بازدید 35256
مرور روزنامه‌های دوشنبه بیستم آبان ماه؛

واکنش مدیرمسئول کیهان به سخنان جنجالی روز گذشته رئیس جمهور/چرا در سخنرانی سایر رؤسای قوا، توهین و فحاشی به سخنران اتفاق نمی‌افتد؟ /چرا لاریجانی نامزد انتخابات مجلس نمی‌شود؟

درخواست روحانی برای رسیدگی به پرونده دانه درشت‌ها و توضیح دستگاه قضایی درباره پرونده‌های «میلیارد دلاری»، مرگ ۱۵ کودک «ای‌بی» به علت تحریم پانسمان میپلکس، وضعیت درام رُب، قول صمت برای توزیع برنج پاکستانی، کاهش اعتراضات و افزایش توافقات در عراق، عوامل و موانع پیش پای برخورد با مفاسد، میانبر جلالی از بهارستان به روسیه و یارانه پنهان یارانه اغنیا، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۹۳۶۲۵۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۰ 11 November 2019

واکنش مدیرمسئول کیهان به سخنان روز گذشته رئیس جمهور درباره گم شدن دلار‌ها/چرا در سخنرانی سایر رؤسای قوا توهین و فحاشی به سخنران اتفاق نمی‌افتد؟ /چرا لاریجانی نامزد انتخابات مجلس نمی‌شود؟

درخواست روحانی برای رسیدگی به پرونده دانه درشت‌ها و توضیح دستگاه قضایی درباره پرونده‌های «میلیارد دلاری»، مرگ ۱۵ کودک «ای‌بی» به علت تحریم پانسمان میپلکس، وضعیت درام رُب، قول صمت برای توزیع برنج پاکستانی، کاهش اعتراضات و افزایش توافقات در عراق، عوامل و موانع پیش پای برخورد با مفاسد، میانبر جلالی از بهارستان به روسیه و یارانه پنهان یارانه اغنیا، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز دوشنبه بیستم آبانماه در حالی چاپ و منتشر شده است که اظهارات رئیس جمهور روحانی در یزد درباره لزوم مبارزه با فساد دانه درشت‌ها و درخواست رسیدگی از قوه قضاییه برای رسیدگی به پرونده‌های میلیارد دلاری در کنار توضیحات دستگاه قضا در این باره و واکنش‌ها به این سخنرانی در صفحات نخست بیشتر روزنامه‌ها برجسته شده است. روزنامه‌های اصلاح طلب و نزدیک به دولت با رویکرد مثبت برای این موضوع تیتر انتخاب کرده و عناوینی همچون حمایت اکثریت، اعتراض اقلیت (اعتماد)، توپ روحانی در میدان امیرچخماق (شرق)، اتهام زنی در برابر افشاگری روحانی (آرمان ملی) و به مردم بگویید پول نفت و بیت المال کجا رفت (ایران) را در صفحه نخست در کنار تصویر از حضور رئیس جمهور در یزد قرار داده اند.


اما روزنامه‌های منتقد دولت با انتخاب تیتر‌های انتقادی نسبت به سخنان رئیس جمهور سخنان او در این باره را نوعی فرار از پاسخ قلمداد کرده اند. روزنامه رسالت تیتر درشت فرار ممنوع را در کنار تصویری از روحانی قرار داده و کیهان علاوه بر درج تیتر برباد رفته‌ها؛ از ۱۸ میلیارد دلار تا عزت پاسپورت ایرانی در صفحه نخست در یادداشتی به موضوع دلار‌های گم شده واکنش نشان داده است. وطن امروز نیز عنوان کلاه فریدونی را در انعکاس سخنان روز گذشته رئیس جمهور برجسته کرده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛

 

چرا لاریجانی نامزد انتخابات مجلس نمی‌شود؟
صلاح الدین هرسنی طی یادداشتی در شماره امروز روزنامه همدلی با عنوان چرا لاریجانی نامزد انتخابات مجلس نمی‌شود؟ نوشت: در فاصله کمتر از چهار ماه به انتخابات مجلس یازدهم، علی لاریجانی رئیس فعلی مجلس ایران اعلام کرده است که نامزد انتخابات مجلس یازدهم از هیچ حوزه‌ای نخواهد شد، چراکه او هر چه در توان داشته، برای کشور انجام داده است. این تصمیم علی لاریجانی موجب تفسیر‌های و تحلیل‌های از سوی تحلیل گران مسائل سیاسی کشور شده است.
در این ارتباط، برخی از دیدگاه ها، امتناع علی لاریجانی در کاندیداتوری انتخابات یازدهم مجلس را پایان سیاست ورزی و برخی دیدگاه‌ها نیز چنین مواضعی را به معنای دور خیزی برای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ دانسته اند. اما واقعیت چیست و تا چه میزان ادعای جدید علی لاریجانی قابل راستی آزمایی است و اساسا چنین امتناعی، چه معنا و مفهومی دارد؟
در پاسخ به پرسش‌های طرح شده، شناخت از وضعیت و موقعیت سیاسی فعلی لاریجانی به ما کمک خواهد کرد که چرا لاریجانی در بزنگاه حساسی از سوابق سیاست ورزی خود، قصد نامزدی در انتخابات مجلس یازدهم و در نهایت ادامه برای نقش آفرینی در قوه مقننه را ندارد؟

واکنش مدیرمسئول کیهان به سخنان روز گذشته رئیس جمهور درباره گم شدن دلار‌ها/چرا در سخنرانی سایر رؤسای قوا توهین و فحاشی به سخنران اتفاق نمی‌افتد؟ /چرا لاریجانی نامزد انتخابات مجلس نمی‌شود؟
در شناخت از موقعیت سیاسی علی لاریجانی همین بس که او به جهت تغییر مداوم و عدم ثبات و همچنین اتخاذ رفتار‌های سینوسی در خط و مشی‌های سیاسی، هم حمایت اصول گرایان را از دست داده است و هم حمایت میانه رو‌ها و اصلاح طلبان را. به ویژه آنکه بخشی از اصولگرایان به‌هیچ عنوان تمایلی به قدرت‌گیری علی لاریجانی ندارند. در شرایط فعلی نیز، فاصله او با پایگاه اصلی سیاسی اش یعنی اصول گرایان به جهت حمایت از دولت به ویژه حمایت از برجام و لوایح چهارگانه FATF زیاد شده است.
همین سیالیت در منش سیاسی، دست علی لاریجانی را برای همه جناح‌های سیاسی به ویژه رقبا و مخالفانش رو کرده است، به گونه‌ای که نتوانند روی حمایت‌های او در مناسبات و بزنگاه‌های خاص حساب باز کنند. البته این همه اسباب روگردانی و خشم و غضب اصول گرایان، میانه رو‌ها و اصلاح طلبان از لاریجانی نیست. او از طرف بخش رادیکال اصول گرایان یعنی بقایای جبهه پایداری، جز خواص بی بصیرت و در زمره ساکنین فتنه قرار گرفته است. از طرف دیگر، نوعی حرکت هدفمند و سازمان یافته از طرف اصول گرایان برای لاریجانی زدایی از ساخت قدرت صورت گرفته است که به نظر می‌رسد امواج آن علی لاریجانی را نیز مورد هدف قرار داده است.


افشا و انتشار فیلم فاضل لاریجانی از سوی احمدی نژاد در یکشنبه سیاه معروف مجلس، لغو سخنرانی علی لاریجانی در مراسم ۲۲ بهمن سال ۹۷ در قم از سوی اصول گرایان و اخیراً نیز جدال کلامی و معنا دار آیت الله یزدی با آیت‌الله آملی لاریجانی بر سر مسائل غامض قوه قضائیه، همگی از نشانه‌های هدفمند و در نهایت تلاش برای لاریجانی زدایی از ساختار قدرت در ایران است. به این ترتیب، ادعای علی لاریجانی بابت امتناع در کاندیداتوری مجلس یازدهم، قبل از آنکه بخواهد بر عدم تمایل او در بافت و ساخت قوه مقننه دلالت کند، بیشتر ناتوانی و عدم اقبال جناح‌های سیاسی و افکار عمومی برای ادامه دادن در نقش یابی‌های سیاسی است.
در سطحی دیگر، طبقات متوسط شهری و طبقات زیرین جامعه نیز آنگونه که شنیده می‌شود، موافقتی با ادامه نقش آفرینی او در کسوت ریاست مجلس و چرخه قدرت ایران امروزی ندارند. در این باره حتی بسیاری از افراد جامعه، احمدی نژاد را با همه لغزش‌ها و کاستی ها، محق‌تر و سزاوار‌تر از او می‌دانند؛ بنابراین و آنگونه که پیداست، قصد و هدف لاریجانی در این تصمیم، حرکت و فرار رو به جلوست و قبل از آنکه نتایج انتخابات مجلس بخواهد برایش سرنوشتی نامبارک رقم بزند، تلاش دارد که با انصراف زودهنگام خروجی آبرومندانه از چرخه قدرت در ساختار قدرت امروزی ایران داشته باشد.

واکنش مدیرمسئول کیهان به سخنان روز گذشته رئیس جمهور درباره گم شدن دلار‌ها
حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان در ستون نکته شماره امروز این روزنامه ضمن تأیید انتقاد رئیس جمهور به تیتر کیهان و در پاسخ به اظهارات روز گذشته او در یزد نوشت: دیروز آقای روحانی رئیس‌جمهور محترم کشورمان در اجتماع مردم یزد به گلایه و اعتراض گفتند: «یک عده آدم بداخلاق و بی‌ایمان در روزنامه‌ها نوشتند این دولت با ارز ۴۲۰۰ تومانی ۱۸میلیارد دلار را بر باد داد؛ بدانید در این دولت یک دلار گم نخواهد شد»! گزارش خبری تحلیلی کیهان امروز را به سخنان آقای روحانی در یزد اختصاص داده‌ایم. این وجیزه به نکته‌ای در همین خصوص، ولی از زاویه‌ای دیگر می‌پردازد. بخوانید!


۱- اشاره جناب روحانی به تیتر کیهان سه‌شنبه ۲۳ مهرماه ۹۸ است که در آن با ارائه چند سند، از بر‌باد رفتن ۱۸ میلیارد دلار ارز -آنهم در شرایط حساس کنونی- خبر داده بودیم. اهانت آقای روحانی که ما را «بداخلاق»! و «بی‌ایمان»! نامیده‌اند را نادیده گرفته و به حساب خوش اخلاقی‌ها و ایمان قوی ایشان می‌نویسیم! اما، برباد دادن ۱۸ میلیارد دلار، واقعیت تلخی است که انکار آن با هیچ توجیه و بهانه‌ای امکان‌پذیر نیست و تعجب‌آور است که آقای رئیس‌جمهور چگونه آن را انکار می‌کنند؟! انکار آقای رئیس‌جمهور در حالی است که علاوه‌بر اسناد موجود، برخی از دولتمردان دست‌اندر‌کار نیز به آن اعتراف می‌کنند. به‌عنوان مثال آقای همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی با صراحت گفت: «من موافق دلار ۴۲۰۰ تومانی نیستم!» و آقای نوبخت، رئیس‌سازمان برنامه و بودجه نیز گفته بود: «باید قبول کنیم که شیوه کنونی پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالا‌های اساسی درست نیست و این منافع به دست مردم نمی‌رسد». آقای نوبخت در حالی تاکید می‌کند منافع ارز ۴۲۰۰ تومانی به‌دست مردم نمی‌رسد، که آقای روحانی گفته بود «۱۸ میلیارد دلار را به باد نداده‌ایم، به مردم داده‌ایم»!
واکنش مدیرمسئول کیهان به سخنان روز گذشته رئیس جمهور درباره گم شدن دلار‌ها/چرا در سخنرانی سایر رؤسای قوا توهین و فحاشی به سخنران اتفاق نمی‌افتد؟ /چرا لاریجانی نامزد انتخابات مجلس نمی‌شود؟
گفتنی است، تعدادی از دریافت‌کنندگان ارز ۴۲۰۰ تومانی اساسا هیچ کالایی وارد نکرده‌اند، شماری از آن‌ها نیز به جای کالای اساسی، اجناس بُنجل و غیر‌ضروری وارد کرده‌اند، برخی نیز، کالایی را که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کرده بودند، در بازار آزاد و با محاسبه ارز غیر‌دولتی فروختند، که واردات گوشت یکی از آن نمونه‌هاست تا آنجا که رئیس دادگاه خطاب به آنان گفت؛ از آن پیر‌زنی که در صف گوشت ایستاده بود خجالت نکشیدید که سهم او را غارت کردید؟!
۲- آقای روحانی می‌فرمایند؛ «بدانید در این دولت یک دلار ‬‬‬هم گم نخواهد شد»! که باید گفت؛ مگر کسی ادعا کرده که دلار‌ها گم شده است؟! سخن از برباد دادن ۱۸ میلیارد دلار در میان است و نه گُم شدن آن، زیرا همه می‌دانند این ۱۸ میلیارد دلاری که از کیسه بیت‌المال خارج شده، به جیب چه کسانی سرازیر شده است؟!
کاش رئیس‌جمهور محترم نیم‌نگاهی به اخبار مربوط به دادگاه‌های ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی می‌انداختند و نام برخی از متهمان دانه‌درشت را همراه با نسبت آنان به دولت از نظر می‌گذراندند و... بعد می‌فرمودند که در دولت ایشان حتی یک دلار هم گُم نمی‌شود!
۳- حمله دیروز آقای رئیس‌جمهور به قوه قضائیه و دادگاه‌های ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی دور از انتظار بود و باید از این قوه تشکر نیز می‌کردند، چرا که این روز‌ها دستگاه قضایی با جدیت دنبال پیدا کردن دلار‌هایی است که ایشان مدعی است گُم نشده است! پرخاش آقای روحانی به دستگاه قضایی ممکن است خدای نخواسته این تلقی را پیش بکشد که نگرانی جناب رئیس‌جمهور از پیدا شدن دلارها‌ست و نه گم شدن آن‌ها!

چرا در سخنرانی سایر رؤسای قوا توهین و فحاشی به سخنران اتفاق نمی‌افتد؟
صادق زیباکلام استاد دانشگاه در یادداشتی کوتاه با عنوان چند نکته درباره سخنان اخیر روحانی در روزنامه آرمان ملی منتشر شده نوشت: آ. مفاسد اقتصادی طی دهه‌های اخیر رشد چشمگیری داشته و این رشد همچنان ادامه دارد. در چنین شرایطی تفاوت چندانی میان فساد‌های میلیارد تومانی با فساد‌های میلیارد دلاری وجود ندارد و این وظیفه قوه قضائیه است که به فساد اعم از کوچک و بزرگ رسیدگی کند. واقعیت امر آن است که برخی می‌خواهند منشأ فساد را دولت آقای روحانی نشان دهند و اعلام کنند ریشه فساد در دولت است. در نتیجه صحبت رئیس‌جمهور در خصوص لزوم رسیدگی به فساد‌های میلیارد دلاری را می‌توان پاسخی به این افراد دانست. رئیس‌جمهور می‌خواهد بگوید «فساد فقط در مدیران دولتی نیست» و «فقط قوه مجریه با مشکل فساد دست و پنجه نرم نمی‌کند». همه ما آگاهیم که مفاسد خارج از دولت اگر از مفاسد دولتی بیشتر نباشد، یقیناً کمتر هم نیست و به همین دلیل است که رئیس‌جمهور به عنوان مسئول اجرای قانون اساسی به قوه قضائیه توصیه می‌کند. در این ماجرا رگه‌هایی از برخورد سیاسی نیز وجود دارد. برخی ادعا می‌کنند که گوشه‌ای از مسائل به رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶ باز می‌گردد. در کنار آن رقابت‌ها نوعی دوگانگی نسبت به دولت وجود دارد و تلاش‌هایی در جریان است که دولت به عنوان «مسبب اصلی فساد در کشور» معرفی شود. رفتار رئیس‌جمهور پاسخی به این هجمه‌هاست و آقای روحانی می‌خواهد به مردم بگوید فساد در سطوح مختلف وجود دارد. جنبه دیگر سخنرانی آقای روحانی، اما اعتراضاتی و شعار‌هایی است که علیه شخص رئیس‌جمهور مطرح گشت.
واکنش مدیرمسئول کیهان به سخنان روز گذشته رئیس جمهور درباره گم شدن دلار‌ها/چرا در سخنرانی سایر رؤسای قوا توهین و فحاشی به سخنران اتفاق نمی‌افتد؟ /چرا لاریجانی نامزد انتخابات مجلس نمی‌شود؟
سؤال من از مسئولان امر این است که آیا اگر یکی از مسئولان قوای دیگر و یا یکی از روحانیون بلندمرتبه در حال سخنرانی باشد، باز هم شاهد این گونه اعتراضات خواهیم بود؟ کسی جرأت نمی‌کند در هنگام سخنرانی نامبردگان شعار دهد، اما در خصوص رئیس‌جمهور این گونه نیست و به راحتی در کشور به ایشان توهین و فحاشی می‌شود. اگر این رفتار و تخریب رئیس یک قوه صحیح است پس باید این اجازه از سوی قوه دیگر صادر شود که در سخنرانی آن‌ها نیز شعار بدهند. اگر اینگونه نیست و نباید بی‌احترامی به رئیس یک قوه صورت بگیرد، چرا در خصوص آقای رئیس‌جمهور این رفتار صورت می‌گیرد و هیچ برخوردی با بانیان این توهین‌ها و تخریب‌ها صورت نمی‌گیرد؟

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۶۷
انتشار یافته: ۳۰
چون اگر توهین شود (پخش نمیشود) (یا میروند اب خنک نوش جان کنند تو الفدو)...
رییس جمهور محترم کمتر نادرست بگویند تا شعار نشوند
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
اینکه مبارزه با فساد جنبه تبلیغاتی و محدود دارد را همه متوجه هستند و جناب رئیس جمهور هم میداند که در این شرایط سکوت سم است و اون چهار نفری هم که شعار می دهند هم جز گروهای فشار می باشند و نه مردم
بهتر است که حصر بر داشته و زندانیان سیاسی ازاد شوند و انتخابات کاملا آزاد بدون نظارت بر گذار شود
با سلام ....تمام فرمایشات حضرات متین است اما متاسفانه حافظه تاریخی ما میگوید که اگر دلار را 50000 تومان بکنید یک ریال تو دست این مردم بدبخت نخواهید گذاشت فقط کمک میکنید که مردم فقیرتر و درمانده تر شوند....اون از داستان یارانه ها که سهم یک عده زیاد را طع کردید و اون هم از پرداختی هاتون که انگار نه انگار که در این 10 سال گذشته تورمی رخ داده پس اگر 18 میلیارد دلار بر باد فنا هم رفته باشد به صلاح و نفع مردم است.......شریعتمداری هم هیچوقت درد مردم را نخواهد فهمید ....چون فقط دنبال منافع خودش است.
اینقدر که کیهان برای همه چیز سند دارد اسناد او احتمالا در ده هزار کامیون هم جا نمی‌شوند.
کاش کیهانی ها نصف همین اندازه که به دولت ایراد میگیرند از پولهای نابود شده و مفقود شده در زمان احمدی نژاد هم حرف بزنند !!!!؟؟؟

دکل نفتی چی شد ؟
بابک زنجانی کیست ؟؟؟
احمدی مقدم چه کرد ؟؟؟؟
سعید مرتضوی
.....
....
روحانی و حاج حسین باهم میجنگن سر چی؟ سر اینکه پولها چی شده
تو این مملکت انگار سر پل پولها رو میپاشن تو اسمون زیر پل یه عده جم میکنن برا همین نمیشه رد هیچیو گرفت!
سخنان آقای زیبا کلام واقعا درست است. ریشه این فسادها در دهه های اخیر و سوئ استفاده مسئولین بوده است.
آقای روحانی راست می گوید دلارها گم نشده اند بلکه خورده شده اند آقای شریعتمداری.
به دو دلیل عقلی میزان فساد در دولت فعلی نمیتواند بیشتر از دولتهای قبل باشد۱- به علت تحریم میزان درامد دولت کمتر شده( مقایسه کنید با وفور پولهای نفتی در دولت قبل) ۲- در این هفت سال دستگاه قضایی و امنیتی در اختیار جریان مخالف دولت بوده ویک فرد فاسد دوران مساعد برای فعالیت خود را رها نمیکند و بخواهد در دوره خطر اقدام به اختلاس کند
شاید برخی بگویند همه فسادهای مالی مربوط به دولت فعلی نیست در جواب باید گفت حالا که ذهن مردم برای مبارزه با اختلاسها اماده گشته است باید انتقام از همه مفسدین این چند دهه را از مدیران فعلی گرفت تا درس عبرتی باشد برای دولتهای بعد، واگر گفته شود پس افراد خارج از سیستم قوه مجریه چه؟جواب این است که برای این کار فرصت هست . به امید درخشش روز افزون خورشید عدالت بر بام میهن
پاسخ ها
هموطن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
دوست عزیز با پولشویی این مشکل هم حل میشه
از جناب رئیس جمهور تقاضا میکنم اگر دغدغه ای ندارند اجازه دهند ریشه کنی فساد را از دولت ایشان اغاز کنند. حتی اگر خود ایشان متوجه خطای یا فسادی از مجموعه دولت هستند شخصا ایشان را معرفی کنند تا به جرمشان رسیدگی نمایند. چه اشکالی دارد که افراد مفسد تحویل قانون شوند و قوه مجریه با آغوش باز پذیرای حذف افرادمفسد ولو یک نفر باشند. این خود دموکراسی هست که دولت و اصلاحات به ان تاکید دارد و مردم هم برای ارامش روانی به آن نیاز دارند.
الان مشنویم که در قوه قضائیه هم قضات فاسد اخراج یا محاکمه می شوند و .... پس این حرکت را باید قدردان باشیم و خود را در معرض قضاوت قرارد دهیم. نکته اخر اینکه مسئولین بدانند اگر در این دنیا از عدالت انسانها بگریزند ان دنیا کارشان با کرام الکاتبین است. وسلام
آقای روحانی از بس نادرست گفتن دیگه عادت کرده مردم هم واقعیتها را هم میبینند و هم میدانند لازم نیست دولتمردان خودشان را به زحمت بیاندازند و فرافکنی کنند
چند روزی بود خبری ازش نبود گفتیم چیزی شده از پیشنهاد حمله به سفارت آمریکا در بغداد چه خبر جناب حسین شریعتمداری؟ راستی توجیه حمله به کنسول گری ایران چیه استاد تحلیل و استاد توطئه شناسی؟!!!!!!!
در عالم سياست ادم ها تاريخ مصرف دارند . هيچكس نبايد بيش از سهميه تعيين شده حيات سياسي داشته باشد .
سالها سوء مديريت را نمي توان با از گردونه خارج كردن شخصيت ها جبران كرد . يك دولت يك قانون و ازادي نقد منصفانه راه حل مشكلات است . تا زماني كه دولت در سايه و .... هر كدام يك دولت باشند اوضاع از اين هم بدتر خواهد شد
هرکس ناسزا بگوید نا سزا می شنود.

فرقی بین دکتر احمدی نژاد و دکتر روحانی نیست. روسای قوه مجریه با داشتن قدرت عملی بیش از 90 درصدی در کشور نباید شعار داده، بد زبانی کرده و فرا فکنی نمایند.
سلام: ضمن تقدیر و تشکر از زحمات خالصانه رئیس محترم قوه قضائیه جناب آقای رئیسی. صمیمانه پیشنهاد می گردد در بحث مبارزه با فسادباید با مفسدان و عاملان و مسببان آن توامان محاکمه عادلانه صورت پذیرد واین کار یقیناً باعث اقتدار نظام می گردد، نباید فقط با یک طرف داستان فساد مبارزه کرد بلکه دستگاه قضایی و دادستانهای محترم به عنوان مدعی العموم و دفاع از حقوق ملت و بیت المال بر اساس قانون آن اشخاصی که از وابستگان و تصمیم گیران درقدرت هستند ودارای هر پست ومقامی هستندو تصمیمات نابخردانه شان منشاء و سرآغازبسیاری ازرانت ها و افسادها درکشور می شوند بدون در نظر گرفتن حزب و جناح، آنها رامواخذه و محاکمه عادلانه کنند هرچند بر اریکه قدرت باشند و پس از اتمام قدرت بلاشک و قطعا باید محاکمه شوند و تاوان تصمیمات خسارت بار،ذلت بار و زیان آفرین را بپردازند.تصمیماتی مانند قرار داد ننگین کرسنت که همین وزیر نفت فعلی در زمان آقای خاتمی امضاء کرد که وزیر شدن مجدد ایشان توسط روحانی و باعث خسارات دههامیلیارد دلاری به کشور شدعرضه ارز 4200تومانی به دلالان که موجب خروج ارز از کشورو بسیاری از رانت ها و مفاسد در کشورشد . عرضه سکه از طریق بانک مرکزی که موجب خروج ذخایرطلا از کشور وبوجود آمدن سلاطین سکه شد . انعقاد قرار داد های یک طرفه و بدون تعیین حق فسخ و خسارات با شرکت های خارجی هواپیمایی بوئینگ ،پژوفرانسه شرکت نفتی توتال و سایر شرکت های خارجی ... که ترک بدون واهمه آنها از قراردادچه خسارات عظیمی به کشور وارد کرد، چاپ بی پشتوانه پول که حجم بالای نقدینگی و تورم لجام گسیخته درکشور را به دنبال داشته و دارد. سیاست های غلط اقتصادی و واگذاری های توام با رانت وثمن بخس شرکت های بزرگ ومعتبر به بخش خصوصی که باعث تعطیلی هزاران شرکت و کارخانه های تولیدی و موجب بیکاری هزاران نفر و تعطیلی تولیدات فراوانی در کشور شد که بعضاآن تولیدات بابسیاری از صنایع بروز دنیا رقابت می کردندعدم جلوگیری از قاچاق کالا وعدم جلوگیری از واردات کالای مشابه داخلی که ضربه مهلکی به تولیدات کشور وارد می کند و ... اگر این برخوردها و محاکمه با عاملان ومسببان آن صورت نگیرد باید منتظر تصمیمات اشتباه، وغیر کارشناسانه دیگری از طرف دولت در آینده بود که جز خسارت و برهم ریختگی و افساد مالی واقتصادی و سرانجام ضربه به معیشت ،روح وروان و زندگی توده مردم مظلوم و یاس و نامیدی دستاوردی دیگری برای ملت نخواهد داشت
حسن جان تو کلید داری . نباید قفلی را
که کلیدش را گم کرده ای با اره ببری .
حسین شریعتمداری با هر رئیس جمهوری کل کل میکند شاید مردم به حسابش بیاورند
جناب شریعتمداری به امثال و حکم و روایت و سرنوشت و روزی فلانی چنین گفت و ...‌‌‌..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به اقتضای شغل تضمین شده اش ، بسیار علاقه مند هستند
کیهان باید بداند که مردم بخوبی می داند که بسیاری از مشکلات کشور ناشی از دخالت کسانی چون حاج حسین پر تمام امور کشور است
چرا ئرسخنراني دولت محبوب شما هم اتفاق افتاد وايشان انها را خس خاشاك خواندند
آقای زیبا کلام واقعا که اسمت برازنده ات است .ولیکن متاسفانه مسئولیت پذیری در بین مسئولین کشوردر حداقل می باشدومردم هم از همه شان قطع امید کرده اند
سلام جهت استحضار کیهان خان .علت عدم فحاشحی و... در سخنرانی سازر روسا مودب تر بودن منتقدین آن هاست.همچنین بیشتر منتقدین انان در جلسات سخنرانی سایر قوا شرکت نمی کنند.ولی مخلف رییس جمهور بعضا همه جور شارژ و تحریک به حضور وانجام .. می شود. در ضمن این نشان از شفاف بودن و انتخابی نبودن حضار است در حضور رییس جمهور .متاسفانه علی رغم تعداد کم این افراد تریبون و امکانات و حمایت بیشتری دارند و در تمام رسانه ها به انان اهمیت می دهند .اگر صد برابر این تعداد در یک تجمع یا سخنرانی کسی معتر ض یاشند نه دیده نه شنیده می شوند و خس و خاشاک نامیده می شوند.
همون جمله آخر سخنرانی حسن آقا در مورد خاتمی ختم کلومه..در خانه اگر کس است یک حرف بس است.
یعنی میخواهید بفرمایید هنوزافرادی هستند که کیهان رابعنوان یک روزنامه میخواند در شهرماکیلویی میخریم برای نگهداری سیب درختی درجعبه وخیلی هم خوب است
رییس جمهور می گویند که فساد فقط در قوه مجریه نیست. درست است.
زیبا کلام عزیز
الان مشکلات مردم از صدقه سری این اختیاراتی است که قوه مجریه داره
بودجه و قدرت و تصمیم گیری ها و ...دست اقای روحانی هست
یا واقعا علت رو نمیدونید یا خودتونو زدید به اون راه
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان