ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اولین مدافع سرشناس از پرسپولیس جدا شد

کد خبر: ۵۹۰۰۷۶
| |
5917 بازدید

مایکل اومانیا از باشگاه پرسپولیس جدا شد.
به گزارش تابناک ورزشی،باشگاه پرسپولیس از مایکل اومانیا خواست کلید منزلش را تحویل دهد و این بدان معناست که او دیگر جایی در این تیم نخواهد داشت.

مدافع کاستاریکایی پرسپولیس فصل چندان خوبی را در این تیم سپری نکرد و بیشتر بازی‌ها را از روی نیمکت نظاره‌گر بود و به این خاطر برانکو ایوانکوویچ ترجیح می‌دهد بازیکن دیگری را در خط دفاع تیمش جایگزین او کند.

اومانیا امروز به باشگاه پرسپولیس رفت و کلید منزلش را تحویل مسئولان این باشگاه داد. او قرار است امشب برای همیشه ایران را ترک کند.

اومانیا بازیکنی است که در جام جهانی بازی کرده و یکی از مدافعان سرشناس سالهای اخیر این تیم محسوب می‌شود.


ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار