صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اصرار نیمار برای برگزاری مهمانی در میانه شیوع کرونا

اصرار نیمار برای برگزاری مهمانی شب سال نو در برزیل، ورزشی‌نویسان این کشور را وادار به واکنش کرده است.
کد خبر: ۱۰۲۴۵۶۱
| |
5885 بازدید


به گزارش تابناک، شفقنا به نقل از فرانس۲۴ نوشت: پس از اینکه چندین روزنامه ورزشی در برزیل فاش کردند نیمار -ستاره تیم فوتبال پاریسن ژرمن- قصد دارد یک مهمانی بزرگ و مفصل را به مناسبت فرارسیدن سال نوی میلادی ترتیب دهد، افکار عمومی این کشور درمورد برگزاری چنین مهمانی در میانه شیوع گسترده کرونا در برزیل واکنش نشان داده است. این مهمانی که با حضور ۵۰۰ نفر برگزار می‌شود به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.

برزیل دومین کشور جهان پس از آمریکا از لحاظ تعداد مبتلایان به کرونا و تلفات است به طوریکه ۷/۴ میلیون نفر در این کشور به کووید۱۹ مبتلا شده و ۱۹۱ هزار نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند. نزدیکان نیمار برگزاری این مهمانی را تکذیب کرده‌اند اما برخی روزنامه‌نگاران فاش کرده‌اند بخشی از این مهمانی از روز شنبه شروع شده و در بدو ورود نیز تلفن همراه میهمانان برای جلوگیری از درز تصاویر میهمانی، از آنها گرفته شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان