صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد:

نیاز به مشارکت بخش‌خصوصی در فعالیت‌های‌اجتماعی

کد خبر: ۸۷۹۵۳۹
| |
3575 بازدید

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مجموعه تولیدکنندگان تاکنون با حفظ کار مهم‌تر از کارفرما و کارگر تلاش کردند تا علیرغم تمام فشارهای نظام سلطه چراغ واحدهای تولیدی پرنورتر از گذشته باشد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه مراسم تجلیل از سید علاءالدین میرمحمدصادقی در جمع خبرنگاران گفت: ما به خاطر تجلیل از برادر عزیزم آقای میرمحمدصادقی در اینجا جمع شده‌ایم.

وی تاکید کرد: تجلیل از ایشان تجلیل از خیل جمعی بخش خصوصی ایران و تجلیل از ایثارگری و خدمت صادقانه و دلسوزانه است. کسی که ساله‌ها مسئولانه در راه خدمت به مردم قدم برمی‌دارد اینطور باید در حیاتش از او تجلیل شود و ایشان برای بخش خصوصی ایران الگو خواهد بود.

وزیر کار گفت: حضور و مشارکت بخش خصوصی در فعالیت‌های اجتماعی یکی از نیازهای اساسی جامعه ماست، همانطور که مجموعه تولیدکنندگان تاکنون با حفظ کار مهم‌تر از کارفرما و کارگر تلاش کردند تا علیرغم تمام فشارهای نظام سلطه چراغ واحدهای تولیدی پرنورتر از گذشته باشد.

شریعتمداری گفت: تقاضای ما از همه فعالان بخش خصوصی ادامه این مسیر در حوزه‌های گوناگون و پایمردی در این راه است که ما حتما مسیرهای سخت امروز را عبور خواهیم کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟