ته چین؛

دستور پخت گوشت گوساله در آرام پز با سس باربکیو

کد خبر: ۷۵۳۳۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۲ 08 December 2017
تعداد بازدید : 113

مواد لازم

یک و نیم پیمانه سس کچاپ
یک چهارم پیمانه سر پر شکر قهوه‌ای
یک چهارم پیمانه سرکه قرمز
دو قاشق غذاخوری سس خردل دیژو
یک قاشق چای‌خوری دود مایع
نیم قاشق چای‌خوری نمک
یک چهارم چای‌خوری پودر فلفل سیاه
یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر سیر
 یک کیلو و هشت صد گرم گوشت سردست بدون استخوان

بازدید 6871
در این ویدیو با طرز تهیه « پخت گوشت گوساله در آرام پز با سس باربکیو/ Slow Cooker Barbecued Beef» و در طول 8 ساعت آشنا می‌‌شوید. این گوشت به قدری نرم می شود که می‌توان آن را با چنگال ریش ریش کرد. این گوشت برای درست کردن ساندویج فوق العاده است. این دستور پخت را در تابناک فرامی‌‍‌گیرید.
اشتراک گذاری