صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ترانه علیدوستی عذرخواهی کرد

ترانه علیدوستی در واکنش به انتشار تصویری از فیلم برادران لیلا در استوری اینستاگرامش عذرخواهی کرد.
کد خبر: ۱۱۲۱۰۹۸
| |
50463 بازدید


به گزارش تابناک ، ترانه علیدوستی در واکنش به انتشار تصویری از فیلم برادران لیلا در استوری اینستاگرامش نوشت:«دیروز استوری‌ای از من با تصویری از (فیلم برادران لیلا) منتشر شد که قلب عده‌ای را جریحه دار کرده است. من این استوری را که رویش منشن شده بودم در گرماگرم فستیوال کن «بازنشر» کردم.

می‌دانم بازنشر این استوری که در واقع «تصویر بلیط و اعلان‌روزانه فیلم برادران لیلا» است و صرفا استفاده از روایت تصویری صفحه مربوط به فستیوال کن بوده است، موجب آزردگی برای راویان، امضاکنندگان بیانیه و بسیاری از دغدغه‌مندان برابری جنسیتی شده است.

ضمن پایبندی بر اصول مندرج در بیانیه و درک وظیفه سنگینی که بر دوش من نهاده شده است امیدوارم عذرخواهی من را پذیرا باشید. من با مسئولیت پذیری تمام آماده‌ام که هر خسارت روحی که به راویان وارد شده را جبران کنم. من هم در کنار شما در حال تمرین و آموزش هستم و می‌دانم که در مسیر پیش رو ممکن است دچار اشتباه هم بشوم. به همین دلیل با تاکید بر اصل مسئولیت پذیری که اساس این جنبش است صمیمانه از همه راویان، فعالان و مخاطبین این جنبش عذرخواهی می‌کنم.»

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان