صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حادثه مرگبار دریایی با دخالت آمریکا

مرکز فرماندهی جنوبی آمریکا (SOUTHCOM) اعلام کرد که به یک قایق مظنون به حمل مواد مخدر حمله کرده و ۲ نفر از سرنشینان آن را کشته است.
کد خبر: ۱۳۶۷۰۵۲
| |
6885 بازدید
|
۲

در بیانیه روز دوشنبه این مرکز در رسانه اجتماعی ایکس ادعا شده است: به دستور ژنرال فرانسیس داناوان فرمانده ساوتکام، نیروی ویژه مشترک ساوترن اسپیر یک حمله مرگبار به یک قایق انجام داد.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ این فرماندهی ادعا کرد: اطلاعات تأیید کرد که این کشتی در امتداد مسیرهای شناخته شده قاچاق مواد مخدر در شرق اقیانوس آرام در حال عبور بوده و در عملیات قاچاق مواد مخدر مشارکت داشته است.

آمریکا تاکنون هیچ مدرک معتبری ارائه نکرده است که نشان دهد این قایق ها در امر قاچاق مواد مخدر شرکت دارند.

این کشور از ماه سپتامبر سال گذشته میلادی (شهریور ۱۴۰۴) تاکنون بیش از ۴۰ حمله هوایی در منطقه کارائیب و شرق اقیانوس آرام انجام داده است و جان بیش از ۱۴۰ نفر را گرفته است.

آمریکا پیش از این و در آخرین حمله در تاریخ ۲۳ فوریه (۴ اسفند) سه نفر دیگر را در این منطقه کشت.

دولت دونالد ترامپ تاکنون ادعا کرده است که این حملات در راستای منافع امنیت ملی کشور و جلوگیری از ورود مواد مخدر غیرقانونی به ایالات متحده است. اما این حملات با انتقاد قانون‌گذاران و گروه‌های مدافع حقوق بشر مواجه شده است.
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۵
ترامپ باید مصرف مواد را در اطرافیان خودش در کاخ سفید و مار الاگو کنترل کند.
فرشید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۱
جنک تانابودی امریکا