هشدار تخلیه: جنگ در لبنان شعلهور شد
منابع لبنانی از حملات هوایی رژیم صهیونیستی به لبنان و نقض آتش بس و هشدار تخلیه برای چند شهرک در جنوب لبنان خبر دادند.
کد خبر: ۱۳۷۱۴۱۸
| | 3565 بازدید

خبرنگار الجزیره گزارش داد که یک پهپاد ارتش رژیم صهیونیستی جاده میان دو شهرک کفرشوبا و کفرحمام در جنوب لبنان را هدف حمله قرار داده است.
به گزارش تابناک به نقل از مهر، همزمان منابع لبنانی از شهادت یک لبنانی در حمله هوایی اسرائیل به حاصبیا در جنوب لبنان خبر دادند.
ارتش رژیم صهیونیستی برای ساکنان شهرک های النصریه، طیرفلسیه، حلوسیه و حلوسیه الفوقا هشدار تخلیه صادر کرد.
از سوی دیگر منابع لبنانی اعلام کردند مبارزان مقاومت شب گذشته چهار خودروی نظامی رژیم صهیونیستی را در اطراف روستای «بیوت السیاد» در جنوب لبنان با موشکهای هدایت شونده هدف قرار دادند.
بر اساس این گزارش، خودروهای هدف قرار گرفته پس از اصابت موشکها دچار آتشسوزی شدند و شعلههای آتش در محل مشاهده شده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


