صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تشکر کنيا از آمريکا به خاطر کشتن سرکرده الشباب

یک سال قبل تروریست های مسلح وارد مرکز خرید وست گیت شدند و یکی از بیرحمانه ترین جنایات را در خاک کنیا مرتکب شدند.
کد خبر: ۴۳۲۴۸۵
| |
6148 بازدید
رئیس جمهور کنیا روز شنبه از آمریکا به خاطر کشتن سرکرده ستیزه جویان الشباب سومالی که مسئول کشتار سال گذشته در مرکز خرید «وست گیت» نایروبی بود تشکر کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه از نایروبی، اوهورو کنیاتا در بیانیه ای اعلام کرد کشته شدن احمد عبدی جودان در حمله هوایی آمریکا می تواند بخشی از غم خانواده های قربانیان محاصره این مرکز خرید را که دست‌کم 67 کشته و ده‌ها زخمی داشت کاهش دهد.

کنیاتا افزود: «یک سال قبل تروریست های مسلح وارد مرکز خرید وست گیت شدند و یکی از بیرحمانه ترین جنایات را در خاک کنیا مرتکب شدند. جودان طراح اصلی این حمله و کشتار در این مرکز خرید بود.»

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان