ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ایمیل 40 ساله شد

اولین ایمیل را یک مهندس انفورماتیک به نام «ری تاملینسون» اواخر سال 1971 ارسال کرد
کد خبر: ۱۷۲۴۴۱
| |
6886 بازدید
|
۴

ایمیل وارد چهلمین سالگرد تولد خود شد. در این راستا یک سایت اینترنتی در طرحی گرافیکی 40 سال تاریخ تکامل پست الکترونیک را به تصویر کشیده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در چهل سال اخیر، ایمیل از یک ابزار محدود و قابل استفاده تنها برای تعداد کمی از دانشمندان علوم رایانه به یک ابزار ارتباطاتی پرقدرت در سطوح شخصی و حرفه‌ای تبدیل شده است.

اولین ایمیل را یک مهندس انفورماتیک به نام «ری تاملینسون» اواخر سال 1971 ارسال کرد. یک‌سال بعد، این مهندس جوان، یک سیستم ویژه را برای تبادل انفورماتیک پیام‌ها میان دانشگاه‌ها از طریق سیستم یکپارچه اینترنت ARPANET راه‌اندازی کرد.

در این راستا، بزرگان فناوری اطلاعات از هم‌اکنون جشن‌های چهلمین سالگرد تولد پست الکترونیک را آغاز کرده‌اند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Spain
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
ایمیل جون تولدت مبارک

راستی ما کجای این داستانیم؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
در ایران از چه سالی اینتر نت و ایمیل فعال شد؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟