واژگونی مرگبار پژو پارس در جاده علویجه

سرهنگ عبدالرضا میرزایی، رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: حوالی ساعت ۶ صبح امروز، در پی اعلام وقوع یک فقره حادثه رانندگی در این محور، عوامل پلیس راه برای بررسی موضوع در محل حاضر شدند. در این حادثه ۲ نفر از سرنشینان خودرو جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۱۳۹۱۹۳۸
| |
43256 بازدید
|
۵

چپ کردن خودرو

به گزارش تابناک به نقل از رکنا؛ سرهنگ عبدالرضا میرزایی، رئیس پلیس راه استان اصفهان، از وقوع حادثه مرگبار رانندگی در محور علویجه خبر داد و گفت: حوالی ساعت ۶ صبح امروز، در پی اعلام وقوع یک فقره حادثه رانندگی در این محور، عوامل پلیس راه برای بررسی موضوع در محل حاضر شدند.

وی افزود: بررسی‌های اولیه نشان داد یک دستگاه خودروی پژو پارس به دلایل نامعلومی از مسیر خود منحرف و واژگون شده و پس از واژگونی نیز دچار حریق شده است.

رئیس پلیس راه استان اصفهان ادامه داد: در این حادثه ۲ نفر از سرنشینان خودرو جان خود را از دست دادند.

سرهنگ میرزایی با اشاره به ادامه بررسی‌های کارشناسی درباره علت وقوع حادثه گفت: علت دقیق این سانحه در دست بررسی است و پس از تکمیل تحقیقات فنی و کارشناسی، علت نهایی اعلام خواهد شد.

وی از رانندگان خواست با رعایت سرعت مطمئنه، توجه کامل به مسیر و پرهیز از شتاب و عجله، از بروز حوادث رانندگی جلوگیری کنند.

رئیس پلیس راه استان اصفهان همچنین تأکید کرد: رانندگان در صورت احساس خستگی یا خواب‌آلودگی حتماً در محلی امن توقف کرده و پس از استراحت کافی به مسیر خود ادامه دهند.

گفتنی است، علویجه از توابع شهرستان نجف‌آباد و در فاصله حدود ۶۰ کیلومتری شمال غرب اصفهان قرار دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۵
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۸
همیشه سرعت بالا و خواب آلودگی منجر به این تصادفات نمیشه جاده های غیر استاندارد لاستیک و قطعات تقلبی هست که هیچ نظارتی نیست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۸
احسن فقط جادهاوقطعات باعث ازدست رفتن جون انسانهاشده
حمید کلباسی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۸
املای احسنت را احسن ننویس . احسنت به معنای آفرین و احسن به معنای بهترین است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۸
جاده‌های اصفهان مخصوصأ علویجه و مورچه خورت باعث متلاشی شدن زیروبند می‌شود و باعث نیمی از انحراف و تصادفات است، اداره راه فقط نظافت میکنه.
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۸
حلبی با ضخامت ده صدم میلیتر... خدایا چرا نیروی انتظامی محترم این چیزا رو بعنوان خودرو شماره گذاری میکنه؟؟؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟