بازدید 22784

ویدیو: افشای ناگفته هایی درباره «استاکس نت» در مستند جدید Zero Days

مقامات امنیتی ایالات متحده اذعان کرده‌اند که فیلم مستند جدید Zero Days ناگفته‌های جدیدی در باره بدافزار استاکس نت عنوان می‌کند. بنا بر این مستند، استاکس نت بخشی از یک پروژه بزرگ‌تر به نام Nitro Zeus بوده که هدف آن نفوذ به تمامی زیرساخت‌های ممکن در ایران و استفاده از این نفوذ به عنوان سلاحی برای جنگ‌های آینده بوده است.
کد خبر: ۶۰۴۹۹۶
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸ 11 July 2016

مقامات امنیتی ایالات متحده اذعان کرده‌اند که فیلم مستند جدید Zero Days ناگفته‌های جدیدی در باره بدافزار استاکس نت عنوان می‌کند. بنا بر این مستند، استاکس نت بخشی از یک پروژه بزرگ‌تر به نام Nitro Zeus بوده که هدف آن نفوذ به تمامی زیرساخت‌های ممکن در ایران و استفاده از این نفوذ به عنوان سلاحی برای جنگ‌های آینده بوده است.

به گزارش «تابناک»، در این فیلم مستند که به همراه توضیحاتی از مقامات (بدون ذکر نام) NSA و CIA است، اشاره شده که پروژه Nitro Zeus شامل طرح بزرگی برای نفوذ و کنترل سیستم های ارتباطی، نیروگاه ها، حمل و نقل و سیستم مالی ایران بوده است و بگونه ای طرح ریزی شده بود که چنانچه ایالات متحده مجبور به وارد شدن به جنگ با ایران شود، تمامی این زیر ساخت ها مختل، متوقف و یا به کلی نابود شوند.

تماشا کنید: افشای ناگفته هایی درباره «استاکس نت» در مستند جدید Zero Days


این پروژه چندین میلیون دلاری در‌‌ همان زمانی که استاکس نت در زیر ساخت‌های تجهیزات اتمی ایران فعال بوده است، از سوی NSA اجرا شده بود و آن گونه که در این مستند ساخته شده توسط برنده اسکار «الکس گیبنی» تشریح شده، به عنوان یک پروژه احتیاطی برای زمانی که آمریکا مجبور شود به خاطر حمله رژیم اسرائیل به ایران وارد یک جنگ شود، طراحی شده بود. این مستند اکنون سه روز است، در ایالات متحده اکران عمومی می‌شود.

ایالات متحده نگرانی زیادی از داخل شدن به جنگ با ایران داشت، که بخش مهمی از این نگرانی ناشی از این بود که رژیم اسرائیل که در طراحی کرم بدافزاری استاکس نت همکاری داشته است، یک جانبه و بدون اطلاع مقامات آمریکایی، اقدام به تغییر کد استاکس نت و ایجاد یک نسخه تهاجمی‌تر از استاکس نت می‌کند. این نسخه تهاجمی کمتر از قابلیت‌های مخفی و سری برخوردار بود و توسط محققان امنیتی در حوزه امنیت سایبری در ‌‌نهایت کشف می‌شود.

این مستند کمتر به جنبه‌های فنی و تخصصی امنیت سایبری پیرامون ماهیت استاکس نت و نحوه کار آن پرداخته اما یک اثر فوق العاده جذاب و ساده برای مخاطبان عام در راستای تشریح ساده استاکس نت و آنچه آن را تبدیل به یک ابزار خلاقانه و موثر کرده بود است.

تماشا کنید: افشای ناگفته هایی درباره «استاکس نت» در مستند جدید Zero Days

از جنبه تخصصی این مستند حاوی مصاحبه‌های جالبی با متخصصان امنیتی شرکت سیمانتک است که زندگی خود را با تجزیه و تحلیل خط به خط کد این بدافزار برای حل معمای نحوه عمل آن و اینکه چه کسی آن را ساخته است به خطر انداختند. در این مستند اشاره می‌شود که متخصصان بعد از فهم اینکه این بد افزار توسط دولت آمریکا طراحی شده، از افشای آن وحشت داشته‌اند و نگران بودند که مقامات امنیتی آمریکا به هر نحوی، آن‌ها را وادار به سکوت درباره استاکس نت کنند.

در این مستند، «اریک چین» محقق امنیتی سیمانتک به همکار خود «لیام مورچو» می‌گوید: قصد خودکشی ندارم. اگر قرار باشد با افشای این بدافزار فردا جسد من پیدا شود، من نیستم!

نکته جالب دیگر در این مستند، مربوط به مصاحبه‌ای با «شان مک گیرک» مدیر فعالیت‌های سایبری در US-CERT، بخشی از اداره امنیت ملی یا DHS در ایالات متحده است. به گفته وی، DHS زمان زیادی را وقف این کرده بود تا بفهمد استاکس نت چگونه امنیت ایالات متحده را تهدید می‌کند، زیرا هیچ کس به وی نگفته بود، این بدافزار خود طراحی شده توسط دولت آمریکا و بخشی از پروژه این کشور علیه ایران است!

تماشا کنید: افشای ناگفته هایی درباره «استاکس نت» در مستند جدید Zero Days

علاوه بر همه این‌ها، بخشی از این مستند اختصاص به تبعات و اثرات بزرگ جنگ سایبری دارد و اینکه هیچ قانون و کنترلی تا کنون بر این حوزه وجود ندارد. به اعتراف مقامات NSA وCIA در این مستند تبعات حمله سایبری به زیرساخت‌ها با استفاده از سلاح‌های سایبری بسیار گرانبار است. آن‌ها می‌گویند: اگر شما با این سلاح‌ها یک نیروگاه را از کار بیندازید، دیگر نمی‌توانید آن را به حالت قبل بازگردانید و در این صورت و برای مدت زمان طولانی، مرگ و میر و تلفات ناشی از آن از کنترل همه خارج است.

این مقامات همچنین در این مستند اعتراف می‌کنند، زیرساخت‌های ایالات متحده نیز مانند هر کشور دیگری ضعف‌های امنیتی دارد و آنچه ما با دیگران می‌کنیم، می‌تواند برای خود ما هم اتفاق بیفتد.

در زیر می توانید تریلر رسمی این مستند را که اکنون در حال اکران عمومی در ایالات متحده است، تماشا کنید؛


تعداد بازدید : 612
دانلود با کیفیت بالا



سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱۵
نفوذ و خرابكاري در سيستم هاي اتوماسيون و شبكه هاي صنعتي (مثال نوعي آن استاكس نت) كاملا با نفوذ و خرابكاري در شبكه هاي رايانه اي متفاوت است. در شبكه هاي رايانه اي هدف از جنگ سايبري معمولا اختلال در اطلاعات، ارتباطات، از دسترس خارج شدن و سرقت ديتا است اما در سيستم هاي صنعتي و نظامي ديجيتال شده خرابكاري به معناي واقعي انجام ميشود كه در صورت عدم تشخيص زودهنگام ميتواند باعث هزينه هاي سنگين مالي و جاني گردد. چيزي كه بر اساس مطالعات بنده در رابطه با استاكس نت متاسفانه نه تنها سيستم هاي صنعتي و نظامي ايران بلكه دنيا به شدت در آن آسيب پذير است.
چند سال قبل در سازمانی نه چندان مهمی کار میکردم ، جالب اینجا بود که اوج امنیت در ان سازمان این بود که کامپیوتر ها به اینترنت وصل نباشند که اطلاعات به بیرون نفوذ نکند
برای من عجیب بود که مسئول شبکه همچین دیدی نسبت به امنیت دارد
متاسفانه اخبار سایت شما به روز نیست
خط به خط درست است
منکه نفهمیدم
وقتی نسخه تهاجمی تر شده و کشنده تر شدش توسط ایران کشف شده اینا فقط یه تبلیغات بیخود و ایجاد ترس از چیزیه که اصلا از پایه بی اساسه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۵
وقتی نسخه تهاجمی تر بشه، نویسنده ویروس مجبور میشه اثار پنهان سازی رو در ان کمتر کنه، برای همین راحت تر کشف میشه
تابناک بهتره بجای اینکه مستند تبلیغاتی که مثلا برای ترسناک جلوه دادن مقابله با آمریکا ساخته شده رو تبلیغ کنی خودت یه مستند بسازی از نحوه آشکار شدن این ویروس که به دست متخصصای خومون بوده
مطمئا باشیماین ویروس رو اجرا کردن ولی چیزی که تصور میکردن نشده الان دارن بیخودی بزرگ نمایی می کنن
این اعلام جنگ رسمی به ایران به حساب نمیاد؟؟؟!!!


آمریکایی ها خودشون قانونی دارند که حملات سایبری رو به منزله اعلام جنگ در نظر میگیرن!!
مرگ بر شیطان بزرگ، آمریکای دزد قاتل...
با سلام چرا دولت ایران علیه آمریکا و رژیم صهیونیست شکایت نمیکند؟
سلام
در یک پروژه با یکی از درگاه های ارتباطی سیستم نیروگاهی اشنا شدیم که میتونست واسطه کنترل تجهیزات نیروگاهی بشه. پیشنهاد تعویض کلیه این درگاه های ارتباطی با نسخه ساخت داخل کشور و با امکانات بیشتر و امکان رمزگزاری ارتباط جهت عدم امکان نفوذ خارجی رو مطرح کردیم، در گیر و دار بورکرواسی موند و استقبالی نشد. چون خرید خارجی اون فاکتور نداره اقایون پورسانت میره تو جیبشون. اگر مایل به تهیه گزارش بودین مستندات هست میتونیم ارائه بدیم . نشون دهنده عدم علاقه مسئولین به استفاده از توان داخلی هست
سلام عزیزان برادر. با کیفیت ۱۰۸۰ قابل دانلود. است کل فیلمو ببینید. یا علی والله خیر الماکرین
بگفته متخصصین داخل مستند این ویروس نه تنها یک جهش بلکه انقلابی در نوع خودش بود.
عذر خواهی میکنم ولی موضوع خیلی پیچیده تر از این حرفاس الان به نظر من ایران باید فقط روی پدافند غیر عامل بیشتر کار کنه درسته با وجود این ویروس به نتایج مهمی نرسیدند ولی یادتون هم نره که نیروگاه نطنز 6ماه سانتریفیوژا هایش در دست تعمیر بوده و کلی کار عقب افتاد
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر