بازدید 19360
مرور روزنامه‌های یکشنبه سیزدهم بهمن ماه؛

کرباسچی: چه چیزی جمهوریت نظام را تهدید می‌کند؟ /وطن امروز: آقای روحانی نباید از ورود عده‌ای نااهل به مجلس استقبال کند/اعتماد: سخنگوی شورای نگهبان نباید انگشت اتهام به سمت افراد بلند کند

بازگشت ۲۰۰۰ نفر به رقابت انتخاباتی، بورس در خطر خروج سرمایه؟ احضار نماینده تهران به دادسرا، جگرکی سیار، آخرین متهم آلودگی هوا! اینترنت ۱۰۰ مگابیت برای کسب وکار‌ها، ترافیک گرانی ارزانی ترافیک، خداحافظی بریتانیا بعد از ۴۷ سال با اتحادیه اروپا، تلاش برای نجات دو کولبر گرفتار در کولاک و انتخاب محمد توفیق علاوی به عنوان نخست‌وزیر عراق، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۹۵۶۰۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۸ 02 February 2020

کرباسچی: چه چیزی جمهوریت نظام را تهدید می‌کند؟ /وطن امروز: آقای روحانی نباید از ورود عده‌ای نااهل به مجلس استقبال کند/اعتماد: سخنگوی شورای نگهبان نباید انگشت اتهام به سمت افراد بلند کند

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز یکشنبه سیزدهم بهمن ماه در حالی چاپ و منتشر شد که حضور رهبر انقلاب در مرقد مطهر امام خمینی، همزمان با آغاز چهل و یکمین دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی همراه با تیتر‌ها و تصاویری مرتبط با نشست خبری کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان و بازگشت ۲۰۰۰ نفر به چرخه انتخابات مجلس در تجدید نظر شورای نگهبان در بررسی صلاحیت کاندیدا‌ها در صفحات نخست روزنامه‌ها برجسته شده است.

روزنامه اعتماد که تصویر سخنگوی شورای نگهبان را در نیم صفحه نخست امروز خود قرار داده، عنوان تفسیر شماست قبول نداریم! را تیتر کرده و در زیر آن نوشت: از سخنگوی شورای نگهبان پرسیده‌ شد: «آیا از روحانی شکایت می‌کنید؟ کدخدایی پاسخ داد: بیش‌ از این بین ما و دولت را شکرآب نکنید. سرمقاله امروز اعتماد را جمال میرصادقی با عنوان پاسخگویی اقناعی نوشته است.

روزنامه کیهان با درج عنوان تأیید صلاحیت ۲۰۰۰ نامزد دیگر رقابت ۲۴ نامزد برای هر کرسی در نیم صفحه نخست خود ضمن استقبال از این خبر آن را تیتر یک کرد. این روزنامه همچنین مطلبی با عنوان فرعون قرن بیستم! را به قلم حسین شریعتمداری منتشر کرده است.

روزنامه شرق با چاپ تصویر علی مطهری و محمود صادقی در مرکز نیم صفحه نخست خود، عنوان رد صلاحیت در وقت اضافه را تیتر یک کرد. سرمقاله امروز این روزنامه با عنوان پخش علنی دادگاه مفسدان اقتصادی را نعمت احمدی نوشته است.

روزنامه جوان نیز بازگشت دو هزار نامزد به رقابت انتخابات مجلس یازدهم را تیتر یک کرده و در بالای تصویر اقامه نماز رهبر معظم انقلاب در مرقد امام راحل قرار داده است. این روزنامه در گزارشی ویژه با عنوان کارنامه ندارند ژست اپوزیسیون می‌گیرند مطلبی را در نقد اصلاح طلبان منتشر کرده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛

اعتماد: سخنگوی شورای نگهبان نباید انگشت اتهام به سمت افراد بلند کند

حسین میرمحمد صادقی حقوقدان و استاد حقوق در سرمقاله امروز روزنامه اعتماد با عنوان پاسخگویی اقناعی نوشت: عملکرد سخنگویان نهاد‌های مختلف باید به گونه‌ای باشد که هم توانایی اقناع افکار عمومی و پاسخ به ابهامات مطرح شده در میان عموم جامعه را داشته باشد و هم اینکه به ابهامات موجود دامن نزند؛ بدین معنا که اظهارات سخنگو نباید به گونه‌ای باشد که انگشت اتهام را به سمت افراد دیگر بلند کرده و به ابهامات موجود دامن بزند. با این حال، نمی‌توان به برخی نواقص موجود در قانون انتخابات و نقش این موارد در عدم اقناع افکار عمومی اشاره نکرد؛ از این روی، به عقیده بنده لازم است که در قانون انتخابات به سمت ایجاد شفافیت در مصادیق گام برداریم. در بررسی قانون انتخابات شاهدیم مواردی، چون «عدم اعتقاد و التزام عملی به اسلام» و «عدم التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران» تعاریف مشخص و روشنی ندارند. حال آنکه ایرادی ندارد این موارد یا موارد مشابه به صورت دقیق مشخص شود تا دلایل رد یا عدم احراز صلاحیت افراد و کاندیدا‌های ثبت‌نام‌کننده برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی به روشنی اعلام شود. اگر در قانون‌گذاری به سمت ایجاد تعاریف و مصادیق روشن و مشخص حرکت نکنیم و شرایط به شکل کنونی ادامه یابد، به فرض آنکه حسن‌نیتی در اقدامات صورت گرفته از سوی نهاد‌های مربوطه همچون شورای نگهبان وجود داشته باشد، بازهم امکان اقناع افکار عمومی فراهم نخواهد شد؛ چراکه مصادیق و تعاریف روشنی از اساس وجود ندارد که جامعه بتواند آن را لمس و درک کند. در این میان و کنار ایجاد مصادیق دقیق برای رد یا عدم احراز صلاحیت کاندیداها، لازم است به برخی موارد نظیر تحقیقات محلی نیز رسیدگی شود. به عقیده من لازم نیست این مساله به شکل کنونی آن ادامه پیدا کند.
کرباسچی: چه چیزی جمهوریت نظام را تهدید می‌کند؟ /وطن امروز: آقای روحانی نباید از ورود عده‌ای نااهل به مجلس استقبال کند/اعتماد: سخنگوی شورای نگهبان نباید انگشت اتهام به سمت افراد بلند کند

شرایط کنونی به گونه‌ای است که فارغ از آنکه فرد ثبت‌نام‌کننده در انتخابات مجلس شورای اسلامی کیست، فردی را برای تحقیق از محل زندگی یا کسب و کار او می‌فرستند؛ حال آنکه ممکن است فرد ثبت‌نام‌کننده فردی صاحب‌نام و مشهور باشد که نیازی به فرستادن جوانی تازه‌کار به محل زندگی او و تحقیق از آشنایانش نباشد. همین روند سبب شده تا برخی افراد صاحب‌نام از حضور در انتخابات پرهیز کنند.

با این حال نمی‌توان به‌طور کلی مساله تحقیقات محلی را رد یا تایید کرد؛ بنابراین لازم است راهکاری میانه در پیش گرفت. به گونه‌ای که برای افرادی که سابقه چندانی از آنان در دسترس نیست، می‌توان از شیوه تحقیقات محلی استفاده کرد و اتفاقا به نتایج خوبی هم رسید ولی لزومی برای تکرار این رویه در قبال چهره‌های صاحب‌نام سیاست ایران وجود ندارد.

بدین‌ترتیب کنار پاسخگویی صحیح، کامل و جامع سخنگویان نهاد‌های مختلف، ارایه و تدوین تعریفی دقیق و مصداقی از تعاریف حقوقی مربوط به بحث رد یا عدم احراز صلاحیت ثبت‌نام‌کنندگان در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز ضرورت دارد؛ چنان‌که تغییر برخی رویه‌های فعلی نیز امری ضروری و غیرقابل انکار به نظر می‌رسد.

کرباسچی: چه چیزی جمهوریت نظام را تهدید می‌کند؟

غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی طی یادداشتی با عنوان چه چیزی جمهوریت نظام را تهدید می‌کند در شماره امروز روزنامه ایران نوشت: در آستانه پایان چهل و یکمین سال استقرار جمهوری اسلامی و همزمان با برگزاری یازدهمین دور انتخابات مجلس شورای اسلامی فرصتی فراهم شده که همه فعالان سیاسی در داخل و خارج کشور بار دیگر به واژه‌های انتخابات، جمهوریت، نقش مردم و... بپردازند. شاید صریح‌تر از همه مدیران کشور در این سال‌ها، اظهارات آقای روحانی در هفته گذشته بود که خطر اضمحلال جمهوریت نظام را گوشزد کرد و به بهانه رد صلاحیت‌های شورای نگهبان که حالا دیگر رفتاری معمول از این نهاد در هر انتخاباتی شده به ضرورت حفاظت از «جمهوریت» جمهوری اسلامی در کنار اسلامیت پرداخت. بدون اینکه بخواهیم در انگیزه‌های سیاسی این اظهارات غور کنیم و یادآوری کنیم که گوینده محترم در طول سال‌های انقلاب و حتی در دوره ریاست جمهوری خود چقدر به لوازم «جمهوریت» و عنایت به مردم و خواست‌های آن‌ها پرداخته، اما اینکه واقعاً تضعیف «جمهوریت» خطری جدی برای نظام است، هشدار درست و بجایی است، ولی چه عواملی در این خطر واقعاً مؤثر است؟ چند مورد را تیتروار می‌شود اشاره کرد؛

۱- حتماً مهم‌ترین عامل، عدم کارایی منتخبین مردم است یا خدای ناکرده فساد و خلاف به وفور در افراد و سیستم. حتماً بیشترین ناامیدی مردم از انتخابات را همین امر رقم می‌زند. انتخاباتی که همیشه با وعده تغییر شرایط شروع می‌شود و مردم را به امید حل مشکلات پای صندوق می‌کشاند. ولی بعد یک دوره یا حتی بیشتر مردم شاهد گشایشی که نیستند هیچ، احیاناً وضعیت زندگی برایشان سخت‌تر هم شده است.

کرباسچی: چه چیزی جمهوریت نظام را تهدید می‌کند؟ /وطن امروز: آقای روحانی نباید از ورود عده‌ای نااهل به مجلس استقبال کند/اعتماد: سخنگوی شورای نگهبان نباید انگشت اتهام به سمت افراد بلند کند
۲- صرفنظر از کارآمدی اگر به هر دلیل دیگر فشار‌های اقتصادی و اجتماعی روی زندگی اقشار مختلف آوار شود و از طرفی شدیدترین تبلیغات داخلی و خارجی روح و روان مردم را نشانه‌گیری کند و به جای امید به آینده بذر یأس و افسردگی را بارور کند چه انگیزه‌ای برای حضور مردم و تقویت جمهوریت باقی می‌ماند؟ به جرأت می‌توان ادعا کرد این روز‌ها بیش از هر دوره دیگری این فضای ذهنی و فکری بخش‌های وسیعی از جامعه را فرا گرفته است.
۳- تلاش و تصریح آشکار رقبای سیاسی به ناکارآمدی انتخابات در کشور هم عامل دیگر تضعیف جمهوریت است. عده‌ای به اسم انقلابیگری همه ضعف‌ها و مشکلات را محصول انتخاب مردم می‌دانند و از تریبون‌های رسمی تصریح و تبلیغ می‌کنند برای اینکه بگویند این‌ها را درست انتخاب نکرده‌اند و باید ما را انتخاب می‌کردند که همه چیز گل و بلبل می‌شد. غافل از اینکه این رویکرد بیش از آنکه به نفع آن‌ها در انتخابات باشد، عامل رویگردانی و بی‌رغبتی در کلیت انتخابات می‌شود (چرا که خوشبختانه تجربه آن دوره‌های گل و بلبل هم هنوز در خاطره و زندگی مردم حضور دارد)؛ و عده‌ای به اسم اصلاحات و یا اعتدال یا حتی اپوزیسیون (چه در داخل و چه در خارج) به عنوان انتقاد از برخی اشکالات ساختاری این زمینه را القا می‌کنند که هر که را هم انتخاب کنید تأثیری در امور کشور ندارد و دیده‌اید که در بهترین دوره‌های مجلس یا ریاست جمهوری هم اداره کشور بر محوریت مدار ثابتی است که فارغ از انتخاب چپ و راست است... و در کنار هر دوی این‌ها عملکرد دستگاه‌های نظارتی است که به نوعی رد صلاحیت‌های بی‌مورد یا بدون توضیح وسیله ناامیدی از حضور در صحنه انتخابات فراهم می‌کند.
۴- و بالاخره رواج و رسمیت یافتن توهین‌های وقیح به منتخبین مردم و از جمله رئیس جمهوری با رکیک‌ترین کلمات و واژه‌ها به اسم اسلام و انقلاب و دلسوزی برای مردم و نظام در حالی که دم خروس اقتدارگرایی و مخالفت با اصل جمهوریت نظام از زیر ردای همه این‌ها بیرون زده و دیگر حتی داعیه‌ای بر مخفی کردن آن هم ندارند.
مردم حق دارند فکر کنند منتخبی که با تأیید بالاترین نهاد نظارتی نظام و با این همه آرا و این همه تلاش برای برگزیدن با حضور بیش از ۴۰ میلیون رأی رئیس جمهوری شده ناگهان به ادعای مخالفان آدمی با این صفات و ویژگی‌های منفی از آب درمی‌آید که حتی در مردم عادی کوچه و بازار هم کمتر می‌توان مثل آن را سراغ داشت به چه کار می‌آید و چرا باید در برگزیدن او این همه دردسر و جنجال و نزاع و رقابت را قلم بزنیم؟

وطن امروز: آقای روحانی نباید از ورود عده‌ای نااهل به مجلس استقبال کند

محمدکاظم انبارلویی طی یادداشتی که در شماره امروز روزنامه وطن امروز با عنوان تشریفات رئیس‌جمهور! منتشر شده نوشت: صحبت‌های آقای روحانی در جلسه استانداران در واقع سخنرانی یک رئیس حزب و یک فعال سیاسی بود. این نشست در وزارت کشور برگزار شد و مخاطبان آن را استانداران و فرمانداران تشکیل می‌دادند. در واقع این خطای رئیس‌جمهور است که کار اجرا را با کار حزبی و گروهی یکی کرد. مطالبی که آقای رئیس‌جمهور در نقد عملکرد شورای نگهبان مطرح کرد از نظر افکار عمومی پذیرفته نیست؛ شورای نگهبان یک رکن جمهوری اسلامی است که وظیفه اصلی آن صیانت از جمهوریت و اسلامیت نظام است. شورای نگهبان وظیفه دارد از ورود عناصر نااهل به مجلس قانون‌گذاری جلوگیری کند. رئیس‌جمهور بدون دلیل، کارکرد شورای نگهبان را که مبتنی بر اظهار‌نظر نهاد‌های نظارتی مثل قوه قضائیه و وزارت اطلاعات است مورد نقد انحرافی و ناوارد قرار داد. می‌توان گفت: این کار رئیس‌جمهور دخالت در وظایف ذاتی این رکن از ارکان نظام و نیز طرفداری دولت از یک جریان یا گروه خاص است. دولت در انتخابات مجری است و «مجری باید بی‌طرف باشد»، اما رئیس‌جمهور با این حرف‌ها نشان داد نه‌تن‌ها بی‌طرف نیست، بلکه قصد اخلال در وظایف ذاتی یک رکن از ارکان نظام را دارد.
کرباسچی: چه چیزی جمهوریت نظام را تهدید می‌کند؟ /وطن امروز: آقای روحانی نباید از ورود عده‌ای نااهل به مجلس استقبال کند/اعتماد: سخنگوی شورای نگهبان نباید انگشت اتهام به سمت افراد بلند کند
متأسفانه دولت با آغوش باز به سمت مذاکره با آمریکا می‌رود، در حالی که این کشور دشمن ماست و یک ماه نیست سپهبد سلیمانی را که سردار مبارزه با تروریسم بود به شهادت رسانده است. با وجود اینکه رهبر حکیم انقلاب هم در نماز جمعه تهران فرمودند: مذاکره با آمریکا را رد می‌کنیم، اما رئیس دستگاه دیپلماسی دولت می‌گوید حاضریم با آمریکا مذاکره کنیم. این سخنان خشم و نفرت مردم را برانگیخت.
دولت اشتیاق به گفتگو با غرب دارد، اما سوال این است: چرا آقای روحانی به عنوان یک حقوقدان نمی‌تواند با ۶ حقوقدان برجسته شورای نگهبان به گفتگو بپردازد؟
آقای روحانی که یک روحانی است، چرا با ۶ فقیه برجسته حوزه علمیه که منصوب حضرت امام و رهبر انقلاب در شورای نگهبان هستند گفتگو نمی‌کند؟ کسی که با ادعای دیپلمات بودن و حرفه‌ای بودن نمی‌تواند با ۶ حقوقدان و ۶ فقیه شورای نگهبان گفتگو کند، چه ادعایی دارد؟! وقتی صادق زیباکلام از طرفداران دولت عنوان می‌کند آقای روحانی حتی به یک وعده خود هم عمل نکرد، پس می‌توان گفت: رئیس‌جمهور برای انحراف افکار عمومی اینگونه سخنانی را مطرح می‌کند، اما این سخنان در شأن رئیس قوه مجریه نیست. قانون برای انتخاب‌شوندگان در هر انتخاباتی شرایطی را در نظر گرفته که این شرایط شامل تحصیلات، سن و اعتقادات دینی و سیاسی است و کسانی که این شرایط را ندارند، حذف خواهند شد، اما معنای این کار انتصاب نیست که رئیس‌جمهور حرف از «انتخابات تشریفاتی» می‌زند. در همه جای دنیا انتخاب‌شوندگان باید شرایطی را داشته باشند و کسانی که شامل این شرایط نباشند حذف خواهند شد. اگر این اقدام از نظر آقای روحانی به معنای انتصاب است پس باید گفت: هیچ دموکراسی‌ای در جهان وجود ندارد، چون به هر حال گروهی حائز شرایط نمی‌شوند. نماینده‌ای که انتخاب می‌شود باید در مجلس سوگند بخورد که «ملتزم به اسلام و مبانی جمهوری اسلامی ایران هست». وقتی کسی این شرایط را نداشته باشد، علیه نظام حرف زده و اهل فتنه باشد یا بر اساس گزارش وزارت اطلاعات با دشمن در ارتباط باشد، شورای نگهبان طبعاً باید صلاحیت آن فرد را رد کند و چنین اقدامی نباید مورد گلایه رئیس‌جمهور باشد. آقای روحانی نباید از ورود عده‌ای نااهل به مجلس استقبال کند؛ باید از اجرای قانون حمایت کند، اما رئیس‌جمهور انحراف افکار مردم برای داوری درباره کارنامه خود را بهانه این گونه سخنان کرده است. در واقع رئیس‌جمهور به تشویش اذهان عمومی پرداخته است و طرح این دیدگاه‌های غیرمنصفانه توهین به شعور مردم است. رئیس‌جمهور باید بداند با «بصیرترین مردم» رو‌به رو است. دنیا دید که مردم در بدرقه و تکریم سردار شهید سلیمانی چه کردند، مردم خادمان خود را می‌شناسند؛ همانطور که بهانه‌جویانی که وعده دادند و عمل نکردند را هم می‌شناسند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲۵
جگرکی سیار، آخرین متهم آلودگی هوا!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۳
خخخخخخخخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۳
شورای نگهبان که وظیفه اش نظارت بر عدم ورود افراد ناشایست و فاقد صلاحیت به مجلس هست!؟
دقیقا داره سیاسی برخورد کرده
و بیشتر تند روهای یک جناح خاص را عبور میدهد !؟
و روزنامه های تند رو ، از یکجانبه گرایی آن شورا دفاع کرده
و از رئیس جمهور ، میخواهند که جلوی ورود آنها را بگیرد !؟
واقعا چه باید گفت !!!؟؟؟
اگر فاسد هست چرا باید نماینده مجلس شود
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۳
چون تو جناح خودی است. تاییدش کنه بره بابا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۳
جالب این است که بسیار از اصلاح طلبان توسط خود دولت در هیأت اجرایی رد صلاحیت شدند.
رد صلاحیت نه عدم احراز صلاحیت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۳
تند روی و نداشتن علاقه اکثریت مردم به نامزدها در انتخابات گذشته
جزو شرایط ضروری ورود به انتخابات شده !!!!؟؟؟؟
تمام این دوری ها از جمهوریت
خودپرستی و مردم گریزی برخی قدرت طلبان است
مثلا
جناب کرباسچی چقدر به مقاله ای که نوشته اند معتقدند؟
یا جناب شریعتمداری چقدر معتقدند؟
غربت مردم ...
جمهوریت؟!! هه ههبه نظرم هیچیک از اصلاح طلبان در انتخابات کاندید نشوند و هوادارانشان هم در رای گیری مشارکت نکنند. همه نهادهای انتصابی در کنترل آنها است، همه نهادای انتخابی هم در اختیار آنها قرار بگیرد تا ببینیم چه میکنند. هرچند دوره احمدی نژاد آنها را هم تجربه کردیم و تاکنون آثار ویرانیشان را مشاهده میکنیم
کرباسچی از کدام جمهوریت حرف می زند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

وقتی انتخابات معنی نداشته باشد جمهوریت بی معناست
همه چي تكراري و ملال آور خبر نظر.....
اقای کدخدایی شما چیرو قبل دارید؟؟؟!!
اقای کرباسچی ثروت امثال شما مخل جمهوریت است.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۳
ایشون امید زیادی دارند با درست کردن مجلس تشریفاتی و فرمایشی و مطیع ،ریاست جمهوری حذف شود و نخست وزیری جای آن را بگیرد و خودشان نخست وزیر شوند و کلا پرونده انتخابات ریاست جمهوری و جمهوریت هم بسته می شود .
بهترین مجلس ، مجلس خالی از نمایندگان است .
دولت آخرین روزنه های امید برای اصلاحات را کور کرد

یعنی این چهل سال همش همین بوده : اصلاحطلب ، اصولگرا ، اصلاحطلب ، اصولگرا ، اصلاحطلب ، اصولگرا ، اصلاحطلب ، اصولگرا ، .....................................................
.......................
.........
..

انتطار معجزه نداشته باشید . اصولگراها آن روی سکه ی اصلاحطلبان هستند .
شوراي نگهبان بايد فرا جناحي باشه ... بايد براي برگزاري انتخابات با شكوه از همه ظرفيتها استفاده كرد حتي نمايشي البته متاسفانه دولت براي نمايش همراه نيست
انبار لویی جان حالت خوبه؟دولت باید بیطرف باشه؟اینکه از دو طیف اصلی رقیب انتخاباتی یک طیف بیشترین رد صلاحیت رو داشته باشه و اقای روحانی به داور بگه بیطرفی رو رعایت کنید میشه نقض بیطرفی دولت ؟عینک رو برعکس زدید اقا
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۳
زیاد حرص نزن در این 8 سال جز خرابکاری تدبیری نداشتید
ملت اگر صد بار هم اشتباه کند باز باید آزاد باشد
استاد شهید مرتضی مطهری

منافع ملی اینه که مجلس رو منحل کنند و پرداخت حقوق و مزایای مفت به افراد به اصطلاح نماینده رو متوقف کنند .
تا زمانیکه به جمهوریت واقعی اعتقاد نباشد و دایره آن حول عده ایی فرصت طلب تحت عنواینی چون اصلاح طلب یا اصول گرا تشکیل شود از هیچ انتخاباتی نمیتوان انتظار بهبود شرایط و کارآمدی داشت . متاسفانه افراد کارآمد داخلی به دلیل غیر خودی شمردن آنها از این کشور کوچ میکنند و باعث پیشرفت و توسعه کشورهای مقصد میگردند و عده ایی ناکارآمد مشغولند
هرچند تصمیم گرفته بودم هیچ کامنتی در تابناک درج نکنم ولی سوالی بود که تنها مرجع درج آن را در تابناک یافتم.از آقای روحانی که خطراضمحلال جمهوریت نظام را گوشزد کرده اند باید پرسید ؛ اگر شورای نگهبان برعکس عمل می کرد واز جناح غیرهمسو با مشرب سیاسی آقای روحانی رد صلاحیت می کرد وبجای اینکه 93درصد اصلاح طلبان ردصلاحیت شوند , از اصول گرایان ردصلاحیت می شدند؛ آیا بازهم ایشان از شورای نگهبان انتقاد می کردند ؟
سه روزنامهء جوان ،وطن امروز ، کیهان و ....از جان این ملت چی میخواهند ؟ آیا مثلا" رسالت رسانه بودنشان را دنبال و خدمت میکنند ؟ ما نخواستیم ، فقط با مردم کاری نداشته و اعصاب مردم را بهم نریزند کافیه .هر زمانیکه ملت به امید بآینده و دلگرمی نیاز داشت ، از مردم گرفتند و ضربه مهلکی بر اتحاد و همبستگی شان زدند . بروید دنبال همفکران تند رو خودتان مطمئن باشید خدای متعال از اینگونه اعمالتان بشدت نا راضی است .
وطن امروز نااهل اما اهل چی نکند اهل قبیله منظورت است
این قانونمداری وطن امروزی من را کشته !! لامصب ، میگه ریس جمهور در قالب قانون عمل کند، کدام قانون !! ان قانونی که می گه بگذار دار و دسته وطن امروز کارشان را کنند و مجلس را بطور کلی از حیض انتفا ساقط کنند.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان