ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کی‌روش نشست خبری امروز با رسانه‌ها را وتو کرد؟

کد خبر: ۱۱۴۰۴۱۷
| |
4765 بازدید

امروز قرارداد کی روش با فدراسیون فوتبال امضا می شود و او رسما کارش را شروع می‌کند اما از حالا اختیار نشست خبری برعهده مرد پرتغالی گذاشته شده است.

به گزارش تابناک ورزشی؛ صبح امروز کارلوس کی روش از طریق استانبول وارد ایران شد. سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشورمان با استقبال برخی از هواداران و رسانه ها از فرودگاه امام خمینی(ره) راهی هتل محل اقامتش شد. امروز قرار است او جلسه ای با مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال داشته باشد تا تشریفات امضای قراردادش انجام شود و سپس جلسه ای هم در مورد برنامه هایش با مسئولان فدراسیون داشته باشد.

پیش از این گفته شده بود که کی روش بعد از حضور در ایران نشست خبری برگزار می کند اما برگزاری نشست خبری با اهالی رسانه در صورت موافقت این مربی انجام می شود و اگر او موافق برگزاری آن باشد احتمالا این نشست فردا برگزار می شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟