بازدید 37953
مرور روزنامه‌های شنبه ۴ تیر ماه

خودروسازی شگفت‌انگیز ایران / رکوردزنی تورم تکرار می‌شود؟ /لاوروف، تنها به قاضی رفته!

فرصت ایران برای بریکس، هزینه نیروی کار در خودروسازان داخلی، سه برابر متوسط جهانی! تلاش بورل برای احیای برجام، رشد بورس نیازمند تزریق نقدینگی، جنگ اوکراین، افزایش نجومی قیمت گاز و زمستان سخت اروپا، تلفات زلزله در افغانستان؛ ۱۵۰۰ کشته و تغییر رییس سازمان اطلاعات سپاه از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده اند.
کد خبر: ۱۱۲۶۲۶۵
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۰۳:۴۸ 25 June 2022

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز شنبه ۴ تیرماه در حالی چاپ و منتشر شد که دستگیری تعدادی از تجمع‌کنندگان دهه نودی در شیراز، تغییر رییس سازمان اطلاعات سپاه و احتمال تحولات جدید در مذاکرات برجام همزمان با سفر بورل به تهران در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده اند.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم:


رکوردزنی تورم تکرار می‌شود؟

مهدی پازوکی کارشناس ارشد اقتصادی طی یادداشتی در آرمان ملی با عنوان رکوردزنی تورم تکرار می‌شود؟ نوشت: نرخ تورم در خرداد ماه با رشدی بی‌سابقه مواجه شده، به‌طوری‌که میانگین تورم نقطه به نقطه به ۵. ۵۲ درصد رسیده است؛ تورمی که تحت تاثیر اجرای سیاست‌های اقتصادی دولت یا همان جراحی اقتصادی رقم خورده است. درواقع باید توجه داشت که تورم تحت تاثیر عوامل مختلفی در کشور ایجاد می‌شود که مهم‌ترین آن رشد نقدینگی و الزام دولت به استقراض و چاپ پول است فارغ از اینکه تیم اقتصادی دولت بار‌ها از عدم استقراض و کنترل نقدینگی خبر داده، اما آنچه در حال حاضر دولت باید در اولویت اصلاحات خود قرار دهد ابتدا اصلاحات مالی است که باید در سند بودجه محقق شود به‌طوری‌که هزینه‌های مازاد دولت کاهش پیدا کند. در ایران دولت‌ها کشور را گران مدیریت می‌کنند به‌طوری‌که نمونه‌های آن را در ایجاد موسسات و سازمان‌های موازی باید جست‌وجو کرد که تنها هزینه‌های مازاد را بر بودجه تحمیل می‌کنند.

همچنین دومین گام بلند دولت انضباط پولی و مالی است که باید در قالب اصلاحات نظام بانکی کشور رقم خورده و بانک‌ها به جای بنگاه‌داری به سمت بانکداری حرکت کنند. البته در کنار این الزامات استفاده از مدیران و افراد متخصص‌تر موضوعی است که باید به آن توجه جدی داشت، اما گاهی افرادی در مسند مدیریت قرار می‌گیرند که از تجربه کافی برخوردار نیستند. البته در راس تمامی این اصلاحات تغییرات سیاست‌های خارجی موضوعی است که سایر شاخصه‌ها را نیز تحت‌الشعاع قرار می‌دهد در واقع تا زمانی‌که مذاکرات برجامی به نتیجه نرسد و امکان افزایش تعاملات با سایر کشور‌های جهان فراهم نباشد هرگونه اصلاحی تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و به افزایش مشکلات اقتصادی دامن می‌زند. این در حالی است که بررسی سیاست‌های کشور‌هایی که با ایران مشکل دارند نشان می‌دهد بیش‌ترین تمرکز خود را برای به ثمر نرسیدن مذاکرات برجامی معطوف کرده‌اند. در این رابطه تامل در تغییرات اقتصادی در اوایل دهه ۸۰ و دولت اصلاحات نشان می‌دهد در آن زمان کشور با بیش‌ترین تعاملات جهانی مواجه بوده به‌طوری که روند رشد اقتصادی و سایر شاخصه‌ها به بیش‌ترین میزان خود رسیده است، اما همزمان با تغییر دولت متأسفانه به دلیل تداوم نداشتن تعامل با جهان، اقتصاد ایران با رشد منفی مواجه می‌شود؛ بنابراین اگر دولت دست به اصلاحات اساسی نزند و مذاکرات برجامی نیز به نتیجه نرسد برخلاف ادعای مدافعان دولت که رکوردزنی تورم را موقتی دانسته و معتقدند در ماه‌های آینده نرخ تورم کاهشی خواهد شد، اما قطعا باید در انتظار تداوم این وضعیت و تکرار رکورد زنی‌های پی درپی در تورم باشیم.

 


لاوروف، تنها به قاضی رفته!

مسیح مهاجری، مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز این روزنامه با تیتر «لاوروف، تنها به قاضی رفته» نوشت: سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، بعد از دیدار با رئیس‌جمهور رئیسی گفت: «در دیدار با آقای رئیسی از ایران به خاطر فهم درست ریشه‌های جنگ اوکراین تشکر کردم.»
لاوروف، در تشریح ریشه‌های جنگ اوکراین گفت: «غربی‌ها به ریاست آمریکا تلاش می‌کنند از اوکراین به عنوان مامنی برای ایجاد تهدید علیه خاک روسیه و مهار روسیه استفاده کنند.»


وزیر خارجه روسیه در این سخنان، فقط نصف ماجرای جنگ اوکراین را گفته و از سخن گفتن درباره نصف دیگر و مهم‌تر این ماجرا خودداری کرده است. تنها به قاضی رفتن، رسم همیشگی روس‌هاست که در سیاست‌بازی شهره هستند. آقای سرگئی لاوروف هم که با ۵۰ سال فعالیت در سیاست خارجی روسیه و ۱۸ سال عهده‌دار بودن مسئولیت وزارت خارجه این کشور به یک سیاستمدار کهنه‌کار تبدیل شده، طبیعی است که با برجسته کردن یک بخش و جا انداختن بخش دیگر، تلاش کند سیاست جنگ‌افروزی کشورش را در لفافه‌ای پرزرق و برق بپیچد و با یکطرفه به قاضی رفتن، عملکرد دولت متبوع خود را در جنگ اوکراین حق به جانب جلوه دهد و جمهوری اسلامی ایران را نیز همراه و حامی این سیاست معرفی کند.


نیمه مهم‌تر ماجرای جنگ اوکراین که آقای سرگئی لاوروف آن را عمداً جا انداخته و سایر مقامات روسی نیز این روز‌ها معمولاً آن را جا می‌اندازند، توسل به حمله نظامی است که با هیچیک از ضوابط بین‌المللی منطبق نیست. وزیر امور خارجه روسیه درست می‌گوید که عملکرد آمریکا و اروپا در سوء‌استفاده از اوکراین و همینطور تحریم‌هائی که علیه روسیه وضع کرده‌اند برخلاف موازین بین‌المللی است، ولی باید بداند که توسل روسیه به تجاوز نظامی علیه اوکراین به جای تلاش برای حل کردن مشکل از طریق دیپلماسی هم برخلاف موازین بین‌المللی بوده است.


اگر بنا به مقایسه باشد، اقدام روسیه خطرناک‌تر بوده و زیان‌های بیشتری برای منطقه و جهان به بار آورده است. درست است که گسترش نفوذ آمریکا، اروپا و ناتو به طرف روسیه و سایر کشور‌های منطقه پدیده‌ای خطرناک است، ولی همانطور که در طول چهار ماه جنگ اوکراین مشاهده شده حمله نظامی روسیه به اوکراین موجب پدید آمدن خطر‌ها و زیان‌های بیشتر و بزرگ‌تری برای منطقه و بطور کلی برای جهان شده است. تهدیدهائی که از زبان مقامات روسی درباره توسل به بمب اتم شنیده می‌شود، احتمالاتی که برای منجر شدن جنگ اوکراین به جنگ سوم جهانی داده می‌شود، مشکلاتی که در زمینه مواد غذائی برای جهان در اثر حمله روسیه به اوکراین پیش آمده و به «جنگ گندم» معروف شده و برجا ماندن ده‌ها هزار کشته از دوطرف و بی‌خانمان شدن میلیون‌ها اوکراینی فقط بخشی از عوارض تجاوز نظامی روسیه به اوکراین هستند. روسیه می‌توانست با خودداری از توسل به حمله نظامی و فعال‌تر کردن دیپلماسی مذاکره مانع اینهمه خسارت به دو طرف و به جهانیان شود.


درخصوص ایران، این دروغ است که وانمود می‌شود ایران با جنگ اوکراین موافق است. مقامات ارشد نظام جمهوری اسلامی در چهار ماه گذشته بار‌ها اصل جنگ را تقبیح کردند و با صراحت گفتند روسیه و اوکراین باید از طریق دیپلماسی به تفاهم برسند و جنگ را متوقف کنند. متاسفانه ایران از حمله نظامی روسیه به اوکراین متحمل زیان‌های زیادی شده است. درست در زمانی که مذاکرات وین در حال رسیدن به نتیجه بود، روسیه به اوکراین حمله کرد و مذاکرات را با بن‌بست مواجه ساخت. روسیه برای دور زدن تحریم‌های آمریکا و اروپا نفت و گاز و فولاد خود را به چین، امارات و بعضی کشور‌های دیگر با تخفیف بالا فروخت و بازار فروش ایرانی این اقلام را کساد کرد آنهم در شرایطی که ایران با تحریم‌های ظالمانه آمریکا دست و پنجه نرم می‌کند و برای حل مشکلات اقتصادی خود به فروش این اقلام نیاز دارد. روس‌ها حاضر نیستند به سران رژیم صهیونیستی که با سرعت در حال گسترش نفود امنیتی، اطلاعاتی و جاسوسی خود در مرز‌های ایران هستند حتی یک اخم کنند. با اینحال، لاوروف در چنین شرایطی به تهران می‌آید و انتظار دارد با یک تمجید لفظی، همراهی ایران با روسیه را تضمین کند. ایران اکنون با تحولات هشداردهنده امنیتی در منطقه و تغییرات تاثیرگذار اطلاعاتی و امنیتی در داخل مواجه است و در چنین شرایطی پرهیز از اعتماد‌های یکجانبه از الزامات سیاست خارجی است. روی آوردن به سیاست موازنه بین‌المللی، نیاز فوری و ضروری امروز سیاست خارجی ایران است.

 

خودروسازی شگفت‌انگیز ایران

محمدصادق جنان‌صفت طی یادداشتی در شماره امروز جهان صنعت با عنوان خودروسازی شگفت‌انگیز ایران نوشت: مشهور است مرد رندی در حالی که خانه‌اش را می‌فروخت و پول خانه فروشی را به‌طور کامل دریافت کرده بود در جایی از قرارداد فروش قید کرد خریدار خانه تازه فقط اجازه دهد یک میخ در یکی از اتاق‌های خانه در مالکیت او بماند تا یادگاری از او در این ملک باشد. خریدار خانه در آن روز‌ها و ساعت‌های هیجانی که صاحب خانه می‌شد هرگز گمان بد نکرد و پذیرفت. هنوز چند روز از اقامت صاحب تازه خانه سپری نشده بود که صاحب قبلی گفت اگر اجازه بدهید این لباس را روی میخی که به من تعلق دارد بیاویزم. صاحب جدید خانه چیزی نگفت و این کار انجام شد. روز‌هایی سپری شد و مالک آن میخ برگشت و خواستار برداشتن لباسش از روی میخ شد. او، اما بار دیگر برگشت و چند لباس روی میخ گذاشت و جوری شد که او هر روز می‌آمد و می‌رفت.


خریدار تازه که بیچاره شده بود روزی با خشم گریبان او را گرفت و گفت بفرمایید برویم در قرارداد تجدیدنظرکنیم و من صاحب میخ شوم و شما صاحب خانه.
صنعت خودروسازی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی همین داستان را به شکلی در ذهن‌ها پدیدار می‌کند البته با کمی تسامح و تساهل و البته به یک میخ هم ختم نمی‌شود. به طور مثال به داستان واردات خودرو توجه کنید: در اوایل دهه ۱۳۷۰ بود که شادروان هادی نژاد‌حسینیان وزیر وقت صنایع سنگین پایه‌گذار قانونی شد که واردات اتومبیل به ایران را ممنوع کرد. او البته در کنار این قانون سرمایه‌گذاری برای تولید قطعات و مجموعه‌های اتومبیل را تشویق کرد که از دل آن اندیشه ساپکو و سازه‌گستر و برخی دیگر از بزرگ‌ترین قطعه‌ساز‌ها بیرون آمدند. اما این قرار بود موقتی باشد و پس از اینکه خودروساز‌های ایرانی قابلیت رقابت یافتند برداشته شود، اما دولت‌های وقت با استناد به همین قانون از خودروساز‌های داخلی صیانت کرده و راه ورود خودرو در اندازه و کلاس خودرو‌های داخل را بستند.
هنوز که هنوز است با سپری شدن سی سال از قانون برپاشده از سوی شادروان نژاد‌حسینیان، سد راه رقابت‌پذیری خودروسازی ایران شده است.


دولت‌های ایرانی در سی سال پس از پایان جنگ، نقش و بازی پیچیده‌ای شبیه همان مرد زرنگ داستان در بالا نگاشته‌شده را بازی می‌کنند و با نگهداری بخشی از سهام خودروسازان، بیشترین دخالت‌ها را در دو کارخانه بزرگ انجام می‌دهند و هنوز با وجودی که سهام این بنگاه‌های پخش‌شده در اختیار دولت است مدیران را دولت تعیین می‌کند و قیمت‌ها را دولت تعیین می‌کند و روش فروش را دولت تامین می‌کند و منابع مالی برای خودروسازان را هم دولت تامین می‌کند و به خودروساز‌ها دستور می‌دهد تولید کنید و زیان دهید و… .


داستان خودروسازی در ایران اگر برای یک یا گروهی از سرمایه‌گذاران بین‌المللی و نیز خودروسازان بزرگ دنیا بازگویی شود آیا آن‌ها پوزخند نمی‌زنند و نمی‌گویند این چه داستان تلخ و کمیکی است که خودروسازان ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهکارند و شهروندان خودرو‌هایی با کیفیت پایین در مقایسه با رقبای خارجی خریداری کرده و مغبون هستند و دولت نیز ناراحت است.
آیا بهتر نیست این فاجعه را در جایی پایان دهیم و بگذاریم بزرگ‌ترین صنعت ایران آزاد شود.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۴۳
آرمان ملی و نویسنده هاش همیشه عجیب ترین ادعاها رو دارن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
بله روزنامه های وزین کیهان و جوان و وطن امروز ادعاهاشون منطقیه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
آیا پیام حضرت محمد ص و اسلام رحمانی و الهی ، فقط برای حفظ حجاب زنان و دختران ، مخصوصا زنان ایرانی بوده !!!؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
مشکلات بسیار بزرگ تصدی گری دولتها بر خودرو سازی ها

محدود و تمام نمیگردد

و در مدیریت دو باشگاه بزرگ و اصلی فوتبال

در مدیریت ناکارامد و ورشکسته کردن تمام صندوقهای

بازنشستگی تامین اجتماعی و لشگری و کشوری و نفت و

فرهنگیان و هما و بانکهای خصولتی و هزاران بنگاه و موسسه

که باید خصوصی اداره گردند و از حکومت قبلی در قالب بنیاد مستصعفان و بنیاد شهید و ووووووو
اوایل دهه ۱۳۷۰ بود که شادروان هادی نژاد‌حسینیان وزیر وقت صنایع سنگین پایه‌گذار قانونی شد که واردات اتومبیل به ایران را ممنوع کرد.

ای روح و روانش ناشاد باد
رفتار ما خود ضرب المثل است نیاز به ضرب المثل نیست
تابناک عزیز ازهمه چیز وهمه جا می نویسید الا درباره افزایش 10درصد حقوق کارکنان دولت... منظورازکارکنان دولت بیشتر آن قشری است که پایه حقوقی زیر 10میلیون دارند با فرزندان دانشجو ومحصل وخیلی ازآنها مستاجرهستند...واقعا دیگر به بن بست رسیدن....
خودرو سازان ایرانی سیصد سال هم بگذرد چون می دانند کی و چرا حامی شان هست خودشان را تکان هم نمی دهند مافیای آنها قدرتمندتر از این هاست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
تاسف بارتر انکه با واردات خودرو های چینی جدید به بازار

با قیمتهایی 2 تا 4 برابر قیمت فروش اقساطی همان خودرو

ها در کشورهای عربی و خصوصا دوبی مواجه هستیم !!!؟؟

مثلا خودروهایی چینی که در دوبی به 450 میلیون تومان

با بهره 3 درصد 5 ساله بفروش میرسند

را واردکنندگان خاص !!؟؟ با داشتن نفوذ سیاسی و قدرت

انحصاری ، به قیمتهای 1/3 تا 1/7 میلیارد تومان به مردم

فلکزده خودمان با ناز و عشوه و منت گذاشتن میفروشند !!!؟
ننگ بر کسانی که جیب ملت رو میزنند
مسیح مهاجری مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی:
بنده با این تحلیل مخالف هستم چون خود مقاله نویس تنها به قاضی رفته ، ایشان باید دید خود را وسیع بکنند و امریکا را ببینند که چطور یک جانبه کشور ها را محاکمه و محکوم و اجرای حکم کرده .
در این جهان که حرف منطق گوش شنوا ندارد باید با زور حرفت را به کرسی بنشانی روسیه چاره ای جز برخورد نظامی راه دیگری برایش باقی نمانده بود حالا فنلاند و سوئد را ببینید با هیچ حرف و منطقی کنار نمی ایند حالا روسیه اگر بخواهد مرزهای خود را امن نگهدارد
، چاره ای جز حمله نظامی به سوئد فنلاند نخواهد داشت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
روسیه زور گو وقتی جزیره کریمه را بزور دوسال پیش تصرف کرد اکراین را به سمت ناتو سوق داد و با این طرز تفکر پس دم امریکا گرم که کوبا را شصت ساله تحمل میکنه و بطور مستقیم متوسل به زور نشده
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
با منطق شما کشورهای همسایه ی لبنان و سوریه و عراق که نگران توسعه قدرت ایران در جبهه ی مقاومت هستند مجوز حمله به ایران رو دارند. نظرتون چیه اگه درک کنید در این صورت تمام بلوک غرب و حتی روسیه از اسرائیل پشتیبانی میکنن؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
یواش یواش روسیه برای حفظ امنیت مرزهاش تمام آسیا و اروپا رو ضمیمه خاک خودش میکنه. کمی بعدتر ما هم باید خط فارسی رو کنار بذاریم روسی بنویسیم
لاوروف، تنها به قاضی رفته!
دشمنی با امریکا با هر قیمیت
پاسخ ها
یک ایرانی ساده
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
ایکاش مسولان ما از لاوروف 4 سوال ساده را بپرسند

الف ) چرا روسیه هر 7 قطعنامه تحریمی علیه ما را وتو نکرد یا حداقل رای ممتنع نداد و رای مثبت داد ؟؟؟؟؟

ب ) چرا روسیه دو میلیون بشکه از سهمیه نفت اوپک ما را
پس از تحریم ما برداشت و مال خود کرد ؟؟؟؟

ج ) چرا روسیه پس از تحریم جهانی که شد ، مشتریان اندک نفت و فولاد و پتروشیمی ما را با زیر قیمت بردن نرخهایش از دست ما دراورد و به ما خیانت و خسارت زد ؟؟؟؟

د ) چرا روسیه در 8 سال گذشته از حملات متعدد و صدها باره اسراییل بر علیه نیروهای مستشاری ما که در سوریه بودند ، دفاع و حمایت نکرد و پدافندش را خاموش میکرد ؟
اول اسم اینها را خودرو نگو بهتر است بگوید ارابه مرگ؟دوم خیلی از ادمها در حکومت هستند که دارند نان می خورند از این ارابه مرگ البته نانی که در خون مردم می زنند و می خورند!!!!!!این افراد فکر می کنند زندگی در این دنیا ابدی است؟خوب یک عمر عادت کردن اشتباهات را گردن دیگران بیندازند....؟ترک عادت هم......
اگه خودرو سازی کاملا خصوصی شود مگر حضرات می توانند حقوقهای نجومی دریافت کنند؟!!!
بخش خصوصی پول مفت به کسی نمیده و این را حضرات خوب می دانند و مقاومت برای جلوگیری از خصوصی شدن کامل خودرو سازان بخاطر همین است!!!
نمونه دیگر آن افتضاحی است که در دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اتفاق می‌افتد!!!
مسیح مهاجری با نظام مشكل داره؟
چرا از پول بيت المال هزينه مي كنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
بدیم کل پول بیت المال رو به شما و شریعتمداری راضی میشید؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
مسیح مهاجری اتفاقا دوستدار نظام و دین و کشور و مردم است

و جزو معدود رسانه های مردمی ایت که شجاعانه از حقوق نظام و کشور و مردم با قبول خطرات زیاد دفاع و پاسداری میکند

و شما بروید مشکلات و تقصیر های خودتان را درست کنید
آقای مسیح مهاجری شما و دوستانت توانستید برجام را از راه دیپلماسی حل کنید؟جنگ عراق را چطور؟مشکل ریز گردها و حقابه رودهای جاری در ایران چطور؟برادر به نسبت محترم وقتی در جنگل زندگی کنی این فقط زور است که جواب می دهد
پاسخ ها
a
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
کمی فکر کنید |آدمهای نادان اوکراین چرا باید درگیر شود بحث مفصل است کمی مطالعه کنید البته نه فقط با تلویزیون ایران چون رونالدو به خوردتون میدن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
کسی مثل شما ناشناس که خودش زده به خواب نمیشه بیدار کرد مگر با پوتک
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
بله از اونجایی هم که شماها توهم داشتن زور دارید همیشه با همه سر دعوا داشتید
ناشناس
| Romania |
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
مثلاً شما غرامت جنگ از عراق را گرفتید؟فقط امثال شما جنگلی هستید چون میلیاردها انسان در آرامش در حال زندگی هستند
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
دقیقا جنگ با عراق با دیپلماسی پایان یافت. احتمالا سنتون قد نمیده مذاکرات منجر به قطعنامه 598 رو مرور کن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
روس پرستان طرفدار تجاوز به کشورها
لاوروف و پوتین بیش از 18 سال در قدرت هستند من و شما نمی توانیم اینان را درک کنیم ساختار مغزشان تغییر کرده قدرت، تغییر داده اساسا جوری دیگر به دنیا نگاه و فکر می کنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
آره دیگه قدرت و حکومت ارث پدری هست برای همیشه باید هم ساختار مغز تغییر کنه
‏نصف ملت ایران طبق روال عادی نباید اینقدر طی یک دهه ثروتمند میشدند و نصف دیگر ملت ایران هم طبق روال عادی نباید اینقدر ضعیف میشدند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
یزرگوار نصف ملت ثروتمند نشدند
در بهترین حالت 5 درصد ثروتمند شدند و بقیه فقیر
حالا اگر تو حساب بانکیش کسی الان 100 میلیون هم داشته باشه میشه اندازه 6 سکه که یه زمانی که دور هم نبود کلا 1 و دویست میشد این 6 سکه که همه هم داشتن تو حسابشون
علت ضرر خودروسازان اینه که هر چی بابت فروش میگیرن صرف پرداخت پاداش و حقوق پرسنل فرمایشی و مازاد بر نیاز میشه
نوع نگاه به خودروسازان و تعیین زیان انها بسیار تعیین کننده است اگر با همین نگاه به درامد ریالی کارمندان و کارگران کشور نگاه کنیم درآمد هر ماه کارمند در داخل کشور 300 تا 400 دلار است که اگر در خارج از ایران کار می کرد حدود 8000 تا 10000 دلار درامد داشت حال زیان انباشته کارمند و کارگر داخلی را محاسبه کنید
تمام تلفات جادهای کشور که به علت نقص ایمنی است به عهده مسولان نظام است و دستشان به خون مردم بی گناه آغشته . خدا لغنت کند کسانی که اجازه ورود خودرو .آنهم بدون مالیات را نمی دهند .
برخي مشکلات در اين جامعه است که چون کاري از دست مردم بر نمي آيد واگذار شده به ظهور امام زمان تا خودش مشکل حل کنه.
يکي نابودي استکبار جهاني است و ديگري استکبار خودرو سازان داخلي
تفکر مهاجری فقط به درد خودش و هم قطار هایش میخوره .
سلام
به شدت در تعامل با روس ها باید محتاط بود.
خودرو سازان حداقل 50 درصد پرسنل اضافی و 90 درصد مدیر اضافی دارند
بنظر نباید دچار خطای شکلی شد غرب در پی یکجانبه گرایی گسترش ناتو ایجاد کشور همسو در مناطق دنیا تضعیف کشورهای مخالف با جنگ وتحریم تغییر جهان به نفع لیبرالیسم ظالم مقابله با ایدئولوژی‌های مخالف باهر ابزاری بی‌توجهی به حقوق ملت‌ها موجب تقابل ابتدا با ایران سپس با روسیه وچین وهرکشور مخالف آقای مهاجری باید توجه کنند لیبرالیسم در کشورهای غیر غربی رهاوردی بجز ابتذال عقب ماندگی ندارد مثال کشورهای بسیار مثل مصر اردن آرژانتین ودهها کشور دیگر که فقر بیداد می‌کند غرب برای ما رهاوردی بجز بدبختی تحریف هویت از بین بردن تمدن شرق چیزی نخواهد داشت وآنرا تجربه ثابت کرده است ما باید باغرب همیشه روبرو بنشینیم وخواب مصادف با مرگ خواهد بود اندیشکدههای غربی درحال پژوهش چگونگی از بین بردن تمدن شرقی هستند باید هوشیار بود که تفکرات بظاهر رنگی لیبرالیسم در تصمیم گیرندگان ما موثر نباشد وگرنه تاریخ از آنها نمیگذرد دانشجوی دکترا
از مواضع ایران و رفتارهاش معلومه که کاملا موافق کارهای روسیه است
خودش می دوزه ومیبافه
پس از اعتلای صنعت خودرو قراره هواپیما بسازیم
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان