صفحه خبر لوگوبالا تابناک

افزایش تصادفات همزمان با خاموشی چراغ‌های اتوبان‌ها

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهر تهران از افزایش میزان تصادفات پس از خاموشی چراغ معابر، خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۴۲۵۳
| |
8585 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک»، جدی ثانی مدیر عامل شرکت کنترل ترافیک شهر تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره علت خاموش بودن چراغ‌های اتوبان‌های شهر تهران، اظهار کرد: مسئول چراغ‌های موجود در معابر شهر تهران، شرکت توانیر است.

وی ادامه داد: خاموشی‌های این چند وقت اخیر ارتباطی به شهرداری تهران ندارد و خاموشی اکثر معابر بزرگراهی از جمله آزادگان و امام علی (ع) در ایام اخیر باعث به وجود آمدن مخاطراتی برای شهروندان تهرانی بوده است.

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهر تهران افزود: با آغاز محدودیت‌های تردد از آذرماه امسال، با کاهش تعداد تصادفات مواجهه بودیم، اما پس از خاموشی چراغ‌ها در معابر بزرگراهی و علی الخصوص در هفته اول دی ماه تصادفات در این معابر افزایش داشته که از دلایل مهم این امر تاریکی معابر و عدم دید کافی رانندگان است.

جدی ثانی تصریح کرد: خاموشی‌های اخیر باعث کاهش دید دوربین‌های نصب شده در معابر شهری و کاهش کنترل خودرو‌های متخلف شده است و متاسفانه آمار سرقت تجهیزات هوشمند شهری هم پس از این خاموشی‌ها با افزایش چشمگیری مواجه بوده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۸
سلاااااام کره شمالی !
حداقل اگه بگن به خاطر بی پولی نیست و از عمد خاموش کردیم ! در این زمینه که از قبل نمی گن و بعدا هم توضیحی نمی دن باز هم میشه گفت سلاااام کره شمالی !
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان