ته چین؛

طرز تهیه قهوه لاته کدوحلوایی

کد خبر: ۸۱۰۰۵۰
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۸ 21 June 2018
تعداد بازدید : 872

مواد لازم:
نصف پيمانه پوره کدو حلوايي
يک پيمانه شير بادام با طعم وانيل شيرين نشده
یک قاشق غذاخوری وانیل
یک قاشق غذاخوری شکر
یک و نیم قاشق چایخوری ادویه کدو حلوایی
مقداری فلفل سیاه
150 میلی لیتر قهوه

 

 

بازدید 16783
در فصل پاییز که فصل بار آمدن کدو حلوایی این طعم به عنوان گزینه‌ای برای طعمدار کردن قهوه لاته در کافی شاپها عرضه می شود. طرز تهیه این قهوه در خانه در این ویدیو آموزش داده می شود.
اشتراک گذاری