بازدید 32497
مرور روزنامه‌های شنبه چهاردهم اردیبهشت ماه؛

آیا آرایش جنگی گرفته ایم؟ / «فیلترینگ» قیمت خودرو بازار خودرو را سامان می‌دهد؟! /مذاکره؛ آری یا نه؟

مچ‌اندازی ایران و آمریکا، از تحریم تا جنگ، نان، سیل، بنزین و تحریم، احتمال نامزدی مطهری برای انتخابات ۱۴۰۰، وفاداران منافع من، خیانتکاری در کابینه انگلیس، آیا اوپک در مقابل ایران قرار می‌گیرد؟، ظهور پدیده «صادرکنندگان اجاره‌ای»، اعتبار احیای دریاچه ارومیه چطور هزینه شد؟، بررسی گفت وگوی جنجالی رئیس پیشین صدا و سیما و افشاگری بی‌سابقه علی دایی، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۸۹۶۴۱۵
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۵:۳۶ 04 May 2019

مچ‌اندازی ایران و آمریکا، از تحریم تا جنگ، نان، سیل، بنزین و تحریم، احتمال نامزدی مطهری برای انتخابات ۱۴۰۰، وفاداران منافع من، خیانتکاری در کابینه انگلیس، آیا اوپک در مقابل ایران قرار می‌گیرد؟، ظهور پدیده «صادرکنندگان اجاره‌ای»، اعتبار احیای دریاچه ارومیه چطور هزینه شد؟، بررسی گفت وگوی جنجالی رئیس پیشین صدا و سیما و افشاگری بی‌سابقه علی دایی، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز شنبه، چهاردهم اردیبهشت ماه در حالی چاپ و منتشر شدند که تیتر‌های نفتی و گزارش‌هایی درباره توفیق یا عدم توفیق آمریکا در حذف ایران از بازار نفت و اظهارات رئیس اوپک و وزیر نفت ایران در صفخات نخست تعدادی از روزنامه‌ها از جمله شرق، اعتماد و ایران این موضوع را برجسته کرده است. جنگ اقتصادی آمریکا با ایران و آرایش جنگی که در سخنان اخیر رهبر انقلاب مطرح شد نیز دیگر محوری است که در تیتر‌های صفحه نخست برخی روزنامه‌های از جمله کیهان و جوان، مردمسالاری و ابتکار برجسته شده است.
گمانه زنی درباره حضور علی مطهری در انتخابات ۱۴۰۰، اولویت‌های بهارستان برای موضوعاتی همچون سیل، بنزین و تحریم و جنگ و حواشی انتشار گفت وگوی رئیس پیشین سازمان صدا و سیما در فضای مجازی از دیگر موضوعات داغ و مورد توجه قرار گرفته روزنامه‌های امروز محسوب می‌شود.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛

آیا آرایش جنگی گرفته ایم؟

عبدالله گنجی مدیرمسئول روزنامه جوان در سرمقاله امروز این روزنامه با عنوان آیا آرایش جنگی گرفته ایم، نوشت: برای ایستادن در مقابل آرایش جنگی دشمن شرط اول پذیرش این نکته است که جنگ غیرنظامی را باور کنیم. شرط دوم این است که میدان، روش و ابزار مبارزه را بشناسیم و متناسب با آن به میدان بیاییم. میدان جنگ دشمن مردم ایران هستند و روش آن تنگنای اقتصادی و ابزار آن نیز رسانه‌های غرب جهت ادراک‌سازی و تقویت باور ایرانیان به توان دشمن است تا محاسبات ما بر هم بریزد و خود از ترس باران به زیر ناودان فرار کنیم. شرط سوم شناخت اولویت‌های این جنگ است: مستضعفین اولین تلفات این جنگ هستند. این دسته همان‌هایی هستند که کوله بار مبارزه را در ۴۰ سال گذشته به دوش کشیده‌اند و عجیب است که دولت ما برای حدود ۲۵ قلم کالای اساسی آنان چتر حمایتی ایجاد نمی‌کند. دولت باید سربازان نحیف این جبهه را در اولویت تغذیه قرار دهد تا مقاومت‌شان در این جنگ دوچندان شود. شرط چهارم این است که جناح چپ جبهه ما تکلیف خود را روشن کند. در این جنگ چه نقشی برای خود تعریف کرده است؟ قرار است با دشمن بجنگد یا در روز حادثه جاخالی دهد. در نخبگان و رسانه‌های اصلاحات کمتر بویی از باور جنگ و تمرین آرایش به مشام می‌خورد و گویی به جز روحانی و ظریف بقیه نگران خود در انتخابات آینده‌اند. گویی ابتدا سند مجلس را می‌خواهند تا بعد به جبهه اعزام شوند.
آیا آرایش جنگی گرفته ایم؟ / «فیلترینگ» قیمت خودرو بازار خودرو را سامان می‌دهد؟! /مذاکره؛ آری یا نه؟
حنجره واحد از نخبگان کشور بسان توپخانه ماست. دشمن نباید صدا‌های متفاوت در مقابل خود بشنود و احساس کند در پشت جبهه ما امکان یارگیری وجود دارد.
شرط پنجم داشتن خلاقیت و ایده برای ضربه فنی کردن دشمن از یک سو و امیدوار کردن ملت از سوی دیگر است. منابع کشور را چطور می‌توان در این جنگ هزینه کرد؟ و آیا هزینه کرد این جنگ جز در سفره اقشار آسیب‌پذیر معنا می‌یابد؟ خوشبختانه ذخایر ارزی کشور بیش از ۱۲۰ میلیارد‌دلار است و این اندوخته اگر با اولویت‌های منطقی هزینه شود سال‌ها می‌توان در محاصره بود، اما احساس در شعب ابی‌طالب بودن را نداشت.


شرط ششم این است که شبکه‌ای از دشمنان دشمن را در جهان همراه نماییم و ظرفیت‌های همدیگر را تهاتر کنیم. ونزوئلا، کوبا، روسیه، چین، عراق و ده‌ها کشور خاموش دیگر هستند که دل‌های‌شان با ماست، اما از گنده لات محله بیم دارند، می‌توانیم «همکاری خاموش» با آنان را شروع و آنان را به آرایش جهانی خود اضافه نماییم. شرط هفتم این است که ما میدان جنگ را از میان مردم به میدان هسته‌ای بکشانیم. ما در حوزه هسته‌ای باید دست به تغییر مسیر و راهبرد بزنیم که معنی‌اش سوزاندن برجام در غیاب کارآمدی آن باشد. غنی‌سازی ۲۰ درصد، خروج از NPT، تمرکز رسانه‌ای بر تبعیض هسته‌ای در جهان و شروع همه چرخه‌های انرژی هسته‌ای می‌تواند باخت را برای دشمنی که منتظر رؤیت خفه شدن ما است به ارمغان بیاورد.
شرط هشتم این است که از بارندگی فراوان امسال حداکثر استفاده را برای تولید، اشتغال و صادرات ارز‌آور غیر‌نفتی انجام دهیم و از بحران لیبی و ونزوئلا در حوزه نفتی استفاده نماییم. تولید ایرانی را ارزشی مضاعف قائل شویم و قرارگاه جنگ روانی را با مرکزیت همه نخبگان دلسوز و کارآمد ایجاد نماییم.
از دور زدن تحریم خجالت نکشیم و رودربایستی با اروپاییان را تمام کنیم. آن روز روز جشن ما خواهد بود.

«فیلترینگ» قیمت خودرو بازار خودرو را سامان می‌دهد؟!
روزنامه آرمان امروز طی گزارشی که عنوان آن را تیتر یک شمازه امروز خود کرده درباره فیلترینگ فیمت بازار خودرو نوشت: «حذف صورت مسأله» آسان‌ترین و راحت‌ترین راه برای مدیریت بحران است. به نظر می‌رسد مدیران تیم اقتصادی دولت هم استفاده از این روش را بهترین راه مقابله با تورم و گرانی می‌دانند. یک روز بانک مرکزی از انتشار نرخ تورم ماهانه سرباز می‌زند، روز دیگر مسئولان، سایت‌های اینترنتی را مهم‌ترین عامل سونامی قیمت خودرو قلمداد می‌کنند. اخیرا نیز به دنبال اظهارنظرات درباره تاثیر سایت‌های خرید و فروش اینترنتی و پایگاه‌های خبری بر ناآرامی بازار، قیمت خودرو از صفحات این سایت‌ها حذف شد تا شاید بدین گونه آرامش به بازار خودرو بازگردد!
شکی در تاثیر سایت‌های خرید و فروش اینترنتی کالا بر دامن‌زدن به آشفتگی‌های بازار نیست. بالطبع افرادی در منزل نشسته‌اند و با اعلام قیمت‌های صوری و نجومی به دنبال کسب سود خود می‌گردند.
آیا آرایش جنگی گرفته ایم؟ / «فیلترینگ» قیمت خودرو بازار خودرو را سامان می‌دهد؟! /مذاکره؛ آری یا نه؟
اما آیا اقدامی برای برخورد با این افراد صورت گرفته است؟ از سوی دیگر، نباید فراموش کرد که بازار‌های کشور پیش از هر چیز نسبت به مدیریت اقتصادی واکنش نشان می‌دهند و پیرو تصمیمات نادرست هر روز دچار بحرانی تازه می‌شوند. قیمت‌گذاری خودرو در سایت‌های اینترنتی اقدام جدیدی نیست که ناگهان بازار را دچار آشفتگی کند، سال‌ها با وجود فعالیت این سایت‌ها، بازار خودرو هم شرایط باثباتی را سپری می‌کرد. در کشور‌های توسعه‌یافته جهان هم این سایت‌ها رقابت شدیدی با یکدیگر دارند و گوی سبقت را از بازار سنتی ربوده‌اند، حال چرا بازار خودرو در این کشور‌ها دچار «دلالیسم» نمی‌شود؟ بر چه اساسی عده‌ای قیمت‌گذاری اینترنتی خودرو را عامل اصلی آشفتگی بازار قلمداد می‌کنند. آیا آن‌ها متوجه انحصار فروش، کاهش تولید، مدیریت نادرست، نبود نظارت کافی، سیاست‌گذاری‌های غیراصولی و ... نیستند؟ بالطبع حذف قیمت از این سایت‌ها در وهله اول شبیه به پاک‌کردن صورت مساله و تکرار سیاست «فیلترینگ» است و پس از آن با ایجاد خلل در دسترسی مردم به اطلاعات حتی ممکن است نتیجه‌ای معکوس به بار آورد و دست دلالان را برای گران‌فروشی، بیشتر باز بگذارد. حال باید دید با اتخاذ این سیاست طی روز‌های آینده آرامش به بازار خودرو بازمی‌گردد یا باید ریشه مشکل را در جای دیگری جست‌وجو کرد؟
ماه‌هاست که بازار خودرو دچار سردرگمی قیمت‌ها شده است. در ابتدا تفاوت قیمت یک نوع خودرو فقط بین بازار و کارخانه وجود داشت، اما این روز‌ها از یک فروشنده تا فروشنده دیگر نرخ‌ها تغییر می‌کند.


مدت‌هاست که مسئولان دولت و نمایندگان مجلس با انتقاد از ثبت قیمت‌های کاذب در سایت‌های اینترنتی، به ویژه در حوزه مسکن و خودرو، خواستار ساماندهی آن‌ها شده‌اند. روز چهارشنبه نیز رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو مشهد در گفتگو با ایسنا گفت: یکی از عواملی که موجب هیجان و آسیب در بازار خودرو می‌شود، سایت‌های متنوعی مانند دیوار و شیپور است. پس از انجام این مصاحبه طولی نکشید که سایت‌های خرید و فروش دیوار، شیپور و باما تمامی آگهی‌های خودرویی دارای قیمت را حذف کردند و اکنون فقط آگهی خودرو‌های دارای قیمت توافقی را نمایش می‌دهند. این سایت‌ها در هشداری به کاربران دلیل این اقدام خود را جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی و کمک به مدیریت بحران اقتصادی کشور اعلام کرده‌اند و تاکید دارند پس از بازگشت آرامش نسبی به بازار بار دیگر قیمت‌ها را به نمایش می‌گذارند. البته پیش از این بار‌ها بحث فیلترینگ این سایت‌ها مطرح شده بود که عده‌ای حذف قیمت‌ها را مربوط به جلوگیری از اجرای این سیاست هم می‌دانند. حال پرسش این است که آیا بحران بازار خودرو صرفا به قیمت‌گذاری کاذب و نجومی در این سایت‌ها بازمی‌گردد؟ متاسفانه باید گفت که دلالی و سودجویی ریشه در اقتصاد ایران دارد و اجرای تصمیمات نادرست هم بر گستره این دلالی‌ها می‌افزاید. سیاست‌هایی که طی یکی دو سال اخیر در وزارت صمت به اجرا درآمده خود دست دلالان را برای هجوم به بازار‌ها باز می‌گذارد. این سیاست‌ها چنان وسوسه‌انگیز هستند که حتی افراد غیرفعال اقتصادی را هم مجاب به روی آوردن به بازار دلالی می‌کند. به عنوان مثال فروش شکاف به وجودآمده بین قیمت خودرو در کارخانه و بازار عاملی است که طی سنوات گذشته راه را برای دلالان گشود و بسیاری از خودرو‌های فروخته‌شده در دو کارخانه بزرگ خودروسازی کشور طی چند نوبت به دست دلالان رسید. مشخص است در چنین شرایطی آن‌ها بیشترین تلاش خود را برای عمیق‌ترکردن این شکاف به کار می‌گیرند.

مذاکره؛ آری یا نه؟
محمدعلی وکیلی نماینده مجلس و مدیرمسئول روزنامه ابتکار در سرمقاله امروز این روزنامه با عنوان مذاکره آری یا خیر نوشت: سال سرنوشت‌سازی پیش رو داریم. تنش میان ایران و آمریکا به بالاترین سطحِ خود طی چهل سالِ گذشته رسیده است. ابر‌های سیاهِ «برخوردِ تمدن‌ها»، آسمان گفت وگو را مشوش کرده است. پیام‌های دیپلماتیک خوبی رد و بدل نمی‌شود. متحدان منطقه‌ای آمریکا، بیش از هر زمانی علیه ایران به جنب‌و‌جوش افتاده‌اند. پیرامون عوامل شکل‌دهنده این وضعیتِ تنش‌زا سخن بسیار گفته شده است. با هر علتی، اکنون در این وضعیت ایستاده‌ایم. هرچند از جنگ هراس نداریم و هرگاه حاجت افتد با اسلحه هم از ایران دفاع خواهیم کرد، اما می‌دانیم جنگ‌ها هیچ‌گاه طرفِ پیروز ندارند! همه از جنگ ضرر خواهند کرد. خصوصاً بازی با کشور بزرگی مانند ایران، می‌تواند کل خاورمیانه را به آتشی بکشاند که پایانش برای هیچ‌کس مشخص نباشد. از طرف دیگر شرایط برای مذاکره و صلح هم اصلاً فراهم نیست. گوش و هوش طرف مقابل، بدهکارِ «مذاکره» نیست؛ او هوسِ «تسلیمِ» ایران را در سر می‌پروراند، نه توافق. گاردِ آمریکا اصلاً نسبتی با صلح ندارد. افسارِ تصمیم، انگار از یک طرف در دستِ جنگ‌افروزان و از طرف دیگر در دست کسانی است که فهمی از مناسبات قدرت در منطقه ندارند، لذا نمی‌توانند پای مذاکره متوازنی بایستند. از این روی، چشم‌انداز مذاکره و صلح بسیار تاریک است.
آیا آرایش جنگی گرفته ایم؟ / «فیلترینگ» قیمت خودرو بازار خودرو را سامان می‌دهد؟! /مذاکره؛ آری یا نه؟
بعید به نظر می‌رسد که صلح یا جنگ شود! نه ترامپ عزم جنگ دارد و نه تا اطلاع‌ثانوی می‌توان مذاکره کرد.
ما اکنون تمام تلاش‌مان برای «صادرات بدون خونریزی» نفت است. دپیلماسیِ فعال و دویدن‌های بی‌وقفه ظریف برای گشودنِ راهی برای حفظ اقتصاد کشور و جلوگیری از اجماع علیه ایران و آرایش و آمادگی مناسبِ نظامیِ کشور برای پاسخ به هر عملِ احمقانه‌ای از سوی دشمن، خلاصه فعالیت‌های این روز‌های ما است. مطمئنم که دشمن زورش به شکستن این مقاومت نخواهد رسید.


اما این وضعیت بدون همدلی داخلی نمی‌تواند بپاید. ما باید هرچه سریع‌تر شکاف‌های داخلی را ترمیم کنیم. ما زخم‌های کهنه‌ای داریم که سال‌ها منتظر عنایت‌اند. ما می‌توانیم بر دشمن پیروز شویم به شرطی که از همه ظرفیت‌های «ما» استفاده شود. ما کشور را بدون استفاده از اکثر ظرفیتش اداره کرده‌ایم. اگر امروز هم به سراغ مولفه‌های داخلی قدرت ملّی برویم دیر است. راه مذاکره با آمریکا بسته است، راه مذاکره با ملت که باز است. ما باید با ملتِ خود گفت وگو کنیم.


حتماً این گفت وگو ساده نخواهد بود. حتماً از هم گلایه‌هایی داریم. حتماً حق و ناحق‌هایی شده است. اما باید این راه را رفت. تنها راهی که انسجام و وحدت واقعی تولید می‌کند همین گفت‌وگوی ملّی است. تنها راهی که می‌تواند شکاف‌های اجتماعی و سیاسی ما را ترمیم کند و ما را مقابل هر توطئه خارجی‌ای بیمه کند؛ این است که ایران را متعلق به همه ایرانیان بدانیم. درب‌های قدرت را به روی همه ایرانیان دلسوز و متعهد باز کنیم و حلقه‌های خودی را فراخ‌تر کنیم و سایه صبر و گذشت‌مان را گسترده‌تر کنیم. باید سقف این نظام را بلندتر کرد تا همه بتوانند زیر آن بیایند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۴۱
سلام

برداشتن قیمت از روی سایتها بسیار کار خوبی بود. این در واقع نوعی فیلیترینگ هوشمند است. مسلما التهاب بازار کم می شود. حتی می توان روشهای هوشمندانه دیگری هم بکار گرفت. مثلا اعلام قیمت تنها در محدوده مشخصی برای هر خودرو با توجه به قیمتهای کارشناسی و دقیق و حمایت از مصرف کننده مجاز باشد.
حامیان مذاکره مثل روحانی و لاریجانی میگویند الان مذاکره نه!!؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۴
بادست پس میزنن باپا پیش میکشن !!!
می گغتند جنگ نمی شود مذاکره هم نمی کنیم اما آماده باش جنگی توصیه می شود!!!! طبق معمول فرصت سوزی و هزینه های سنگین روی دست کشور می گذارند بعد یک عنوانی نامی چیزی برای پسوند و پیشوند مذاکره پیدا می کنند
آقای وکیلی این چه معنی دارد که مثلاً اگر کسی با من جنگ داشت و من بگویم اگر با من بجنگی کل شهر آتش خواهد گرفت؟
فیلتر کردن قیمت خودرو و خانه در سایت دیوار کار خیلی خوبی بود هر چند خیلی دیر اتفاق افتاد و کار از کار گذشته نوعی رقابت در تغییر قیمت ایجاد شده بود هرچند الانم باز دیوار بیشتر قیمت ها را فیلتر نمی کنه بازم توی متن فروشنده ها قیمت را درج می کنند اما حداقل نیمی از افزایش قیمت بحث روانیه باید برای همیشه درج قیمت این دو محصول مهم از سایت دیوار باید حذف بشه.
وقتی 10ساله حصر رو نتوستن باز کنن از چی حرف میزنین؟
پاسخ ها
مهدی
| Germany |
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۴
راه حل همه مشکلات بر داشتن حصر است.
به نظر می رسد دشمن به صورت برنامه ریزی شده و حساب شده در حال اقدام علیه ایران و تنگ تر کردن حلقه محاصره است. از دادن معافیت نفتی گرفته تا عدم تمدید ان و احداث خط لوله های نفتی در امریکا و در اینده هم احتمال بسیار زیاد تحریم بیشتر پتروشیمی و بستن راههای دور زدن تحریم ها. ولی متاسفانه در اینطرف دولت و مسئولین دچار روزمرگی شده اند یعنی به نظر هیچ برنامه بلند مدتی ندارند و تنها مشغول برنامه های ماهیانه و فوری هستند بخش دیگری هم فقط در حال شعار است اصلا کامنت های منفی مهم نیست ولی اگر می خواهند مقاومت کنند در اسرع وقت چند اقدام را باید انجام دهد
- سهمیه بندی بنزین و افزایش قیمت حامل های انرژی
- قطع یارانه های دهک های 5 به بالا
- ازاد سازی قیمت خودرو
- گرفتن مالیات از شغل هایی که اخیرا به دلیل تفاوت قیمت ارز درامد بالایی دارند
- افزایش حقوق کارگران و تامین نقدینگی واحدهای تولیدی با استفاده از منابع حاصل از حذف یارانه و حامل های انرژی
- برگرداندن کوپن و تامین کالاهای اساسی 5 دهک پایینی
اگر هم به دلایل اجتماعی امنیتی و ... موارد بالا را انجام ندهند یا باید اماده پذیرفتن 12 شرط امریکا باشند یا از هم پاشیدن اقتصاد داخلی
در اینکه این سایتها در افزایش قیمتها تاثیر دارند هیچ شکی نیست.
بعضی افراد ممکن است که خودرو یا خانه برای فروش نداشته باشند ولی در این سایتها آگهی فروش بزنند.
هر چند دلیل اصلی گرانیها مسائل دیگر است.
اما فعلا مسدود کردن این سایتها بسیار مفید است
هرروزیه تهدید جدیدهرروزیه تحریم جدید درمقابل بورس هرروزرکوردمیزنه !!!
بدجوری بوی جنگ میاد
فکرکنم امروز بورس ۱۰ هزارواحددیگه هم رشدکنه !!!
وقتی به خودروساز میگویند قیمت خود را 5 درصد زیر قیمت بازار بگذار، معلوم است که خودروسازها با تبانی دلالها اقدام به افزایش قیمت میکنند! آزادسازی واردات خودرو، واگذاری 100 درصدی خودروسازی به بخش خصوصی واقعی میتواند راهگشا باشد!
روزی رامیبینم که بعضی ادمهای «ضعیف»!!! را به جرم ضعف در برابر دشمن را دادگاهی کنند
بالابردن لحظه ای قیمتها در سایتهای آگهی ، مردم را برای هجوم به بازار تحریک می کنه و هجوم تقاضا رو ایجاد می کنه
تنش رودرور با آمریکا اصلا عقلانی نیست وبه نفع منافع ملی هیچ کشوری نیست به نظر من در فضای مذکره وتعامل مناسب حتی بهتر میشد به ملت فلسطین کمک کرد الان رفتار بیشتر موجب لطمه به منافع فلسطین شده واعراب به اسرائیل نزدیکتر شده اند
بابا برید مذاکره کنید.بسه دیگه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۴
با کدوم سرمایه و دست مایه و با کدوم کارت برنده ای برن مذاکره کنند
مهدی
| Germany |
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۴
دارند مذاکره و چونه می زنند ولی طرف مقابل در موضع برتر است و به سادگی کوتاه نمی آید!
اقتصاد رو نمیتونی فیلتر کنی نمیتونی ارایش جنگی براش بچینی نمیتونی اسم براش بزاری
آرایش جنگی خواهیم گرفت. بگوییدآقا زاده ها از اروپا و آمریکای شمالی برگردند، پشت سرشان خواهیم ایستاد
راه حل یا جنگه یا مذاکره ؟

مگر راه دیگه ای داریم ؟

تا کی میخواهید مردم زجر بکشند ؟
پاسخ ها
مهدی
| Germany |
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۴
راه حل یک رفراندوم است.
به نظر من بهتره صبحها که از خونه بیرون میاییم گوشها وچشمها ودهان خود را ببندیم که نه ببینیم نه بشنویم نه حرف بزنیم شاید اقتصاد درست شود .اصلا فکر نکنید که فساد باید با نهادهای مربوطه کنترل شود این ما هستیم که با سرو متعلقات آن باعث فساد هستیم .مثلا ایران خودرو وسایپا پراید وسمند را به قیمت کم میدهند .ما هستیم که زیاد میبینیم ومیشنویم ومیگوییم .اصلا یه پیشنهاد بهتر بیایید در مورد گل وبلبل وطبیعت حرف بزنیم .درمورد نون شب ومشکلات زندگی چیزی نگوییم .نهایت از گشنگی و مشکلات دغ میکنیم ومی میریم .درعوض روحیمون لطیف باقی میمونه واقتصاد آسیب نمی بینه .
هرروزشاهدیک خبرمنفی افتصادی هستیم درمقابل بورس هرروز رکورد جدیدمیزنه !!!
میخوان تحت هرشرایطی شاخص کل رابه ۲۵۰ هزارواحدبرسانند بعد فورادرروزنامه های بشدت حامی بورس بخصوص روزنامه د.ا. تیترحماسی بادرشت ترین فونت بزنندکه بورس درسال ۹۸ فلان میزان بازدهی داشته وازبازارهای رقیب بویژه مسکن سوداورتربوده !!!!
درود بر وکیلی عزیز. بسیار ادبیات منطقی و واقع گرایانه ایست خدا قوت مرد گرامی...
درست است که واردات خودرو ممنوع است ، ولی قوانین و میزان تعرفه و مالیات و نمره گذاری که مشخص است .و محاسبه قیمت خودروی خارجی نو بفرض امکان واردات آن ، امکان پذیر است .
مثلا قیمت سانتافه را به دلار در بازار جهانی در نظر بگیرید و محاسبه قیمت نهایی بکنید ، خواهید دید که قیمت آن 900 میلیون تومان در حداقل آن خواهد بود . حالا اضافه کنید کمبود عرضه را .
دولت همیشه فرار رو به جلو می کنه و هر افزایش قیمتی را ناشی از سلطان سکه و سلطان ارز و دلال و .... اعلام میکند .
رئیس اتحادیه وارد کنندگان خودرو یا بنگاه های خودرو میتوانند مانند اتحادیه طلا فروشان که قیمت سکه را بر مبنای روز محاسبه میکنند و اعلام میکنند و میران حباب را هم اعلام میکنند ، همینکار را برای خودروی خارجی صفر انجام دهند تا معلوم شود چه مقدار قیمت ها واقعی است و چه مقدار حباب دارد .

دولت تعرفه واردات خودرو را در سال گذشته افزایش چشمگیری داد . البته با قیمت ارز در آن زمان ، مبلغ کل در حد توان بخشی از جامعه بود . ولی بعد از آن قیمت ارز هم 3 برابر شد و ترکیب این دو باعث افزایش چشمگیر قیمت نهائی شد .
دولت چنانچه تعرفه های واردات را به قانون قبلی برگرداند ، حتی با وجود اینکه ورود خودرو ممنوع است ، به لحاظ روانی قیمت را کاهش میدهد .
چقدر نااگاهانه هست که فکر میکنن حذف قیمت یه چیز باعث کاهش قیمت یا عدم التهاب قیمتی میشه
به نظرم جنگ یک امر اجتناب ناپذیره ، اگه تو رفتار انقلابی مسئولان تغییری حاصل نشه. و به نظرم بسیاری از مردم هم واقعا امیدوار به شروع جنگ هستن . جنگ گاهی مثل جراحی می مونه ، ولی گاهی اجتناب ناپذیره.
شنبه ۱۴ اردیبهشت ساعت ۱۳:۱۵
دلار ۱۴۸۵۰
یورو ۱۶۶۰۰
سکه ۵۱۵۰۰۰۰
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۴
بسلامتی ومیمنت دلار ۱۵۰۰۰ تومان راهم ردکرد ! قیمت ارز ساعتی داره میره بالا
مسوولین کجاهستند؟!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۴
تابستون امسال دلار ۲۵ تومن میشه
قيمتهادرتوضيحات.نوشته.ميشود
با واردات دو میلیارد دلاری کلاه گیس و لوازم آرایش ، تردید نکنید که آرایشمان جنگی است.
از یه چیز مطمنم ایرانحودرو و سایپا که مقابل مردم مدتهاست آرایش جنگی گرفتن به خدا هم جواب نمیدن احتیاج به امریکا نیست خود این دو خودرو ساز و برخی مدیران پدر مردم رو صلوات دادن
جنگ مساوی با نابودی مردم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۴
آنهایی که بر طبل جنگ می کوبند فرزندانشان در غرب ساکن شده اند خودشان هم پشت دیوارهای امن
سال دیگه ایران پذیرفت تنگه هرمز را از طرف خاک خود گشاد کند
شنبه ۱۴ اردیبهشت ساعت ۱۴:۲۰
دلار۱۴۹۰۰
یورو ۱۶۷۰۰
سکه ۵۱۵۰۰۰۰
در رابطه با مذاکره بهتر است کاری را که در نهایت مجبور هستید با هزینه بالا انجام دهید در همین ابتدا به انجام رسانید ما حوصله جام زهر و نرمش قهرمانانه نداریم از جنگ هم بیزاریم .
به جایی اینکه دولت بذاره تکنولوژی وارد بشه و با واردات خودروهای برقی و هیبرید با امنیت بالا با قیمت مناسب عرضه کنن که هم باعث کاهش مصرف بنزین و افزایش صادرات بنزین بشن متاسفانه با حمایت از تولید کنندهگان و توزیع کنندگان خودرو چینی حمایت می کنند به خدا قسم که ظلمی که تولید کننده ایرانی بر حق ملت می کنه افراد بی دین خارج نمی کنن.
اووووووه چقد مسولین نابغه ای داریم وووووو
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار