صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

واکنش وزارت خارجه به خبر حصول توافق در وین

سخنگوی وزارت خارجه ایران با بیان این که گفتگو‌های وین همچنان ادامه دارد، تاکید کرد: اخبار خوب زودرس جایگزین توافق خوب نمی‌شود.
کد خبر: ۱۱۰۷۶۷۱
| |
9276 بازدید
واکنش وزارت خارجه به خبر حصول توافق در وین
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سعید خطیب زاده، پنچ شنبه شب در واکنش به انتشار برخی از اخبار مبنی بر این که توافق در مذاکرات وین حاصل شده و به نوعی مذاکرات تمام شده است، در صفحه توییتر خود نوشت: «گفتگو‌های وین همچنان ادامه دارد. اخبار خوب زودرس جایگزین توافق خوب نمی‌شود.

هیچ کس نمی‌تواند بگوید که توافق انجام شده است، تا زمانی که همه مسائل مهم باقی مانده حل و فصل شود. تلاش مضاعفی لازم است. اکنون همه بر گام‌های کلیدی نهایی متمرکز شده‌اند»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...