صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گفت‌وگوی بلینکن و السیسی درباره آتش‌بس در غزه

رئیس جمهور مصر و وزیر خارجه آمریکا در قاهره درباره لزوم برقراری آتش بس در غزه گفت و گوکردند.
کد خبر: ۱۲۲۸۱۶۹
| |
2205 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، «عبدالفتاح السیسی»، رئیس جمهور مصر امروز –پنجشنبه- در دیدار با «آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا بر لزوم برقراری آتش بس در غزه تاکید کرد و نسبت به احتمال حمله ارتش اسرائیل به شهر رفح هشدار داد.

طبق این گزارش، در این دیدار وضعیت کنونی نوار غزه و آخرین تحولات منطقه در چارچوب تلاش‌های میانجی‌گری مشترک با هدف دستیابی به آتش‌بس و تبادل اسرا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

السیسی در این دیدار بر لزوم برقراری آتش‌بس فوری تاکید و تصریح کرد که فاجعه انسانی و قحطی جان غیرنظامیان بی‌گناه در غزه را تهدید می‌کند.

وی نسبت به عواقب خطرناک هرگونه عملیات نظامی در شهر رفح فلسطین هشدار داد و بر ضرورت اقدام فوری برای رساندن کمک های بشردوستانه به این منطقه به میزان نیاز تاکید کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار