صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مرگ ۵۷۰ بیمار کرونایی دیگر در لهستان

در شبانه روز گذشته در لهستان ۲۹ هزار و ۶۰۴ نفر به ویروس کرونا مبتلا و ۵۷۰ نفر براثر آن جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۱۰۹۱۰۲۴
| |
4838 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از ورشو، در شبانه روز گذشته در لهستان ۲۹ هزار و ۶۰۴ نفر به ویروس کرونا مبتلا و ۵۷۰ نفر براثر آن جان خود را از دست دادند که بالاترین آمار از زمان شیوع موج چهارم کرونا در لهستان بود.

پرفسور کوچار استاد برجسته دانشکده پزشکی ورشو از میزان افزایش ابتلاء به ویروس کرونا در میان جوانان و حتی کودکان خبرداد و موج چهارم را موج ابتلاء کودکان و نوجوانان به ویروس کرونا نامید.

پرهیز از واکسن در میان اقشار مختلف لهستان؛ افزایش ابتلاء و مرگ را دو چندان کرده و مسئولین دولتی هم قصدی برای اجباری کردن آن ندارند.

آنده ژی دودا رئیس جمهور لهستان گفت: اجبار برای واکسیناسیون با سطح؛ شناخت و فرهنگ کشور لهستان منطبق نیست.

وزارت بهداشت لهستان اعلام کرد تا زمانی که ۸۵ درصد جمعیت کشور واکسینه نشوند این موج افزایش ابتلاء و مرگ ادامه دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان