صفحه خبر لوگوبالا تابناک

داعش مسئول حمله به مسجد شیعیان در افغانستان

کد خبر: ۸۲۲۵۶۸
| |
3271 بازدید

گروه تروریستی داعش مسئولیت بمب‌گذاری در یک مسجد شیعیان را در شرق افغانستان بر عهده گرفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، گروه تروریستی داعش با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که تروریست‌های وابسته به این گروه عامل انجام بمب‌گذاری در مسجدی در ولایت پکتیای افغانستان بودند.

بر اساس این بیانیه، این گروه مدعی شده که در جریان این بمب‌گذاری ۱۵۰ تن از شیعیان و نیروهای امنیتی جان خود را از دست داده‌اند.

با این حال، داعش به جزئیات چگونگی انجام این حمله اشاره‌ای نکرده است.

پلیس پکتیا اعلام کرده که دو شبه‌نظامی با چهره‌های پوشیده حامل انجام این حمله بوده‌اند. براساس اعلام پلیس، این حمله زمانی صورت گرفته که بیش از ۱۰۰ تن برای اقامه نماز در مسجد مورد هدف حضور داشتند.

این حمله انتحاری در جریان نماز جمعه و در شهر گردیز در ولایت پکتیا در مسجد "خواجه حسن" رخ داد.

سردار ولی تبسم، سخنگوی پلیس ولایت پکتیا گفت دو مهاجم انتحاری وارد مسجد شدند، ابتدا به مردم تیراندازی کردند و سپس جلیقه‌های انتحاری خود را انفجار دادند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان