بازدید 8762
مرور روزنامه‌های یکشنبه ۱۲ آذرماه

نیمه شب و اعلام تعطیلی مدارس/چرایی جنگ جدید در غزه/نیمه پر لیوان و مغالطه‌های اقتصادی

افشاي رانت‌خواري بزرگ در واردات چاي، کوچاندن و ترور دستپاچگی جدید نتانیاهو در باتلاق غزه، مرد پشت پرده کاخ سفید کیست؟ این قشر خاکستری خانه‌نشین را فراموش نکنید! گـروکشی برای افزایش قیمت خودرو، تفاوت سلبریتی‌های ما با آن‌ها در ماجرای فلسطین، چهارمین نهاد امنیتی در راه است؟ و آذر منصوری چگونه رئیس جبهه اصلاحات شد؟ از مواردی است که موضوع گزارش های خبری و تحلیلی روزنامه های امروز شده است.
کد خبر: ۱۲۰۷۹۵۳
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۰۷:۰۵ 03 December 2023

به گزارش «تابناک» روزنامه های امروز یکشنبه ۱۲ آذرماه در حالی چاپ و منتشر شد که نقشه شوم منطقه حائل در غزه، ساز مخالف با همسان سازی، افشاي رانت‌خواري بزرگ در واردات چاي و کیسه‌دوزی جدید خودروباز‌ها با فروش قسطی در صفحات نخست روزنامه های امروز برجسته شده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت ها و سرمقاله های منتشره در روزنامه های امروز را مرور می کنیم: 

نيمه ‌شب و اعلام تعطيلي مدارس


ابراهيم عمران  طی یادداشتی در شماره امروز اعتماد با تیتر نيمه ‌شب و اعلام تعطيلي مدارس نوشت: به مدد پيشرفت در پيش‌بيني هوا و نرم‌افزارهاي موجود؛ تقريبا همگان مي‌دانند كه اوضاع آب و هوا و آزگار اين سال‌ها (آلودگي) از چه قرار است و مانند قبل نيست كه كارشناسان از صاف بودن و كمي نيمه ابري و در نهايت ابري با احتمال بارش سخن گويند! كه ياد‌آور آن حكايتي است كه زنده‌ياد باستاني پاريزي از مرحوم گنجي رييس اداره هواشناسي نقل كرده بودند در كتاب گنجعلي‌خان. گويا جناب گنجي به اتفاق هم در تاكسي نشسته بودند و گوينده راديو پيش‌بيني هواي تهران را آفتابي اعلام كرده در حالي كه آسمان به‌شدت ابري و باراني بود! راننده تاكسي خنده‌اش گرفته بود و با عصبانيت و صداي بلند گفت كه هيچ كس نيست كه به اين رييس اداره هواشناسي بگويد كه مگر مجبوري دروغ بگويي؟ مرد دستت را از پنجره اتاقت بيرون كن و ببين باران آن را‌ تر مي‌كند يا نه؟! آن وقت پيش‌بيني هوا را بگو! بين خانم و آقاي گنجي نگاه خنده داري رد و بدل شد و راننده متوجه اين تغيير چهره مسافران شد و با تعجب گفت نكند شما با رييس هواشناسي قوم و خويش باشيد؟ خانم گنجي به راننده گفت كه حق با شماست. ولي اگر بدانيد كه اين دروغ آقاي رييس هواشناسي در برابر دروغ‌هاي بزرگي كه در خانه مي‌گويد چقدر كوچك است به اين دروغ او راضي مي‌شويد!

حال بعد از مطايبه و ذكر خاطره آن روزهاي هواشناسي كشور؛ بد نيست نقبي به كردار اعلام تعطيلي روزهاي آلوده بزنيم. وقتي از صبح شاخص بالاي عدد صد و پنجاه است و تقريبا در همه گوشي‌ها قابل رويت؛ و به گفته سازمان هواشناسي در پيش‌بيني‌هاي آينده هم روزهاي آلوده؛ ديده مي‌شود؛ كميته اضطرار چرا اين همه با تاخير و در ساعات پاياني شب، اين تعطيلي مدارس را اعلام مي‌كند؟! وقتي بيشتر دانش‌آموزان ابتدايي از پنجشنبه و جمعه حدس مي‌زدند كه شنبه تعطيل خواهد شد و برنامه روزشان را نمي‌بندند؛ چرا تصميم‌گيران اين همه اصرار بر لحظه‌هاي آخر دارند؟ مگر در انتهاي شب خبر از وزش باد دارند؟ احتمال باران مي‌رود با اين دماي تقريبا بهاري؟ مگر اطمينان به كارشناسان هواشناسي ندارند؟ وزارت بهداشت، آموزش و پرورش، سازمان محيط زيست، پليس راهور، اورژانس، و استانداري كه نقش‌هاي اصلي در اعلام تعطيلي دارند؛ مگر در همين هوا تنفس نمي‌كنند؟ واقعا احتياج به اين نشست‌ها و تصميم‌گيري‌هاي لحظه آخري است؟ آيا نمي‌دانند درصد زيادي از پدر و مادران اين شهر، شاغل هستند و نمي‌توانند در چشم بهم زدني، فرد يا افرادي را براي نگهداري فرزند و فرزندان‌شان پيدا كنند.

به‌راستي تا كي بايد شاهد اين عدم هماهنگي غير مستقيم بين كميته اعلام تعطيلي و خانواده باشيم؟ مگر جمعه و كيفيت هواي شهر را مشاهده نكرده‌اند؟ مگر پليس راهور به آنها اطلاع نداد مبادي خروجي شرق و غرب تهران شلوغ بود براي دمي رها شدن از هواي كشنده؟ اين همه نابساماني در اعلام يك تعطيلي كه از كفر ابليس و زهد اسفنديار هم معروف‌تر است نزد معلمان و دانش‌آموزان؛ از چه امري نشات مي‌گيرد؟ كسي نمي‌گويد آموزش تعطيل شود. زيان‌هاي تعطيلي‌هاي دوران كرونا را همگان آگاهيم. سرعت كم اينترنت و مهيا نبودن بستر آموزش در شاد و ساير پلت‌فرم‌ها را هم مي‌دانيم. ولي سردرگمي بي‌شمار خانواده‌ها را در روز تعطيلي و اعلان دير هنگام آن را، كسي نمي‌داند؟ تلفن زدن‌هاي نصف شب به دوست و آشنا و پدربزرگ و مادر بزرگ براي نگهداري، دردي است جانكاه. دوستان تصميم‌گير لطفا به اين جزييات پيش پا افتاده به زعم‌تان دقت بفرماييد‌. سخت نيست كه به سطح شهر برويد و از بالاترين تا پايين‌ترين نقطه شهر را نظاره كنيد و زودتر به خانواده‌ها و دانش‌آموزان، اطلاع دهيد. كردار سختي نيست اينگونه بودن. هميشه دير تصميم گرفتن به صواب نيست. برخي وقت‌ها زود تصميم گرفتن ثوابش بيشتر است. گويا چاره‌اي نداريم كه دلخوش باشيم به گفته شهردار تهران كه گفتند در آينده نزديك اين شهر از آلودگي و ترافيك خداحافظي خواهد كرد و صبح بدون آلودگي و ترافيك را در تيتر روزنامه‌ها خواهيم ديد...!

 

چرایی جنگ جدید در غزه


هادی محمدی طی یادداشتی در شماره امروز جوان با عنوان چرایی جنگ جدید در غزه نوشت: آثار عملیات طوفان‌الاقصی به‌جز ابعاد نظامی و اطلاعاتی و قابلیت‌های حکمرانی و میزان اعتماد جامعه صهیونیستی به ارکان اصلی رژیم در تأمین امنیت و اقتدار، یک شکست عمیق برای اسرائیل ثبت کرد و ابعاد این شکست آنچنان گسترده بود که تمامی ارکان ناتو در کنار رژیم صهیونیستی قرار گرفتند تا با تمامی هزینه‌های نقض قوانین بین‌المللی، انسانی و قوانین جنگ و رسوایی‌های آن در جهان، این شکست را جبران کنند.


جنگ ۵۰ روزه با مدیریت کلان و حتی میدانی امریکا نتوانست به هیچ‌یک از اهداف اعلام شده اسرائیلی و امریکایی دست یابد و در کنار انزوای بین‌المللی و فشار‌های گوناگون افکار عمومی جهانی و مؤسسات بین‌المللی که در تنگنای مصداقیت خود قرار گرفتند، ناچار به پذیرش توقف محدود جنگ شدند. رژیم صهیونیستی و امریکا پذیرفتند و اعتراف کردند که این شبه‌آتش‌بس نیز امتیاز و موفقیتی برای مقاومت و حماس است، ولی امیدوار بودند آنچه را در میدان جنگ حاصل نشد، در پروسه مذاکرات سیاسی و توافق نهایی به نفع خود و علیه مقاومت کسب کنند. رؤسای سرویس‌های اطلاعاتی امریکا، اسرائیل، مصر و قطر به‌جز تمدید زمان‌های توقف جنگ در نهایت متوجه شدند که به‌دلیل دست برتر مقاومت در مذاکرات تبادل اسرا و زندانیان، ناچارند فقط امتیاز بدهند؛ لذا برای تغییر این معادله و ایجاد کارت بازی مذاکراتی و تأمین حداقل‌های امتیاز برای صهیونیست‌ها، دست به یک گزینه اجباری زدند. ورود مجدد به جنگ یک انتخاب از سوی ارتش صهیونیستی نبود، چرا که تکرار ۵۰ روز دیگر در یک جنگ جنایتکارانه، همان نتایج و هزینه‌های قبلی را پیش روی آن‌ها می‌گذاشت و از آنجا که هیچ گزینه دیگری برای تغییر این معادله مذاکراتی در اختیار نداشتند، با مجموعه‌ای از تدابیر که شروع مجدد جنگ در غزه است، با ملاحظات نمایشی مورد درخواست امریکا و بلینکن که رعایت شهروندان عادی و غیرنظامی، یکی از آنهاست، امیدوارند که به کارت مذاکراتی مطلوب دست یابند.


برای کاستن از فشار افکار عمومی جهانی و خروج از انزوا و خسارت‌های انتخاباتی کاخ سفید، از یک‌سو شروط نمایشی را به حکومت و کابینه جنگی مطرح می‌کنند که در عمل رعایت نخواهد شد و از سوی دیگر با ایجاد یا مطرح کردن رسانه‌ای رخداد‌های بین‌المللی، از میزان تمرکز افکار عمومی بر مسئله غزه و جنایات نسل‌کشی بکاهند؛ لذا با طرح مجدد آتش‌بس در اوکراین، نشست بین‌المللی آب و هوایی در امارات یا فعال کردن داعش در عراق یا دامن زدن به برخی زمینه‌های آشوب‌سازی در عراق یا تحریک برخی جریان‌های سیاسی در ایران در آستانه انتخابات مجلس یا اعزام وزیر خارجه فرانسه به لبنان و مطالبه و تأکید بر قطعنامه ۱۷۰۱ و به انفعال کشیدن واکنش مقاومت حزب‌الله یا اتهام‌سازی علیه انصارالله و حکومت یمن، منفعل‌سازی مقاومت منطقه‌ای، کاستن از نقش مسئولانه و انسانی و اخلاقی ایران و برجسته کردن رخدادآفرینی‌ها، سعی کرده‌اند بر افکار عمومی تأثیر گذاشته و شرایط مطلوب‌تری در مذاکره سیاسی کسب کنند. بلینکن خطاب به وزیر جنگ صهیونیستی، دوهفته برای آزمون و خطای این پروژه وقت گذاشته است تا در صورت ظرفیت‌سازی در میز مذاکره، آن را تکمیل کرده و در صورت ناکامی، مسیر دیگری را در دستور قرار دهد.
پاسخ محکم مقاومت در غزه و سپس در سطح منطقه و هوشمندی در پرونده‌های فعال شده در امریکا و غرب، میزان و ضریب توفیق این پروژه را از هم‌اکنون با سؤال مواجه کرده و شکست جدید برای ارتش صهیونیستی به ارمغان آورده و تلاش‌های شرورانه امریکا را ثبت خواهد کرد و باید منتظر پیامد‌های گوناگون آن باشیم.

 

نیمه پر لیوان و مغالطه‌های اقتصادی  


پیمان مولوی طی یادداشتی در شماره امروز ابتکار با عنوان نیمه پر لیوان و مغالطه‌های اقتصادی  نوشت:  لوله فاضلاب شما گرفته است و آب آشپزخانه شما را برداشته است اولین کاری که می‌کنید چیست؟ ماشین شما آتش گرفته است و موتور در حال سوختن است، اولین کاری که می کنید چیست؟ آسانسور گیر کرده و شما درون آن گیر کرده‌اید، اولین کاری که می‌کنید چیست؟ حساب بانکی شما خالی شده است اما ناگهان یک هزینه الزامی جلوی پای شما سبز می‌شود اولین کاری که می‌کنید چیست؟  


در تمام موارد فوق برای گرفتگی به لوله بازکن، در مورد دوم فرار از ماشین و خاموش کردن موتور با کپسول آتشنشانی و در بعدی زنگ زدن به آتشنشانی و …
آیا در این موارد به جملات انگیزشی پناه می‌برید؟ خیر! آیا وقتی موتور آتش گرفته با خود می‌گویید که باید نیمه پر لیوان را ببینم که منفجر نشد و نمردم؟
در اقتصاد هم همین است! دیدن نیمه پر لیوان به هیچ دردی برای درست رفتن مسیر نمی‌کند، بیشتر مغالطه‌ایست برای فرار از مسولیت.
این در حالی است که به جای این دست از فرافکتی‌ها پرسش‌های مهم را پاسخ داد.
عدم النفع صادرات نفتی چقدر است؟
میلیاردها دلاری که می‌توانست صرف زیرساختهای آموزشی، ورزشی بهداشتی و راه ها و جاده ها شود! این نیمه پر لیوانش کجاست؟
تورم ۴۴.۹٪ است نیمه پر لیوان شاید بگویید که آرژانتین نشدیم!
می بینید! مغالطه است برای فرار از مسئولیت!
هر وقت کسی گفت نیمه پر لیوان را ببینید اول ببینید دقیقا مسئولیت او چیست! و دارد از چه چیزی فرار می‌کند…
این روزها زیاد می شنویم که بیایید نیمه پر لیوان را ببینیم! بله با این رویکرد از اینکه پاکستان نشده ایم باید خوشحال باشیم. پاکستانی با ۲۴۰ میلیون جمعیت و ۳۰٪ بیسواد که بسیاری درگیر مدارس مذهبی هستند و درآمد سرانه ۱۵۰۰ دلار!
اما ذاتاً مقایسه دارنده دومین ذخایر گازی جهان و چهارمین منابع نفتی با کشوری که هیچ ندارد ذاتا مغالطه است.
یا اینکه بیایید نیمه پر لیوان را ببینید که ایران جمعیت جوانی دارد و خودش پتانسیل است اما چه فایده وقتی سیاست‌های اقتصادی برای بهره بردن از از پنجره جمعیتی به این عظمت کارایی ندارد و فرصت‌ها یکی یکی از دست می‌رود و تبدیل به بحران بازنشستگی شود.
آنچه مهم است دیدن نقاط قوت و ضعف، تهدید و فرصت‌هاست که نه به صورت تک‌ بُعدی که باید آن را همه‌جانبه آن‌ها را دید و برای حل آن‌ها چاره‌جویی کرد‌.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۹
مردم بي گناه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
بابا یکی این سید محرومان از ادامه کار بیخیال کنه تو دوسال اینقدر گرانی و تورم. بوجود اورد در هشت سال بر این مملکت چه میکند میترسم در سال اینده مردم زیاد کنار خیابان برای لقمه نان و اب بر سطح خیابان التماس کنن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
دانش آموزان چه گناهی کردند
دارند از کلاس و درس عقب می افتن
شاد هم که قطع قطع امروز
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
آلودگی هوا با تعطیلی مدارس و دانشگاه کمتر که نمی شه هیچ
حتی بیشتر هم می شود
ناشناس
| Romania |
۱۱:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
این مردم حقشونه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
با تعطیلی مدارس بچه ها سوار ماشین به همراه مامان میرن پارک و گشت وگذار و هوا بدتر میشه که بهتر نمیشه
اینقدر دولت روحانی در امور داخلی و خارجی بد کار کرده که رییسی صد سال هم شبانه روزی زحمت بکشه جبران نمیشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
آی، باریکلا، به این می گویند آب پاکی. تا صد سال منتظر بهبود اوضاع نباشید.

فقط یک مشکل می ماند. با توجه به این که دوره ریاست جمهوری هر شخص حداکثر هشت سال است برای این صد سال احتیاج به دوازده و نصفی سید محرومان می باشد. حالا دوازده تا را می شود جور کرد ولی این نصفه هه را چکار کنیم؟
پیلا پیلا
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
من که دل خوشی از روحانی ندارم ولی با منطق خودت احمدی نژاد هم کاری کرد که نفرات بعدی 100 سال هم کار کنند نمیتونند جبران کنند!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
وقتی نمیتونه مگه مجبورش کردن بیاد .. نمیومد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
لعنت برر دروغگو
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
8:36

نگران آن نصفه نباشید، دوست ریاضیدان من. می توان به جایش یک زاکانی گذاشت.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
آلودگی هوا؟ خخخخخخخخخخ
چرایی جنگ جدید در غزه؟
نکته اول: نویسنده مطلب ابتدا باید به این سوال پاسخ میداد: ایران کجای نامعادله غزه است؟ در شرایطی که رؤسای سرویس‌های اطلاعاتی امریکا، اسرائیل، مصر و قطر در مذاکرات حضور مستقیم دارند، شیوه اثرگذاری ایران بر مذاکرات چگونه است؟

نکته دوم: چرا نبود واکنش در خور در سطح افکار عمومی جهانی و سران کشورهای اسلامی و حتی ایران خودمان، انکار می شود؟ نقش منازعه بین مردم و حاکمیت که منجر به مشارکت حداقلی مردم در تجمعات اعتراضی به جنایات اسرائیل در غزه در داخل کشور شده در تداوم بحران چیست؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
معمولا آنچه روزنامه جوان می نویسد تحلیل نیست تخیل است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
روزنامه جوان یا
رؤیانامه
کدام نیمه پر؟ همه لیوان خالی است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
قشنگ معلومه ابش دادن خوردن صداش رو هم در نمیارن
وزیزک آموزش و چند روش گفته بود که دیگر تعطیل نمیشود پس چی شد اینم مثل بقیه شون فقط حرف میزنه واقعا حرفهای این وزرا را جمع کنی یک مجله طنز میشود مثلا دغدغه رییس جمهور خیلی چیزهاست مثل چادر مثل نهار و.....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
مملکت شیر تو شیره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
شاد کار نمی کنه. آخه تعطیلی مدرسه چه کمکی به رفع آلودگی هوا می کند.
نمی توانند برای تشخیص آلودگی هوای روز بعد تصمیم بگیرند .
ساعت 11 شب که تقریبا همه دانش آموزان و خیلی از والدین خوابند اعلام می کنند.
واقعا میشه باور کرد که جاش موشک نقطه زن می سازند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
همون هم توش حرف هست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
چین براشون میسازه و این تبلیغاتش انجام می ده
هم ملت و هم جهان را گیج کردید؛ ملت در مراسم فلان شهید یا شهدای تفحص شده به جهت ایثارشان یرای کشور
شرکت میکند شما میگویید این حضور تایید ما مسئولین است!!!
همه دنیا بسیج میشوند با فشار بر رژیم کودک کش از ادامه جنگ و خونریزی جلوگیری و آتش بس اعلام شود شما میگویید از ما ترسیدن.
ملتها به رژیم کودک کش اعتراض میکنند که پاسخ حمله حماس از حد گذشته و نباید این همه انسان گشته شود شما میگویید دنیا هنوز خبر ندارد که حماس چه ضربه سنگین زده! چه اسنادی را بدست آورده و در تونل ها نگهداری میکند که همه این کشته در مقابلشان عددی نیست و ...
آخه چرا نمیگذارید این جنگ لعنتی تمام شود؟!!!!
وقتی دبیرستان ها تعطیل نمی شود خانواده ها مجبور می شوند فرزند دبستانی و پیش دبستانی خود را به مهد یا قوام بسپارند و یا خودشان مرخصی بگیرند و این تعطیلی های نصف و نیمه مشکلات بسیاری برای خانواده ا درست می کند
بنازم قدرت حماس را.

هی جنگ به رژیم صهیونیستی تحمیل می کند. بعد آتش بس تحمیل می کند. بعد دوباره جنگ تحمیل می کند و همینطور تا آخر. هر کدامش هم یک پیروزی تاریخی به حساب می آید.
بخاطر اینه که ميدونند بچه‌ها تا نصف شب بیدارند ماهواره و اینترنت تماشا می‌کنند
ما که شنبه صبح بردیم بچه رو دیدیم مدرسه تعطیله. می مردند زودتر اعلام میکردند این مسئولین فاجعه! وقتی کسی یایت اشتباهش هزینه ای پرداخت نمیکنه نتیجه همین میشه.
باز گلی به جمال مسوولین شما که تعطیل میکنن,اهواز یا اینکه مسوولین فکر میکنن ریه مردم از یه جنس دیگه است یا اینکه اصلا سلامتی مردم اهواز واسشون مهم نیست وگرنه توی این چند وقت اخیر آلوده ترین شهر کشور بوده و دریغ از واکنش مسوولین این شهر,اینجا هوا جوری شده که توی خونه هم نفست بند میاد
علاوه براعلام تعطیلی نیمه شب بایداضافه کرد اعلام نکردن منع تردد اتومبیلهائی که‌ رقم آخرآنها ذوج ویافردباشد باتطبیق آن باایام هفته بدون اطلاع درسایت های پرمخاطب چون تابناک وخبرآنلاین وامثالهم ولی اجرای ممنوعیت وتهدیدبه گرفتن جریمه های سنگین بدون اطلاع قبلی شاید الودگی هوااگر باعث بیماری ومرگ شهروندان شود ولی برای شهرداری درآمدزاخواهد بود که عادت به کسب درآمد ازطریق فروش هوا دارند چه تراکم فروشی وچه آلودگی هوافروشی آنهم باگران‌فروشی
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
آفرین دقیقا درست فرمودید
مملکت شیر تو شیره اونوقت بعضیها دنبال جنگ غزه و انتخابات هستند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
مملکت بود
دیگه نیست
مملکت را فساد و تباهی فرا گرفته. همه ادارات و شهرداری ها بانک ها. سازمان ها. دنبال سو استفاده شخصی هستند.
آقا نمی خواهند وضعیت مملکت درست شود بهانه هم دارند راهش را هم یاد گرفتید تمام مشکلات را بندازید گردن دولت قبل یا تحریم آخر یکی نیست به اینها بگوید موقعی که کاندید می شدی مگر کور بودی و اوضاع مملکت را نمی دیدی چرا آن موقع وعده بهبود وضعیت را می دادی الان می گویی سعی می کنیم وضعیت را درست کنیم درحالی که خدایی شما از این وضعیت راضی هستید و اگر بدتر شود شما و همفکرانت راضی تر می شوید
با توجه به اینکه مشکل الودگی هوا حل نشدنی است . باید سال تحصیلی را از نیمه شهرویز اغاز کنند و از ان طرف ه تا نیمه خرداد ادامه دهند و به جای ان دو هفته دئ هفته تعطیلی زمستانی بگذارند تا تکلیف خانواده ها و دانش اموزان مشخص باشد.
بیاید خیال کنیم توی افغانستان یا پاکستان یا هند داریم زندگی میکنیم .حدالقلش اینه دیگه کمتر غصه می خوریم. که کلی ثروت داریم ولی مثل گداها زندگی میکنیم .اصلا فکر کنیم توی جزیره گیر افتادیم .
تو کشور به این بزرگی با حداقل ۲۵ سال کار هنوز خونه نداشته باشی ماهی ۵ الی ۶تومن اجاره بدی تا صد سالی دیگه هم امید خونه دار شدن نداشته باشی با این وضع کار و حقوق دیگه هیچ ارقی برات نمی مونه که پز بدی و افتخار کنی که مثلا ایرانی هستی
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست