بازدید 21895

رشوه های میلیاردی اسد بیگی به مدیران بانک مرکزی

محسن صالحی و رسول سجاد نام دو مدیر ارشد و سابق بانک مرکزی است که اخیراً نامشان در پرونده فساد شرکت کشت و صنعت هفت تپه به میان آورده شده است؛ مدیران فاسدی که بررسی‌ها نشان می‌دهد صد‌ها سکه بهار آزادی و نیز خدمات مالی نامتعارف دیگری را برای تسهیلات ارائه شده به مدیران ارشد شرکت هفت تپه تحصیل کرده اند.
کد خبر: ۹۸۹۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴ 12 July 2020

واکنش بانک مرکزی به گزارش دیوان محاسبات کشور - تابناک | TABNAK

به گزارش «تابناک»،  به نقل از «همشهری آنلاین»، روز گذشته اولین جلسه دادگاه مدیران سابق بانک مرکزی با اتهام فساد مالی از پرداخت رشوه ۷۰۰ سکه‌ای از سوی مدیرعامل شرکت کشت نیشکر هفت‌تپه به متهمان و نیز دیگر رشوه‌های کلان دریافتی در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) تهران به ریاست قاضی مسعودی‌مقام برگزار شد.

  در ابتدای جلسه قاضی مسعودی‌مقام ضمن تفهیم مواد ۱۹۳ و ۱۹۴ قانون آیین دادرسی کیفری گفت: متهمان پرونده امید اسدبیگی، مهرداد رستمی چگنی، مجتبی کحال‌زاده، جواد بصیرانی، اکبر لارجانی، فرشاد طالبی، مهدی توسلی، سید رسول سجاد، محسن صالحی، سید محمدرضا حسینی، فرزاد محمدی، اسدالله سیفی، شهریار دربانی، سید محمدرضا آل علی، موسی حسین‌زاده، محمدرضا قاعدی، میثم فرجام، محمد نوری، محمد بیرانوند، سید وحید حسینی، حمیدرضا مخبر و رضا انصاری هستند.

بر اساس مشروح جلسه مورد اشاره، مدیر عامل شرکت نیشکر هفت تپه یعنی امید اسدبیگی ارتباط بسیار نزدیکی با دو نفر از مدیران اداره اموال بین‌الملل بانک مرکزی به اسامی محسن صالحی و سید رسول سجاد ایجاد کرده بود و با هدف اخذ تسهیلات و سایر خدمات مالی مناسب به ایشان صدها سکه رشوه داده است.

 

ارتباطات غیرمتعارف متهم امید اسدبیگی با سید رسول سجاد

بر اساس گزارش سازمان اطلاعات سپاه استان تهران ارتباطات غیرمتعارف متهم امید اسدبیگی با سید رسول سجاد به نحوی بوده که حتی در زمان تعطیلی بانک مرکزی امید اسدبیگی به دفتر متهم رفت و آمد می‌کرده است.

همچنین گزارش سازمان اطلاعات سپاه پاسداران بیان‌کننده آن است که متهم امید اسدبیگی جهت کارگزاری بانک مرکزی و تخصیص نوع ارز‌های دولتی برای واردات خط تولید شرکت رشوه‌هایی را به متهم یعنی رسول سجاد پرداخت کرده است.

 

۵۰ عدد سکه تهیه و تحویل رسول سجاد شده است

مستند به اظهارات نماینده دادستان  متهم در این پرونده همچنین مجتبی کحال‌زاده به صراحت اظهار داشته شرکت معتمد پارسه و امید اسدبیگی در موارد متعدد مبالغی را به صورت سکه و ارز به مدیران بانک مرکزی از جمله رسول سجاد و محسن صالحی پرداخت کرده‌اند به طوری که یک مرتبه ۵۰ عدد سکه تمام‌بهار آزادی به دستور امید اسدبیگی توسط یکی از مدیران خود به نام سید وحید حسینی تهیه و در بانک مرکزی تحویل رسول سجاد شده است.

در جریان بررسی ها مشخص شده است که متهم کحال‌زاده در اقاریرش از پرداخت ۵۰ عدد سکه تمام‌بهار آزادی ۲ ماه قبل از دستگیری و ۲۰۰ عدد سکه تمام‌بهار آزادی از سال ۹۱ تا ۹۶ و همچنین اینکه امید اسدبیگی بابت قرارداد کارگزاری ۲۰۰ عدد سکه تمام‌بهار آزادی به متهم محسن صالحی داده، سخن گفته است.

 

رسول سجاد از امید اسدبیگی بیش از ۴۰۰ عدد سکه دریافت کرده است

تخلفات این پرونده به همین جا ختم نمی شود و بر اساس گزارش اطلاعات سپاه استان تهران، رسول سجاد نیز طی چندین مرحله از متهم امید اسدبیگی بیش از ۴۰۰ عدد سکه تمام‌بهار آزادی دریافت کرده است. همچنین طبق بررسی‌های صورت‌گرفته، متهم امید اسدبیگی ارتباطات نزدیکی با رسول سجاد و محسن صالحی داشته است. متهم رسول سجاد نسبت به دریافت تعداد زیادی سکه بهار آزادی از متهم امید اسدبیگی اقرار داشته است. رسول سجاد اظهار داشته که ۷۰۰ سکه تمام‌بهار آزادی از امید اسدبیگی دریافت شده است و ۵۰۰ سکه را فروخته است.


محسن صالحی یک دستگاه خودرو یک میلیاردی و ۶۰۰ میلیون تومان دریافت کرده است

در این میان محسن صالحی از مدیران اسبق بانک مرکزی نیز با بهره گیری از ضعف نظارتی در این مجموعه پولی و اعتباری با به خدمت گرفتن افراد و ایجاد دفتر پوششی تحت عنوان کارگزاری بورس، با کارگزاران بانک مرکزی در این خصوص جلساتی داشته است.  همچنین در جریان این پرونده مشخص شد محسن صالحی یک ماه قبل از بازداشت، از یکی از کارگزاران بانک مرکزی یک دستگاه خودرو به ارزش یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان دریافت کرده که سند خودرو خود به نام شوهرخواهرش یعنی محمدرضا حسینی است که این خودرو شناسایی و توقیف شد.
 

سوء استفاده محسن صالحی از ضعف نظارت سیستم بانکی

البته تخلفات محسن صالحی فراتر از موارد مورد اشاره بوده و مستند به گفته های نماینده دادستان صالحی به عنوان یکی از مدیران بانک مرکزی از زمانی که سرپرستی یکی از اتاق‌های بانک مرکزی را بر عهده گرفت، افرادی به نام‌برده مراجعه داشتند و او ارتباطات ناسالمی را برقرار می‌کرده و مبالغ نامشروعی را به صورت وجوه نقد و وجوه ارزی و دلاری و سکه‌های تمام‌بهار آزادی، املاک متعدد و ماشین‌های مدل‌بالا برای خود تحصیل و از ضعف نظارت سیستم بانکی استفاده می‌کرد.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۲۵
انتشار یافته: ۱۰
مظلوم کارگران مظلوم هفت تپه
هرچی گرانیست از بانکهاست
این همه فسادافشاشدولی کسی اعدام نشداخه اینطوری نمیشه که 100نفراعدام کنید تارشوه ازبین بره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۲
شما تابحال یکدونه از اعدام های صادر شده مربوط به دانه درشت هارو با چشم خودت دیدی اجرا شده باشه
از قوه قضاییه میخواهیم به صغیر و کبیر رحم نکند که این مستلزم مبارزه با فساد از داخل خود قوه قضاییه س
خلایق هرچه لایق،
پول هایی که دزدیدن بگیرین و همه شونو بفرستین جهنم - قبل از اینکه فرار کنن - چرا بعضی هاشون با وثیقه آزادن
این عدد و رقم ها که چیزی نیست. چرا اینقدر بزرگشان می کنید.
مملکتی ساختیم درجه یک !!!!هرکشوری میخواد مثل ما درست و درمون بشه اعلام کنه تا براشون چندتا از این مدیران جهادی بفرستیم !!!!تا ظرف 40سال با خاک یکسان شوند !!!!
ماشالله به این دولت تدبییییییییییییییییییییییییر و امیییییییییییییییییییییییییییییید
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل