ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مرگ دختر ۳ساله‌ای که با نامادری‌اش زندگی می‌کرد

کد خبر: ۷۵۷۶۶۸
| |
8718 بازدید

رها کودک 3 ساله لاهیجانی که با پدر و نامادریش در تهران زندگی می کرده است. در یک حادثه که طبق ادعای صورت گرفته پرت شدن و یا افتادن بچه از راه پله ها گزارش شده، دچار جراحت شده و به بیمارستان انتقال یافته ولی متاسفانه کودک فوت شده است.

به گزارش رکنا، طی بررسی های صورت گرفته و مشاهدات اولیه از بدن کودک آثار جراحت و کبودی ها و... بر روی بدن بی جانش این گمان را در ذهن مسئولین بیمارستان می اندازد که فوت مشکوک است. گفته می شود نامادری از همان روز در بازداشت به‌سر برده و جسد برای بررسی های بیشتر به پزشک قانونی انتقال می‌یابد. سرانجام سه شنبه ۲۸ آذر پس از ۲روز جسداین کودک جهت خاکسپاری به پاشاکی لاهیجان منتقل شده و دفن می شود و دیروز پنجشنبه مراسم سوم این کودک بوده است.

هنوز اطلاعات دیگری ازاین پرونده در دست نیست.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟