صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ویتنام از روابط تجاری با ایران دفاع کرد

دولت هانوی می‌گوید رابطه تجاری با تهران کاملاً غیر نظامی و بر پایه تبادل کالاهای ضروری است؛ به همین دلیل اقدام تحریمی آمریکا علیه شرکت حمل و نقل گاز و مواد شیمیایی ویتنام، تاسف‌آور است.
کد خبر: ۱۰۲۱۹۸۹
| |
12338 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از رویترز، وزارت خارجه ویتنام امروز پنجشنبه از تصمیم آمریکا مبنی بر تحریم یک شرکت ویتنامی به اتهام معامله و نقل و انتقال محصولات پتروشیمی ایران، ابراز تأسف کرد.

به گفته «له ثی ثو هانگ» سخنگوی وزارت خارجه ویتنام، روابط تجاری هانوی-تهران کاملاً غیرنظامی و شامل کالاهای ضروری است و با قطعنامه‌های شورای امنیت مغایرتی ندارند.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که واشنگتن از تصمیم خود منصرف شود.

این در حالی است که روز چهارشنبه، وزارت خزانه‌داری آمریکا مدعی شد چهار شرکت چینی، اماراتی و ویتنامی با شرکت ایرانی «تریلیانس پتروکمیکال» که پیشتر تحریم شده بود، در ارتباط بوده‌اند و به همین دلیل تحریم می‌شوند.

این شرکت‌ها عبارتند از شرکت حمل و نقل دریایی دوگهای (چین) شرکت پتروچم (چین)، الفا تک تریدینگ اف‌زای (امارات) و شرکت حمل و نقل گاز و مواد شیمیایی ویتنام.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان