صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نوسانات قیمت سکه و دلار در ابتدا و انتهای هفته قبل

کد خبر: ۸۳۱۷۹۸
| |
12005 بازدید

در آخرین روز هفته، قیمت دلار بار دیگر به مرز ۱۴ هزار تومانی قدم گذاشت، ولی از اواسط روز فشار فروش زیاد شد.

به گزارش دنیای اقتصاد، با تقویت سمت عرضه، دلار ساعت ۵ بعدازظهر روی عدد ۱۳ هزار و ۷۰۰ تومان قرار گرفت که ۱۰۰ تومان بالاتر از روز چهارشنبه بود. با رشد روز آخر، میزان بازدهی این ارز در هفته گذشته به حدود ۲۵ درصد رسید.

بازدهی دلار در حالی در هفته گذشته بالا رفت که روزهای آخر هفته نوسانات بازار کمی آرام گرفت. دلار که در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در مجموع بیش از ۲ هزار تومان رشد کرده بود، روز چهارشنبه ۲۰۰ تومان از ارزش خود را از دست داد و روز پنج‌شنبه تنها به ۱۰۰ تومان افزایش اکتفا کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان