صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عربستان اجرای طرح دستبند هوشمند حجاج را آغاز کرد

عربستان سعودی روز چهارشنبه اجرای طرح دستبند هوشمند حجاج موسوم به «نسک» را که هدف از آن ارائه خدمات پیشرفته فنی به زائران خانه خداست، آغاز کرد.
کد خبر: ۱۰۶۴۲۰۴
| |
8220 بازدید
عربستان اجرای طرح دستبند هوشمند حجاج را آغاز کرد

 

به گزارش تابناک به نقل از اسپوتنیک، روزنامه الشرق الاوسط در این باره نوشت: انتظار می رود به عنوان نسخه آزمایشی، پنج هزار دستبند هوشمند بین زائران توزیع شود.

دراین پروژه به زائران خدماتی نظیر ارائه اطلاعات کامل در مورد زائر، وضعیت سلامتی او در خصوص واکسیناسیون و ایمنی در برابر کرونا و همچنین اندازه گیری میزان اکسیژن خون، خدمات درخواست کمک امنیتی و فوریت های پزشکی ارائه می شود.

این طرح را سازمات داده ها و هوش مصنوعی «سدایا» در عربستان و برنامه خدمت به میهمانان الرحمن با مشارکت شرکت stc راه اندازی کرده است.

این پروژه، باعث دستیابی سریع به محل زائر در صورت نیاز به کمک می شود. همچنین از طریق این دستبند به زائران پیام های هشدار ارسال می شود و خدمات دیگری در خصوص مسیریابی قابل دسترسی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟