حضور بدون حجاب همسر علی دایی؛ تالار پلمب شد

حضور بدون حجاب همسر علی دایی در یک مراسم خصوصی در قم، حاشیه‌ساز شد و در پی واکنش‌ها، تالار محل برگزاری مراسم پلمب شد.
کد خبر: ۱۳۹۷۶۸۶
| |
5099 بازدید
|
پلمب

به گزارش تابناک؛ پس از حضور علی دایی پیشکوست فوتبال و همسر وی بدون رعایت حجاب، در همایش مرتبط با یک شرکت خصوصی در تالار کهکشان غدیر، جمعی از شهروندان این شهر نسبت به این رفتار خلاف شرع و قانون واکنش نشان داده و خواستار برخورد قوه قضائیه با عوامل مرتبط و فرد خاطی شدند.

پس از این مطالبه، قرارگاه امنیتی سجاد اعلام کرد که به‌دنبال برگزاری مراسمی در یکی از تالار‌های شهر که به‌دلیل عدم رعایت قوانین و ضوابط مرتبط و حضور افراد خاص و مکشفه‌ها، نارضایتی عموم مردم متدین شهر قم را در پی داشت، صنف برگزارکننده با دستور مستقیم دادستان قم توسط عوامل پلیس اماکن پلمب و برای عوامل برگزارکننده پرونده قضایی تشکیل شده است.

طبق اطلاعیه قرارگاه سجاد، دادستان قم گفته به‌دلیل شأن و منزلت شهر مقدس قم بایستی در صدور مجوز یا برگزاری اینگونه مراسمات ملاحظات لازم در نظر گرفته شده و ضوابط و مقررات ابلاغی کاملاً رعایت گردد؛ در غیر این صورت با مشاهده تخلف، بدون اغماض و با قاطعیت با فرد یا افراد متخلف برخورد خواهد شد.

منبع: فارس

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۵
دز خیابان تعداد زیادی روسری ندارن!
همه جا را پلمب کنید!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۵
با مفسدان اجتماعی باید با مشت آهنین برخورد کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۵
هرچی میشکیم از این سلبریتیهایی که با پول این کشور و نظام به ثروت مکنت رسیدن بعد کلا این نظام قبول ندارن خنده داره میکشیم فرهنگ ایران نابود کردن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۵
مثل تورم؟!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۵
خیلی عالی
ممنونیم از قوه قضائیه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۵
هر دم از این باغ بری می رسد

تازه تر از تازه تری می رسد
یک ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۵
علی دایی ازنردبان این ملّت بالا رفت به پول ومنال رسیدحالا به نظام ما ومردم دهن کجی مبکند،بایدباشدّت با اووهمسرش برخوردکرد،ومدافعان علی دایی درافکارخودوحمایت ازاو بایدتجدیدنظر کنند،وی وخانمش نرمال نیستند@!!.
باران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۵
گر حکم شود که مست گیرند. در شهر هر آنچه هست گیرند!!!
سید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۵
خوب پلمپ کردی چی شد ؟؟؟ قوه قضائیه مثل رسایی بدون چشم پوشی باید با خاطی باید برخوردی بکنه که دیگه این کار را تکرار نکنه . دقیقا مثل رسایی !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۵
مشکل کشور حل شد
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟