صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگیری عامل تبلیغ مصرف تریاک در فضای مجازی

فرمانده انتظامی شهرستان ری تهران از دستگیری فردی خبر داد که در فضای مجازی به تبلیغ مصرف تریاک برای پیشگیری از ابتلا به کرونا می‌پرداخت.
کد خبر: ۱۱۰۲۸۱۴
| |
7744 بازدید
دستگیری عامل تبلیغ مصرف تریاک در فضای مجازی

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سرهنگ دوستعلی جلیلیان در تشریح این خبر بیان داشت: در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی از شخصی در حال مصرف موادمخدر و تبلیغ مصرف آن برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار ماموران کلانتری خاورشهر قرار گرفت و با رصدهای میدانی و تحقیقات تخصصی هویت و مخفیگاه این متهم شناسایی و مشخص شد که متهم با همکاری همدستش به تبلیغ و توزیع مواد مخدر می پردازد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری افزود: پس از هماهنگی‌های قضائی متهمان در مخفیگاه شان دستگیر و در بازدید از این محل حدود ۳۰۰ گرم تریاک کشف شد.

سرهنگ جلیلیان خاطرنشان کرد: پس از تکمیل تحقیقاتی اولیه هر دو متهم در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟