ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بلینکن: آمریکا به دنبال حفظ کانال ارتباطی با چین است

وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد: واشنگتن خواستار کانال‌های ارتباطی باز با پکن است.
کد خبر: ۱۱۷۷۵۱۶
| |
3241 بازدید
بلینکن: آمریکا به دنبال حفظ کانال ارتباطی با چین است

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، پس از وقوع حادثه‌ای بین هواپیما‌های نظامی آمریکا و چین، از پکن خواست تا (راه) ارتباط (ی) بهتری با واشنگتن داشته باشد.

بر اساس این گزارش، بلینکن در سفر خود به سوئد، ضمن مسئول دانستن خلبان چینی در این حادثه، به خبرنگاران گفت: «فکر می‌کنم این موضوع نشان می‌دهد چرا مهم است که ما خطوط ارتباطی منظم و باز، از جمله بین وزرای دفاع دو کشور داشته باشیم».

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پیش از این، به گفته واشنگتن، چین مذاکره با لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا را رد کرده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار