بازدید 33748
مرور روزنامه‌های شنبه ششم آذر

درخواست عجیب و غریب وزیر اقتصاد! /حکمرانی آب باید تغییر کند/آینده‌اندیشی آب، خاک و هوا

ضرورت اصلاح ساختار حقوق و دستمزد، نقشه کرونا آبی شد، پایان تجمع کشاورزان اصفهان پس از توافق، توزیع هوشمند برنج، روغن و شکر از هفته جاری، افزایش ۶۹ درصدی عرضه ارز در سامانه نیما، سوزاندن مازوت ممنوع شد، مذاکرات ایرانی-عربی برجام، دیدار اژه‌ای با خانواده محکومان امنیتی و حوادث آبان ۹۸و دروغی به نام جمعه سیاه در ایران، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۰۸۹۹۳۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۳ 27 November 2021

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز شنبه ششم آذرماه در حالی چاپ و منتشر شد که پاسخ سی صفحه‌ای لاریجانی درباره رد صلاحیت خود، پایان تحصن کشاورزان در اصفهان و حواشی آن و خط و نشان‌های دیپلماتیک پیش از مذاکره، از مواردی است که در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.


در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛


درخواست عجیب و غریب وزیر اقتصاد!

حسین معافی فعال رسانه‌ای طی یادداشتی در شماره امروز آرمان ملی با عنوان درخواست عجیب و غریب وزیر اقتصاد! نوشت: احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در ۱۸ آبان ماه در نامه‌ای، از میثم لطیفی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی کشور درخواست کرده است حقوق کارکنان وزارت اقتصاد و ادارات وابسته افزایش یابد. بر اساس این نامه، وزیر اقتصاد به پایین بودن رتبه بندی و احکام ریالی کارکنان وزارت امور اقتصادی و دارایی در مقایسه با سایر دستگاه‌های مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری اشاره و پیشنهاد افزایش برخی ردیف‌های احکام حقوق کارکنان آن وزارت خانه را مطرح نموده است. یشنهاد‌های وزیر اقتصاد در دو بخش افزایش فوق‌العاده ویژه موضوع بند (۱۰) ماده ۶۸ قانون خدمات مدیریت کشوری تا سقف تعیین شده) ۵۰ درصد) و تسری برقراری فوق العاده خاص می‌باشد. این درخواست در شرایطی است دولت با کسری بودجه زیادی در سال جاری مواجه است و برای تأمین هزینه‌های خود با مشکلات زیادی مواجه است. علی جدی عضوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره این موضوع گفت: افزایش حقوق در این حجم با چه عنوانی قابل قبول است؟ در شرایطی که ما داریم، با چنین اقدامی یک مسابقه برای افزایش حقوق شکل خواهد گرفت که اصلاً منطقی نخواهد بود. اگر این امر اجرایی شود، قطعاً افزایش حقوق به باقی وزارتخانه‌ها نیز کشیده خواهد شد و نمی‌توان تبعات آن را کنترل کرد؛ لذا مجلس قطعاً موضع محکمی خواهد گرفت و به این موضوع ورود خواهد کرد.

 

جعفر‌ قادری عضو کمیسیون اقتصادی در این باره گفت: با این درخواست یک رقابت میان دستگاه‌های مختلف برای افزایش حقوق پیش می‌آید که قابل کنترل نخواهد بود. در شرایط فعلی نباید دستگاه‌ها چنین انتظاری داشته باشند و سازمان برنامه بودجه نیز نباید زیر بار این درخواست‌ها برود. اصلاً چنین چیزی نباید توسط وزارتخانه‌ها دنبال شود. چرا که شرایط کشور به گونه‌ای نیست که پاسخگوی مطالبات گروهی باشیم. نباید اصلاً این مطالب مطرح شود و دولت باید سریع‌تر این عدم توازن‌ها دردستگاه‌های مختلف بررسی کند. به دنبال اعتراض نمایندگان مجلس به این افزایش حقوق یک منبع آگاه در وزارت اقتصاد گفت: اعمال افزایش ۵۰درصدی فوق العاده حقوق اکثر دستگاه-های اجرایی در سال‌های قبل اجرا شده و وزارت اقتصاد و دستگاه‌های تابعه آن از معدود دستگاه‌هایی هستند که تاکنون به‌طور کامل حقوق مشمول کارکنان خود را به شکل کامل اجرا نکرده‌ا‌ند.


بنا به گفته این منبع، خاندوزی تأکید کرده که وزارت اقتصاد و دستگاه‌های تابعه اجرای این قانون را از طریق صرفه جویی در هزینه‌ها و از محل اعتبارات داخلی خود تأمین خواهند کرد که بدون بار مالی خواهد بود. این حرکت از طرف وزیر اقتصاد که سکاندار اقتصادی دولت است و برای مهار تورم و گرانی و کاهش قیمت‌ها تلاش می‌کند و باید الگوی مناسب سایر وزرا در کاهش تورم واقتصاد مقاومتی باشد، درخواستی عجیب وغریب است که اجرای آن در این شرایط سخت اقتصادی می‌تواند تبعات جبران ناپذیری را برای دولت و مجلس به دنبال داشته باشد و تنش‌هایی را در جامعه به وجود آورد. اگر بقیه وزارتخانه‌ها نیز بخواهند از منابع داخلی خود و صرفه‌جویی هزینه‌ها چنین افزایش‌هایی را داشته باشند این هرج و مرج، نظام هماهنگ پرداخت حقوق را بیش از پیش خدشه‌دار می‌کند و تورم افسار گسیخته را باعث می‌شود. از طرفی چگونه ممکن است که این افزایش حقوق بار مالی نداشته باشد و بتوان با صرفه‌جویی در هزینه‌های جاری که تخصیص آن نیز به سختی انجام می‌شود، منابع مورد نیاز برای افزایش حقوق را تأمین کرد.

 


آینده‌اندیشی آب، خاک و هوا

محمدکاظم انبارلویی طی یادداشتی در شماره امروز رسالت با عنوان آینده‌اندیشی آب، خاک و هوا نوشت: بحران آب حداقل در ۵ استان مردم را به کنش اجتماعی کشانده است. تجمع کشاورزان اصفهانی در کف زاینده‌رود و طرح معقول و مشروع مطالبات خود در یک حرکت هوشمندانه مدنی، آینده‌پژوهان را به فکر این انداخته است که بحران آب نه در مقطع کنونی بلکه تا ۴۰، ۵۰ سال آینده چاره‌اندیشی کنند.


مردم ایران وارث یک تمدن ۷ هزار ساله در این سرزمین هستند. پدران و مادران ما این تمدن را در سرزمینی که در آن گاهی ۸۳ درصد خشکسالی بوده، ۲۰ میلیارد متر مکعب آب را در زیرزمین با ۶۵ پارچه قنات که طول این قنات‌ها برحسب گزارش مورخان تا دو برابر فاصله زمین تا ماه بوده مدیریت می‌کردند.


قنات‌ها محصول خودیاری، همیاری و دیگریاری مردم بود و معمولا حکمرانان در سازه‌های شگفتی‌ساز قنات‌ها دخالتی نداشتند و این کار بزرگ توأم با «قنوت» و «قناعت» توسط مردم صورت می‌گرفته است.
امروز چگونه است با زدن هزاران سد روی رودخانه‌ها و کندن ده‌ها هزار چاه عمیق و نیمه عمیق نتوانستیم به مشکل و معضل آب غلبه کنیم.
سیستان انبار غله ایران بود گاهی ۱۲ هزار نفر در لایروبی قنات‌ها با هم کار می‌کردند و بدون این‌که حکمرانان در مدیریت آن نقش داشته باشند مردم خود، آن‌هم زمانی که سخنی از آن
ان جی‌او‌ها نبود مفهوم فرهنگ همکاری و همیاری و مشارکت را درک می‌کردند. آن‌ها هوشمندانه ستیزه روی تصاحب آب را به رقابت و رقابت را به رفاقت تبدیل می‌کردند و محصول این رویکرد افزایش برکت در زندگی خود و توسعه همه‌جانبه در زندگی برای برپایی یک تمدن الهی بود.
اما امروز ما در سیستان نصیبی جز طوفان شن و گرد و غبار نداریم. ما در حالی‌که در فصل خشکسالی به‌سر می‌بریم ۵ برابر استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنیم. آب شرب را در شستشو و همان را در تجارت و صنعت هم مصرف می‌کنیم. با آنکه می‌دانیم کشوری خشک هستیم ۷۰ درصد در کشاورزی پرت آب داریم و هنوز از سیستم غرق‌آبی دست نکشیدیم. همین بساط را ما درحوزه خاک و هوا داریم.


میلیارد‌ها تن همه روزه از خاک این کشور به خارج تحت عناوین حداقل ۱۰ معدن فعال صادر می‌شود. نه حساب آن را در ردیف درآمدی «انفال» داریم نه حساب و کتاب آن‌را در ویرانی محیط زیست اندازه‌گیری کردیم.
هوا را هم به خدا سپردیم اگر باد نیاید و باران نبارد باید هفته‌ها در اتاق گاز‌های سمی کلانشهر‌ها روزگار بگذرانیم و ده‌ها قانون و مقرره درباره حفظ هوای پاک را نادیده می‌گیریم. هیچ تئوری علمی برای بیرون‌رفت از بحران گرد و غبار و آلودگی شهر‌ها از باب آینده پژوهی و آینده‌اندیشی نداریم. باید احزاب و گروه‌ها، هیئت‌های علمی دانشگاه‌ها و مدرسان حوزه‌ها برای صیانت از آب، خاک و هوا به میدان بیایند و دولت را در حل این بحران‌ها یاری کنند. نهاد‌های حاکمیتی در سه قوه وظایف کلیدی دارند باید همه آن‌ها به میدان بیایند. حتی فیلسوفان و جامعه‌شناسان، روانشناسان، مهندسین آب، خاک و هوا و ... هر کدام گوشه‌ای از کار را به عهده گیرند. آقای رئیسی هنوز کارنامه ۱۰۰ روزه خود را جمع‌بندی نکرده، اما در این مدت ثابت کرده است برای حل بحران‌های یادشده روی حرکت‌های مردم‌پایه و نهاد‌های مردمی حساب باز کرده و حاضر است به سهم حکمرانی در حل این معضلات عمل کند.


حکمرانی آب باید تغییر کند

محمدعلی وکیلی طی یادداشتی در شماره امروز روزنامه ابتکار با عنوان حکمرانی آب باید تغییر کند، نوشت: روز‌ها ابربحران آب گریبان کشور را گرفته. هر روز یکی از حوضه‌ها به مطالبه سهمش برمی‌خیزد و فریاد می‌زند. گسل‌های اجتماعی بیدار شده اند و هر روز که التیام نیابد کار بغرنج‌تر می‌شود. این‌ها همه نشان می‌دهد کشور در حکمرانی آب ورشکسته شده است. جمهوری اسلامی باید سریع تصمیم بگیرد. تصمیم بزرگ و سختی هم باید بگیرد. خشکسالی و تغییرات اقلیمی و حکمرانی بد در حوزه آب، وضع را هر روز وخیم‌تر می‌کند. هیچ اتفاق طبیعی و معجزه‌ای نمی‌تواند وضع را تغییر دهد؛ بنابراین اصلاً کسی منتظر نایستد. علاج و تدبیر در دست تصمیم گیران است. اگر دیر بجنبند و یا تصمیم بد بگیرند ممکن است کار به جا‌های باریک‌تری بکشد. به گمانم هرکس ایده‌ای دارد باید در حوزه عمومی مطرح کند تا از رهگذر بحث و انتقاد، به طور عاجل به یک تصمیمی برسیم. ما منابع کم داریم و مصرف را هم اصلاح نکرده‌ایم. درنتیجه به چنین وضعی افتاده ایم؛ لذا باید تصمیم دقیق و مهمی گرفت و در این برهوت منابع آبی، راهکار پیدا کنیم.


یکی از راه‌های ممکن استفاده از منابع شرکت‌های بزرگ واقع در مناطق خشک از طریق تهاتر می‌باشد. مثلاً در مناطقی مانند اصفهان، یزد، کرمان و سیستان (که عموماً دارای صنایع فولادی آب‌بر می‌باشند) معادن بزرگ را به مگاشرکت‌هایی همچون چادرملو، مبارکه، گل‌گهر و... واگذار شود؛ و در مقابل باید این شرکت‌ها آب این مناطق را از طریق منابع درآمدی خود تامین کنند. ما نباید کالای استراتژیک و کمیاب مانند آب را به عنوان یارانه جهت تولید کالایی کمتر راهبردی به صنعت بدهیم. یعنی نظام پرداخت یارانه صنعت را باید عوض کنیم. عقلاً باید صنعت ملّی بکوشد کالا‌های راهبردی کشور را افزایش دهد. حتماً در شرایط کم آبی، آب از هر داشته‌ای راهبردی‌تر است؛ لذا نباید آن را با ولخرجی صرف یارانه تولید کالای راهبردی دیگری (با ارزش راهبردی کمتر) کرد. دقیقاً باید برعکس عمل کرد؛ بنابراین باید بده بستان منابع کشور و صنعت آن عوض شود تا کالای راهبردی در جای درستش بنشیند. این اقدام می‌تواند هم ظرفیت‌های معادن رابالفعل نماید و هم توان شرکت‌ها را جهت حل معضل بزرگی به نام آب به کار بست، آنچنان که معتقدم تمامی شرکت‌های فولادی وپتروشیمی را باید ملزم به تامین برقی مصرفی خود کرد و بارشان را از دوش سدهای، چون کرخه و دز برداشت باتجربه طی شده خیلی نباید به روش‌های مرسوم وزارت نیرو دلخوش کردن همه امکانات کشور را باید بسیج کرد تا مسئله آب امنیتی و بهانه نزاع‌های منطقه‌ای و قومی نشود.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۴۹
احتمالا تنها کاری که در این ۴ ماه در وزارت مثلا اقتصاد و دارایی انجام شده همین افزایش حقوق خودشون بوده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
فعلا آقای وزیر در حال تامین رفاه خود و اطرافیان هستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
رژیم صهیونیستی منحوس اشغالگر امریکایی کافر خونخوار وحشی تروریست
در بازیافت فاصلاب مقام اول دنیا را دارد و ۹۶رکوردش درصد است

مقام دوم برای اسپانیا نوکر حلقه بگوش امریکا ، با ۱۳ درصد بازیافت فاصلاب

مقام سوم امریکای جهانخوار امپریالیست ضد انسانی و اسلامی وووووو
با ۷ درصد بازیافت است

از اب بازیافت شده برای ابیاری تحت فشار قطره ای و بارانی و گلخانه ای استفاده میکنند

و اضافه اش را به زیر زمین و سفره های آب زیر زمین تزریق میکنند
ظاهرا قرار است تمام تجمعات در ایران در انتها توسط عده ای معلوم الحال( به گفته مسولین) به آشوب کشیده بشود
فقط چرا نشده این معلوم الحال ها را تا به امروز شناسایی و ادب کرد؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
غریبه نیستند و اتفاقا خیلی هم آشنا هستند !!!!!!؟
والا شواهد و قرائن میگه که آقای رئیسی بیشتر روی جیب مردم حساب باز کرده تا مشارکتشون!
کشورهای مختلف جهان از ۲۰ سال پیش بحران های کم آبی را مدیریت کردند تنها تدبیر شما اینه که به فکر دعا و نماز برای بارش باران افتاده اید.

یعنی هیچ کار دیگه ای بلد نیستید !؟؟؟!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
majid s
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
داداش همون يه كار هم بلد نيستن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
من و شما اگر فکر کنیم راه دیگری بلندند بعد از 4 سال باید به عقلمان شک کنیم و از ساده لوح خوانده شدن ناراحت نشیم
خوابی برادر! آب دریا رو شیرین کردن رسوندن چادرملو. برای اصفهان هم داره میاد. شما تازه داری پیشنهاد میدی؟ این هم مشکلات رو حل نمیکنه چون صنعت فقط ۲ درصد از آب رو برداشت میکنه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
بعد از اعمال تحریم ها قیمت محصولات همین کارخانه ها چندین برابر تا 10 برابر شد در حالی که قیمت مواد اولیه و انرژی و ... و حتی دستمزدها بدون تغییر یا ناچیز بوده و همه درامد حاصل سود این شرکت ها شده است چطور نمی توانند کمی از این سود را در جهت شیرین سازی و انتقال اب از خلیج فارس کنند ؟؟؟
خط فقر ۱۱ میلیون تومان

با برجام یا بدون برجام این اقتصاد فروپاشیده شده
کار از این حرفها گذشته.
فساد اقتصادی کار همه را تمام کرد .
به لطف خدمات و زحمات دولت جدید
همچنان شاهد پیشرفت افزایش قیمت کالاها هستیم

جا دارد تشکر و قدردانی نماییم از همه مسئولان بخاطر این پیشرفت عظیم .
چقدر هشدار دادم که کمتر از حفره های آب زیرزمینی استفاده کنید ولی عکسی گوش نداد.
کسانیکه با رانت و زد وبند این صنایع را از تبریز گرفته و به اراک و اصفهان بردند باید الان پاسخگو باشند اصلا اراک جای صنایع بزرگه
فقط شعار و تظاهر بدون کار کارشناسی و تخصص و در نظر گرفتن عوامل برون زا و محیط زیستی.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
تمام این صنایع باید در کنار دریا
و بندر عباس و بوشهر و چاه بهار احداث می شدند

ولی وزرای اصفهانی و یزدی و سمنانی که در ۴۳ سال گذشته در بالای مسند بودند

این کارخانجات را به اصفهان و یزد و اراک و کاشان و سمنان بردند

و مواد اولیه باید با قطار و تریلی از بندر عباس به فاصله ۱۰۰۰ کیلومتری کارخانه ها برده

و کالای تولید شده نیز دوباره با قطار و تریلی از فاصله ۱۰۰۰ کیلومتری به بندر عباس برای حمل و صادرات حمل گردند

این اشتباهات مکرر و ندانم کاری و خودخواهی

باعث اینهمه گرفتاری نارصایتی اکثریت مردم و عقب ماندن کشور شده است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
این صنایع تماما باید در کنار دریا و بندر عباس و بوشهر
و چاه بهار برنامه ریزی شده بودند

ولی نعمت زاده و نزاد حسینیان و بقیه وزرای کویر نشین

به شهرهای خودشان بردند و خیانت کردند
سالهاست برای داشتن یک نهاد مستقل حکمرانی اب دجار تردید و بلاتکلیفی هیستیم و فرصت های زیادی برای اصلاح امور از دست دادیم در این کشور وضع مدیریت اب و خاک اسفبار است باید دولت و‌مجلس با یک طرح سه فوریتی این معضل را سریعا حل کنند و گر نه تنش های اجتماعی و امنیتی غیر قابل کنترلی رخ خواهد داد
افزایش حقوق پزشکان،کادر وزارت بهداشت، اعضای هیات علمی و معلمان که در این یکی دو سال اخیر اجرا شده باعث تورم نمی شد حالا افزایش حقوق کارکنان وزارت دارایی باعث افزایش حقوق میشه؟!!!!
وقتی حقوقها به شدت نامتناسب هست ویک نفر با همون سوابق دو تا سه برابر شخص دیگری در یک وزارتخانه دیگر دریافتی دارد درخواست افزایش حقوق چیز عجیبی نیست. نویسنده مقاله بهتر بود اول احکام چند نفر از پرسنل وزارت دارایی که تامین بودجه کل کشور در شرایط تحریمی بر دوش کارکنان زحمت کش این وزارتخانه هست رو مشاهده می فرمودن و بعد با حقوق چند وزارتخانه دیگر حتا آموزش و پرورش که هیچ منبع درامدی نداره و صرفا مصرف کننده هست مقایسه می کردند. آیا با دوازده سال سابقه و مدرک فوق لیسانس حکم شش میلیونی زیاد هست؟!!!1
اینکه صنایع فولاد و پتروشیمی رو مجبور کنن که آب منطقه رو تامین کنن بسیار طرح خوبیه. همش با عینک بد بینی به مسایل نگاه نکنین لطفا
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
منبع تامین این آب مهمه!!!ازطریق حفرچاههای عمیق ونیمه عمیق یاطرحهایی مثل شیرین سازی وانتقال آب دریای عمان؟؟!!
سوء مدیریت در همه جا بیداد میکند...!!!! تا چندسال دیگر کشوری خشک، بدون نفت و بدون منابع خواهیم داشت.... مسئولین به فکر صدور انقلاب هستند!
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
قربون بند کیفتم ، تا پول داری رفیقتم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
احسنت
تارا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
تازه فقط فکر و ذکرشوت هم افزایش جمعیت خیلی خنده داره
ناشناس
| Germany |
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
هدف همین بوده اصلا
اگر به مسولان باشد نماز ، نماز و نماز اینقدر دعا کنید تا ....
بی تدبیری دولت قبلی بر کسی پوشیده نیست. "داستان این دولت هم مصداق سالی که نکوست از بخارش پیداست" هست تا اینجای قضیه.
اقای رییسی در انتخاب هر وزیری هم اشتباه نکرده باشد در مورد وزیر اقتصادش کرده! وزیری که بیخیال از همه چی برای وزارتخونه خودش درخواست حقوق میکنه فارغ از پی امدهای اون و به جه دردی میخوره.
برای آب راه وجود داره اگه آروم بگیرین و از تکنولوژی همین امارات نمیگم جای اصلی کمک بگیرین همه چی حله امارات نرمال بوده هم تکنولوژی رو خریده هم اونقدی داشته که تکنولوژی واسش صرف کنه اینهمه دریا ریخته اینور اونور ایران
در حوزه پرداخت حقوق ودستمزد الان هم نابرابری زیادی در دستگاههای دولتی وجود دارد علت انهم پرداخت های خارج از سیستم پرداخت هماهنگ حقوق میباشد که اکثرا تحت عناوینی چون اضافه کار. حق ماموریت .حق سفر ووغیره..وتاسف بار تر اینکه بعضا نه کار اضافه ای انجام شده نه ماموریتی وسفری در کار بوده.ویا اگر بوده شخصی بوده نمونه ان گرفتن حق ماموریت نجومی یک از مسیولین به خاطر شرکت در راهپیمایی اربعین...علت اصلی این بی انضباطی مالی انحلال سازمان برنامه وبودجه.ضعف نظارت ذیحسابی های وزارت دارایی مستقر در سازمانهای دولتی.ضعف وتاخیردر رسیدگی به لوایح تفریغ بودجه سالانه دولت وووومیباشد
خاندوزی کار درستی انجام داده:
میدونید ممیز مالیاتی با 4-5 سال سابقه کار و حکم کارشناسی ارشد حقوقش 4-5 تومنه!!!!
با 4-5 تومن باید چه کار کنه.... اتفاقا کار درستی انجام داده که شخصا نامه زده و پیگیری افزایش حقوق داده....همه باید همین کار رو بکنن..... درآمدد ایرانیها 10 برابر کاهش پیدا کرده انوقت تا میگن 50 درصد افزایش بدین میگن تورم زیاد میشه....اینا که این حرف رو میزنن یه مشت سیرن و از گرسنه خبری ندارن.... افزایش نده....بگذار اون ممیز مالیاتی هم مجبور بشه هزینه خورد و خوراکش رو از مودی مالیاتی اش بدست بیاره....
خط فقر ده میلیونه... شما دارین به کارشناس ارشد با سابقه کار و فرزند 5 تومن حقوق میدین!!!!
افزایش تورم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
شریفی کار کن در ساعت اداری کامنت نگذار
ایران همیشه با خشکسالی مواجه بوده.... در کل تاریخ....
ولی به جای اینکه بشینن و فقط غصه بخورن کار کردن....روش اختراع کردن و مشکل رو حل کردن...... میدونید میزان قناتها در ایران چقدره؟ 50 هزار کیلومتر!!! (یعنی بیش از دو برابر تمام راههای کشور (از بزرگراه تا شوسه) با بیل و کلنگ و نیروی انسانی!


به جای اینکه بشیند و فقط غر بزنید و صورت مسئله رو پاک کنید ، راه چاره بیاندیشید.... مشکل بزرگ ، کار بزرگ می طلبه....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
بله درست میفرمایید باید در یک کار بزرک تمامی صنایع را از استانهای خشک به سواحل خلیج فارس و دریای مان منتقل کنند یعنی کل کارخانجات پیاده حمل و سوار شوند
حقوق ها نباید افزایش یابد درست...ولی چرا حقوق و مزایای نمایندگان نجومی هست جناب قادری!
مجلسی که نه تنها مشکلات رو نمیتونه حل کنه بلکه خودش بخشی از مشکل و مسئله هست و ضرر و زیانش بیشتر از نفعش شده در چندین دوره و این دوره...
با سلام . با 18سال سابقه با مدرک فوق لیسانس در مجموعه وزارت دارایی 7 میلیون زیرحکم است که از این مبلغ یک میلیون بابت کسورات قانونی کم میشه می ماند شش میلیون . حال اینکه در بعضی ادارات دیگر مثل دادگستری ها ، پزشکی قانونی ، زندان ها و... کارمندانشان چند برابر ما می گیرند . هیچ کس هم پیگیر این نیست که چرا آنها اینقدر زیاد می گیرن . حالا بنده خدا وزیر اقتصاد متوجه این تبعیض فاحش در حقوق ومزایا شده درخواستی دادن که از محل صرفه جویی مقداری این حقوق ومزایا را ترمیم بدن .همه عدالتخواه شدن . این درخواست ها از سوی همه وزرا میشه . ولی هیچ کدوم مطبوعاتی نمیشه . اینکه این نامه چرا اینقدر سر وصدا کرده فقط یه دلیل داره .آن هم دلایل سیاسی.
درجایی که قدیم کارمندها زندگی میکردند زمین متری دویست میلیون تومان شده .
این نتیجه کار جهادی است یا انقلابی؟
جالبه تو این وضع و اوضاع فکر افزایش جمعیت هم هستند.
در صنعت نفت -در صنعت آب و برق در راه سازی با جذب سرمایه خارجی 70 درصد مشکل کشور حل می شود
درموردنامه وزیراقتصادواینکه منابع این درخواست افزایش حقوق راازمنابع داخلی وصرفه جوویی تامین می کنند،بفرمایندکدام منابع داخلی؟!!آیاازمحل اخذمالیات چیزی هم پیش خودشون نگه می دارن وبه خزانه نمیدن یاهمین منایع موجودهست؟؟!!اگرازمنابع موجودوبودجه قانونی هست وعلاوه برحقوق پرداختی(باتوجه به اینکه محل هزینه بودجه دستگاههافصل بندی شده هست وهربخش ،محل مصرف خاصی دارد)پیزی مازاددارند چرادراین وانفسای کسری بودجه،آنرابه خزانه پس نمی دهند؟؟!!!صرفه جویی ستیزهزینه هادرکجاست؟درکاهش خدمات نگهداری ابنیه دستگاه درسطح کشوروهمینطورخدماتی که مشتریانشان بایدازآن بهره ببرند یادرجای دیگریست؟؟!!وچنانچه این صرفه جویی بدون کاهش سطح وکیفیت خدمات دهی این وزارتخانه امکانپذیر هست چراهمین الان انجام نداده وپول آنرابه خزانه برنمی گردانند؟؟!!بنظرمی رسداین وزیرمحترم خیلی زود پایش راروی پوست خربزه اییکه رقبایش انداختندقرارداده وبدون تفکر،این نامه رامضاءکرده!!کاش می نوشت که ححداقل وحداکثرحقوق وپرداختیهای پرسنل این وزارتخانه چقدراست که آنرانسبت به سایردستگاهها کم می داند.....اینطوری دستگاههاییکه عملا درآمدزایی ندارندوبیشترمصرف کننده بودجه هستندمثل دستگاههای آموزشی(بغیرازاعضاءهیات علمی آموزش عالی) همچون آموزش وپرورش وسازمان آموزش فنی وحرفه ای و... بقیه دستگاهها کلاهشون پس معرکه هست!!!
پاسخ ها
صالح
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
احسن اگه راست میگه متوسط دریافتی کارکنان دارایی رو اعلام کنه من یکی از فامیلام تو اداره دارایی بخدا هزاران فرسنگ از من کارمند جلوتر است
وزارت دارایی جز بالاترین پرداخت کنندگان حقوق به کارمندان می باشد فوق العاده ویژه 50درصد رو کارکنان وزارت دارایی خیلی سالها پیش گرفته اند یادمه چندین سال پیش یک فوق العاده حسابداری 30درصد هم گرفتن فکر نکنم کارمندان اداره دارایی الان زیر ده میلیون دریافتی داشته باشن اقای وزیر محترم دارایی من کارمند وزارت گردشگری می باشم حقوقم با 25سال سابقعه کاردریافتی من با مدرک لیسان 6200هزار تومان میاشد اقای وززززززززززززززززززززیر محترم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
ولی درآمد و مداخل زیادی دارند !!!؟

فقط کافیه یکبار گذرتان به دارایی بخورد !!!!؟

کشوی میز باز است
و پول چایی و پول شیرینی و پول کارسازی و رشوه فراوان بیداد میکند
و اکثر کامندان الوده هستنر
حل مشکل آب فقط یک راه دارد و آن کاهش مصرف آب است یعنی بعضی زمین های کشاورزی نباید کشت شود کاشت برنج هم کلا ممنوع شود
وقتی که تو این 8 سال دولت قبل مشکل اب رو حل نکردن پس انتظار نداشته باشید اقای رییسی بتونه تو سه ماه حل کنه هزینه داره شیرین کردن اب دریا و رسوندن اون به شهر های مرکزی اونم با بودجه خالی!!!
استارت افزایش حقوق وزیاده خواهی رامعلمین زیاده خواه زدن ومطمئنم به همه وزارتخانه ها سرایت میکنه.مگرکارکنان دیگروزارتخانه هاچه ازآموزش وپرورش کم دارند؟
قابل توجه مجلس انقلابی:
وزیر اقتصاد با قوانین فعلی از اداره وزارت اقتصاد و کارمندان آن درمانده است حالا اینکه چگونه می خواهد اقتصاد کشور را نجات دهد معلوم نیست
خدا را شکر بلاخره بعد از ویرانی یکنفر از خواب برخاست و از زیر آوار فریاد برآورد که داره زلزله میشه !
اقتصاد ایران قابل حل است اما نیاز به یک برنامه بلند مدت با شیب ملایم دارد
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان