ته چین؛

طرز تهیه سالاد پاستا

کد خبر: ۹۰۲۹۸۳
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۵ 03 June 2019
تعداد بازدید : 1763

مواد لازم:
یک بسته 450 گرمی پاستا فوسیلی
3 پیمانه گوجه گیلاسی نصف شده
225 گرم پنیر پرولون نگینی خرد شده
225 گرم سالامی نگینی خرد شده
63 گرم پپرونی ورقه‌ای برش خورده و نصف شده
1 عدد فلفل دلمه سبز
283 گرم زیتون سیاه
یک شیشه 113 گرمی فلفل پیمنتو
یک بطری 225 گرمی سس سالاد ایتالیایی

 

بازدید 7856
این سالاد پاستا یک غذای جانبی بسیار آسان برای پیک نیک یا شام است و طعمی عالی دارد. به دلیل وجود انواع مواد غذایی از پپرونی و سالامی گرفته تا پنیر و پاستا و انواع فلفل‌ها طعم‌های خیلی زیادی در این سالاد پاستا وجود دارد که آن را منحصر به فرد و اعجاب آور می‌کنند. این پاستا غذایی عالی برای گردهمایی‌های دوستانه یا مهمانی‌ها است. طرز تهیه آن را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری