صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کودتای نافرجام در سودان

کد خبر: ۹۱۱۰۷۴
| |
5640 بازدید

شورای انتقالی نظامی حاکم در سودان مدعی خنثی کردن یک کودتای نظامی و بازداشت برخی از عوامل آن خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا از اسکای‌نیوز، «جمال‌الدین عمر» رئیس کمیته امنیت و دفاع در شورای نظامی انتقالی حاکم در سودان، روز گذشته طی کنفرانسی مطبوعاتی، از خنثی کردن یک کودتای نظامی خبر داد و گفت: «طراحان و مشارکت‌کنندگان در این کودتای نظامی ناکام، ۱۲ افسر و ۴ سرباز هستند که همگی بازداشت شده‌اند.»

وی تأکید کرد، تلاش‌ها برای بازداشت عامل اصلی این کودتا ادامه دارد.

عمر خاطرنشان کرد، این کودتای نظامی در برهه‌ای حساس انجام شد تا توافق میان شورای نظامی و جریان اپوزیسیون «نیروهای آزادی و تغییر» را از بین ببرد.

پس از ماه‌ها تنش در سودان، رهبران جنبش طرفدار دموکراسی، هفته گذشته بر سر تقسیم قدرت با شورای نظامی حاکم به توافق دست یافتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟