صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حمله بامدادی مقاومت عراق به «ایلات» اشغالی

نیروهای مقاومت اسلامی عراق از حمله پهپادی به برخی اهداف حیاتی در سرزمین های اشغالی خبر دادند.
کد خبر: ۱۲۳۰۶۲۶
| |
3763 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، مقاومت اسلامی عراق بامداد امروز (یکشنبه) از حمله به یک هدف «حیاتی» در بندر «ایلات» در جنوب فلسطین اشغالی خبر داد.

مقاومت اسلامی عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: مسؤولیت حمله بامداد امروز به منطقه اشغالی ایلات واقع در بندر ام الرشراش در جنوب فلسطین اشغالی را برعهده می‌گیریم.

در بیانیه مقاومت اسلامی عراق در این باره آمده است: مقاومت اسلامی عراق، در ادامه رویکرد مقاومت در برابر رژیم اشغالگر، حمایت از مردم در غزه و در پاسخ به قتل عام رژیم غاصب علیه غیرنظامیان فلسطینی اعم از کودکان، زنان و سالمندان، بامداد امروز (شنبه) مطابق با ۷ / ۴ / ۲۰۲۴ با استفاده از پهپاد به یک هدف حیاتی در منطقه «ام الرشراش» در ایلات را هدف قرار داد.

این حمله با استفاده از پهپاد انتحاری به یک هدف در ایلات صورت گرفت. این حملات علیه اشغالگران صهیونیست ادامه خواهد یافت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان