ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

فرار والدین پس از مرگ عجیب دوقلوها

زوج جوان که پس از مرگ دوقلوهایشان در بیمارستان ناپدید شده‌اند ، از سوی تیم جنایی تحت تعقیب قرار گرفتند.
کد خبر: ۱۱۳۰۰۷۶
| |
7824 بازدید
فرار والدین پس از مرگ عجیب دوقلوها

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه ایران، چند روز قبل، زوج جوانی در حالی که پسران دوقلویشان را در آغوش داشتند به یکی از بیمارستان‌های تهران مراجعه کردند تا نوزادان تحت مداوا قرار بگیرند. دوقلوها ۴۰ روز بیشتر نداشتند و به علت بیماری در بیمارستان بستری شدند. اما روز سوم، وقتی مادرشان به آنها شیر داد ناگهان دوقلوها بعد از خوردن شیر حالشان بدتر شد و ساعتی بعد نیز جان باختند. این در حالی بود که وقتی کادر درمان به سراغ والدین بچه‌ها رفتند از زوج جوان خبری نبود.

مرگ عجیب دو نوزاد از سوی حراست بیمارستان به بازپرس محمد وهابی اعلام شد.

در ادامه تحقیقات با شماره تلفن‌هایی که والدین نوزادان در پرونده‌شان نوشته بودند تماس گرفته شد، اما نه شماره‌ها درست بود و نه نشانی که آنها در پرونده به عنوان آدرس محل سکونت قید کرده بودند.

بنابراین اجساد دو نوزاد به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران به پزشکی قانونی منتقل شد تا متخصصان پزشکی قانونی علت مرگ دو نوزاد را بررسی و اعلام کنند.

این در حالی است که بررسی‌های اولیه حکایت از آن دارد دو کودک بر اثر نارسایی تنفسی جان خود را از دست داده‌اند. تحقیقات برای شناسایی والدین نوزادان ادامه دارد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟