صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دروازه‌بان خط خورده امیدها در تمرینات پرسپولیس

کد خبر: ۹۱۱۵۱۳
| |
4544 بازدید

در روز‌های اخیر یک دروازه‌بان ایرانی به نام آرش شرقی در تمرینات پرسپولیس حضور پیدا کرده و همراه با سایر دروازه‌بانان این تیم زیر نظر محسن سیدی به تمرین پرداخته است.

به گزارش تابناک ورزشی، این دروازه‌بان که اخیرا به عنوان دروازه‌بان به تیم گالاتاسرای ترکیه پیوسته دی ماه به اردوی تیم امید دعوت شد که از نظر فنی نتوانست رضایت زلاتکو کرانچار سرمربی وقت تیم امید را جلب کند و به همین دلیل عذر این بازیکن خواسته شد.

حالا این دروازه‌بان که قامت نسبتا کوتاهی نسبت به سایر دروازه‌بانان پرسپولیس دارد مشخص نیست با چه رزومه‌ای در تمرینات قهرمان ۳ دوره اخیر لیگ برتر حضور پیدا کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...