زنده شدن فرمانده ارشد کشته شده روسیه+ فیلم / تحلیلگر آمریکایی حامی روسیه: جنگ تمام شده است!

بین الملل تابناک: پانصد و هفتاد روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور میگذرد؛ تهاجمی که رویدادهای بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
زنده شدن فرمانده ارشد کشته شده روسیه
فرمانده ناوگان دریای سیاه روسیه که اوکراینیها مدعی شده بودند، در حملات اخیر کشته شده، امروز سهشنبه تصویر او در نشست ستاد فرماندهی وزارت دفاع روسیه منتشر شد.
دیروز دوشنبه، نیروهای ویژه اوکراین مدعی شدند که دریاسالار «ویکتور سوکولوف» (Viktor Sokolov) فرمانده ناوگان دریای سیاه روسیه در حمله هفته گذشته کی یف به مقر این ناوگان در بندر سواستوپل کشته شده است.
بر اساس اعلام این رسانه، روسیه تا کنون به انتشار این خبر واکنشی نشان نداده است.
وزارت دفاع روسیه روز جمعه با انتشار بیانیهای درباره جزئیات حمله موشکی ارتش اوکراین به مقر ناوگان روسیه در دریای سیاه اعلام کرد، در جریان حمله موشکی رژیم کییف به شهر سواستوپل، پنج موشک توسط سامانههای پدافند هوایی سرنگون شدند.
طبق بیانیه وزارت دفاع روسیه، در این حمله موشکی ساختمان مقر تاریخی ناوگان دریای سیاه آسیب دید و بر اساس اطلاع موجود، یک سرباز روس نیز کشته شده است.
دقایقی پس از حمله پهپادی ارتش اوکراین به مقر ناوگان دریای سیاه روسیه، «سرگئی آکسایونوف»، رئیس شبه جزیره کریمه اعلام کرد، پدافند هوایی ارتش روسیه در این منطقه موشکهای کروز شلیکشده ارتش اوکراین در آسمان کریمه را رهگیری و منهدم کردند.
انهدام ۲۶ پهپاد ارتش روسیه توسط اوکراین
نیروی هوایی ارتش اوکراین مدعی شد، روسیه شب گذشته با ۳۸ پهپاد انتحاری منطقه «ایزمیل» در اودسا را هدف قرار داد که پدافند هوایی اوکراین موفق شد ۲۶ پهپاد را رهگیری و منهدم کند.
«اولگ کیپر»، فرماندار منطقهای اودسا هم با انتشار بیانیهای در کانال تلگرامی خود افزود، این حمله پهپادی دو ساعت طول کشید و هدف آن ضربه زدن به زیرساختهای ایزمیل بود که در نتیجه آن بیش از سی وسیله نقلیه آسیب دیدند و دو راننده هم مجروح شدند.
نیروی هوایی اوکراین هفته پیش نیز با انتشار بیانیهای در تلگرام اعلام کرد، ارتش روسیه با حملات پهپادی و موشکی مناطقی از اودسا و میکولایف را هدف قرار داده است. نیروی هوایی اوکراین در این بیانیه هم مدعی شد ارتش روسیه ۲۴ پهپاد انتحاری را به اهداف موردنظر پرتاب کرده که پدافند هوایی اوکراین ۱۸ پهپاد را رهگیری و منهدم کرد. در بیانیه نیروی هوایی اوکراین همچنین ادعا شد، همه ۱۷ موشک شلیکشده ارتش روسیه منهدم شده است.
دو پهپاد اوکراینی در منطقه کورسک منهدم شد
وزارت دفاع روسیه دوشنبه شب گزارش داد: سامانه دفاع هوایی دو پهپاد اوکراین را در منطقه کورسک منهدم کرد.
وزارت دفاع روسیه افزود: انهدام این دو پهپاد حدود ساعت ۲۲:۳۰ [به وقت مسکو] صورت گرفت.
این گزارش افزود: با انهدام این دو پهپاد تلاش نیروهای رژیم کی یف برای انجام یک حمله تروریستی متوفق شد.
مگر سیاست آمریکا در قبال خاورمیانه نگاه "گاو شیرده" نیست که از زیر زبان ترامپ در رفت. معنی گاو شیرده یعنی پیشرفت ممنوع فقط به ما نفت و گاز بدهید تا ما هم به شما تولیدات خود را بفروشیم یعنی خام فروشی مطلق.
با چنین سیاستی که آمریکا در قبال خاورمیانه در پیش گرفته جوان نخبه خاوری چطور برای کشورش پیشرفت به ارمغان بیاورد؟و ایران را که با این سیاست غلط آنها مخالف است تحریم می کنند و با هزار و یک حیلت و رسانه های گذایی ای که در اختیار دارند مسائل را طوری چپه جلوه می دهند که مثلا ما دنبال صلاح هسته ای هستیم یا در فلان گاو داری اورانیوم غنی می کردیم و ... ولی بدان هدف آن ها جلوگیری از پیشرفت، خودکفایی و اقتدار ایران و ایرانی است که به این هدف نخواهند رسید پس بهتر است با ما از در گفتگوهای منطقی وارد مذاکرات شوند، به پیشرفت ما احترام گذاشته و به جای تحریم های ظالمانه روی به رقابت سالم بیاورند که ایرانی ها مردم نجیب و هوشیاری هستند و بدون توجه به رسانه های تبلیغاتی غرب، فرق بین دوست و دشمن را می دانند.
امروز زیر ساخت های شهری اوکراین ویران شده، بنادر تاریخی این کشور نابود شده، بیش از نیمی از مردم این کشور یا آواره گشته اند یا کشته شده اند، بیش از ۲۰ درصد خاک این کشور به تصرف روسیه در آمده، سربازان رشوه می دهند تا از مرزها فرار کنند، انتخابات پارلمانی این کشور به حالت تعلیق درآمده وووو گذشته از همه این موارد بمب های خوشه ای ممنوعه که توسط بایدن به اوکراین ارسال شد تا سال ها پس از پایان جنگ بمب های عمل نشده جان انسان های بیشتری را خواهد گرفت اگرچه بایدن این موارد را می دانست ولی چون می خواست ناتوی تحت رهبری اش در جنگ با روسیه بازنده میدان نبرد نباشد بر خلاف سازمان های حقوق بشری به ارسال بمب های خوشه ای ممنوعه به اوکراین مبادرت ورزید و انگلیس هم با ارسال گلوله های اورانیومی ضعیف شده تا سال ها پس از پایان جنگ خاک این کشور را در برخی از مناطق غیر قابل استفاده کرده، آیا اگر زلنسکی و دولتمردان اوکراین مستقل تصمیم می گرفتند و در تله سیاسی آمریکا و تروئیکای اروپایی گرفتار نمی شدند برای اوکراین بهتر نبود؟؟؟؟
روسیه میتونه با ناتو بجنگه شروع کنه ، همین الان راه بیوفته ، احتمالا آمریکا نصف روسیه رو این بار به آلاسکا ضمیمه کنه ، جای یخبندان آمریکا کم داره....



