صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با تابناک:

وفاداری مردم نباید نادیده گرفته شود / مسئولان باید فوراً مشکلات معیشتی مردم را در اولویت قرار دهند

سید جواد حسینی‌کیا در تحلیل حضور شکوهمند مردم بر تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار تابناک در مصلی تهران گفت : مردم با تجدید بیعت از آرمان‌های انقلاب، اعلام کردند که گوش به فرمان حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای هستند و مسیر ولایت را با ایمان و وفاداری ادامه خواهند داد.
کد خبر: ۱۳۸۳۰۵۰
| |
12115 بازدید
|

وفاداری مردم نباید نادیده گرفته شود / مسئولان باید فوراً مشکلات معیشتی مردم را در اولویت قرار دهند

حضور بی‌سابقه و میلیونی مردم در تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، تنها یک مراسم بدرقه نبود؛ بلکه بیانیه‌ای زنده و کوبنده از سوی ملت ایران بود که لرزه بر اندام دشمن انداخت دراین خصوص خبرنگار تابناک ضمن حضور در مصلی تهران با  سید جواد حسینی‌کیا، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس به گفتگو پرداخت که درادامه آن را می خوانید. 

 سید جواد حسینی‌کیا  عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تأکید کرد : این اجتماع باشکوه، پیامی صریح برای ترامپ و ایالات متحده است و آن این است که ملت ایران هرگز از خون امام شهید خود نخواهد گذشت و در برابر جنایتکاران، راه انتقام و ایستادگی را تا پایان ادامه خواهد داد. 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، پیام‌های روشنی برای داخل و خارج از کشور دارد گفت: این اجتماع باشکوه، نماد وحدت، انسجام، وفاداری به ولایت و ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان است.

 سید جواد حسینی‌کیا، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، درباره پیام‌های اجتماع میلیونی مردم در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اظهار کرد: این حضور شکوهمند مردم از چند موضوع مهم حکایت دارد؛ نخست اینکه وحدت و انسجام ملت ایران را به نمایش گذاشت و نشان داد مردم همچنان در کنار یکدیگر ایستاده‌اند.

وی افزود: پیام دوم این اجتماع آن بود که همه مردم زیر خیمه سیدالشهدا (ع) و انقلاب اسلامی قرار دارند و گوش به فرمان ولی‌فقیه، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، مسیر انقلاب را ادامه خواهند داد.

حسینی‌کیا ادامه داد: مردم همچنین برای خون‌خواهی امام شهید خود به میدان آمده‌اند و اعلام کردند که از خون رهبر شهید انقلاب نخواهند گذشت. این حضور نشان داد ملت ایران اهل انتقام از جنایتکارانی است که رهبر و فرزندان این سرزمین را به شهادت رسانده‌اند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: این جمعیت عظیم و کم‌نظیر که نمونه آن در دنیا کمتر دیده می‌شود، ثابت کرد همه جان‌فدای ایران اسلامی و رهبری هستند و آنچه این دل‌های عاشق را به هم پیوند داده، عشق به امام شهید انقلاب است و مردم آمده‌اند تا بگویند راه او ادامه دارد، با آرمان‌هایش تجدید بیعت می‌کنند و هرگز از زیر پرچم ولایت فقیه جدا نخواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: این اجتماع، پیام روشنی برای جهان دارد؛ اینکه ملت ایران از انقلاب اسلامی بازنگشته، با وجود همه مشکلات و سختی‌ها همچنان پای نظام ایستاده و از آرمان‌های امام و خون شهیدان خود کوتاه نخواهد آمد.

حسینی‌کیا افزود: پیام دیگر این حضور خطاب به ترامپ و آمریکا بود؛ اینکه اگر ملت ایران در جنگ، عزیزانی را از دست داده است، هرگز از خون آنان نخواهد گذشت و در برابر آمریکا و جنایت‌هایش عقب‌نشینی نخواهد کرد و از آرمان‌های انقلاب اسلامی دست برنخواهد داشت.

وی در پایان تأکید کرد: این اجتماع یک پیام مهم نیز برای مسئولان داخلی دارد؛ مردمی که در سخت‌ترین شرایط و بحران‌ها در میدان حضور داشته‌اند، شایسته بهترین خدمت هستند و مسئولان باید حل مشکلات معیشتی، اشتغال، بیکاری و دغدغه‌های اقتصادی مردم را در اولویت قرار دهند و در این چند روز نگاه جهانیان به ایران اسلامی خواهد بود و دنیا بیش از هر زمان دیگری عظمت، وفاداری و ایستادگی ملت ایران را خواهد دید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۳۰
انتشار یافته: ۱۵
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
کدام مسیولان ..!؟ مسئولان خودشان مسبب همه گرانیها هستند ...!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
بعد جنگ ۱۲ روزه هم همین حرفا رو میزدن..جنگ که تموم شد همون آش و همون کاسه....افزایش قیمت بنزین و دلار و طلا و جراحی اقتصادی که نتیجه ش شد شورش مردم و حمله آمریکا و اسرائیل الان هم دوباره حرفای قشنگ میزنن تا صبح جنگ تموم بشه
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
شرط مهم اینکار یعنی توجه به مردم اینکه تند روزها جمع آوری شوند و اگر ادامه دادند بازداشت و زندانی شوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
مسوولین اگر به فکر حل مشکلات مردم بودند دلار طی دو سال از ۵۸ هزار تومان به ۱۷۵ هزار تومان نمی رسید که همه اجناس و کالاها را سرسام آور گران کرده است.
مدنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
اگر مردم برایشان ارزش داشت که جنگ ۱۲ روزه باید اتفاق های بزرگی می افتاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
مسوولان خودشون به عمد همه کالاها رواحتکار کردن ارز ترجیحی حذف کردن جلوی واردات مرغ وگوشت وبرنج وروغن گرفتن به بهانه حمایت از تولید کننده حتی تخم مرغ از بازار جمع کردن تا قیمت بالا بماند
علی صالحی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
سلام این دولت‌ محترم مافقظ به فکر خودشه تورم توکشورشده روزی اونم چندبرابر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
ایشون فقط با 14 هزار رای نماینده شد
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
تاحالاذبجز دولت های غیر اصلاح طلب همه دولت هایی که اصلاح طلب بوده اند عامل اصلی تورم وگرانی ها وفشار به مردم و امتیاز ده به غرب وآمریکابوده اند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
رکورد تورم قبل از دولت فعلی که درگیر 2 جنگ شد دست دولت 13 بود که اصولگرا بود و رکورد قبلی هم دست احمدی نژاد بود که اصولگرا بود
فکر کنم شماها تو این مملکت زندگی نمیکنید فقط میاید با این حرفا نمک به زخم ملت بپاشید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
جراحی اقتصادی دولت 13 رو فراموش کردی ظاهرا. روغن 13 هزار تومانی در یک شب شد 65 هزار تومن!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
بهترین دوره اقتصاد ایران زمان خاتمی بود
مظلوم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
مسئول خودشون باعث این مشکلات هست
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا