ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قرقاش: خواهان مقابله با ایران نیستیم

وزیر مشاور دولت امارات در امور خارجه با تاکید بر ضرورت توقف دخالت‌های خارجی در امور خاورمیانه گفت: خواهان مقابله با ایران نیستیم.
کد خبر: ۹۳۶۱۸۵
| |
7415 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، العین گزارش داد، انور قرقاش، وزیر مشاور دولت امارات در امور خارجه امروز (یکشنبه) در سخنرانی خود در ششمین کنفرانس راهبردی ابوظبی که مسئولان و پژوهشگران کشور‌های مختلف در آن شرکت کرده‌اند گفت: توقف دخالت‌های کشور‌های خارجی در امور داخلی خاورمیانه امری ضروری است و شورای امنیت باید قوانین مربوط به دخالت در امور دیگر کشور‌ها را اجرایی کند.

وی افزود: وقتی در رابطه با مساله ایران بحث می‌شود کشور‌های خلیج (فارس) باید به میز مذاکره بروند.

قرقاش گفت: ما خواهان مقابله با ایران نیستیم، اما رفتار‌های خصمانه و تخریبی این کشور را نمی‌توانیم بپذیریم.

این سخنان درحالی است که سیاست جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش برای برقراری صلح و ثبات و امنیت در منطقه بوده و مقامات کشورمان از جمله محمد جواد ظریف بار‌ها خواهان امضای معاهده عدم تعرض به همسایگان شده است.

حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان هم علاوه بر مطرح کردن ابتکار صلح هرمز در سازمان ملل اخیرا پیامی مبنی بر برقراری روابط بر اساس صلح و امنیت از طریق کویت به عربستان و بحرین فرستاده است.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار