بازدید ۲۱۱۲
کد خبر: ۹۱۶۷۱۰
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۸ 08 August 2019

در روزهای گرم تابستان، تغذیه عامل بسیار مهمی برای جلوگیری از گرمازدگی و خنک شدن افرد است.

به گزارش «تابناک»، دکتر نفیسه حسینی‌یکتا - متخصص طب ایرانی و معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تاکید بر لزوم توجه به حرارت بدن در تابستان، گفت: یکی از مواردی که می‌توان با توجه به آن حرارت بدن را در تابستان کنترل کرد، توجه به نوع تغذیه در این فصل است. با توجه به اقلیم و گرمای خاص هر منطقه، نوعی از تغذیه مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی افزود: مصرف آب‌دوغ‌خیار در فصل گرما از عادت‌های دیرینه ایرانیان است. ترکیبی از ماست به همراه خیار، گل‌سرخ، نعنا، کشمش و گردو این غذا را تشکیل می‌دهد. این غذا علاوه بر آنکه باعث تعدیل طبع گرم بدن می‌شود، به علت وجود برخی از مواد تشکیل دهنده‌اش، خواص دیگری نیز دارد. گل سرخ موجود در آب‌دوغ‌خیار، خاصیت پاکسازی بدن را دارد.

نائب رییس انجمن علمی طب سنتی ایران ادامه داد: مصرف سوپ جو در رژیم غذایی هفتگی را نیز توصیه می‌کنیم؛ چراکه جو دارای طبع سرد و تر بوده و می‌تواند مقابل طبع گرم و خشک تابستان قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه پرخوری در فصل تابستان به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، افزود: مصرف شربت زرشک، عناب، تمرهندی و همچنین مصرف میوه‌های فصل مانند گوجه سبر و آلو می‌تواند طبع گرم فصل تابستان را بویژه برای آنان که خودشان هم طبع گرم و خشک دارند، تعدیل کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
kilid search
برچسب منتخب
ایام فاطمیه اکبر طبری دی بیاسی کوبی برایانت طرح گام کروناویروس سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر طرح تعیین سقف طلاق