی چاپ شدند و بر پیشخوان مطبوعات کشور قرار گرفتند که گره گرانی مسکن و دومین سالروز انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ همراه با یادداشت‌ها و تحلیل‌هایی درباره عملکرد دولت دوازدهم از یک سو و تیتر‌های مرتبط با سیاست خارجی از جمله اظهارات ظریف مبنی به یقین به عدم وقوع جنگ، بی اطلاعی پنتاگون از ادعای حمله به ایران و ادامه تحلیل‌ها درباره نشانه شناسی رفتار کاخ سفید در تنش با ایران در صفحات نخست تعدادی از روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛

کیهان: حداقل تا ۱۴۰۴ پنبه مذاکره با آمریکا را از گوش بیرون کنید
محمدحسین محترم در بخشی از یادداشت روز روزنامه کیهان با عنوان این باب بسته است درباره مذاکره ایران و آمریکا نوشت: با توجه به آنچه گفته شد مسئولان باید به چند نکته محوری توجه کنند. یک - براساس مواضع رهبری که فرمودند: «مذاکره با دولت ترامپ سم مضاعف است»، اگر احتمال پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آینده آمریکا به واقعیت بپیوندد و تا سال ۲۰۲۴ در قدرت باقی بماند، دولت آقای روحانی تا پایان مسئولیتش یعنی تا سال ۱۴۰۰ و همچنین دولت بعدی حداقل در دوره چهار ساله مسئولیتش باید پنبه مذاکره با آمریکا را از گوش خود بیرون کنند. دوم- این بحث در محافل رسمی آمریکا مطرح است که «اگر تحریم‌ها بر ایران تاثیرگذار و نتیجه بخش بود، نیاز به اعمال تحریم جدید نبود؛ لذا سیاست نفتی آمریکا علیه ایران محکوم به شکست است» و براین اساس رهبرمعظم انقلاب تاکید می‌کنند «قطعا آمریکا شکست خواهد خورد». سوم- دیدیه بیلیون پژوهشگر موسسه روابط بین المللی و راهبردی فرانسه (ایریس) می‌گوید «اروپایی‌ها می‌توانند نظر ایران را درباره برجام تامین کنند، اما نمی‌خواهند و اراده سیاسی لازم را ندارند و اینستکس نوزادی مرده به دنیا آمده است».
کیهان: حداقل تا ۱۴۰۴ پنبه مذاکره با آمریکا را از گوش بیرون کنید/اولویت‌های باقی مانده دولت از نگاه علی مطهری/چند سوال از حجت الاسلام رئیسی درباره دستگاه قضا
براین اساس هرگونه فرصت دادن به اروپایی‌ها و مذاکره با آن‌ها نیز بی‌نتیجه است. چهارم-فروکش کردن فشار‌های رسانه‌ای–سیاسی آمریکایی در بازی القای جنگ، نشان داد که آمریکا پیام سخنان رهبرمعظم انقلاب در دیدار رمضانی مسئولان نظام و موضع قاطع نظام را به خوبی درک کرده است. رییس جمهور آمریکا در جمع هوادارانش در فلوریدا ابتدا به بازی بودن اعزام ناو جنگی به خلیج‌فارس اذعان کرد و بلافاصله ناامیدی خود را از هرگونه مذاکرات با ایران نشان داد و گفت: «امیدوار بودم بتوانم در زمانی که شاید هرگز رخ ندهد، احتمالا رخ نخواهد داد، بنشینم و با ایرانی‌ها بر سر توافقی کار کنم»!. پمپئو هم در گفتگو با شبکه سی ان بی سی اذعان می‌کند «ایران یک تهدید فعال برای منافع آمریکاست و برای همین می‌خواهیم با آن‌ها مذاکره کنیم!». این یعنی آمریکا از قدرت تهدید کنندگی ایران ترسیده و آن را درک کرده است که نشان می‌دهد سیاست دفاعی و موشکی و نفوذ منطقه‌ای ایران بازدارنده بوده و باعث شده آمریکایی‌ها خود را مجبور به مذاکره ببینند، نه جنگ و رسما و علنا پیام بدهند ما خواستار جنگ نیستیم!؛ و اکنون با این موضع آمریکایی‌ها و در مقابل موضع قاطع رهبرمعظم انقلاب، برای همگان روشن شد که «نه آمریکا با ایران جنگ می‌کند و نه جمهوری اسلامی با آمریکا مذاکره می‌کند». پنجم-با توجه به اینکه دولت امکانات و اختیارات کافی و حتی فراقانونی از طریق جلسه هماهنگی سران سه قوه را دارد، باید سیاست «صبر استراتژیک» خود به امید گشوده شدن «باب المذاکره» را از طریق «باب المقاومه» به «اقدام استراتژیک»، چه در سیاست داخلی برای دنبال کردن رونق تولید و خودکفایی و چه در سیاست خارجی برای شکست تاریخی آمریکا و فراهم کردن زمینه جهش اقتصادی کشور در آینده تبدیل کند.

اولویت‌های باقی مانده دولت از نگاه علی مطهری
علی مطهری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی طی یادداشتی که در شماره امروز روزنامه ایران منتشر شده نوشت: امروز ۲۹ اردیبهشت سالگرد انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ است. روشن است که آقای روحانی رئیس جمهوری در دو سال گذشته نتوانسته است به بسیاری از وعده‌های خود در زمینه‌های اقتصادی و سیاسی عمل کند. ولی ریشه این خلف وعده‌ها گذشته از برخی سستی‌ها در اراده و عدم شجاعت لازم در برخورد با موانع داخلی، فقدان اتحاد میان دو بخش حاکمیت بوده است. همه می‌دانیم که بخشی از حاکمیت از روز اول توافق برجام مصمم بود که این توافق اجرا نشود و شکوفایی اقتصادی تحقق نیابد و بالاخره به هدف خود هم رسید. اما بهتر است گذشته‌ها را رها کنیم و ببینیم برای آینده چه باید کرد. اکنون امریکا و اسرائیل با حداکثر توان خود به دنبال شکست انقلاب اسلامی هستند، آنان امیدوارند که تحریم‌ها و فشار‌های مالی و بانکی وارده به ایران مردم را در مقابل حکومت قراردهد و جمهوری اسلامی از درون متلاشی شود، غافل از آنکه رشد اجتماعی و سیاسی مردم ایران که در طول ۴۰ سال گذشته ارتقای چشمگیری پیدا کرده است، مانع تحقق این آرزوی امریکا و اسرائیل است.
کیهان: حداقل تا ۱۴۰۴ پنبه مذاکره با آمریکا را از گوش بیرون کنید/اولویت‌های باقی مانده دولت از نگاه علی مطهری/چند سوال از حجت الاسلام رئیسی درباره دستگاه قضا
وظیفه اول دولت، مجلس و قوه قضائیه و سیاسیون کشور اتحاد و یکصدایی و پرهیز از انتقام گیری‌های سیاسی است. اما دولت در این نبرد اقتصادی در طلیعه لشکر اسلام و ایران قرار دارد و باید کار‌هایی را در اولویت قرار دهد. از جمله این کار‌ها این است که یک حداقلی از نیاز‌های خانواده‌های کم درآمد و متوسط به کالا‌های اساسی را از طریق کوپن یا کالابرگ تأمین کند. این کار دو حسن دارد؛ یکی اینکه نگرانی بسیاری از خانواده‌ها برطرف می‌شود و دیگر اینکه دشمن در می‌یابد ایران خود را برای یک مقاومت درازمدت و فرسایشی آماده کرده است. اقدام دیگری که دولت باید انجام دهد این است که روابط خود را با کشور‌های عربی که با بهانه‌های بعضاً واهی به سردی گراییده است بهبود بخشد. برخی از آنان از ترس ما به دامن اسرائیل افتاده و به او پناه برده‌اند. باید دست اخوت و برادری اسلامی به آنان بدهیم و از فرقه‌گرایی و تعصب شیعه و سنی بپرهیزیم. هدف همه ما باید گسترش اسلام باشد. اقدام دیگر دولت باید افزایش سرمایه اجتماعی باشد. دولت باید از کار‌هایی که سرمایه اجتماعی نظام را کاهش می‌دهد مانند برخورد نامناسب با منتقدان و متهم کردن افراد به جاسوسی یا تعطیل کردن برنامه ۹۰ در سیمای جمهوری اسلامی جلوگیری کند و نگوید این‌ها مربوط به بخش دیگر حکومت است، زیرا رئیس جمهوری مسئول اجرای قانون اساسی است.

چند پرسش از حجت الاسلام رئیسی درباره دستگاه قضا
محمدکاظم انبارلویی در سرمقاله امروز روزنامه رسالت با عنوان سخنی با رئیس قوه قضاییه نوشت: بالاترین مقام مسئول در هر قوه اعم از مجریه، مقننه و قضائیه رئیس آن است و بالاترین اختیار قانونی را هم به همین علت رئیس آن قوه دارد. مردم به ماهو صاحبان اصلی و حامیان اساسی نظام حق دارند عملکرد رؤسای قوه را در قاب دستگاه‌های اجرایی زیر مجموعه آن‌ها ارزیابی کنند و رضایت یا عدم رضایت خود را به طور گوناگون در مواجه به هر دستگاهی بروز دهند. در این ارزیابی وضعیت قوه قضائیه و عملکرد رئیس آن با دو قوه دیگر فرق می‌کند چرا که رئیس قوه‌قضائیه منصوب ولی‌امر مسلمین است و تمامی قضات و دادرسان در مقام تمییز حق با یک واسطه فی‌الواقع منصوب ولی‌امر مسلمین محسوب می‌شوند. فلذا در بررسی عملکرد آن‌ها حساسیت بسیاری نهفته است و به عبارتی احکام و آرای قضات که به ماهو حکام شرع محسوب می‌شوند باید منطبق با مرّ قانون و شرع انور باشد. سوال این است آیا هست؟
کیهان: حداقل تا ۱۴۰۴ پنبه مذاکره با آمریکا را از گوش بیرون کنید/اولویت‌های باقی مانده دولت از نگاه علی مطهری/چند سوال از حجت الاسلام رئیسی درباره دستگاه قضا
مرّ قانون یعنی چه؟ یعنی آراء و احکام صادره باید نه تنها وفق قانون صادر شود بلکه باید وفق قانون هم حسب مورد منتشر شود، آیا می‌شود؟
۱- مواردی وجود دارد، قاضی رأی صادر کرده که در موضوعی که نه علمش را داشته، نه از علم کارشناس رسمی استفاده کرده و نه به نظر بازپرسی پرونده توجهی کرده و نه رای و نظر اکثریت هیئت منصفه را مدنظر قرار داده است. از رئیس محترم قوه قضائیه انتظار می‌رود با تعیین یک بازرس ویژه علاوه بر ساختار اداری بازرسی‌های موجود به غنای آراء صادره در قوه بیفزاید.
۲- نظارت بر حسن اجرای قوانین از جمله وظایف قوه قضائیه است. سخن این است آیا نظارتی بر حسن و قبح اجرای قوانین از سوی آن قوه اعمال می‌شود؟ اگر می‌شود خروجی آن چیست؟ و چگونه برای مردم اطلاع‌رسانی شده یا می‌شود؟
۳- مگر قانون مجازات‌های اسلامی، قانون نیست؟ آیا نظارتی بر حسن اجرای آن از سوی قوه اعمال می‌شود؟ اگر نمی‌شود چرا و اگر می‌شود پس چرا تبصره ذیل ماده ۳۶ قانون مجازات‌های اسلامی مصوب ۹۲ به جز در یک مورد در دیگر موارد تاکنون بلااجرا مانده است؟
۴- ده‌ها پرونده فساد مالی مسئولین وصاحب‌منصبان در منظر مردم مطرح است که مردم از مفاد حکم محکومیت قطعی مجرمین آن‌ها بی‌اطلاع هستند. چرا به حکم آمره تبصره ذیل ماده ۳۶ قانون مجازات‌های اسلامی عمل نمی‌شود تا مردم از اجرای عدالت و چگونگی آن مطلع شوند.
۵- سخن از انتشار حکم قطعی است. نه اعلام مجازات محکومین که رسانه‌ای می‌شود آگاهی مردم از متن احکام محکومیت قطعی حقی است که مقنن به مردم داده و قوه قضائیه جز در یک مورد (حکم محکومیت قطعی آقای بقائی) نسبت به انتشار احکام محکومیت قطعی دیگر محکومان پرونده‌های مهم مورد توجه مردم اقدام نکرده است، چرا؟
۶- مسئول حسن اجرای تبصره ذیل ماده ۳۶ قانون مجازات‌های اسلامی اگر قوه قضائیه نیست، پس کیست؟
۷- مردم وقتی می‌بینند حکم محکومیت قطعی مفسدین و مجرمین وفق تبصره ذیل ماده ۳۶ قانون مجازات‌های اسلامی منتشر نمی‌شود از اجرای عدالت ناامید و قوه قضائیه را نسبت به عدم نظارت بر حسن اجرای قوانین بی‌تفاوت می‌بیند و این رویکرد و این تصور به اساس نظام قضائی جمهوری اسلامی که بر قانون و عدالت اسلامی استوار است لطمه می‌زند انتظار می‌رود در دوران ریاست آیت‌الله رئیسی جلوی این لطمات گرفته شود.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۳۸
رسیدگی به وضعیت وکلای دادگستری نیز باید با جدیت زیر ذره بین قوه قضائیه باشد.
برخی وکلای دادگستری، برای پیش بردن برخی مقاصد شوم موکلین خود، با دور زدن قانون جرائم سنگین کیفری مرتکب میشوند. در صورت ابطال پروانه وکالت و یا مجازات کیفری مناسب و برخورد قاطع و جدی با چند تن از این افراد ، تا حدود زیادی جلوی مفاسد گرفته میشود و هر وکیلی حاضر نمیشود برای اندک مبلغی ، تا این حد به حدود قانون تجاوز کند.
در هر پرونده فساد اقتصادی و یا سایر جرائم سازمان یافته اغلب مشورت های یک وکیل به جهت دور زدن قانون در عین آگاهی کامل از اقدامات مجرمانه موکلین خویش در عین اشراف به قانون به چشم میخورد.
حاشیه امنی که این قشر افراد برای خود دارند؛ مفهوم عدالت در کشور را زیر سوال برده و هجم فساد و جرایم را زیاد کرده است. در صورت جدی گرفته شدن برخورد با این افراد تا حدود زیادی صحت احکام قضایی و کاهش فساد صورت می پذیرد.
اغلب این افراد هنگامی که به دنبال جمع کردن امضا و درگیریهای پیش پاافتاده برای امورات اداری ساده در راهروهای دادگاه ، به این سو و آن سو می روند و در صف می ایستند اغلب به اندک مبلغی برای فسادها و جرائم کیفری سنگین بعضا با رضایت کامل تحت عنوان زرنگی برای دور زدن قانون راضی میشوند . در صورتیکه برخورد جدی با جرائم وکلا صورت گیرد آنها نیز برای اندک مبلغی حاضر به قبول هر پرونده و بعضا هر نوع جرم و حتی جنایتی نمیشوند و حدود خود را بهتر تشخیص می دهند.
رسیدگی و برخورد قاطع و جدی با وکلا ، مغفول مانده است چنانچه هجم این نوع فساد زیاد است.
هر چند که افراد پاکدست و شریفی نیز در این حوزه فعالند.
اهمیت عدالت در یک جامعه کمتر از مفهوم حجاب نیست و چنانچه دادستانها برای رسیدگی به جرائم وکلا و قرار دادن اقدامات آنها زیر ذره بین و برخورد جدی و قاطع با چند تن از متخلفین این حوزه دستور صادر کنند، قطعا رضایت خداوند را به دنبال خواهد داشت.
مذاکرات هسته ای نشان داد مذاکرات جدیدی نباید شکل بگیرد
بنظر من برای رهایی منطقه خاورمیانه از تنش ها و گرفتاری های متعدد فعلی نجات پیدا کند و مردم ایران و جهان روی خوشی و آسایش را ببینند، دو مورد مشروح ذیل باید فورا و بدون قید و شرط انجام شوند:
1- ترک سرزمین فلسطین توسط صهیونیست های غاصب
2- ترک منصب سردبیری روزنامه کیهان توسط حسین شریعتمداری !
سد هارا بیشترش هاشمی ساخت واکثر غیر اصولی ساخته شد
شما رسانه های مجازی و غیر مجازی فقط چند تا پرونده افراد سیاسی یا اقتصادی مهم را می بینید ، در موارد عادی که یک طرف پرونده دارای نفوذ محلی است حکم هایی صادر میشه که انسان در تعجب می ماند ، در یک مورد دادسرا با یک استدلال منع تعقیب صادر کرد شاکی صاحب نفوذ بود دیوان عالی کشور در چهارمین مرتبه اعاده دادرسی با پذیرش اعاده دادرسی با استدلالی که دادسرا کرده بود با عبارت این که چنین جرمی قابل تعریف و تصور نیست حکم به پذیرش اعاده دادرسی داد. ، اما توجه نکرد که همین دیوان سه بار اعاده دادرسی را رد کرده بود تا جایی که زمانی که اعاده دادرسی پذیرفته شد حکم اجرا شد بود
کاغذ اطلاعات تموم شد کیهان هنوز داره چاپ میشه !!!!!!!!!!!؛؛؛؛!!!!
برای رای دادن به رئیس جمهوری که اختیارش رو کیهان مشخص میکنه چرا برم تو صف وایسم؟
من اقای محمدکاظم انبارلویی را نمیشناسم اما خدا پدرش را بیامرزد که حرف درستی زده است اخیرا قاضی محترمی مرا به پرداخت وجهی محکوم کرد که طبق قانون رسمی کشور این وجه تحصیل مال نامشروع است و فریاد من هم به جایی نرسید
آقای مطهری مگر دولت به وعده هایش به مردم عمل کرده است که تعدادی از آنه9ا مانده باشد؟

شما نماینده مردم هستید یا نماینده خاص دولت .
ميتونين كشور رو به حد افغانستان و پاكستان برسونين يا نه
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۹
با اجازه بزرگترا بله.
اقای شریعتمداری همه مشکلات ملت و دولت بخاطر تو و امثال توست
تابناک جان. اگه شما هی اخبار کیهان رو اینجا نزنید، اصلاً کسی از وجود کیهان و شریعتمداری خبردار نمیشه. ولشون کنید توروخدا.
اینروزها همه جاصحبت ازبازارمتشکل است
لطفا برای مردم توضیح بدید بازار متشکل ارزی یعنی چی؟ و قراره چه کاری انجام بده؟ ایا قراره معجزه کنه؟ تفاوتش باطرح های بیشمارمشابه چیه ؟ مثل بازار سنا بازار ثانویه و غیره وغیره ؟ انهایی که الفبای اقتصادرا بلدهستند خوب مبدانندکه قیمت هرکالایی ازجمله دلار رامیزان عرضه وتقاضای ان کالا تعیین میکند ایا قراراست دربازارمتشکل عرضه فراوان یا تقاضا محدودشود؟!!! ایا با اینهمه تجربه ناموفق درمورد قیمتگذاری دستوری که اخرین موردش تجربه شکست خورده دلار۴۲۰۰ تومانی بود هنوز اقایان به این نتیجه نرسیده اندکه اقتصاد علم است و دستوربردارنیست؟!!!!
اين كيهان از كجا مياره اين حرف هارو ؟ سخنگوي كدوم جناحه ؟
مقاومت دراز مدت و فرسایشی؟ فرسایش کدام طرف؟ یعنی سالها تحریم جدی آمریکا چه فرسایشی برای آنها دارد؟
بعضی اوقات آدم به این شک می افتد که نکند بالاترین مقام تصمیم گیری بطور مطلق آقای شریعتمداری کیهان است و ما نمی دانیم.
مذاکره سال 1404 نوش دارو بعد مرگ سهرابه
باید حقوقها یکسان شود تا همه به یک اندازه مقاومت و نرمش داشته باشیم و فشار یکسانی به همه وارد شود و طوری نباشد که افرادی بخورند و افرادی فقط نگاه و مقاومت بکنند...
چرا شریعتمداری و کیهان فکر میکنه کسی اون رو جدی میگیره ؟ یک موقعی برای شیشه خوب بود .
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۹
برای اینکه بخاطر بر باد دادن دلارهای 4200 تومانی در وزارت صمت مورد پرسش واقع نشد.
يكساله حرفهاي كاملا ضد و نقيض از مسئولين و شبه مسئول مي شنويم
به هيج عنوان با امريكا مذاكره نمي كنيم
ما اهل گفتگو و مذاكره هستيم
تا ترامپ هست مذاكره نمي كنيم
اگر هم مذاكره كنيم با دولت بعد امريكاست
در شرايط برد برد مذاكره مي كنيم
به برجام برگردد مذاكره مي كنيم
کاش این شریعتمداری سکوت کنه و به جای همه حرف نزنه
کیهان جان روح دست خداست دست شما نیست عزراییل معلوم نیست که جان میگیره
آقای کیهان من میخوام بالکن خونمونو بزرگ کنم طی سه ماه آینده میتونم اقدام کنم؟؟؟
آقای کیهان و آقای محترم مگر بعد از ۲۰۲۴چه اتفاقی قرار است بیافتد فکر می کنید . نفر بعدی در آمریکا. خیلی بهتر از ترامپ خواهد بود. اصلا فرد مطرح نیست مذاکره با یک سیستم وطبق قوانین حقوقی بین الملل باید صورت. پذیرد ضمن آنکه تا آن زمان ممکن است قحطی کشور را فرا بگیرد.
کسی الان پنبه در گوشش نیست همه ضدترامپ شدیم ایضا ضددولت ناکارامد روحانی
شریعتمداری وضعش خوبه در دفترش هم کامپیوتر اپل میذاره بعد میگه مذاکره ممنوع! و مرگ بر آمریکا
سلام
اشکالاتی که اکثرا" در پروند ه قضایی اشکالات زیر مشهوداست
1- اختیار تام داشتن قضات جهت ارجاع موضوع به کمسیون کارشناسی برای بعضی از کارشناسان منفذ فسادشده است وازطرفی کیقیت فدای کمیت میشود وبعضی از قضات فقط اکتفا به سطر آخر گزارش کارشناسان میکنند.
2- در مورد اطلاله بررسی پرونده ها گاها"یا نقص در قوانین است یا بعضی از قضات در تصمیم گیری موشکافانه وقاطع نیست به عنوان مثال فردی از شخصی تقاضای مبلغی را بعنوان بستانکار می نمایدپس از بررسی مشخص میشود که بدهکار هم دو برابر مبلغ از شاکی بستانکار میباشد در وضعیت فعلی اول باید رای پرونده اول صادر وسپس متعاقبا"بستانکار دوم طرح شکایت نماید که این موضوعات هم باعث افزایش تعداد پرونده ها واطاله دادرسی شده است.
بالاخره ونزوئلا به ایالات متحده آمریکا پیشنهاد مذاکره داد.بله برادر
جناب رئیسی تا بحال در بین اختلاسگران آدم کراواتی و بی حجاب دیدین؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۹
همه ی اختلاسگران حزب شیطان برازنده شان است
الان این آقای کیهان چیکاره است که به صورت دستوری حکم می ده که کسی حق مذاکره با امریکا رو نداره؟ حسین شریعتمداری رییس جمهوره یا وزیر امور خارجه. البته در اصل ایشون همه کاره تشریف دارن و درباره همه چیز حمک صادر می کنن. بدبخت مملکت و مردمی که روزنامه چون کیهان براشون تعیین تکلیف کنه!!!!!!!!!!!!
کیهان
مگر تو وکیل مردم هستی
درستش اینه که بنویسید پنبه مزاکره رو در گوش کنید .اگه پنبه رو در بیارید می شنوید و مزاکره میکنید.
واقعلا مذاکره با کشوری که عهد پیمان نمی دانه هر رییس جمهوری که میاد می خواد افکار خودشو تحمیل کنه مذاکره بی فایده است ،،روزنامه کیهان فقط برا شیشه پاک کردن خوبه
خدا لعنت کند امرکای جنایتکار را که تنها استفاده کننده. رسمی ازبمب هسته‌ای بر مردم بیگناه است.
آقای شریعتمداری به دلیل تشویش اذهان عمومی و شایعه سازی و ایجاد دو دستگی در جامعه باید محاکمه بشود مدارک در تیترهای کیهان موجود است
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان