صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تولید و مصرف ماری جوانا و «کانابیس» غیرقانونی است

دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر اعلام کرد: سازمان ملل همچنان توزیع، تولید و مصرف «کانابیس» و «ماری‌جوآنا» را غیرقانونی می‌داند.
کد خبر: ۱۰۲۲۰۸۱
| |
10806 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک»، اسکندر مومنی در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به سوالی در خصوص حذف کانابیس و مشتقات آن از گروه مواد پرخطر ، اظهار کرد: این مواد هم‌ردیف تریاک است و اینکه گفته می‌شود سازمان ملل آن را حذف کرده، اینطور نیست.

وی ادامه داد: سازمان ملل همچنان توزیع، تولید و مصرف کانابیس و ماری‌جوآنا را غیرقانونی می‌داند، اما برخی از مجوزها صرفا برای استفاده پزشکی صادر می شود، اما همچنان تولید، توزیع و مصرف آن ممنوع است و در کشور ایران نیز به همین صورت است.

مومنی تاکید کرد: اما برخی از کشورهایی که تمایل داشتند این مواد آزاد شود این خبر را منتشر کردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۸
اگه مصارف پزشکی داره یا در برخی کشورها غیر قانونی نبوده و وارد کننده این محصول هستند چرا اجازه تولید نمی دهید تا اگه درآمدی داره نصیب کشاورزان بدبخت مملکت بشه ؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان