صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حضور تیراندازان محجبه در المپیک توکیو

مسابقات تیراندازی بازی های المپیک در حالی آغاز شده که نمایندگان ایران تنها ورزشکاران محجبه حاضر در مسابقات نیستند.
کد خبر: ۱۰۶۵۶۷۸
| |
6653 بازدید
|
۱
حضور تیراندازان محجبه در المپیک توکیو

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از توکیو، رقابتهای تیراندازی تفنگ بادی ۱۰ متر زنان در دومین روز از بازی‌های المپیک توکیو برگزار شد و ایران دو نماینده در این رقابت‌ها داشت.

نکته قابل توجه این بود که فاطمه کرم زاده و آرمینا صادقیان تنها دختران محجبه حاضر در این رقابت نبودند و تیرانداز مصری هم با حجاب به رقابت پرداخت.

به نظر می‌رسید او هم نتوانسته نتیجه مورد نظر خود را بگیرد چرا که پس از پایان رقابتش بسیار ناراحت بود و مربی‌اش سعی در آرام کردن او داشت.

دو دختر تیرانداز ایران هم نتیجه مد نظر خود را نتوانستند بگیرند و آنها نیز با چهره‌هایی ناراحت سالن را ترک کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۲
متاسفانه فرقش اینه که کشورهای دیگه از روی انتخاب هست که جای تقدیر داره اما برخی نمایندگان کشور ما از روی اجبار هست که نمد واقعی نداره
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟